miercuri, 4 septembrie 2019

REŢELELE DE CARNE VIE !


                       4 Septembrie 2019,ora 6,11 dimineata !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spune ceva ingrozitor.
Glasul spunea asa:

               "Reţelele de carne vie, sunt la ordinea zilei ."
Iata dragilor, că oricat s-ar spune ca este doar un nebun acest Dinca,de fapt, este vorba de cu totul altceva.
Nimeni nu vrea sa pronunte :trafic de carne vie.
Nimeni nu vrea sa distruga aceste reţele de carne vie!
Nimeni nu recunoaste faptul ca ,exista aceste reţele de carne vie!
Nu vreau sa intru in amanunte,dar,eu ca om si ca mama, nu sunt multumita ca acest caz se va incheia asa cum s-a anuntat.
Ceea ce eu pot spune si chiar sa va reamintesc,este faptul că , ALEXANDRA si LUIZA traiesc !
Nu mi-am inchipuit vreodata ,ca vom trai aceste zile in care,sa ne fie teama sa trimitem copiii sa cumpere o paine, sau sa se joace in faţa casei sau a blocului.DUMNEZEU Prea Bunul,oare cat ne mai poate suporta?
Orice s-ar spune, aceste fete traiesc !
Timpul, ne va dovedi noua tuturor, si sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca fetele sa fie ocrotite si sa reapara sanatoase.
                      Cu dragoste,Maria.

73 de comentarii:

  1. Generalul Abraham tocmai a spus ca: Ancheta aceasta s-a intins nepermis de mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca in aceasta ancheta, prea-cinstitul Abraham si-a schimbat atitudinea si oricine e impotriva procurorilor, politistilor, etc, nu e bun, nu e corect, nu trebuie sa se bage in ancheta. Abia acum se pare ca arata cine este el cu adevarat.

      Ștergere
    2. Da, am urmărit emisiunea și am rămas uimita de atitudinea lui, să-i fie rușine, aveam alta impresie... Din câte îmi amintesc,l-a aparat pe Bercea Mondialu'in procesul cu fratele lui Basescu;dacă da, e clar...chiar ca apară clanurile.

      Ștergere
    3. Abraham face parte din aceeasi mafie din justitie. Ii e frica ca se sapa prea adanc descoperindu-se clar ca retelele de trafic de carne vie sunt mana in mana cu DIICOT SRI MAI si li se darama minciuna numita justitie ramanand toti pe drumuri inclusiv Abraham, alt securist si aparator al mafiei din procurorime si servicii. Crede cineva ca vreo unul dintre astia este strain de ilegalitatile si mafiotelile din justitie si servicii care se fac de 30 ani in Ro??? Nici unul nu e strain. Toti se sacopera intre ei

      Ștergere
    4. oare chiar a vorbit serios d-nul general?, poate era obosit si nu si-a dat seama ca anumite cuvinte/vorbe/expresii :DOR.
      Eu il respect mult ptr ca are parul alb si pare sincer.

      Ștergere
    5. Dupa cum a vorbit acest abraham si-a dat arama pe fata, a vazut o tara intreaga cine este el...

      Ștergere
    6. 22:37Numele lui Abraham este pomenit in interviului unui inculpat care face dezvăluiri in legătură cu transplantul de organe de la Cluj.Citiți si va cruciți!

      Ștergere
    7. Auzindu-l aseara pe acest abraham mi-am dat seama ca este un egoist doar pentru el si gata!

      Ștergere
  2. Si asta din cauza ca traficantii de carne vie sponsorizeaza financiar procurori si politisi dupa cum spunea acum un minut Cumpanasu ba chiar sint colaboratori apropiati si protejati-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa si? cine e cumpanasu asta al vostu? sunteti in stare sa puneti presedinte un oportunist fara studii superioare. Craciunee, mai lasa-ne cu impostorul asta.

      Ștergere
    2. Anonim 23;25, unde dai si unde crapa. Una peste alta acest Cumpanasu s-a trezit din pumni si a hotarat ca nepoata sa este mult mai pretioasa decat orice pozitie si avantaje. Fara disperarea si incapatanarea lui nu s-ar fi scos la iveala aceasta mizerie ingrozitoare. Nu stiu ce studii superioare ai mata, dar comentariul ar face de ras si pe un analfabet. Oricum, am avut inainte de 89 un presedinte cu patru clase primare si avem unul acum cu "studii superioare" Comparatia este mult in favoarea analfabetului, ca sa nu mai vorbesc de un altul cu studii superioare care a mirosit 10 ani in scaunul de presedinte.

      Ștergere
    3. Impostorii sunt cu studii superioare!!!acest abraham este si el tata de o fetita, oare cum era sa fi fost fata lui in locul alexandrei??? Aveam o alta impresie despre el dar s-a descoperit singur cine este!!! Cum spunea bunicul luizei, nu-si merita stelele de general!!! Rusine domnilor generali!!! Voi aveti copii???

      Ștergere
    4. Doamne da sa ajunga presedinte Dl.Cumpanasu!!! Daca isi depune candidatura eu o sa-l votez, daca nu, nici nu merg la vot. De altfel daca sts numara voturile nici nu are rost si sens votul nostru!
      Doar Dumnezeu ne mai scapa de acesti nelegiuiti!

      Ștergere
    5. 09.27 - praful si pulberea se va alege de tara asta cu Cumpanasu asa al vostru. Omul are biroul in cladirea Ministerului de Interne, facturile sunt platite de minister, are masina pusa la dispozitie de MI, etc - adica de voi, desteptii pamantului ! A avut contracte cu Starul - adica v-a luat voua banii, jmecherilor care sunteti voi jmecheri! P'aia 3 copii ii creste FOSTA NEVASTA, nu el! Omul nu e "pe treaba lui" cu capul. L-ati vazut aseara cand facea circ in studio? L-ati vazut in mod sigur. Asta sa reprezinte Romania in plan extern? De circ avem nevoie? Treziti-va, mah!

      Ștergere
    6. Tot ce vorbeste Cumpanasu are perfecta dreptate! Circ a facut abraham care apara pe mafioti ca cineva indrazneste sa nu lase cum vor ei, adica fetele moarte inchide dosarul, trimitem altele ca de aici vin banii etc,etc, cam asa vor nelegiuitii.

      Ștergere
    7. Da ce vrei sa zici ca iohanis ne reprezinta bine extern???

      Ștergere
    8. Mai praf si pulbere de cat face iohanis de cand e presedinte nu cred ca mai poate cineva face!!!

      Ștergere
    9. Magdalena ca maaare dreptate ai!!!

      Ștergere
    10. Umila mea parere este ca Iohanis chiar nu ne-a facut de ras pe plan extern. Are el bubele lui, dar pe plan extern este respectat atat de UE cat si de SUA. Viorica nu se bucura nici de respect, nici de admiratie si cu atat mai mult, nu se bucura de credibilitatea partenerilor straini.
      Ati vazut ce-a patit tatal PSD.ului? Ala pe care il ridicati voi in slavi iarna trecuta. Da, da..despre Dragnea vorbesc! I-au dat interdictie americanii si pe fii-sa o expulzeaza...ea studia si locuia in SUA.

      Ștergere
    11. O mizerie a patit Dragnea. A fost condamnat de o instanta cu judecatori corupti, la comanda. La acei nemernici care l-au condamnat pe nedrept pe Dragnea si la Iohannis ar trebui sa le dea interdictie ameicanii.

      Ștergere
  3. Cine este cu adevărat PAVEL ABRAHAM, avocatul clanului Bercea Mondial: ȘPAGA de 500.000 de DOLARI
    Fost şef al Poliţiei, transformat în avocat al interlopilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. In atentia acelor persoane care intrebau de marirea indemnizatilor detinutilor politici . Distribuiti celor interesati :

    Copiii detinutilor politici raman fara indemnizatia promisa

    Parlamentarii au promis pana in ultimul moment ca vor acorda indemnizatia si copiilor detinutilor politici, insa aceasta a fost scoasa din textul legii publicat in Monitorul Oficial pe neasteptate.

    Intr-un articol anterior prin care anuntam marirea indemnizatiei pentru fostii detinuti politici relatam si faptul ca indemnizatia lunara egala cu salariul minim brut pe economie va ajunge la copiii acestora odata cu publicarea in Monitorul Oficial. Din pacate, insa, deputatii s-au razgandit in ultimul moment si, fara a oferi publicului toate informatiile necesare, au eliminat paragraful din proiectul de lege prin care copiii detinutilor politici primeau lunar un salariu minim brut pe economie.

    Parcursul proiectului de lege a fost urmatorul:

    pe 8 aprilie 2019 Senatul adopta tacit proiectul de lege in care apare indemnizatia pentru copii;
    pe 10 aprilie 2019 Camera Deputatilor nu adopta procedura de urgenta, dar o inregistreaza pentru dezbatere;
    pe 15 aprilie 2019 se primeste aviz favorabil de la Comisia pentru drepturile omului;
    pe 12 iunie 2019 ajunge si raportul de la Comisia pentru munca si protectie sociala in care apare indemnizatia pentru copii;
    tot pe 12 iunie 2019 Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, adopta proiectul de lege care cuprinde si indemnizatia pentru copii cu 249 de voturi "pentru", 0 voturi "contra" si 1 "abtinere";
    pe 18 iunie 2019 Comisia pentru munca si protectie sociala elibereaza o Nota prin care cere "indreptarea unei erori materiale", adica eliminarea indemnizatiei lunare egale cu salariul minim brut pentru copiii detinutilor politici;

    RăspundețiȘtergere
  5. pe 24 iunie 2019 Nota Comisiei pentru munca si protectie sociala este adoptata de plenul Camerei Deputatilor;
    pe 6 iulie 2019 proiectul de lege ajunge la Presedintele Romaniei;
    pe 25 iulie 2019 este promulgat fara indemnizatia lunara pentru copii egala cu un salariu minim brut pe economie;
    pe 26 iulie 2019 textul de lege apare in Monitorul Oficial al Romaniei fara a include si indemnizatia pentru copiii detinutilor politici.

    Intelegem, asadar, ca aceeasi Comisie care a validat si trimis spre aprobare indemnizatia pentru copiii detinutilor politici a cerut eliminarea ei, dupa votarea proiectului de lege.

    In momentul de fata, singura prevedere de interes major ramane aproape dublarea indemnizatiei (de la 400 la 700 de lei) pentru persoana care, dupa data de 6 martie 1945, pe motive politice:

    a executat o pedeapsa privativa de libertate in baza unei hotarari judecatoresti ramase definitiva sau a fost lipsita de libertate in baza unui mandat de arestare preventiva pentru infractiuni politice;
    a fost privata de libertate in locuri de detinere in baza unor masuri administrative sau pentru cercetari de catre organele de represiune;
    a fost stramutata intr-o alta localitate;
    a participat in actiuni de impotrivire cu arma in mana si de rasturnare prin forta a regimului comunist pana la data de 31 decembrie 1964;
    a fost deportata in strainatate dupa 23 august 1944;
    a fost constituita in prizonier de catre partea sovietica dupa data de 23 august 1944 ori, fiind constituita ca atare, inainte de aceasta data, a fost retinuta in captivitate dupa incheierea armistitiului.



    Masura aceasta se afla in vigoare in momentul de fata.

    O noua speranta pentru copiii detinutilor politici

    Desi aceasta surpriza neplacuta le-a stricat probabil mai multor oameni planurile, e bine sa stim ca exista inca o masura de corectare a acestei nedreptati si suferinte.

    In data de 3 iulie 2019 a fost inregistrata la Senat o noua initiativa legislativa (B349/2019) de catre Adnagi Slavoliub (USR) care introduce urmatoarele:

    https://e-juridic.manager.ro/articole/copiii-detinutilor-politici-raman-fara-indemnizatia-promisa-26287.html

    Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Decretului-lege nr.118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri ar putea corecta eliminarea subita a indemnizatiei pentru copii de catre deputati.

    "La data de 31 mai 2019 structura beneficiarilor acestui Decret-lege se prezenta astfel:
    - 1500 detinuti politici;
    - 17833 deportati, stramutati si alte categorii;
    - 12729 soti/sotii supravietuitori;

    Media de varsta a copiilor beneficiarilor Decretului-lege 118 din 1990, nascuti inainte, in timpul sau dupa perioada in care parintii lor s-au aflat in una din situatiile prevazute la art. 1 alin. (1) si (2) din Decretul-lege 118 este de circa 60 de ani.

    Scopul acestei initiative este de a aduce reparatiile just, cuvenite pentru suferintele indurate (...)", se arata in expunerea de motive.

    Initiativa nu se afla in procedura de urgenta si de-abia a fost trimisa pentru avize si punct de vedere de la Guvern. Ii vom urmari parcursul si vom reveni cu actualizari.

    Redactia ii multumeste pe aceasta cale doamnei Maria Bologa pentru vigilenta de care a dat dovada si pentru ca ne-a semnalat schimbarea intempestiva a proiectului de lege PL-x nr. 225/2019 care acum a devenit Legea nr. 159/2019.

    http://www.caon.ro/detinutii-politici-chiar-primesc-mai-multi-bani-urmasii-lor-mai-asteapta/2293016

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesti parlamentari nu mai reprezinta poporul. Ei dau legi doar pt ei, favorizandu-se pe ei. Deja s-a ajuns prea departe. Parlamentul trebuie dizolvat.

      Ștergere
  6. Sunt protejati pentru ca ei aduc voturile electorale din acele judete , mafia acestor traficanti sponsorizeaza partidele ! Ce nu intelegeti ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevaratii infractori sunt in libertate aflandu-se in justitie,servicii,politica,clanuri interlope in cardasie cu institutiile DIICOT SRI MAI, numai prostii si nimicurile ajung in puscarie. Daca ai sa dai ŞPĂGI SI ALTE CELE( de ex." prospaturi") poti face ce vrei in Ro, daca nu ai ce da iei ani grei de bulau, ca doar "institutiile statului " au dreptate si-ti inventeaza si ce nu ai facut, sau te baga la bulau pe te miri ce. Asta-i Ro. De asta tara s-a distrus. Ca e plina de mafie si nedreptate. Romanii stau in case si privesc cum tara e impanzita de mafie si distrusa ! Tradatorii de neam si tara sunt in cele mai inalte functii!!!!

      Ștergere
    2. Daca se ingroasa mult aceasta gluma proasta, de aici va incepe marea si adevarata revolutie

      Ștergere
    3. Ce tara este Romania? Ce guvern are Romania? Ce servicii are Romania???

      Ștergere
  7. Oameni buni, este uluitor ce se intampla ! Abraham il ataca vehement pe domnul Cumpanasu ca, "chipurile" face trafic de influenta si xa se foloseste de aceasta tragedie sa isi creeze culoar spre scaynul prezidential !!
    Se gandeste oare ca tara asta este efectiv ingenunchiata si umilita , ca suntem "protejati" de niste ibstitutii predominant inclinate spre pedofilie , ca astazi traim cu teama reala ca Alexandra poate fi oricare copil al acestei tari ??
    Ma rog bunului Dumnezeu sa ne ierte ca neam si sa ne ajute sa ne curatam tara de puroiul asta cate bu are nimic de-a face cu demnitatea umana .
    Dumnezeu sa ne ajute , sa ne apere si sa ne protejeze copiii, iar daca voia Lui este ca Alexandru Cumpanasu sa fie presedi tele aceste tari , Dumnezeu sa ii dea putere, intelepciune si iubire pentru neamul acesta batut de soarta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abbrafam sa-si vada militienii lui corupti. Stim cum militienii se pozitioneaza de la inceput de partea infractorilor, caci de acolo le iese spaga grasa. Pagubitul e tratat de parca el e infractor. Sunt corupti si favorizeaza infractorii. Santajeaza, ameninta, agreseaza verbal. Despre aceste lucruri sa ne spuna avocatul (diavolului). Le-a sticat Cumpanasu treburile la criminali, asta ii supara pe ei. Ei acum pierd bani multi. Nu se gandesc ca pana la urma ei tot vor plati. Daca nu copiii, atunci nepotii lor vor fi violati sau ucisi in acelasi fel. Karma nu e in vacanta niciodata.

      Ștergere
    2. Cineva spunea mai sus ca Alexandru Cumpanasu nu ar avea studii superioare. Nu știu ce studii are dar fiind președintele unui ONG care a făcut multe lucruri bune pt țara, pt ca a precizat intr-o alocuțiunea a dumnealui despre multe aspecte politice cu simt de răspundere, dovedește ca este mult mai bine pregătit pt funcția de președinte decât mulți cu “pregătire” dar fără nici o responsabilitate și fără suflet!

      Ștergere
    3. Ai perfecta dreptate Mihaela!!!

      Ștergere
    4. 09.22 de aia se retrag ONG-urile din asocierea cu cumpanasu. De bun ce este. Toata lumea si-a dat seama ce joc face aste vierme de cadavre!

      Ștergere
    5. 18.19 Slava Domnului ca a aparut acest Domn Cumpanasu si a inceput sa vorbeasca!!! Asa si-a dat seama toata tara cine sunt anumiti procurori, politisti, dicot, dna,judecatori.Pune-te in situatia acestei copile si a parintilor ei! Una este sa te rapeasca de pe strada ,alta este sa suni la 112 si sa spui ca esti rapita si unde te afli iar ei aliati cu raufacatorii sa te lase in mainile lor. Iar ancheta se vede in tv ce se urmareste in nici un caz descoperirea retelei lui dinca.O persoana de rea credinta sau mafiot poate vorbi ca tine.

      Ștergere
  8. CE a ajuns tara noastra , sa ne fie frica sa lasam copii singuri sa larga la scoala, sa nu avem liniste si pace in casele NOASTRE, desi azi se nasc din ce in ce tot mai putini copii romini, si acestia putini citi sint dispar fara urma, parinti indurerati care nu isi mai pot gasi linistea stiind prin ce trec copii lor. Toti dau vina pe Cumpanasu spunind ca VREA sa candidare, dar eu ii intreb daca nu era Cumpanasu se mai vorbea de Luiza si de Alexandra, se mai vorbea de disparitii ,violuri si trafic de carne vie??? Nu nu se mai vorbea pt ca TOTI sint implicati si sint minjiti cu violuri, conduc tara cum vor se casatoresc de cite ori le face piacere chiar in Biserica , deci se prezinta in fata Altarului fara nici o frica de DUMNEZEU, au facut legi doar pt ei.Sper si ma rog Bunului DUMNEZEU ca TOTI acei criminali vinovati sa fie pedepsiti, sai pedepseasca Bunul DUMNEZEU cum stie el mai bine.Doamne AJUTANE sa se faca DREPTATE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel gandesc si eu, Dumnezeu sa-i descopere pe toti si sa le dea dupa faptele lor!!! Am ramas uimita cum acest abraham a devenit o fiara in a-i apara pe acesti criminali. Rusine domnule abraham!!!

      Ștergere
    2. 23.22 sa multumiti psd-ului ca si-a pus toate pilele si toate rubedeniile fara studii in functii sus puse. Au subminat economia si siguranta nationala cu incompetentii lor. Ne-au indatorat pe viata.

      Ștergere
    3. 18.22 au facut-o toti!!! Si basescu 10 ani ai uitat ce a facut?? el cu cei de dreapta care vor veni iarasi ca fac cu randul la ciolan. Si ai sa vezi ce-o sa faca!!!

      Ștergere
  9. nu este o noutate mesajul-se fac faradelegi de multi ani-o tara fara directie si morala crestina

    RăspundețiȘtergere
  10. 23,25 eu stiu ca e ruda a victimei altfel nu aflam nimic de la,'impostorii' platiti,COMORA mafiotilor, sa o salveze si nu au miscat un deget asteptind sa fie omorite sau l-au anuntat sa libereze carcera de fete.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tara lupta, se zbate , urla pentru deparazitare, pentru distrugerea sistemului comunisto-hitlerist si unii se zbat pentru indemnizatii, se pare. ABSOLUT NICIUN CETATEAN DE RAND, FARA PILE SI ALTE RELATII PRINTRE CLANURILE MAFIOTE CE SE INTIND DE LA VARF IN JOS, NU A TRAIT IN PUF. TOTI AU TRAIT LA NIVEL DE SUPRAVIETUIRE. Tara asta a fost msncata de hienele care toata ziua se trezeau ca au mai multe ,,coaie,, si ca lor li se cuvine. Asa ne-am ales cu ,,eroi,, ce ne-au impuscat eroii adevarati la revolutie, asa ne-am trezit cu ,,doctoranzi,, ... Toti am fost, si inca suntem victimele unui/unor sisteme. Dupa cum vedeti lumea se zbate sa ajute , GRATIS, la CURATIREA mozului din tara noastra. TU VORBESTI DE INDEMNIZATII? De unde dracului atatea indemnizatii? Noi trebuie sa reducen veniturile politistilor care doar au ocupat scaune mancand sanatatea poporului astuia, si cati sunt, multi altii ca ei? Pentru prima oara in viata asta, v-a fost dat sa vedeti ce inseamna OM cu adevarat, si asta v-o arata niste oameni simpli cu caractere pure, Dumnezeiesti. Ei nu stau cu mana intinsa, ei nu pun conditii banesti inaintea actelor divine pe care le intreprind. S-au gasit copiii disparuti? S-au distrus clanurile, mafia criminala din tara asta? Cum iti permiti sa discuti despre altceva? Nu faci decat sa iei in bataie de joc eforturile dumnezeiesti ale unui OM ce se lupta cu ,,fiara,, ce a capatat pureri inimaginabile hranindu-se cu copiii nostri. SA-TI FIE RUSINE ! AI STRANS SI TU NISTE SRMNATURI PENTRU CANDIDATURA DOMNULUI ALEXANDRU CUMPANASU, HIENA? Alexandru Cumpanasu este singuruli care s-a aruncat inaintea fiarei. INCETATI SA MAI PUNETI PIEDICI!

    RăspundețiȘtergere
  12. https://spirituletern.blogspot.com/2019/09/de-la-colectivitatea-ghizilor-universali.html

    Am explicat în mesajele anterioare că toate aceste acțiuni distructive nu sunt accidentale, întâmplătoare, ci fac parte dintr-un amplu program de înrobire și anihilare, întocmit și dirijat de entități și civilizații interesate în menținerea suferinței în sistemul vostru planetar, totul îndreptându-se implacabil către disoluție structurală și civilizațională a sistemului vostru planetar.
    Evoluția umanității și a planetei, act normal și de dorit pentru a putea atinge nivele de dezvoltare nebănuite, dar posibile, nu convine civilizațiilor malefice (ale întunericului) care nu doresc să-și piardă o sursă atât de importantă de producere a unor energii - sursă de hrană și de prosperitate pentru ele.
    De ce se întâmplă acest jaf la nivel planetar?
    Din cauza fricii și ignoranței voastre. Pentru că voi îl acceptați, pentru că voi vă lăsați manipulați, pentru că voi credeți că „oricum, e mai bine cu rău decât fără rău”.
    Cu siguranță, și din păcate, chiar asta se va întâmpla, atâta timp cât veți continua să vă lăsați manipulați și nu veți renunța la credulitatea voastră infantilă.
    Cum să faceți să vă fie mai bine? Simplu: să vă amintiți că sunteți puternici și că, dacă hotărâți, nimeni nu se mai poate interfera în zona voastră existențială. Fiți mereu atașați ideii că sunteți nemuritori.
    De exemplu: cum de nu realizați că cei care vă conduc vă mint și vă lasă să suferiți? De ce îi tolerați, de ce vă lăsați manipulați de minciunile lor?
    Nu aveți decât să spuneți: STOP!
    De cine vă e teamă, din moment ce la voi este puterea, nu la ei?
    E adevărat că, din când în când, vi se mai aruncă un rest de la masa lor bogată.
    Și atunci, voi sunteți dispuși să uitați de toate nedreptățile și să-i iertați. Asta ține puțin: doar cât să-i lăsați să-și ocupe scaunele și să le reconfirmați acceptul vostru ca ei să vă conducă încă o dată.
    Pentru a le face munca de manipulare mai ușoară voi chiar acceptați să-i ajutați. Cum?
    Vă „încăierați ” între voi pentru firimiturile care vi se aruncă, sau acceptați să-i slujiți cu devotament, ca unelte ale „deavolului”, împotriva alor voștri.
    Mulți o faceți cu non-șalanță, căci ei au știut cum, în prealabil, să vă adoarmă conștiința. (Pentru „osul” care vi se aruncă le predați toată „turma”.)

    Toți, sau majoritatea voastră, sunteți de acord că se săvârșesc adevărate crime înpotriva Pământului, cel datorită căruia existați în această viață.
    Și totuși, vă faceți că nu vedeți, rămâneți imuni și idiferenți când asemenea atrocități se produc.
    Chiar este atât de greu de înțeles că prin acest comportament, acceptați să vi se „taie craca de sub picioare”?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat!oare cei din sri, dicot,dna,mai,justitie,procurori,politie etc.etc. nu sunt ei tot oameni? Oare ei nu au copii care pot cine stie cum si cand sa fie rapiti si abuzati de catre aceste clanuri? Atunci dece le apara? exemplul elocvent generalul abraham despre care aveam cele mai bune impresi...

      Ștergere
    2. Pt.10.33 Le apara pt bani. Pt bani f multi. Neinchipuit de multi. Pt 09.17 Nu entitatile si civilizatiile extraterestre ne inrobesc pana la anihilare, ci politicienii care au ajuns sa faca orice pt bani. Sunt prostituate, nu politicieni. Daca au vazut ca ies atatia bani din crima organizata, din droguri, din contrabanda, de ce sa nu participe si ei? Sunt inculti, slabi, obsedati de bani, si nu pot sa zica nu. Dta incerci sa creezi fantezii cu entitati si civilizatii, dar e vorba de jeguri fara discernamant, care vor doar bani cu orice pret, care s-au inmultit in toata tara, nu numai la Deveselu (crezi ca militarii de la Kogalniceanu sunt veniti cu nevestele si logodnicele)? E serparaie in toata tara, Diicotul si Serviciile sunt complici, cunosc f bine ce se intampla, dar ei vor bani, nu salarii de mizerie pe care le asigura psd-ul de 29 ani. Ce credeau cu salariile pe care le dau? Oricum, tara va fi distrusa definitiv, asa ca dragi romani, uitati-va ca hipnotizati la televiziuni si nu faceti nimic. Si sa nu va aud ca va vaitati apoi la batranete ca nu aveti de niciunele, ca sunteti parasiti de copii, ca medicii va lasa sa muriti pe targa in Urgenta, ca nu le pasa la nicio institutie de noi. Nepasarea va primi nepasare.

      Ștergere
  13. Desigur, noi am putea să vă spunem: „E treaba voastră cum veți alege să dormiți!” Numai că ceea ce se întâmplă la voi, din cauza neimplicării și acceptului vostru vinovat, are de suferit ÎNTREGUL UNIVERS.
    E și motivul pentru care noi (și alții) încercăm să vă trezim.
    Desigur, Universul are mijloace de redresare infinite, dar tot răul, tot dezechilibrul se repară cu enorme consumuri de energie care ar putea fi folosite mai rațional pentru evoluția fiecăruia și a ÎNTREGULUI.
    Am spune că, în primul rând, este vorba de atitudine. Pentru a vă îmbunătății calitatea generală a vieții, trebuie să faceți tot ce ține de voi pentru a vă ridica vibrația. Poate cel mai important mod de a face acest lucru este cum vă utilizați sentimentele, ce solicitați corpului vostru emoțional. Desigur, situații grele vă încearcă uneori, ori adesea, căci viața vă aduce în față evenimente cu diverse încărcături emoționale. Totul este să le tratați cu cât mai puțină implicare emoțională.
    Puneți în relația voastră cu oricine, nu preluarea, implicarea în suferința cuiva ci COMPASIUNEA.
    Diferența dintre aceste două stări este fundamentală: suferința e producătoare de energie negativă și ajută la extinderea acelei stări, fără a putea ajuta cumva pe cel pentru care se suferă. Suferința produce un sortiment de energie de joasă vibrație foarte apreciat de multe entități și civilizații malefice (întunecate).
    Compasiunea înseamnă a ajuta pe cineva să poată face față mai ușor consecințelor unui eveniment neplăcut (poate chiar tragic). Acest comportament lucrează cu energii pozitive, care ridică vibrația, practic, el însemnând: ajutor de orice fel (inclusiv material, logistic) și resetarea stărilor de suferință (măcar) parțial. Indicația generală în asemenea situații este: AJUTĂ în măsura în care o poți face dar NU TE IMPLICA EMOȚIONAL !
    Apoi, ceea efaceți, faceți din iubire necondiționată.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu mai vizionați ori ascultați emisiuni de actualități care provoacă stări de angoasă, de teamă, de descurajare. Asta nu înseamnă că nu trebuie să fiți informați. Totul trebuie făcut însă pe o durată cât mai scurtă (doar pentru a prelua știrea), fără a amplifica mental evenimentul.
    Dacă este cazul, și evenimentul v-ar putea atinge într-un fel sau altul, vă puteți întocmi un mic plan de acțiune, fără a vă lăsă însă dominat de panică.
    Nu uitați niciodată adevărul că în acest univers nu există nici-o măcar o problemă la care să nu se găsească o soluție acceptabilă.
    Recomandarea este cu atât mai mult de luat în seamă, dacă vă amintiți că, la modul general, mass-media este un organism aservit majoritar unor magnați interesați în manipularea opiniei publice, abaterea atenției spre alte ținte, altele decât cele care au interesul de a fi ocultate.
    În marea lor majoritate, slujitorii „celei de a patra puteri în stat” sunt formați și plătiți pentru a promova și prelucra astfel știrile încât acea publicație să se vândă cel mai bine și, deci, să fie cât mai profitabilă pentru patron.
    Din acest motiv, dacă o știre este lansată ca „bombă”, primul lucru pe care un „ consumator” isteț ar trebui să-l facă ar fi să „citească printre rânduri” și să caute în dreapta și-n stânga (inclusiv în surse alternative) ce alt eveniment s-a produs în acel interval de timp, și de la care se încearcă a se abate atenția.
    Vă garantăm că după o anumită practică, cel care o folosește metoda, capătă o ușurință, un fler de a depista evenimentele care se încearcă a fi „îngropate”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e cazul cu evenimentele din caracal valabile in toata tara...
      Mobilizare totala se cere pentru a ne apara copiii nostri de acesti nelegiuiti!!!

      Ștergere
    2. 9:19Foarte corect,sa ne străduim sa ștergem informațiile negative prin rugăciunea isihasta si prin gânduri bune si frumoase.

      Ștergere
    3. Angheluta,bun sfat i-ai dat Didonei :))rugaciunea isihasta:))Ai inteles Didono?Ti-ai schimbat si numele de botez,asa-i?
      Doamne IIsuse Hristoase,miluieste-ma pe mine pacatoasa!Asa sa spui!Si sa-ti faci si semnul crucii,nicio dihanie nu se mai apropie de tine sa-ti fure energia :)Cu siguranta,o sa intri intr-o stare profunda de beatitudine,asa cum eu acum,am intrat in starea de transa de umor :))
      Lasand gluma la o parte,sa stii ca tare imi esti draga si imi pare rau pentru tine ca te-ai dezis de Iubitul nostru IIsus si mai devreme sau mai tarziu o sa-ti dai seama de IMENSA greseala!

      Ștergere
  15. Fiecare dintre voi trebuie sa-și crească lumina interioară, să-și revendice și să-și preia puterea și abilitățile, să rupă contactele cu orice entitate exterioară, indiferent cărei civilizații aparține și indiferent de clauzele contractuale.
    Întrebați-vă așa: „dacă am acceptat promisiunile care mi s-au făcut (în deplină cunoștință de cauză sau nu), dacă am dat curs indicațiilor „prietenilor și binefăcătorilor mei”, dacă am acceptat penitențele pentru iertarea „păcatelor” care mi s-a spus că le-am săvârșit, dacă termenele de ispășire au fost depășite, de ce viața mea și acelor dragi nu s-a îmbunătățit nici după foarte lunga perioadă și multele vieți pe care le-am avut ?
    Nu cumva am fost mințit? Dacă se spune că am putere să fac aproape orice, de ce și de cine, cu ce interes am fost oprit să ating culmile civilizației și ale evoluției ?”
    În continuare veți putea ajunge la concluzii care vă vor dovedi că ați fost mințiți nu numai de cei pe care-i puteați vedea, în plan material, dar și de cei nevăzuți, la care, vieți de-a rândul, v-ați închinat. Luați asta ca un subiect de reflecție și meditație.
    Libertatea și voința voastră nu pot fi întemnițate de nimeni. Este o lege a CREATORULUI SUPREM.

    RăspundețiȘtergere
  16. https://realitateposibila.blogspot.com/2019/09/fiinte-de-lumina-interdimensionale.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Aseara spunea un USR-ist pe TV ca presedintele poate sa ceara prin CSAT sa se faca destructurarea clanurilor de trafic de persoane,dar altii spun ca e mai simplu sa ameninte aici pe comentatori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presedintele nu face nimic pentru nimeni decat pentru el. Am vazut la tv cum a traficat copiii din rovinari, despre ce vorbim??? un traficant de copii nu poate si nu are suflet!

      Ștergere
    2. Restructurarea acstor clanuri este o urgenta a se face dar nu se vrea! Aceste retele sunt un atentat la siguranta nationala dece mai marii nostri conducatori nu actioneaza????

      Ștergere
  18. 09,19 Acelasi rol au si aici printre comentarii unii care introduc unele deplasate si foarte lungi cu copiere profesionista din carti cu rolul de a rupe continuitatea unor idei ale altora.
    Tactica veche de profesionisti, de rupere a coagularii unor idei care se foloseste si la manifestatii cind se coaguleaza niste grupuri de idei vin 'baietii' si circula prin mijlocul grupului si il sparg intrerupindu-le si ideile care incepeau a se infiripa..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.01 vaai, ca multe si valoare „idei” circula pe aici si ce sa vezi, „sunt intrerupte”!Mare ti-e gradina, doamne!

      Ștergere
  19. 09,19 Se mai observa si la televiziuni unde prezentatorii au o linie politica si la un moment dat mai multi din ei de la multe televiziuni schimba toti simultan abordarea politica mai ales in preajma campaniilor electorale.Platiti pe post de Tonomate .

    RăspundețiȘtergere
  20. Poate cineva sa decodeze numele dlui ABRAHAM? Sa vedem e de bine sau de rau?

    RăspundețiȘtergere
  21. Cine este cu adevărat PAVEL ABRAHAM, avocatul clanului Bercea Mondial: ȘPAGA de 500.000 de DOLARI


    Fost şef al Poliţiei, transformat în avocat al interlopilor. Este, pe scurt, povestea lui Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea şi personaj care pare a avea legătură, direct sau indirect, cu multe dintre dosarele mari din ultimii 25 de ani.
    "Înainte de 1989 era cadru al Miliției, la mineriada din 90 a găzduit câțiva manifestanți arestați ilegal, atunci a apărut pe la tv ca gazdă, prin 97 ca șef al poliției a fost acuzat de fostul ministru Gavril Dejeu că l-a protejat pe Fane Căpățână, prin 98-99, chestorul Manoloiu și secundul său Abraham erau suspectați că ar fi primit mită de 500.000 dolari” . Până în 2007, martie presupusa șpagă a fost ținută la sertar, MAI nu a luat nicio măsură, iar DGA nu a reusșt să finalizeze ancheta, să ceară măsuri, mai apare și în rețeaua bancherilor, în niște stenograme, în discuții dintre Ruse și Iordache. Vorbesc de domnul Abraham... Deci domnul Abraham e un personaj foarte interesant care din 90 până în 2014 a avut de-a face tangențial sau direct cu Ministerul de Interne", a declarat jurnalistul Ovidiu Marincea, la Realitatea TV. 

    RăspundețiȘtergere
  22. Abraham din pleiada de Alogeni evrei care au distrus Romania dupa 1990.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cumpanasu asta al vostru are casa de la RAPPS - Regia protocolului de stat, adica teoretic sta cu chirie intr-o casa in care ar trebui sa locuiasca un demnitat. Ce demnitar e Cumpanasu? Ce functie a ocupat in Statul Roman? In ce temei a primit casa de la RAPPS? Pe limba voastra, locuieste teoretic intr-o casa in care NU ARE DREPTUL sa locuiasca. O mai are si subinchiriata unei societati comerciale dupa ce ca a primit-o ilegal. Sunt curioasa daca ai voie sa subinchiriezi case luate cu chirie de la RAPPS.Sa va aud acum...

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu am mai scris-o cind nu stiam nimic doar dupa mirosul lui de copoi. Cumpanasu era finantat de Ministerul de interne de pe vremea lui Blaga ,dar a devenit criticul lor dupa ce a vazut puroiul de acolo anul trecut cu Harghita si acum ca afectat direct,dar pentru a fi presedinte il vad prea politicos , precis il au si la mina.

    RăspundețiȘtergere
  25. nimeni nu este fara pacat chir si Cumpansu -daca nu scormonea si el uraciunea poate se incheia procesul -si tot asa vor disparea copii si adulti traficati sau ucisi

    RăspundețiȘtergere
  26. 14,57 Oricum procesul o sa-l incheie la comanda mafiei de procurori si banditilor de militieni vinovat si de adoptii ca ale Sorinei din Baia de Arama etc care i-au ordonat lui Dinca sa preia totul pe el,dictindu-i si declaratiile, santajindu-l ca altfel ii vor amesteca si familia,binenteles ca sa scape si ei procurorii care sint o mafie in toata tara amestecati cu multe cazuri.

    RăspundețiȘtergere
  27. mari marsavii in tara asta-nu credeam ca vom trai asemenea stari de lucruri-suntem guvernati de statele din vest care numai prieteni nu sunt-toti pe furat ,manipulat si dezinformare-dar si cand se vor rascula romanii-ca sunt ei molai dar le-a ajuns cutitul la os-SA VINA DUMNEZEU SI SA NE DEA MINTEA CEA DE PE URMA

    RăspundețiȘtergere
  28. Doamna blonda dir de la liceu nu cumva e doamna in rosu pe langa care trece Luiza??? Parca amandoua au breton.blond....iar pe data de 25 politia a fost la liceu sa intrebe de ALEXANDRA

    RăspundețiȘtergere