luni, 6 ianuarie 2020

PROTESTE URIASE ! CRUCEA LUI HRISTOS PE UMERII PROTESTATARILOR !


                                    6 Ianuarie 20202,ora 6,09 !

                               Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
               "Romania aproape de isterie!
Dar un alt glas, intreaba cu uimire:
               România? Isterie?
            Da,Romania se apropie de isterie!"
Clipă în care dragii mei, vad lume multa inspre Sud,adunata in strada ca la mari proteste,iar in faţa multimii adunate ,vad o Cruce mare din lemn maro dusa pe umeri de o persona sau mai multe.
                                                  Imagini pentru cruceImagini pentru proteste,imagini.
Dragii mei,urmeaza ca sa traim live in Romania Duhului Sfant (din păcate) mari Proteste si chiar evenimente cu violenta verbala si fizica.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca sa fie pace si liniste in Romania,dar nu prea cred ca va fi asa,după cum traim chiar aceste zile.
Cred ca ne indreptam cu pasi repezi spre Adevarata Mare Revolutie,din nefericire.
Iata:
13 sept. 2016 - Traiască adevărata REVOLUTIE MARE ! .... Cred c ar fi cazul sa parasesti acest BLOG, si sa-i lasi pe cei care-L cauta pe BUNUL DUMNEZEU ...
  13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor,ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ;multime de oameni.
 Image result for revolutie
Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE ne bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun?
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam, pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale ,sau intentionate.
                                          Cu dragoste ,Maria, 
                      

17 comentarii:

  1. intrati pe pagina mea de facebook cititi si fiti pregatita pentru ce urmeaza.sper sa va puteti salva semenii din tecuci...daca as tine ura doamna Maria acum nu ar trebui sa fac asta...pregatiti va vorbiti cu autoritati le locala fara sa provocati panica.cu cat actionati mai devreme preveniti situatii mult mai grele.nu asteptati prea multe de la guvern...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi și cum intrăm pe pagina ta de facebook dacă nu ai dat nici o adresă? Dăm în bobi să ghicim? Că de pagini cu arhangheli este plin facebook-ul.

      Ștergere
    2. Am scris cu ceva timp în urma ca situația va degenera curând în război...La fel am spus ca satul Amara este în apropierea aeroportului Ianca și este posibil din cauza sursei de apa sa fie bombardata chimic chiar mai rău localitatea Ianca sa fie bombardata atomic.aici dependenți de Dumnezeu și cat se va implica îngerii Lui în acest război.
      Ce vreau eu sa adaug în momentul în care Bucureștiul va fi bombardat atomic trebuie plecat din Amara imediat trebuie sa evacuați zona din cauza radiațiilor depinde pe ce distanta vor fi nocive...dar oricum ar fi trebuie sa fiți pregătiți sa evacuați zona sa plecați spre nord înspre piatra neamț chiar Suceava.o sa aveți nevoie de apa și hrană în timpul deplasării utilaje care sa transporte aceste lucruri.tractoare cu remorca cisterna cu motorina aveți de toate luați tot ce aveți din aceste utilaje și cei care dețin asociații familiale...Sunt câteva microbuze pe care le puteți folosi pentru a salva copii prima data...în fine eu scriu astea în caz ca nu o sa mai aveți guvern după ce Bucureștiul va fi bombardat o sa trebuiască sa luați singuri măsuri...
      V-am scris ca pâinea cum va începe războiul pe măsură ce politicieni noștri vor implica România mai mult în război pâinea se va da la limită poate o pâine pe zi.si posibil după sa nu mai primiți deloc pâine în funcție de necesitățile armatei.
      Nu scriu sa intrați în panica ci pentru a fi pregătiți pentru ceea ce vine.
      Abia acum unii dintre voi au șansa să-și șteargă niște păcate prin fapte bune și de înțelepciune și de curaj...

      Ștergere
  2. De la Iritare la Isterie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai dar de ce să se revolte românii că ei trăiesc de treizeci de ani visul democratic și prosper. Avem di tăti avem scut antirachetă care să ne apere când ni se îneacă copii în buda școlii sau când înotăm prin noroaiele cu titlu de drumuri. Mai avem o clasă de privilegiați cu câte două salarii și câte două pensii care călăresc restul majoritarilor săraci lipiți. Avem o corupție endemică și un sistem sanitar infect. Se moare zilnic pe șosele mai mult ca în teatrele de război. Au fugit din cauza binelui din România circa șapte milioane de români mai mulți decât din Siria. Și exemplele pot continua. Vai dar ce motiv ar avea românii să se isterizeze? Scuzați ironia amară. Cred că dacă românii vor ajunge la isterie și vor răbufni va fi în urma unui factor declanșator o problemă economică sau de altă natură.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-au isterizat romanii cand au descoperit mafia care face trafic cu copii...Poate le taie noul guvern micii si berea si se umfla patriotismul in ei!

      Ștergere
  4. ,,Va fi Revoluţie în România. Mi s-a arătat un înger şi mi-a spus că în ianuarie, acum nu ştiu anul – dacă va fi ianuarie 2018 sau 2019, vor fi proteste de amploare. Va fi o nouă Revoluţie, una însângerată. Va fi dezastru. Revoluţia din ’89 a fost Revoluţia de Catifea pe lângă cea care stă să izbucnească”, a dezvăluit Maria Ghiorghiu.,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moarte neocomunistilor imburgheziti !!!

      Ștergere
    2. Stiti ce? Mi s-a lehămetit sa tot aud ca " mi s-a aratat cutarescu si mi-a spus". De atatea vedenii sforăie romanii in colivie! Mai ales vedeniile new age cu 12.12.12 si saltul in 5D. Iaca ce 5D frumos avem: cu copii răpiți si abuzați sexual!

      Ștergere
  5. Aveți grijă sa nu vi se moaie nădragii pana la revolutie. Am mai vazut curajosi pe internet care se revolta zilnic si mămăliga iar fasaie. Lauda consuma energia si cand vine clipa sa te ridici in doua picioare te ia somnul si te visezi mare luptator.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mai urâți pe nimeni ci iubiți pe oricine asa cum va iubiți pe voi. Atunci lumina va ajunge și la voi. Nu bogăția va face fericiți. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  7. Deobicei iarna sau vara sunt proteste mari așa am observat

    RăspundețiȘtergere
  8. Corect 07,33 asa este nu trebuie sa uram pe nimeni,corect,fiecare cu gândirea și viziunea lui.
    Nu sunt de acord ni cu vorbele otrăvite și jignitoare.
    Acum poporului român cred ca incepe sa se trezească, nu subestimati ferească dumnezeu si cand se va supăra nimic nu-i va sta in cale.
    BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi cu toți fii lui.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne fii scut si pavaza ptr moi toti !

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne fii scut si pavăză ptr noi toti. Lumina ta sa ne calauzeasca !

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu si mesagerii Sai nu folosesc exprimarile cu "D" ci niste spirite care se pretind extraterestrii buni care dezvaluie nestiutorilor unele lucruri dar tainuie si rastalmacesc altele.
    Referitor la mari demonstratii si Revolutie concluzia mea e ca vor exista doua mari momente de adunari in strada prima din motive politice impartita in doua faze fin care prima pt a protesta contra suspendarii abuzive a lui Iohannis strada fiind apoi linistita prin demisia lui Dancila revenita pina atunci premier si urnata de numirea temporar din acelasi motiv a lui Basrscu iar faza a doua va fi pt a protesta apoi contra masurilor dictatoriale care vor contine si scoatere din UE si Nato cu represiune contra opozitiei a strazii si presei proUE innabusita prin arestari batai si incarcerari masive etc. Vor mai fi apoi motive grave de iesire in strada dar nu va mai exista decit f rar curaj unul nebunesc in care se vor pierde si citeva vieti. Cum ar fi noi cedari teritoriale si de tezaur si resurse . Victoria Revolutiei care cuprinde si un nou vid de putere un nou FSN dar de buna factura care va aduce reintregirea si revenirea la UE plus meritocratie nu va fi deloc rezultatul iesirilor in strada ci al urgiei Judecatii care va transa si problema religioasa prin cistigarea majoritatii de catre Cineva Savaot (Duhul Sfint).
    Al doilea moment de mare fierbere in strada este cel cu substrat religios are la fel doua parti una secundara la Arad unde se vor inregistra violente fizice din partea fanaticilor ortodocsi care intentioneaza asa in vazul fortelor de ordine care se vir uita fara sa intervina sa cafteasca si sa opreasca adunarea religioasa la ora adunarii a comunitatii locale a noii religii a sfintilor Sionului..dar vor fi aparati suprinzator de o a patra forta numita in revelatii "luptatorii lui Dumnezeu" de la care o vor incasa cu aceeasi moneda.
    Partea principala de fanatism cu violenta ca fi la Bucuresti unde mii de protestatari inclusiv din tari vecine vor ocupa si vir devasta citeva bulevarde si strazi dorind sa opreasca si unii chiar sa matraseasca Episcopii care tocnai vor tine sedinta Marelui Sinod panortodox convocat de urgenta pe tema noii religii si a identitatii venirii Duhului Sfint Cineva. Votul va fi unanim si fara dezbateri toti participantii Episcopi cunoscind demult adevarul. Va fi prezenta si o delegatie invitata din partea noii religii catre care se va vota convertirea prin absorbtie cu tot cu patrimoniu. Astfel toate religiile se vor scinda intrun fel sau altul iar cei care nu vor face pasul convertirii chiar daca cred sau stiu adevarul li se va retrage harul ceea ce va duce si la disparitia darului deosebirii in caz ca il aveau lucru care ii va impiedica pe cei credtini sa voteze in cadrul adunarilor Sinidale conf Asezamintelor stabilite de Iisus. Asa ca vor lucra doar cu convingeri personale pe care le vor "demonstra" speculativ pe alte minciuni cu rang de adevar unanim acceptat si vor ajunge pt "apararea adevarului si a Bisericii" sa respinga cu totul valabilitatea unor contexte profetice biblice care nu le dau dreptate inclusiv in baza convingerii ca asta ar fi tot porunca lui Iisus. Si cu atit mai mult li se retrage harul hulitorilor inpotriva Duhului Sfint venit sa faca toate lucrurile noi in toate domeniile incepind cu calauzirea in tot adevarul promis si marturisirea lui Iisus.

    RăspundețiȘtergere