duminică, 1 septembrie 2019

PARTIDUL NATIONAL ŢARANESC,CRESTIN DEMOCRAT ?


                                       1 Septembrie 2019,ora 6,20 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud un glas care spune ceva despre PNŢCD (PARTIDUL NATIONAL ŢARANESC CRESTIN DEMOCRAT)Partid ce nu mai este la noi pe scena politica,nu sub acest nume.
Dar iata ce spunea acel glas:
            "PNŢCD !
           Cu descrierea PNŢCD dl S.N.(nume de politician)a fost reclamat până la Bruxelles."
Iata dragilor, cum un politician al zilelor noastre,va fi reclamat si la Bruxelles.
Nu am dat numele politicianului,ci doar i-am pus initialele.
In timp, vom vedea ce se va intampla.
                              Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Organizația Județeană PNȚCD Olt - Mandatar financiar S.C. Nicusor Expertize Srl

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicolae Serban senator PSD cel ce calca pe victimele comunismului

    RăspundețiȘtergere
  3. Libidinosul ala de Serban Nicolae?

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa a fost de când lumea cu halbă in portal
    Cel mai urat lucru să-l părăsiți pe sărmanul tau.
    La straini? Vai, vai unde am ajuns.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. NICI UN PARTID NU SE GANDESTE LA BINELE TARII-ne facem iluzii! increderea intr-o viata echilibrata se stinge incet si sigur-nu mai suntem poporul bun credincios si iubitor de neam-SA VINA DUMNEZEU SA FACA DREPTATE SI PACE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:41, zici F. BINE !!!!!!!!!!!!
      AMIN !!!

      Ștergere
    2. Fiecare OM trebuie sa si faca datoria in mod cinstit , la locul de munca ,indiferent ca este muncitor ,intelectual sau politician.
      Nu toti politicienii sunt necinstiți.

      Ștergere
    3. 21:41, "popor bun si credincios" nu poate fi atribuit romanilor. Romanii sunt tocmai invers si aceasta s-a vazut dupa 1989 cand au fost lasati liberi, s-a vazut ce le poate capul romanilor. Romanii pot fi oameni doar sub dictatura cand sunt obligati sa fie oameni. Dupa 1989 interlopii de tot felul si de toate natiile au pus stapanire pe Romania.

      Ștergere
  6. O Natiune deprimata , si fara iluzii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O natiune deprimata din cauza presiunilor ce vin din toate partile. Din cauza stresului si a mizeriei pe care chiar natiunea a facut-o.
      Ca nu are iluzii natiunea, e bine. Iluzii vand falsii profeti din grupurile new age. Adevăr sa aiba natiunea. Adevarul e ca dusul rece.
      Vise sa aiba natiunea! Vise frumoase care sa includa si copiii. Vise realizabile, de normalitate.Pana acum, romanii s-au comportat ca un popor fara copii, caruia ii este indiferent viitorul. Se mai trezeste poporul cate o clipita, dupa un caz ca acela de la Caracal. Sau cazul Sorina. Cazuri mediatizate. Dar in fiecare clipa, in lume, un copil este abuzat, o femeie este agresata sau violata...Lumea nu se schimba cu vorbe. Numai cu fapte. Visele nu se implinesc daca nu le implinim chiar noi.

      Ștergere
    2. 16:50, tu esti Maria-Aurelia si tu te caracterizezi pe tine. Tu esti cea care injura, jigneste, denatureaza si propovaduieste minciuni la adresa unor persoane, asa ca nu mai da tu lectii de moralitate si nu te mai da de exemplu pozitiv, exemplu de "salvatoare" etc.
      Ai vazut ca si pe blogul Calea Aurie ai fost deja depistata, chiar daca te semnezi ca si anonim.
      Baga-ti mintile in cap si ocupa-te de tine, de sufletelul tau, ca deja prea ti-ai umflat ego-ul.

      Ștergere
    3. 11:13, sunt o natiune plina de speranta ca intr-o zi vom avea si noi oameni care sa tina cu tara si cu poporul nu cu hotii deghizati in oameni politici spilcuiti, la costum si cu cravata. In prezent oamenii politici sunt cea mai mare problema a Romaniei fiindca isi cumpara loc eligibil pe lista de partid si apoi considera ca au drept de viata si de moarte asupra romanilor.

      Ștergere
  7. Serparul asta a fost scos din.PSD. Niciodata n-a fost o problema pentru ei. Se reorienteaza. Cine e dat pe usa afara intra pe geam. ,,Nimic nu se pierde, totul se transforma,, . In ghearele astora ne este viata

    RăspundețiȘtergere
  8. pt 3 sept 07:17-eu spuneam de poporul roman care a fost pana la comunism-schimbarea constiintei in mai rau s-a datorat influenei statelor din vest care au pervertit cuvantul democratie-dar si slabiciunii guvernelor perindate de la 1989

    RăspundețiȘtergere