duminică, 1 septembrie 2019

O EXPLOZIE LA DOUA TURNURI !


                       1 Septembrie 2019,ora 5,34 dimineata !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare, si astfel, vad inspre Vest,Nord-Vest,vad doua Turnuri nu prea inalte,dar largi la partea de sus, erau Turnuri din piatra,asa ca in imaginea de mai jos:
                   Imagini pentru turnuri centrala.
Brusc, la Turnul din faţă ,la partea de sus incepe sa iese mult fum negru si dens,dadea pe dinafara si forma ca o palarie a unei ciuperci.
Printre fumul negru si dens, vedeam si ceva alb si rotund ca niste boabe.
Fumul negru se revarsa cu tot cu acele boabe mari (precum ciresele mari) dar albe .
La partea de sus a TURNULUI, explozia luase forma unei coroane de copac , coroana ce se formase din fumul negru amestecat cu "boabe" mari si albe tot din fum ,dar alb.
Cu aproximatie,asa ca in imaginea de mai jos:
Imagini pentru explozie centrala nucleara imagini.
Dragii mei, din nefericire vom auzi de o astfel de Explozie, posibil la doua Reactoare.Unul l-am vazut cum revarsa in atmosfera toxicitatea,dar s-ar putea ca,si celalat sa fi avut aceeasi soarta.
Unde va fi sau cand anume,eu nu stiu a va spune.
Dar putem sa cerem de la Bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului,mila, iertare si ocrotire.
Sa iertam pe Aproapele noatsru,ca sa fim iertati si noi la randul nostru de DUMNEZEU TATAL CEL CERESC !
                         Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. toxicitatea unei explozii-mai ales nucleare ii afecteaza si pe cei care au creat asemenea monstruozitati-dar ei n-au pe DUMNEZEU se gandesc la binele lor sau sunt in legatura cu alte civilizatii de sub pamant sau in univers-SUNT NISTE FRAIERI fara creiere-probabil vor sa decimeze lumea-zic ei ca suntem prea multi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce este in imagine se numesc turnuri de racire, de regula a apei in circuit inchis folosita la un proces tehnologic.

    RăspundețiȘtergere
  3. In prima poza sunt 2 turnuri de racire hiperbolice cu tiraj natural in care se raceste apa care se recircula in instalatii. Asemenea turnuri sunt in rafinarii, combinate chimice sia CET-uri. In partea de jos a turnului cam la 2m exista un strat de umplutura tip fagure din material plastic care are o grosime de aproximativ 1,5-5 metrii, resturl in sus fiind cosul de tiraj.Intr-o rafinarie (mai avem 3 in tara) este posibil ca intr-o instalatie sa se sparga teviile unui schimbator de caldura si daca produsul petrolier usor are o presiune mai mare el va ajunge in apa recirculata si impreuna cu ea in turnul de racire unde poate lua foc. Bilele albe ar putea fi bucati de umplutura care au fost antrenate de gaze.
    In vest in centrale termice se folosesc turnurile de racire si ca cosuri de fum. In acest caz fumul ar proveni de la cosul de gaze arse.
    Pozitia celor 2 turnuri de racire din poza, unul fata de celalalt (inclusiv distanta dintre ele, aproximativ) seamana foarte bine cu 2 turnuri de racire dintr-o rafinarie romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne fereste si Măicuță Domnului,de vr-o nenorocire.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂 Măiculita Domnului nu sta cu umbrela dupa voi, sa va fereasca de destin!

      Ștergere
    2. 18:54, cat adevar! 👍👍👍👍👍

      Ștergere
    3. 18:54, de unde stii tu ca nu sta?! Ea chiar sta, atunci cand i se cere ajutorul.

      Ștergere
    4. Nu, zău?! Sunt atatia copii abuzati. Nu credeti ca daca adultii nu ar fi spurcat lumea cu nesimtirea lor, copiii ar fi primii protejati? Lumea a cazut pe o varianta foarte joasa. Va nasteti copiii printre draci. Sfintii nu coboară atat de jos. Ar fi trebuit sa urcati voi, dar va complaceti in lene si compromis.

      Ștergere
    5. Tot timpul suntem ajutati de Sus. Dar nu ni se baga in traistă. Si ajutorul este nu asa cum ati crede, ci cu vindecare de orbire. Incepi sa intelegi ca A Doua Venire e diferita de prima. Fiecare dintre noi trebuie sa ne luam crucea si sa urcăm Golgota. Ati vrea voi sa va ia crucile tot Hristos...Iar voi sa stati doar de comentat pe net. Si sa mai si tipati la noi cand va spunem ca asta cu Romania- Noul Ierusalim este minciuna crasa. Daca nu facem nimic.Ca sa ne ocupe tara si sa ne fure copiii. In timp ce voi umblati cu nasul pe sus ca sunteti alesi.
      Dracu e mult mai viclean decat ati crede...Va vede punctele slabe si va ispiteste.
      Ati inceput sa va sacrificati si copiii? Nu-i mai aparati? Ii vindeti?Nu va mai ajunge sacrificiul mielului de Paste si al porcului de Craciun? Carui zeu nemilos va sacrificati pruncii? Iisus este Iubire. Dar nu vine spre voi decat pe masura ce urcati voi.
      Trăiți intr-un crestinism de Ev Mediu. Deci...nu ati urcat niciun mm.

      Ștergere
    6. 18:39, in schimb tu ai cazut, ai coborat cu totul in infernul tau, doar stii cine esti!:))

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. De ce nu in alta parte sau sa nu nu se intample deloc?.

      Ștergere
  6. Sa nu se-ntimple deloc nu se poate ca nu ar mai fi fost viziunea

    RăspundețiȘtergere
  7. 3 sept 18:39-ai un cinism care te arata nu credincios ci mai ales lipsit de compasiune fata de semeni-DUMNEZEU A LASAT OMENIREA SA-SI DUCA GRESELILE SI SUFERINTELE DOAR SA INVETE DIN ELE-tu te crezi a toate stiitor gata sajudeci in locul DOMNULUI-noi stam sa comentam pe net dar tu ce faci!? suntem duali din nastere altfel DUMNEZEU nu ar avea cu cine lucra-am fi roboti

    RăspundețiȘtergere