joi, 19 septembrie 2019

HOMOSEXUALII ???SE VA DA LEGE PENTRU HOMOSEXUALI ?


                                       18 Septembrie 2019,ora 6,16 !

                                                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune asa:


                        "Va incepe Legea "Balcoanelor ".
                              Nu dau semering ,pana nu va incepe LEGEA "BALCOANELOR" ."

Prieteni dragi, cum sa nu se mânieze pe noi Bunul Dumnezeu pe noi?Cum sa nu ne trimita tot felul de boli si necazuri? Pentru mine e ceva strigator la Cer,ceea ce se intampla.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa fim sanatosi si sa avem CREDINTA tare si fierbinte ,in tot ce este PREA SFANT si PREA CURAT.
                                               Cu dragoste,Maria.     
P.S.
Definitie simering - afla ce inseamna simering si toate sensurile acestui cuvant din ... d. bărbați) a avea relații homosexuale substantiv neutru aseardeînbulan ...
Dicționar dexonline. Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru simering din dicționarele: MDN '00, DOOM 2, Ortografic, Argou.

68 de comentarii:

  1. Ce legătură au homosexualii cu "balcoanele" ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1:03Deci întâi legea"balcoanelor?"si apoi semering(?)

      Ștergere
    2. 1:03Cuvantul are mai multe sensuri(garnitura) de ce sa ne gândim la ce e mai urat?

      Ștergere
    3. 19;05 Posibil ceva legat de masonerie organizata pe loje(balcoane)

      Ștergere
  2. Asa...si care-i legatura dintre balcoane si homosexuali? Semering este sinonim pentru garnitura, n-are nicio alta conotatie.
    Cat despre legea inchiderii balcoanelor, stiu sigur ca se discuta despre ea in contextul amenzilor aplicate celor care le-au inchis fara autorizatie de constructie.
    Apropo, glasul pe care l-ai auzit a folosit ghilimelele in vorbire?

    RăspundețiȘtergere
  3. ce are a face balcoanele cu homosexualii sau cum s-a ajuns la ei

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu Dumnezeu iti trimite „boli si necazuri”!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de mult il iubim noi pe MANTUITORUL LUMII,asa este si rasplata de la EL,pentru fiecare dupa faptele si pacatele noastre care le facem in fiecare zi.

      Ștergere
  5. Le lucesc ochii nu ai cum sa nu i remarci, trebuie doar sa fi foarte atent !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce au balcoanele cu homosexualii?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:06, corect! Aceasi intrebare si pentru "semering".

      Ștergere
    2. ACESTE DEVIATII SEXUALE VIN DE LA CAP,,SUFERIND IN TINERETE DE ABUZARI DIN PARTEA UNEI PERS,DE ACELASI SEX ,,,BARBATUL DESII SUNT SI LESBIENELE CARE AU FOST SI ELE ABUZATE ,,,DEVIATII ACESTIA HOMO CONSIDERA CA SEMERINGUL FIIND CA CEVA GREU DE STRAPUNS ESTE PRECUM ANUSUL,LA BALCOANE SE REFERA CA FIIND FEMEIA LESBII ,ACESTI DEVIATI CONSIDERA CA E MAI PLACUT A FACE CU PERSOANE DE ACELASI SEX,,,IN SPETA BARBAT CU BARBAT,DEOARECE NU SIMT PLACEREA DEOARECE FEMEIA CARE A NASCUT NU MAI ESTE CUM ERA IN VIZIUNEA LOR ,DE AICI SI MULTE DIVORTURI,,SI FEMEIA NEACCEPTAND ACEST COMPROMIS, HUMALAUL RECURGE LA PLACEREA DE LA ALT BARBAT,,,UN ALT DEVIAT SEXUAL CARE DE FAPT VINE TOT DE LA CAP,,,BOLNAV SARACUL,,DIN PACATE SE VA LEGALIZA CACI SE URMARESTE DE MULTA VREME ACEASTA,DE CE CREDETI CA ESTE ASA BOLNAV SISTEMUL SI ASA MULTE RAPIRI SUNT IN RO.PENTRU Ca sistemul e imputit de sus ca pestele...SI APOI MULTE SE NASC DIN BATJOCORIRE APOI DEVINE OBISNUINTA ...DA,SUNT PSIHOLOG ,IN TRECUT AM LUCRAT IN DOMENIU,,,

      Ștergere
  7. Si cum ati asociat vestea despre balcoane cu homosexualii ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RASPUNS din DEX: SEMERING ca

      a se arde în bulan / în creţ / în semering expr. (d. bărbaţi) a avea relaţii homosexuale (Notă: Definiţia este preluată din Dicţionar de argou al limbii române, Editura Niculescu, 2007)
      (Alte dicţionare)
      Ce inseamna semering? - Definitie Dictionar Online pentru semering - semering dex

      semering, semeringuri s. n. anus.

      Ștergere
    2. Iertare ,pentru aducerea de explicatii !

      Ștergere
  8. Dumnezeu "bate" cand nici nu te astepti!

    RăspundețiȘtergere
  9. A doua zi după adoptarea legii fărădelegîi vom fi ocupaţi de ruşi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ruşii ,acesti mongoloizi care au băgat caii in biserici pe vremea bolshevicilor ,sa-si vada de tara lor si sa ne lase in pace.
      Ortodoxia a apărut in Bizanț , asiatici mongoloizi fiind partial crestinati.
      Unde ati mai vazut voi creștini ortodocși cu ochii oblici ?!

      Ștergere
  10. Sa-i lumineze SFANTA TREIME,pe cei care voteaza aceasta lege,sa nu isi vanda sufletul satanei pe vecie.Sa ne fereasca DUMNEZE,sa ajungem sa fie votata aceasta lege si in ROMANIA,sa nu porneasca revolutia mare intre noi.Cum se vorbeste in popor,tot nu o sa scapam de revolutie,ca cel promis lumii,va pleca de la vest (Timisoara) catre rasarit,sa intoarca toata omenirea la credinta adevarata,pana la A DOUA VENIRE A MANTUITORULUI,pe pamantul ROMANESC.Cu totii sa ridicam privirea spre cer,sa cerem iertare in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pare ca e vorba de un santaj pentru legea asta ,din partea bisexualului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bisexualei ,vrei sa zici, ca e femeie si îi plac broşele.

      Ștergere
  12. Aveți o viziune și o poarta deschisa către rău și mai puțin pentru bine.Sa știți ca tot ce gândiți ve-ti atrage de partea dumneavoastră. Fie binele sau răul. Le atrageți conștient sau inconștient. De ce nu ați încerca un exercițiu pentru a atrage numai binele și sa va dovediți ca funcționează ?
    De ce credeți ca unii au totul și alții nu au nimic și în plus atrag și bolile de partea lor?
    Pentru ca la noi este puterea creativa și astfel ne putem crea o viață liniștită și îmbelșugata. Încercați exercițiul și mai lăsați răul în pace ca noi îl atragem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La tine pentru cat timp ajuta? Răul exista, ne convine sau nu. Dinca nu a fost atras spre romani pentru ca ar gândi negativ. A fost atras de nepasarea romanilor la ce se întâmplă in jurul lor. Si de coruptia crunta din sistem. Evident, poti sta in varful patului, calare pe cinci perini moi, gandind pozitiv. Din Cer iti vor pica numai felii de tort, ambrozie si nectar. Imaginare, dupa cat de imaginara e metoda cu ganditul pozitiv...
      Poporul,cand nu vrea sa vada realitatea, isi baga capul in nisip. Sau merge si arunca banii la un curs NLP.
      A nu vrea sa vezi realitatea din jurul tau, dar a pretinde ca te rogi la Iisus inseamna fariseism. Nu crestinism!!Se pedepseste. Nu-ti spun cum pentru ca nu sunt Dumnezeu si fiecare dintre noi suntem unici. Pentru fiecare dintre noi exista in Cer metode de corectare a dioptriilor😂. Evident, ma exprim metaforic. Orbii spiritual nu sunt orbi de ochi. Sunt orbi de inimi. Inimile impietrite nu valoreaza la Dumnezeu mai mult decat un bolovan!

      Ștergere
    2. 19:55, o, da! Adevar graiesti.

      Ștergere
  13. Vai de noi daca se va vota aceasta lege in parlament sa zis cu noi,o sa vada cei care nu au respectat legile firii.
    După ce ca sunt atatea neajunsuri a ma8 rămas asta sa fie pusa si aprobată homosexualitatea,vai de noi ce urgie o sa primim de la Dumnezeu.
    DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI să nu le ajute sa faca acest lucru,sa trăiască cum au trăit până acum,sa ne lase in pace cu spurcaciunile lor.
    Doamne până când va îngădui spurcaciunile.
    Cu mult drag doamna Maria.
    Am avut ocazie sa vad asemenea cupluri,iti vine sa vomit,sa ma ierte Dumnezeu și Măicuță Domnului dar asta este o boala psihică,și sunt foarte sadic,când se omoară între ei sa te ferească Dumnezeu ce e de vazut,am văzut.
    Doamna Maria cu mult drag si BUNUL Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  14. Explozie si incendiu mare la Istambul

    RăspundețiȘtergere
  15. Traducere romana ,mesaj primit prin sora Barbara,America.
    Iisus Hristos,
    Ucenicii Mei au întrebat: Stăpâne când va veni SFÂRŞITUL? Eu le-am explicat: veţi ști sezonul. Eu vǎ spun acum: ACESTA ESTE SEZONUL REÎNTOARCERII MELE. EU VIN REPEDE. Uitaţi-vă împrejur, tot ce s-a scris despre Sfârșitul veacului se întâmplă acum în fața ochilor voştri. Din nou, voi chema Ierusalimul ORAŞUL MEU CREDINCIOS! Adversarul va căuta să îl distrugă. Armatele Întunecate îl vor înconjura. Pământul lui este măsurat de EU SUNT. Armata Întunericului, continuă să facǎ planuri și să-Mi omoare poporul ales. EU SUNT Dumnezeul lui Avraam, Isaac și Iacob. Nu există nimeni altul ca Mine. Regi ai Pământului, Mene, Mene. Vine distrugerea bruscă. Cei care nu sunt cu Mine sunt împotriva Mea. Fiică, anunță mulțimile că trebuie să ALEGĂ ACUM! RAI SAU IAD? Marca Fiarei vǎ va sigila Eternitatea. ALEGEŢI CU ÎNȚELEPCIUNE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, in viziunea ta, care e poporul ales? Daca te referi la evrei, nu mai sunt de mult timp in gratiile divine. Si-au ucis Profetii si se inchina la zeul ban. Daca te referi la romani, iar ai festelit-o! Sunt lasi si slabi in credinta. Nu exista popor ales. Numai oameni alesi. A fi ales nu inseamna a sta pe un munte de bani. Inseamna Misiune printre oameni. Si nu e usor deloc...Oamenii sunt tradatori si-si vand si umasii pentru un ban in plus. Pentru un mic, o bere, o bicicleta electorala, o funcție, un cont in banca mai grăsuliu, obtinut prin furt. Pentru fiecare om dracu are o ispita si o metoda de a-i cumpara sufletul. Homosexualii sunt expresia unei societăți corupte. Rezultatul lipsei de iubire. Sexul este pus mai presus decat iubirea.Asa ca...nu dati cu piatra! Sa nu vi se intoarca.
      Nu ca as fi de partea homosexualilor, dar priviti si la voi...Cand barbatii devin efeminati, in sensul ca sunt lasi, nu-si mai apara familia sau tara de agresiuni, urmasii pe linie masculina vor fi si mai slabi. Traim intr-o societate lipsita de modele masculine sanatoase. Cand barbatii devin efeminati, femeile se masculinizeaza. Devin dure si reci. Copiii vor fi...asa cum cum vor fi. Cine stie ce copii se vor mai naste?
      De se vor mai naste...

      Ștergere
  16. Presedinta femeilor Dancila si-a depus candidatura,cel al homosexualilor inca nu si-a depus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce dezinformare ?
      Președinta homosexualelor , care fac trafic de minori la CARACAL ,si a depus candidatura.Chiar nu ai observat câți din ăștia pe invers sunt in PSD?Bombonel, Ponta ,Cumpanasu ,Iordache ,Teodorescu etc.Cat primesti pe mesaj?

      Ștergere
  17. Astazi audieri la Tribunal in cazul COLECTIV.''Au trebuit sa moara oameni''...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.47 nu mai rastalmaci vorbele ca asa o sa-ti se rastalmaceasca si tie in ceasul de judecata.

      Ștergere
  18. iese cu demonstratii mari daca vestul se implica in legile familiei si orientarea sexuala ca de fapt asta vor sa ne distruga familiiile si religia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteti deja distrusi! De fariseism! Stati pe net si insirati vorbe din Scripturi! Iar tara este ocupata deja. Nu cred ca homosexualii au stimulat caracatita de la Caracal. Si nu uitati de cazurile de pedofilie din BOR. Si nnn cazuri de pedofilie in toata tara.
      Dacă vreti in Dumnezeu, cantariti corect si vedeti-va si mustele voastre de pe caciula. Altfel nu veti scapa niciodata de orbire. Si nu uitati: Judecata finala e a Lui Dumnezeu. Voi aveti treaba multa. Nu v-a ales nimeni Judecatori.

      Ștergere
    2. Care demonstratii? Cine sa le faca? Ramele care nu au venit la referendumul pentru familie ca "era cu Dragnea"? Nu s-au obosit sa inteleaga si s-au dus in turma decervelata sa pupe dulapul cu palton. Iar parintii tineri si copiii de dupa '89 sunt crescuti in spiritul "tolerantei". Deci prostii si ignorantii sa demonstreze? Nu mai spun de milioanele de romani dinafara tarii care traiesc de ani de zile sub stapanirea homosexualilor, pedofililor, transgenderilor. Li se pare normal, nu au de ce sa demonstreze.

      Ștergere
    3. 20:10, 👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    4. Magdalena, uite ca eu nu am votat la referendum. Nu sunt in masura sa judec viata amoroasa a semenilor mei, nu sunt in masura sa interzic unor oameni cu cine sa faca sex, nu sunt in masura sa ma opun fericirii nimanui.
      Intelegi?! Lasa-i sa fie fericiti, daca asa vad ei fericirea. Important este sa sa ne iubim intre noi, dar vad ca voi uitati cu desavarsire sa va iubiti aproapele. Degeaba bateti metanii si giugiuliti moaste in biserici !

      Ștergere
  19. Curtea Constitutionala spune ca IAR a incalcat Constitutia Iohannis pe care-l obliga se semneze 'DEINDATA 'numirea ministrilor interimari pe care presedintele Bete-n Roate a refuzat sa le semneze numirea.
    Dar deocamdata nu mentioneaza nimic de mersul 'deindata' cum fals sustinea ieri la ora 5 si MINTE cu nerusinare Alogenul, cu nominalizarea noului Guvern in Parlament .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, ca bine zici! dar cand te gandesti ca americanoii ni-l mai baga pe gat 5 ani....

      Ștergere
  20. E atât de multă manipulare în lume,off Doamne!Dintre toți candidații României la preşedenție care-ar fi contra acestui curent, LGBT ?Acel ce este în contra LGBT pe acela îl voi vota!!Dar dintre partide ?

    RăspundețiȘtergere
  21. este un cod de vorbire din pacate si legea care va fi emisa va fi tot sub un cod emisa pt a nu intelege populatia despre ce e vorba, pt a evita protestele in masa. Asta inseama aderarea la UE in schimbul unei monede trebuie sa acceptam pachetul lor legislativ. Puterea politica isi doreste trecerea la moneda euro si mai intai de toate trebuie sa acceptam pachetele lor legislative. Din pacate ne videm identitatea nationala prea usor. Burebista, Stefan cel Mare, etc au murit cu Mandrie pt neamul romanesc pe care l-au ocrotit cu propria lor viata.Trist sunt lucruri ce se vor intampla datorita coruptiei in masa. Trist va fi pt generatiile viitoare. Membrii politicii de astazi prin faptele lor vor duce la implinirea Apocalipsei care va cadea pe umerii generaiilor viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dumnezeu nu le poate face pe toate, fara ajutorul nostru. Putem ajuta pentru o schimbare in bine. Nu fiti indiferentila ceea ce se intampla cu copiii oamenilir necajiti !

    https://www.facebook.com/415470028644127/posts/1125891470935309/

    RăspundețiȘtergere
  23. La balcon i se mai spune loja

    RăspundețiȘtergere
  24. 11,25 Raul sau Binele e atras-creat prin cea ce actionam si facem ,dar si ce nu facem-pasivism

    RăspundețiȘtergere
  25. Zeul,căruia va închinați va bate de va suna apa in cap,ce va mai mirați? Va da boli ,războaie,capete pătrate,care interpretează cai verzi pe pereți.

    Deci,îmi vine să rad de magnitudinea prostiei! Am văzut aici atâtea mesaje și interpretări pentru minti "încete",încât nu mi vine să cred că încă unii chiar se minunează!Serios acum,voi,unii, va mai faceți bine???!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.15 nicunii dintre astia nu au scapare. Prostia e inradacinata adanc si pentru prima data in istorie, prostii au avut si ei guvernul lor. Au bine reprezentati!

      Ștergere
  26. Iar va bagati in paturile oamenilor? Cu ce va deranjeaza homosexualii? Preferati barbatii care isi bat nevestele? Preferati barbatii care violeaza femei? Terminati cu judecatile de valoare si lasati omul sa decida cu cine face s...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:13Asta vrea satana, Dumnezeu a căreia bărbat si femeie pt împreunare invers este un mare păcat care duce la moartea sufletului si îmbolnăvirea trupul .

      Ștergere
  27. pt 19 sept 20:10-MAI ASTA tu din ce popor faci parte distrusule!-faci pe arogantul si zici ca nu judeci dar aici pe blog faci gargara-DUMNEZEUL TAU DIN CAPUL TAU nu este cel adevarat-tu nu stii ce-i respectul si iubirea de aproapele-DISPARI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:36, de la duhovnic ai invata sa vorbesti isteric? Dispari, prefacutule!

      Ștergere
    2. 23.36 se vede ca tu, anonim 23.36,prin comentariul pe care il fati iti „iubesti” rau de tot aproapele. Vai de capul tau de crestin inchipuit!Iisus te-a invatat sa dai cu piatra?

      Ștergere
  28. Liviu Pleșoianu e singurul ,,curat" si de votat !!! Pacat ca mass-media nu il sprijina, nu este cunoscut de-ajuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum la putere vor ajunge doar cei alesi de SFANTA TREIME,partidele politice dispar incepand din acest an,nu o sa m-ai fie minciuna in Romania,si pe urma in treaga lume.Nici cei care vor veni la putere nu stiu ca sunt alesi de DIVINITATE.
      Sa nu manipulam poporul,ca nu tine,totul se termina,cu totii ne trezim,sa-l urmam pe MANTUITORUL LUMII.

      Ștergere
    2. 00:01, ia-l acasa!

      Ștergere
  29. 00.01 curat si nebun la cap, am uitat sa mentionez ca era sprijinit de rusi prin Sputnik. Ce repede puneti botul la toti care fac galagie.

    RăspundețiȘtergere
  30. Mona dragă,câti gândesc asemenea ţie? Din păcate prea puţni. Ar fi fost cel mai bun președinte.asa că fată dragă nu mai fi tristă,va ieși un preș al serviciilor interne,externe și mai ales străine de neam și ţară.,pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  31. Bine ar fi forst să ţinem aproape de ruși,măcar sunt ortodocși.,pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.12 - Ce?! Vorbesti serios? Ba oameni buni...sunteti mai "dusi" ca tata, dar el macar are scuza - sechele de la 2 AVC.uri!
      Inca ceva, eu am cerut pe care legala ca tata sa nu mai aiba drept de vot, dar, din nefericire, voi votati.

      Ștergere
    2. Rușii si au băgat caii in biserici pe vremea bolshevicilor si sunt mongoloizi.
      Ai vazut tu ortodocși cu ochii oblici ?!
      Esti de la Sputnik ?

      Ștergere
  32. 20 sept 20:30-sunt ANONIM 5-eu nu judec pe nimeni pentru ca adevarul este la DUMNEZEU si faci confuzie nefiind crestin-cat despre duhovnici iti doresc sa ai parte de ei-sa inveti ce este omenia sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  33. am un mesaj aici-multumesc dati drumul

    RăspundețiȘtergere
  34. am un mesaj aici sunt ANONIM 5 multumesc

    RăspundețiȘtergere
  35. La noi sfânta treime îi sri,sie și cia și voturi numarate de sts. Suntem unici în lume! Cine trebuie să iasă iese și cine rămâne,rămăne cu buzele umflate și cu febră musculară după prelungiri în patul nupţial al demonocraţiei. Pa,pa fără tai,tai..

    RăspundețiȘtergere
  36. Mă,voi nu vedeti că toţi joacă alba neagra la căsuţa albă cu flori la ferști,cât de dragă tu-mi eşti și ea îi mai neagră ca smoala? Noi să vedem de căsuţa noastră în care să avem un colţișor de rugă către. Preasfânta. Treime și . Măicuța. Domnului și nu pentru mai marii lumii acesteia și mai scutim și keltueli de de-plasare în posturi indekente și nu punem țara la mezat și multe și. Pa,pa..

    RăspundețiȘtergere
  37. Cred si mai mult ca sigur ca acum pe pământ acționează forțele malefice la intensitate maximă.
    Aceste forțe malefice conduse de Satana nu au timp mult ca vor fi anihilate de forțele,divine care protejează pământul.
    Păcat ca trebuie sa asistam la aceste,nelegiuiri cu bună știință.
    Păcat ca Romania din cauza acestui lucru va avea mult de suferit si o sa vedem cu totii.
    Avem de toate asta cu homosexualitatea mai lipsea,vai,vai.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa apere poporul roman de maleficii acestei țări,sa ia locul credința,iubirea de Dumnezeu și Sf. Treime.
    Dale Minte Doamne la cei care ne conduc.

    RăspundețiȘtergere