marți, 3 septembrie 2019

EUROPA DE EST SI EUROPA DE VEST !

        3 Septembrie 2019,ora 5,33 dimineata !

                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
           "41 de ani Europa de Est !
            42 de ani Europa de Vest!"

Imagini pentru HARTA EUROPEI
.
Dragii mei,cu siguranta este vorba de durata EUROPEI de EST si a EUROPEI de VEST.
Daca vom socoti de cand s-a infiintat EUROPA,cu siguranta vom afla si anul cand se va destrama bucata cu bucata UNIUNEA EUROPEANA.
Iata:
15 feb. 2017 - UNIUNEA EUROPEANA SE VA DESTRAMA ! 
      UNIUNEA EUROPEANA a fost si este un lucru bun si pentru Romania; dar mult rau a mai facut atat Romaniei cat si multor altor tari.
Priviti putin in urma,si socotiti ce am castigat in toti acesti ani de cand suntem in UE,si ce am pierdut.
Veti constata ca pierderile pe toate planurile sunt enorme; inclusiv familiile s-au distrus.Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,si sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara voie.
                                            Cu dragoste,Maria.               

29 de comentarii:

  1. Istoria se repeta acelasi lucru s-a intimplat cu Imperiul Roman impartit in cel de Apus si cel de Rasarit ,ultimul care a rezistat cu 1000 de ani mai mult-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:59Eu de est are 41 de ani de cernere iar Eu de Vest 42de ani(fiind mai rătăciți materialiști si necredinciosi)
      Deci:1990+41=2031
      1990+42=2032
      In 2033-a 7-a trambita?

      Ștergere
    2. Probabil ca deja au trambitat toate cele 7, acum fiind doar o "pasuire".:)

      Ștergere
    3. Asa am avut si eu odata un fel de viziune,adica un gind....Isus avea 33 de ani cind a murit...de 2000 de ani a fost rastignit..2000+33=2033...Cred ca atunci va veni a doua oara...Deci este pe aproape..

      Ștergere
  2. Europa geografic va fii influentata si de schimbarile climatice,nordul va fii acoperit de apele oceanului planetar si apoi va deveni o insula influentata si de Ruperea Africii de la Nord la Sud din Israel pina in sudul extrem pe falia-Riftul african de 10 000 km care creste in continuu fara a se stii cauza exacta
    Cea ce se stie deocamdata e ca Africa preseaza si ridica Europa pe care e posibil sa o si rupa in Est .

    RăspundețiȘtergere
  3. Riftul african se vede ca i-si creste continuu distanta ,o prapastie care rupe continuu drumurile si podurile care-l strabat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este doamna Maria.
    Mai mult rau a facut de cât bine.
    Dumnezeu sa aiba mila de noi ca toți greșim numai Dumnezeu este fără de păcat.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mă mai complic să-ți dau replica dumneavoastră sunteți sub orice critică. Dacă nu aș ști despre copilul dumneavoastră și UE poate că m-ați păcăli și pe mine cu prostiile pe care le îndrugați aici. De mai mulți ani cântați prohodul ue și tot cu cântecul ați rămas. Nici nu mă interesează eu am plecat de mult cu toată familia și nu mai am nimic acolo și nici nu mă voi mai întoarce. O destrămare a eu îi va afecta tot pe cei prăpădiți adică România. Țările care au dus-o bine înaintea ue o vor duce bine și după. Visați în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  6. UE a luat ființă în 1957.Sa mai dureze 41/42ani aceasta utopie?

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca duceti dorul vremurilor apuse, plecati in oricare tara satelit a Rusiei si veti vedea cat de bine era inainte si daca va place, ramaneti acolo pt ca asa ati fi salvati de monstrul UE. Cata ipocrizie si prostie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa vina rusii și ungurii sa facă ceva pe noi ca nu mai suntem buni de nimic

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu văd unde este legătura între mesajul primit și uniunea europeana nu corespund nici anii trecuți nici structura europei de Est. Nu văd de ce este vinovată uniunea europeana de destrămarea familiilor. Dacă era bine în romania nu plecau atâtea milioane de români. Uniunea europeana a asigurat dreptul la liberă circulație inclusiv a forței de muncă,astfel milioane de români au ales un trai mai bun unde nu le mor copii cu zile prin spitale care cad pe ei spitale fără medici sau fără medicamente . Milioane de români au ales civilizația în schimbul școlilor cu hazna în curte unde le mor copii înecați. Milioane de români au ales civilizația și traiul decent pe munca care o prestează refuzând să fie tratați ca sclavii pe plantație de conducerea romaniei. Dacă nu era uniunea europeana care să absoarbă circa șapte milioane de români și aceștia să-i ajute pe cei rămași cu bani sărăcia era mai mare în romania iar șobolanul prăjit cu garnitură de gândaci era felul de mâncare principal în România. Principalul vinovat de destrămarea familiilor și de situația romaniei căutați-l în România sau prin Madagascar. Asta cu alții sunt vinovați de lenea, hoția sau neputința romaniei este sport olimpic la români. Dacă ar fi venit ăștia din vest să ne facă străzile să ne facă wc în casă pe banii lor și să mai și muncească pentru noi în timp ce noi am fura și ne-am odihni la umbră ar fi cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.10.58., cam doare ce spui, dar e adevarat. Eu mi-as dori de la romanii mei mai multa luciditate, mai multa capacitate de analiza, mai putina naivitate si credulitate. PS.E adevarat si faptul ca multi romani de valoare ( specialisti in diverse domenii, meseriasi valorosi, oameni harnici ) au parasit tara definitiv. Si continua sa o faca...mai ales tinerii ( iar asta e o pierdere imensa, pentru ca e in joc insasi soarta Romaniei ).

      Ștergere
  10. Greu de spus data infintarii UE daca o consideram inceputul lui 1979 data primului parlament ales-direct al UE pina la sfirsitul anului 2019 acesta al iesirii Marii Britanii sint 42 de Ani.
    Iar pentru Europa de EST ar fi 41 de ani de la separatia Europei Prin infintarea NATO in 1949 si pina la Caderea Zidului Berlinului in sfirsitul anului 1989 sint 41 de Ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Iohannis a iesit azi sa critice PSD-ul pentru cazul Caracal si pilele prin care sint angajati functionarii publici ,crede ca am uitat de Calaul procuror de la inchisoarea detinutilor politici Aiud care i-a clasat lui 47 dosare cu imobile si terenuri pe care la numit si tinut in functie in ciuda solicitarilor PSD-ului de a-l destitui rasplatidu-l cu o pensie de zeci de mii de lei in tara asta saraca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.05 multe pacate iti atragi facand asemenea afirmatii defaimatoare la adresa unui om cinstit. O sa vezi tu pe al cu coarne.

      Ștergere
    2. 23:38, dar de ce umbli cu amenintari? Cred ca esti tu cel care il slugareste pa ala cu coarne. Opreste-te sa mai ameninti ca nu faci decat sa-ti dovedesti nimicnicia.

      Ștergere
    3. 16.16 asa e cand ti se pare ca intelegi dar nu intelegi nimic din ce citesti. Unde vezi amenintare? De ce vorbesti prostii despre ce nu cunosti? Nu eu te amenint ci propria ta karma incarcata de pacate ca defaimarea fara nicio baza reala.

      Ștergere
  12. Ne taxeaza de fraieri ca si cu Livia Stanciu numita la Curtea Constitutionala doar pentru ca l-a scapat de incompatibilitatea de la canal-apa SIBIU pe presedintele'Bete-n Roate'

    RăspundețiȘtergere
  13. Premierul Viorica ii raspunde lui Iohannis cel Egoist si Blocant al Bunei Guvernari anuntindu-l ca-l va reclama din nou La Curtea Constitutionala pentru incalcarea Constitutiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care Bunei Guvernari? Ce numesti tu buna guvernare? Tara e o mlastina a traficantilor de carne vie, a copiilor, si tu consideri ca e guvernare buna? Esti cu capul ????

      Ștergere
  14. Cumpanasu in scandal direct cu militianul Abraham devenit aparator al castei Politiei mafiotizate care incearca sa minimalizeze traficul criminal de persoane evidentiat de cazul Caracal;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata ! Se spala pe maini de "uciderea " fetelor! Vor sa inchida cazul si sa-i faca loc lui IOHANNIS !
      Au primit ordine sa inchida cazul !

      Ștergere
  15. Ancheta egala cu zero , au facut curat doar in curtea lui Dinca si atat.

    RăspundețiȘtergere
  16. 23,38 Se spune ca

    'drumul spre Iad e pavat cu bune intenti',eu as spune si cu naivi,vezi ca se pare tocmai tu esti pe el.

    RăspundețiȘtergere
  17. Era o profetie pe net cum ca Europa in urma unui cutremur mare se va rupe-n 2...cautati detalii, n-am link ,am vazut pe undeva de curand...

    RăspundețiȘtergere
  18. dupa ce dispare UE-Europa se va imparti in doua-de vest si de est cum si este actual -ca unita nu se poate chema

    RăspundețiȘtergere