duminică, 1 septembrie 2019

NORI NEGRI SI DENSI VIN DINSPRE NORD !


                                              1 Septembrie 2019,ora 16,30 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, desi era cu ochii pe monitor,vad cum dinspre Nord,vin nori negri densi si grosi,iar dinspre Vest veneau pe Cerul ca un amurg ,veneau nori ca de foc.

Imagini pentru nori negri de ploaie.
Deci,se intalneau norii de foc cu norii negri si densi,nori ce acopereau in cateva clipe tot Cerul.
Dragii mei, vom auzi de un astfel de fenomen meteorologic ,dar sa nadajduim in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ca nu va face si Dezastre.
                         Cu dragoste,Maria.


7 comentarii:

  1. Soarele are cicluri solare date de magnetism de 11 si 22 de ani care la 400 de ani prin interferenta dau minime de activitate numite Maunder de peste 100 de ani in care tocmai a intrat dar din cauza incalzirii date de om prin emisiile de bioxid de carbon efectele pe Pamint sint intirziate vizibil pina dupa anul 2030.
    In istorie ele corespund micilor glaciatiuni ultima a fost intre anii 1600-1750.
    Deci evolutia climei pe pamint este data si de activitatea soarelui pe linga om,activitatea vulcanica si de schimbarea polilor magnetici terestri ,deci poate fi destul de imprevizibila si se pare ca ne va aduce si o mica glaciatiune atenuata in parte de cresterea temperaturii date de incalzirea terestra prin emisia de gaze de sera ca bioxidul de carbon si gazul metan-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa fie cu noi cu toți.
    Este înfricoșător doamna Maria chiar a arătat la tv.cu puțin timp în urmă undeva in Rusia nu stiu sigur locația dar am retinut fenomenul meteo cum a fulgerat si trăznet si tunete in cât au fost 150 persoane rănite nu stiu daca nu cumva au fost si morti.
    Am zis ca este groaznic ce se intampla.
    Sa ne apere BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului de tot raul si necazul.

    RăspundețiȘtergere
  3. la 1600-1700 omenirea nu a cotribuit la nici o cat de mica glaciatiune-inca nu se stia de efectul de sera de la emisiile societatilor-da, despre vulcani care au erupt cu consecinte asupra mediului se stia-cat priveste efectul soarelui asupra electromagnetismului globului, abia in secolul 20 s-a descoperit

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai credeti prostia aia ca activitatea umana a facut si a dres cu codoiul... Acum sute de ani aveam industrie?
    https://www.youtube.com/watch?v=oaumMqODHhU&feature=share

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragomir-la ce anonim te referi!?

    RăspundețiȘtergere