joi, 5 septembrie 2019

UN SICRIU SI O LUMÂNARE APRINSA !

                                            5 Septembrie 2019,ora 6,11 !

                                  Dragii mei,

In aceasta dimineata,treaza fiind, mi se arata o incapere inspre Sud, o incapere intunecoasa in care se desprinde ,o silueta cu o lumanare aprinsa in mâna.
Aceasta silueta din noapte, era la capatul sicriului care a fost tras de cineva nevazut de mine, si tinea lumânarea aprinsa in mana.

                                  Imagini pentru SICRIU.Imagini pentru LUMANARE APRINSA   .
Cine era persoana din sicriu sau cea care venise langa sicriu, eu nu stiu a va spune.
Dar din nefericire dragii mei, vom auzi de moartea cuiva cunoscut .Oricine va fi, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!Toti plecam de pe acest pamant;rand pe rand.Toti vom da socoteala pentru ceea ce-am facut sau n-am facut ,in aceasta viata.Asadar,sa avem grija de sufletul nostru si sa-i dam hrana spirituala fara de care ,nu se va mai putea intoarce curat la Creator. 
                                                               Cu dragoste,Maria.           
P.S.
Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic 
si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill


 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.










             

11 comentarii:

  1. Inseamna ca moare cineva cunoscut?
    Asa cum spuneti toți suntem muritori nimeni nu ia nimic cu el,decât FAPTELE ne însoțesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e d-na Masinca.
      Soldatul Roman din Afganistan .
      Dumnezeu sa-l ierte.

      Ștergere
  2. O fi cel mort in Afganistan pentru cauzele discutabile ale altora.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daa,faptele omului sunt folosite pentru santajarea sufletului cand ajunge la consiliul de "sfinti" care te judeca aspru,indiferent de ce ai facut,fiindca acesta are tot interesul sa te faca sa te simti un nimeni-pacatos care trebuie sa se reintoarca iar si iar pe roata karmica,indurand programe de viata cu multa, multa suferinta, hrana inbelsugata pentru "imparatia cerurilor".

    Acest dumnezeu,are nevoie de iertarea sufletelor,fiindca le-a jucat la carti cu entitatile negative,practic si-a vandut copii pentru putere.Voi cei ce sunteti suflete,treziti-va la realitate, caci,dupa moarte veti ajunge exact acolo unde va este nivelul de constiinta, si veti experimenta exact ce credeti,"infricosatoarea judecata" si infricosatorul iad,lectii predate de religie!

    Am o mare compasiune pentru morti, fiindca stiu ce groaza experimenteaza cand ies din corp,fiindca atunci vad si ei cohorta de fiinte intunecate cu forme infricosatoare pentru minte,umbland printre oameni.

    Oamenii care mor intr-o teribila frica de;iad, de dumnezeu,de diavoli,de judecata, de....,vor experimenta aceasta frica inzecit,materializand orice le trece prin minte.

    De aceea se tin bolnavii grav de viata acesta de mare chin,lancezand,legume in pat, din cauza fricii teribile experimentate in mortile anterioare de care nu sunt constienti dar memoria celulara este in subconstient,si o simt.
    Stiti cati oameni se zbat si delireaza pe patul de moarte,incercand sa fuga de ceea ce vad?Multi,din pacate foarte multi,fiindca experimenteaza toate credintele lor,acele credinte, cu care si voi va mandriti,si tineti cu dintii de ele.Credintele voastre va vor insoti si dupa moarte,asa ca o viata chinuita se va prelungi si "dincolo" Este alegerea voastra,dar sa nu spuneti ca nu ati stiut!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tu crezi ca sistemul in care traiesti este cel al Lui Dumnezeu, inseamna ca esti foarte limitat. Traiesti intr-un sistem intors invers, unde coruptii ajung in varful piramidelor si controlează prin paranormalii vanduti astralul.
      Citeste " Spatiul variantelor" de Vadim Zeland. Este acolo informatie foarte interesanta despre egregori si penduli si despre cum alimenteaza oamenii lumile demonilor. Pentru ca sunt mintiti, tinuti in iluzie, spalati pe creier si condusi mereu si mereu spre moarte. Invierea e in Dumnezeu cel Viu. Este suficient sa-ti doresti asta si te poti reconecta la lumile superioare. Dar turmele te pot trage in jos. Turmelor le plac tiparele. De cate ori ai auzit oameni spunand:" nu renuntam noi la traditiile noastre"? Traditia si dogma reprezinta doar usa pe care poti intra in Iubire. Dumnezeu e Iubire, dar stau si viseaza la Mantuire in fața usii. Nu bat la usa pentru ca sunt convinsi ca preotii sau maestrii ii calauzesc. Nu este atat de simplu...Si preotii si maestrii sunt oameni. Limitati. Pe cale si ei. Nu au ajuns la " destinatie". Si uite asa, de 2000 de ani, crestinii nu au observat ca e tot razboi, saracie, crime si abuzuri. Rabda pentru ca asta au foat invatati sa faca. Sa rabde pentru ca e Voia Lui Dumnezeu. Minciună sfruntata! Suferinta copiilor voia Lui Dumnezeu?!

      Ștergere
    2. 14.22 asa e!Cum scapam din asta?

      Ștergere
  4. https://burebista2012.blogspot.com/

    Șocant! Generalii care au patronat prostituția cu minore vor Președinția României!

    Cei mai grei generali ai Romaniei sunt implicati în alegerile prezidentiale din acest an si probabil au fost implicati în mai toate alegerile! Este vorba despre gen. Florian Coldea – fost sef al SRI (2006-2017) si gen. Silviu Predoiu – fost sef al SIE (2006-2018). Chiar dacă s-au pensionat, oamenii lor sunt bine mersi în cele mai puternice Servicii Secrete precum și în pozitii cheie în Justitie, politică, presă, alte servicii secrete, etc ! Să ținem cont și de informatiile pe care le au în dosarele format electronic strânse timp de peste un deceniu !
    Generalul Coldea este arhitectul USR și stăpânul lui Dan Barna. Generalul Predoiu este arhitectul Pro Romania și stăpânul lui Ponta. Cei 2 generali l-au șantajat pe Tăriceanu să se retragă și i-au promis că îl scapă de dosarul greu, de mită, de la ICCJ. Așa s-a ajuns ca Ponta și Tăriceanu să îl susțină brusc, peste noapte, pe “independentul” Mircea Diaconu. “Independent” care a luat pozitia de drepti și a urlat “Să trăiți!”
    Cei 2 generali fac echipă demult și împreună l-au ajutat pe Iohannis să câștige alegerile în 2014 ! Tot prin ICCJ, prin șefa de atunci, Livia Stanciu. Judecătoarea a amânat procesul lui Iohannis exact cât a trebuit și, în loc să fie condamnat Klaus a ieșit președinte ! Acum, cei 2 generali joacă împotriva lui Iohannis, la șantaj, pentru a avea o poziție dură de negociere! Aparent ! Fiindcă…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, zău! Românii inghit multe. De ce nu ar inghiti si proxeneti si pedofili in fruntea tarii?!
      Doar avem proverbul " capul plecat sabia nu-l taie". Asa o fi...Nu taie capete, dar rapesc copii. Ce e mai grav d p d v crestin? Micul, berea, lenea si compromisul dăuneaza grav la contiinta! Intunecatii fac crime, dar ca sa le reuseasca planurile demonice au nevoie de complicitatea unui numar mare de oameni. Cand au un numar suficient de tradatori alaturi de ei ating o masa critica necesara controlului absolut asupra omenirii. Numărul oamenilor fideli Lui Dumnezeu ramane atat de mic, incat nu au nicio sansa sa-i invinga pe intunecati. Asa au tradat oamenii pe Dumnezeu toata istoria. Si apoi se plang ca Dumnezeu nu e bun sau drept. Nu va mai inchinati la dracu' daca vreti la Dumnezeu! Cu fundul in doua luntrii? E imposibil sa ajungi in Lumina. Ramai un mort, un zombie ce rataceste prin astralul inferior.

      Ștergere
    2. 10.33 din ce spui tu doar psd e curat. In rest numai tradatori, nu-i asa?

      Ștergere
  5. Ati avut dreptate este vorba de atentatul de la ambasada României unde a murit un om si altul e rănit grav si atentatul terorist din Afganistan unde a murit și un băiat din Buzău de 38 ani tata a 2 copii.
    Dumnezeu s-ai odihnească si săi ierte.
    Cu mult drag doamna Maria si tuturor.

    RăspundețiȘtergere