sâmbătă, 7 septembrie 2019

SFÂNTA MARIA DE SUS , SI MARIA DE JOS !


                           7 Septembrie 2017,ora 6,13 dimineata ! 

                                      Dragii mei,

Astazi dimineata ,in Ajunul Sfintei Sarbatori a Nasterii Maicii Domnului ,ma trezeste un glas ca de copil care spune asa:

                    "Mă duc până la Sfânta Maria!
         


                                    Image result for MAICA DOMNULUI..

Dar un alt glas,intreaba:

                    Maria de Sus ?
   Iar raspunsul veni imediat:

                     Da! La Maria de Sus !

Clipă în care,vad cum sus în Cerul Sfant,o fetită cam între  5 -7 anisori ,îmbrăcată cu hainute lungi precum au Sfintii din Ceruri,alearga catre MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA,care stătea pe TRONUL Său în CERUL SFÂNT.
Prieteni dragi, după cum reiese si din acest MESAJ,exista Sus in Ceruri SFANTA MARIA  de SUS,dar mai exista o alta ,tot MARIA ,aici jos pe Pămant care, incearca sa adune TURMA LUI HRISTOS,în asa fel încât, nicio oiţă sa nu se piarda. 
Asadar dragii mei, veniti în bratele MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA, si a PREA SCUMP FIULUI SĂU, daruindu-va inima si sufletul,si implinind cu dragoste infinita PORUNCILE SALE.
Iata dragilor, si un alt MESAJ din 25 MARTIE 2015:

          25 Martie 2015,ora 6,48 dimineaţa !

                                                Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă, în Marea  şi Sfânta Zi, a Bunei Vestiri,a Maicii Lui  Dumnezeu, mă trezeste O Lumină albă ,orbitor de straucitoare, care mă face sa ma cutremur în pat, şi astfel,aud Glasuri multe, un COR de Îngeri care, aducea Cântece de laudă si de slavă ,Pururea Prea Curatei  Fecioara Maria.
Corul de Îngeri dragilor, cânta aşa, în Lumina albă orbitor de stralucitoare :
                              
              "Bucură-Te Mireasă, Pururea Fecioară.
           Bucura-Te Născătoare de Dumnezeu!
          Bucura-Te ceea ce esti plină de Har şi Dar ,Marie Domnul  este cu Tine.
          Bucură-Te pântecele dumnezeiestii întrupări.
          Bucură-te Cea prin care se înoieşte Făptura.
           Bucură-Te Cea prin care ,Prunc se face Făcătorul."
Apoi ,Corul de Îngeri fratilor, continUă să cânte dumnezeiesc de frumos aşa:
              "Ceea ce eşti mai cinstită de cât Heruvimii, 
           Şi mai mărită fără de asemănare ,decât Serafimii ,
          Care fără stricăciune,pe Dumnezeu Cuvântul ai născut,
          Pe Tine cea cu adevărat ,Născătoare de Dumnezeu, Te mărim!"
Dragii mei, asa cum auzim în Sfânta Biserică cântând în Sfântul Altar, exact la fel ,cu aceeaşi melodie se cânta  în Cer, de către Îngerii Lui Dumnezeu, încât ,răsunau toate Cerurile si Pământul.  
Stăteam cu ochii închişi si priveam cum Cerul albastru de noapte a primit în el, LUMINA  orbitoare în care ,puteam vedea aureolele rupte ca din Soare ,ale Sfintilor Lui Dumnezeu.
Aud un glas dragii mei, care spune duios:

                  "Maria de Sus şi Maria de Jos !"

Moment în care dragii mei, imi dau lacrimile si ma gandeam la cât de păcătoasă sunt eu, şi că nu cred ca aici este vorba despre mine, ca fiind Maria de Jos.
  
Şi spun dragilor în gândul meu: 
               Te iubesc Doamne, Te iubesc la infinit !

 Iar glas din Cer ,Glasul Lui Iisus  Hristos  îmi spune :
                
                       "Tu eşti departe de casă !
       Departe ,pentru că tu slujesti Cuvântului Meu .
Pentru că pe tine, întru Mâna Mea cu Mâna Mea,te voi numi lor .
            Şi Cuvântul Meu ,Îl însoţeşte Cuvintele acestea şi se sprijină!"
               
                                                                                               
În aceasta clipă, îmi aud glasul sufletului meu, care spune :

                 Doamne, primeste sufletul meu ce alearga sa prinda de-a Mesaje.
 Acum nu mai vreau,ca să încalc vreo Poruncă.
           Nu mai vreau ca să încalc Legea Lui Dumnezeu, mult Prea Înalt şi mult Prea Milostiv!"

Şi iarăşi în  acest moment dragii mei, în Lumina alba orbitoare, Îl văd pe Scumpul nostru Mântuitor, ca şi în carne si oase, cu Chipul stralucind de Lumina, si pe al cărui obraz drept, Îi cade O LACRIMĂ de Lumină argintie, O Lacrimă, ce ia formă de Triunghi la orizontala.                 

Lacrima Îi rămâne pe obraz si straluceste precum Soarele pe Cer.
Şi iarasi mă gândesc la Cuvintele cele mari :" Maria de jos", dar alt glas, in aceasta clipă îmi spune aşa :
                   
               "Maria Sfântului Duh !
      Maria poate să propage sunete, ca Profeţie !
      Când ei se îndoiesc , nu ezita ca să faci bine ! 
       Atunci când ei se îndoiesc , se poate spune că, DUMNEZEU îţi va da ţie DUH curat !"               
Dragii mei, închipuiţi-vă ce am simtit în sufletul meu la auzul acestor Cuvinte Dumnezeiesti ! 
Nu am cuvinte lumesti, ca sa-I pot multumi Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, pentru acest mare HAR şi DAR, pe care mi l-a dat mie roabei Sale si păcătoasei de mine. 
        
Sa ne rugam dragii mei, cu toata inima noastra si cu tot sufletul nostru, Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, si să fim încredinţaţi că, Rugaciunea noastra este auzita chiar in clipa în care ne rugam, si că vom primi AJUTOR  DIVIN neconditionat si cu Iubire Dumnezeiasca. 
Iată fratilor ,ce spune un glas,chiar acum :

                 "Dacă vreţi să vă meargă bine, trebuie să faceţi Bine !"  

        
Aşadar dragii mei, să facem Binele si sa nu asteptam nicio rasplata de le cei cărora le-am făcut Binele!
Răsplata, ne-o va da Bunul Dumneuzeu si Maica Domnului, după mărinimia inimii noastre si după Credinţa si faptele noastre!
Sa fim buni si milostivi, sa mergem la Sfanta Biserica la Deniile de seara, sa ne spovedim la Preot, ca apoi ,sa ne învrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăşanie cu Prea Scump şi cu Prea Sfânt Trup şi Sţângele Domnului. 
Dragii mei,  să nu treacă nicio zi în care, fiecare dintre noi să nu fi miluit cu ceva,pe cineva sărac si necăjit. 
Să nu vă îndoiţi niciodată în inima voastra ,de toate câte scriu, căci nu de la mine scriu, ci de la Duhul Cel Prea Sfânt ! 
                         Cu dragoste si preţuire, Maria. 

4 comentarii:

  1. D-NA MARIA La multi ani ! Mulțumesc lui Dumnezeu că existați. Îmi pare râu că nu v-am descoperit mai de mult. Sunt 2 ani de când vă urmăresc cu mare interes. Este cu adevărat lucrarea lui Dumnezeu în ceea ce vă privește și în ceea ce faceți. Că sunteți un proroc al Duhului Sfânt nu e nici o îndoială ! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest privilegiu,în în rest fără cuvinte !

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am visat acolo..Era o firidă aurită. Eram obosita si trista. M-am plans de romani. Ca nu-si apara copiii, ca nu isi apara batranii, ca isi rad pădurile la una cu firmele straine. Ca nu-si muncesc pamanturile dar vor roade. Voi, cei ce aratati cu degetul numai spre straini, stiti cati romani culca padurile la pamant? Si cati romani arunca gunoaie peste tot? Si cati romani isi abandoneaza si pruncii, si batranii, si animalele? Intr-o epoca in care s-au inventat veterinarii si sterilizarile, romanii ucid pui de catei si pisoi. Animale pe care Dumnezeu ni le-a lasat ca Prieteni si Protectori
    Orasele romanesti put! De mizerie si nesimtire omeneasca. Animalele fac cu mult mai putin rau si mizerie decat oamenii. Ca sa nu mai vb ca nu polueaza fonic aerul respirat de noi toti cu injuraturi oribile. Si tendinta romanilor de a da vina numai pe retelele straine care fac trafic e oribila! Ati vazut cati romani abuzeaza sexual copii si femei? Si cate femei pleacă din țară satule de bataie si abuz? Veti avea foarte mult de munca pana veti deveni un popor civilizat si credincios. Cu cat treceti mai repede la treaba, cu atat veti suferi mai putin in viitor. Viitorul vi-l scrieti singuri. Si individual si colectiv, ca popor. Credinta nu se masoara in Cer dupa numarul de cuvinte din Biblie pe care le repetati. Se masoara dupa fapte. Si dupa Lumina acumulata prin fapte bune. Cred ca va dați seama ca romanii vor fi trecuti ca toate popoarele prin ciur si prin darmon...In Cer nu se ajunge cu nesimtirea legata de picioare!
    Si am mai avut un vis...Despre cei ce se inchina la bani, averi, idoli. Padurea lor de Sus era uscata ca iasca. Am intrebat mirata de ce s-a uscat paurea. Ingerul meu mi-a spus ca e padurea celor ce se inchina la vitelul de aur. Au consumat tot ce aveau in Cer si nu mai au decat ce au strans pe pamant. Aceia sunt morti vii...Zombie. Acumuleaza bani si violeaza copii pentru ca numai asa mai simt placerea.
    Lasati-o mai moale cu lauda de sine ca popor! Nu suneti cu nimic mai presus decat altii. Si lasati-L pe Dumnezeu sa Judece cine e ales si cine nu e. Noi sunem prea mărunți si vedem prea putin din Adevar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atât de aproape de Dumnezeu... și atunci gândul ma duce la o întrebare foarte dureroasa: cu cine vom merge la conducere? ...exista atât de multă deruta! ...duhurile nu lasă omul sa aibă discernământ pt a ieși din degringolada țării...iertati-ma pt îndoiala...e doar din durere pt căderea sau schiopatarea din credință și viața creștina a neamului românesc. E nevoie de multă bunătate! Nu punem accent pe distrugere, “radere a râului” ...răul se surpa singur când binele are puterea faptei. Nu răfuiala cu răul va aduce binele! Atât timp cât nu vom avea o viața duhovniceasca luminoasa , nu va fi nici putere decât tatonări... sa lăsam pe Dumnezeu sa lucreze in viața noastră. Acesta este firescul, credința, rostul vieții.

    RăspundețiȘtergere
  4. 05.12,nu ești măruntă deloc,daca nu reușești să înțelegi aceasta vei rămâne la acest stadiu neputând să te ridici la nivelul la care este esența ta care i divină.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere