duminică, 1 septembrie 2019

URAGANUL DORIAN S -A ADEVERIT !


                                                    Dragii mei,

Scriam inca din 4 Aprilie 2019, un articol cu titlul din linkul de mai jos:
A inceput usor,a inceput cu nucleul Ciclonului,după care,s-au tot format cercuri ..

Şi iata dragii mei, din păcate,ceea ce am vazut in Aprilie 2019,s-a adeverit acum in SUA.


Acum 32 min. - Uraganul Dorian, care duminică a fost calasat în categoria 5, a ajuns în Bahamas și este așteptat să lovească și Florida. Cu o viteză a ...

Iata si articolul meu mai pe larg:

                     4 Aprilie 2019,ora 4,44 zori de zi !
                            Dragii mei,
In aceasta dimineata in zori, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina care-mi arata inspre Sud -centru, cum incepe a se forma un Ciclon urias.
Era un Cer de noapte ,iar sub Cer,vad cum se formeaza in inversul acelor de ceasornic,un Ciclon bleumaren cu alb.
A inceput usor,a inceput cu nucleul Ciclonului,după care,s-au tot format cercuri ,cercuri,iar prin rotatia lor ametitoare,s-a format o gaura neagra in mijlocul Ciclonului.

            Imagini pentru CICLON IMAGINI.

Dragii mei, asa cum am scris si-n articolul anterior, după SFINTELE PASTI va ninge,ceea ce este extrem de ingrijorator.
Iata ca acum avem si un Ciclon urias,care va face ravagii uriase.
Unde anume sau cand, vom afla impreuna ,chiar daca nu ne place.
Căci ,nu putem spune ca ne place,ceea ce se intampla cu vremea.
Doar CREDINTA si RUGACIUNEA fierbinte,ne mai poate salva de la astfel de Calamitati.
Sa fim buni si milosi dragilor, sa nu mai urâm pe nimeni,sa avem grija de cei necajiti si bolnavi, de batrani si de copii orfani, sa fim altruisti in adevaratul sens al cuvantului.
IISUS HRISTOS a murit pentru noi, si inca moarte pe Cruce prin rastignire, sa ne jertfim si noi pentru HRISTOS,daruindu-I inima noastra,sufletul nostru si cugetul nostru. Numai asa putem fi siguri ca nu gresim si ca vom dobandi IMPARATIA CEREASCA.
                             Cu dragoste,Maria.
Iata si Informatia ingrijoratoare mai pe larg:
Uraganul Dorian, de categoria 5, a ajuns în Bahamas. Furtuna lovește cu 300 km/h. Trump: „Este unul dintre cele mai mari uragane pe care le-am văzut vreodată” Uraganul Dorian, de categoria 5, a ajuns în Bahamas. Furtuna lovește cu 300 km/h. Trump: „Este unul dintre cele mai mari uragane pe care le-am văzut vreodată” Uraganul Dorian, care duminică a fost calasat în categoria 5, a ajuns în Bahamas și este așteptat să lovească și Florida. Cu o viteză a vântului de 300 km/h, Dorian este cea mai puternică furtună care a lovit planeta anul acesta. De Adrian Ilie, Duminică, 01 septembrie 2019, 21:05 UPDATE. Uraganul Dorian a lovit Bahamas, în Insulele Abacos. Furtuna are o viteză susținută de aproape 300 km/h, însă sunt și rafale care ajung la circa 320 km/h, transmite CNN. IMAGINI LIVE Președintele SUA Donald Trump a declarat că uraganul Dorian este unul dintre cele mai mari pe care le-a văzut vreodată. Furtuna este una din cele mai mari formate în Oceanul Atlantic, în ultimii 40 de ani. În anul 1980, uraganul Allen a atins viteze de 302 km/h. UPDATE. Locuitorii mai multor zone aflate pe coasta statului Florida au primit mesaje prin care li se cere să își evacueze de urgență casele, în condițiile în care este așteptat ca zona să fie lovită de uraganul Dorian în următoarele 36 de ore. Meteorologii utilizează scara Saffir-Simpson pentru a măsura viteza vântului și a estima potențialul de distrugere a unui uragan. Furtunile care ating cel puțin categoria a 3-a sunt considerate uragane serioase din cauza potențialului pentru pierderi semnificative de vieți omenești și pagube considerabile. Scara Saffir-Simpson împarte furtunile în cinci categorii, în funcție de viteza vântului: Categoria 1: vânt între 119 și 152 km/h (pagube minore) Categoria 2: vânt între 152 și 177 km/h (pagube extinse, copaci scoși din rădăcină și geamuri sparte) Categoria 3: vânt între 177 și 209 km/h (devastator; poate sparge ferestrele și ușile) Categoria 4: vânt între 209 și 252 km/h (pagube catastrofale; poate smulge acoperișurile) Categoria 5: vânt peste 252 km/h (poate pune la pământ casele și devastează clădirile mai mari) Uraganul Dorian s-a apropiat ameninţător duminică dimineaţă de Bahamas.Dorian şi vânturile sale ar putea să atingă regiunile nord-vestice din Bahamas în cursul zilei de duminică. 
Citeşte întreaga ştire:Uraganul Dorian, de categoria 5, a ajuns în Bahamas. Furtuna lovește cu 300 km/h. Trump: „Este unul dintre cele mai mari uragane pe care le-am văzut vreodată”
Traiectoria uraganului Dorian Apoi, Dorian ar trebui „să se apropie de coasta estică a Floridei luni seară şi marţi”, însă este dificil de prognozat cu ce viteză se va abate acestui stat american, întrucât uraganul îşi schimbă traiectoria. „Există multe mişcări, e foarte greu de previzionat”, a rezumat preşedintele american Donald Trump într-un mesaj publicat pe Twitter, în care a subliniat că statele Georgia, Carolina de Sud şi Carolina de Nord se vor găsi foarte probabil în calea uraganului Dorian la mijlocul săptămânii viitoare. Potrivit NHC, uraganul ar trebui să atingă duminică insulele Grand Bahama şi Abaco, aflate în nord-vestul statului insular Bahamas. Sunt prognozate „vânturi devastatoare”, au avertizat meteorologii americani. FOTO: EPA 
Citeşte întreaga ştire:Uraganul Dorian, de categoria 5, a ajuns în Bahamas. Furtuna lovește cu 300 km/h. Trump: „Este unul dintre cele mai mari uragane pe care le-am văzut vreodată”

7 comentarii:

  1. Vai de noi ,ii va distruge casele finului lui lui Iohannis de la MIAMI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Fereste si Măicuță Domnului este mare urgie
    Sa ne apere Dumnezeu de toate relele și necazurile.
    Cu mult drag doamna Maria
    Acolo uragane iar la noi seceta si uite asa se împlinesc toate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca s-a adeverit ce?
    Au inceput sa vada orbii,au de mancare flamanzii,s-a vindecat didina?
    Asta e lucrarea Duhului Sfant,nu starea vremii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa se vindece orbii ar trebui ca orbii sa iasa din pestera. Orbii nu se vor vindeca la propriu, neaparat. Se vor vindeca de orbirea naivitatii. Controlul in acest plan nu este al Lui Dumnezeu. Decat in masura foarte mica, printr-un numar mic de oameni care nu s-au lasat corupti de " sistem".
      Ca sa scape de orbire, manipulatii ar trebui sa urce spre Lumina. Si cum omul modern nu ar renunta prea usor la ceea ce a dobandit material, nu are cum sa urce cu acareturile dupa el, cu banii depusi la banca si cu toate atasamentele ce sunt viteii de aur la care se inchina.
      Didina nu se va vindeca daca si-a asumat ca suflet sa-si purifice copiii. Exista spirite care isi iubesc atat de mult copiii, incat accepta sa spele ele toata mizeria unui neam, a unei familii, incat pacatele stramosesti sa nu treaca la urmasii ei. Nu stiu daca e cazul Didinei...Doar Dumnezeu stie ce înțelegeri fac sufletele cu Dumnezeu.
      Ar fi preferabil ca familia intreaga sa faca fapte bune, nelăsînd crucea numai pe umerii unui singur om. Ar fi ideal ca, la nivel de popor, sau de religie, fiecare individ sa faca fapte bune. Nelasand urmasilor greutati mult prea mari pe umeri.
      Trupul fizic se imbolnaveste atunci cand sufletul este bolnav. Suferinta purifica. Moartea nu e sfarsitul...
      Omul modern are sufletul bolnav. Medicina rezolva foarte putin. Superficial. Restul este intre om si Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Nu exista duhuri. Pentru oamenii primitivi,o voce auzita la radio(sau telefon) este un duh, o persoana nevazuta. Iar telefoane,acum citeva mii de ani,aveau doar zeii(ET)

      Ștergere
  4. S-A adeverit ce a vazut doamna Maria anonim13;02 asta este
    Si intr-adevar este lucrarea Duhului Sfânt asa cum spune mereu doamna Maria de la care primește mesajele.

    RăspundețiȘtergere
  5. ciclonul e altceva decat uraganul-sa ne informam mai intai-calamitati sunt la ordinea zilei-ceva de bine vrem chiar daca suntem necajiti

    RăspundețiȘtergere