luni, 2 septembrie 2019

DIAVOLUL CU CHIP DE LEU SI CU DOUA COARNE !

                               2 Septembrie 2019,ora 5,28 !

                                 Dragii mei,

Astazi dimineata m-a trezit un răget puternic,un raget care facea sa se cutremure si Cerul si Pămantul.
Desi eram treaza,nu deschid ochii,si astfel, vad cu ei inchisi inspre Est ,vad o imagine vie si extrem de infricosatoare.
La prima vedere, imaginea ce apăruse pe Cerul senin de ziua ,era a unui LEU viu,un cap de LEU infuriat care răgea de se cutremura pămantul.
Numai ca, acest LEU -diavol,avea si doua coarne mari iar in jurul lui Cerul s-a intunecat; nori negri s-au adunat in jurul lui.
Daca nu vedeam coarnele, m-as fi intrebat ,de ce mi s-a arata un LEU care rage si deschide gura larg, ca sa inghita pe oricine îi iese in cale?
Dar avea doua coarne drepte si lungi, si oricat se asemana la chip cu un LEU furios,era totusi diavolul in persoana.
Avea o gura mare dragilor, ca ar fi inghitit un om cu totul.
                   Imagine similară
Dragii mei, nu este deloc bine daca DUMNEZEU a ingaduit diavolului sa intre in Lume si s-o intoarca pe dos; adica, sa ne urâm unii pe altii, sa ne omorâm unii pe altii, sa -i chinuim pe toti cei neputinciosi, etc ,etc.
Cred dragilor, ca ne asteapta vremuri grele, vremuri peste care vom trece ,numai cu Credinta tare in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, numai cu bunatatea inimii si curatirea sufletului, numai cu mila si cu iubire de semeni.
Dragii mei, trebuie sa fim convinsi de faptul că,acolo unde exista Credinta si Lumina Invierii Lui Hristos, acolo unde exista iubire de semeni, diavolul nu are ce cauta.Nu poate intra in sufletul nostru,numai daca ,îi dam noi voie; adica,sa fim slabi in Credinta si sa nu implinim Poruncile Domnului.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,ca sa fim buni si milostivi,iar Credinta noastra sa fie tare si fierbinte.
                       Cu dragoste,Maria.

92 de comentarii:

  1. Posibil ca-i diavolul Dorian-uraganul care a facut atata dezastru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta tuturor! Chiar sunt vremuri grele ,deja,dar ce o sa fie de acum incolo...e jale.Dumnezeu sa ne întărească in credinta si noi sa fim foarte tari si... cu Dumnezeu inainte! Să nu deznadajduim nici o secunda,ci sa ne indemnam la rugaciune,sa fie cat mai multa rugaciune si sa-i multumim bunului Dumnezeu pentru tot si pentru toate.Amin! D.E.V

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria, Diavolului i s-a permis, si nu de catre Dumnezeu. Dar nu-i nimic, ne imprietenim cu el. Intre atatea orori nu cred ca mai avem sanse sa-l gasim pe Dumnezeu. S-a dus mancand pamantul.
    Ceea ce se intampla este inacceptabil. Cineva doreste ca diavolul sa troneze aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa faci alianta,sau sa te imprietenesti cu diavoul e nebunie,sa i te oferi pe tava!Trebuie sa i te impotrivesti cu credinta,nadejde si iubire in Dumnezeu!

      Ștergere
    2. Nu exista diavol sau altceva,in afara de oameni si zei

      Ștergere
    3. V-ati imprietenit deja cu dracu. Sub forma sistemului stramb in care traim. Compromisurile facute in fiecare moment al vietii, cand am vazut ca nu e bine ce se intampla, dar am tacut, au dat putere Fiarei. Asa ca Fiara e alimentata de om. Nu ingaduita de Dumnezeu. Dumnezeu ne lasa sa ne invatam lectiile.

      Ștergere
  4. Cred că a-ți interpretat greșit. Nu este vorba de nici un diavol. Leul este emblema iranului, iranienii chiar sunt denumiți leii iar coarnele și răgetul poate arăta că vor deveni foarte agresivi. Probabil ceva sau cineva îi va scoate la..... război.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor deveni agresivi, calcati pe coada, evident. Sunt pe pamantul asta popoare ce nu vor pace. Popoare ce castiga din vanzarea de arme si petrol. O balanta are doua talere. Cand apare pe pamant un jandarm ce nu sta deloc pe pamanturile sale, dorind sa calce tot pamantul in picioare, apare si forta care sa i se opuna. Din pacate, oamenii obisnuiti sunt jucati in picioare...
      Cand Saddam, trufas si marioneta americanilor, a pornit razboi impotriva Iranului, a uitat un lucru: musulmanii se considera frati, indiferent de limba pe care o vorbesc. Si, monoteisti fiind, se unesc in Allah, adica Dumnezeu Tatal, Creatorul, atunci cand unui criminal ca Saddam i se nazare ca e atotputernic. Si irakienii au sabotat razboiul. Nu au vrut sa-si impuste fratii de aceeasi religie.
      Romanii ar avea o lectie de invatat din asta...Cand unui alt zeu atotputernic, cred unii, Iohannis, ii vine ideea sa intoarca tinerii impotriva parintilor lor. Dar si batranii ar trebui sa o lase mai moale cu colții impotriva tinerilor. Au dreptate si tinerii: batranii nu vor sa se schimbe. De aceasta prapastie intre generatii profita un nemernic. Sau mai multi nemernici, pentru ca e plina Romania de tradatori! Cozi de topor, iude, sange stricat de pacate!

      Ștergere
  5. Chinezii au asa ceva un fel.de dragon care seamana cu un leu cu coarne

    RăspundețiȘtergere
  6. 22:48 cred ca asta este cea mai corecta interpretare. Bravo,👍

    RăspundețiȘtergere
  7. Leonienii reprezinta o rasa care se amesteca in treburile pamantenilor de mult timp,dar voi habar nu aveti.Interpretarea mintii voastre e alan-dala, neintelegand realitatea.Nu orice infatisare cu coarne inseamna ca-i diabolica,asa cum nici o fiinta care pare de lumina este si binevoitoare.

    Aceasta planeta este stapanita prin interferare de multe rase care au facut acorduri intre ele,dupa ce in prealabil s-au razboit,incercand sa domine rasa umana.Bineinteles ca, de dominat au reusit, dar impreuna, facand acorduri peste acorduri, contracte pe suflete,chiar jucandu-le la ruleta. Voi credeti cai verzi pe pereti,habar nu aveti,voi, cei ce suneti suflet, cate fiinte fara suflet hraniti,inclusiv pe acest iahve-dumnezeul,care stapaneste aceasta planeta,prin cohorta de FDL-euri,(ingerii,cunoscuti de oameni) la care se roaga omenirea, entitate,pe care sunt furioase multe fiinte din rase diferite, caci le-a tras pe sfoara privind contractele cu suflete.

    Iahve stapaneste gloata de fiinte false de lumina, care lumina, o fura de la sufletele oamenilor,si se dau mari ingeri pazitori,sfinti,cand colo sunt niste paraziti notorii.

    Pacat de sufletul vostru ca-l tineti prizonier in necunoastere,dandu-l pe mana "teroristilor sptiali"storcandu-l de energie,nemaireusind sa-si recunoasca si sa-si citeasca propriul corp,acestuia ramanandu-i foarte putina, abia reusind sa supravietuiasca.Unul din "marile priecte"ale lui iahve este programul "cancer" din care reuseste sa extraga multa energie din suferinta oamenilor.

    Imi pare tare rau pentru voi, fiindca nu stiti nimic din ce se intampla,habar nu aveti la ce atrocitati este supusa aceasta lume,si toate acestea se intampla cu acordul nostru, dar dat pe nivel inconstient,asa cum functionam zi de zi,in vieti repetitive de care nu avem cunostinta.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt D, dar tu ce solutie ai gasit ca sa nu mai suferi?

      Ștergere
    2. Se pare ca Didona cunoaste foarte bine toate dihaniile urate!
      Draga,ai vazut macar unul sau vorbesti din carti si filmele sf?

      Ștergere
    3. D,daca Iahve stapaneste gloata de fiinte false de lumina,IIsus si sfintii arhangheli din ce rasa zici tu ca fac parte?

      Ștergere
    4. Pacat de sufletul tau D,habar n-ai tu ce karma negativa ti-ai facut si continui sa-ti faci,continund sa le faci rau celor micuti cu invataturile tale aparent intelepte!Vai tie suflete amarat!

      Ștergere
    5. POVEŢELE TATĂLUI CERESC PENTRU COPIII LUI (1 martie 1840)
      Astfel mi-a vorbit Domnul mie, şi prin mine (Jacob Lorber) – tuturor, iar acesta este adevărul adevărat şi plin de credinţă:
      1.Acela care doreşte să-Mi vorbească, să vină la Mine şi-i voi sădi răspunsul în inima sa. Dar numai inimile pure şi blajine pot auzi sunetul Vocii Mele. 2.Iar acela care Mă preferă lumii întregi şi Mă iubeşte ca o mireasă drăgăstoasă pe mirele ei, va merge cu Mine braţ la braţ şi mereu Mă va vedea ca pe fratele lui, aşa cum Eu îl văd pe el în eternitate, mai înainte ca el să fie. 3.Spune-le celor bolnavi că nu trebuie să se întristeze de suferinţele lor, ci să se întoarcă la Mine cu adâncă şi deplină credinţă. Eu voi fi mângâierea lor şi voi face să curgă prin inimile lor un şuvoi din cel mai scump balsam, şi vor afla în ei fântâna nesecată de viaţă eternă. Ei se vor vindeca şi se vor primeni ca iarba după ploaie. 4.Spune-le acelora care Mă caută: cu adevărat, Eu sunt peste tot şi nicăieri. Sunt peste tot unde oamenii Mă iubesc şi respectă poruncile Mele, şi nicăieri acolo unde ei doar Mi se roagă şi Mi se-nchină. Căci nu este iubirea mai scumpă decât rugăciunea şi păstrarea poruncilor mai scumpă decât închinarea? Adevărat, adevărat vă spun: acela care Mă iubeşte, Mi se închină întru spirit, şi acela care respectă poruncile Mele, cu adevărat Mă slăveşte. Dar numai cine Mă iubeşte poate respecta poruncile Mele, iar pentru cel care Mă iubeşte nu am decât o singură poruncă – aceea de a Mă iubi pe Mine şi Cuvântul Meu Viu, cel care este cu adevărat viaţa veşnică…
      .Eu, Iehova, Domn în eternitate, vă dau ca ultimă povaţă Adevărul şi dreapta Credinţă.
      Amin!

      Ștergere
  8. https://spirituletern.blogspot.com/

    Acest mesaj are scopul orientării discernământului nostru.
    Este opinia mea personală bazată pe informațiile pe care le primesc în starea de transă profundă coroborate cu observarea realităților care se întâmplă în lumea noastră.
    Steaua Albastră KACHINNA este acum în cer în apropierea soarelui.
    Câmpul electromagnetic al Gemenilor poate fi văzut în curând în zona de nord-vest a cerului. El va aduce mesaje care vor putea fi înțelese prin manifestarea vânturilor de nisip, distrugerea recoltelor, căderi de grindină și pietre.
    Aceste manifestări vor fi însoțite de suflarea trâmbițelor în întreaga lume.
    Unul numit Trumpet (trompeta) încearcă să devină președinte al SUA și el aduce suflarea cea mai grea.
    Purificatorul, KACHINNA Roșie se află nu cu mult în spatele KACHINNEI Albastre și ele aduc schimbarea structurii ADN-ul de pe planetă.

    Cei care locuiesc și trăiesc în frică și dorințe vor avea foarte mult de suferit.
    Pentru fiecare acțiune va fi o reacție, un răspuns, care, pentru unii, va însemna multă suferință.
    Multe lucruri și evenimente au loc acum și frecvența producerii lor va crește.
    Ființa umană nu mai evoluează sau suferă mutații prin reproducere.
    Pe măsură ce ADN-ul nostru se schimba, vom trece pe o matrice ADN prin care vor apărea noi abilități la indivizi, abilități care nu se vor implementa în corpurile ființelor care, conf. propriei lor programări, nu vor supraviețui întregii perioade de ascensiune, părăsindu-și trupurile, pentru ca ascensiunea să o încheie în alt plan, fără a mai fi în planul fizic. .
    Acest program ține cont atât de evoluție, de mutația în alt plan cât și de nivelul creativ rezultat din puterea creativă a entității. Ingineria genetică umană este o soluție deplorabilă deoarece ea nu este compatibilă cu rezonanța armonică.
    Este posibil ca orice lucru viu să poată fi modificat și adaptat noilor proprietăți care ating structura moleculară, sfidând înțelegerea noastră comună despre fizică.
    De fapt, suntem martorii manifestării proprietăților fizice sau fizicii cuantice care se traduc prin modificarea, în sensul amplificării, a nivelului nostru de vibrație. Pe măsură ce conștiința noastră se extinde, apar schimbări ale corpului fizic, planetei și umanității, în general.
    Dar nu există nici o posibilitate pentru cineva să-și poată extinde conștiința fără creșterea importantă a nivelului vibrațiilor. Prin urmare, cei care nu au un trend crescător al evoluției (din cauza diferitelor lor comportamente, a gândirii retrograde, a lipsei de iubire etc) vor fi tentați să utilizeze dispozitive artificiale pentru a căpăta abilități precum: levitația, translocația, blocarea îmbătrânirii, teleportarea, telepatia etc), obținute altfel decât pe cale naturală, evolutivă. Toate aceste lucruri vor fi monitorizate și gestionate de către un singur conducător mondial cu excepția cazului în care și acesta va fi nevoit să părăsească Pământul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aceasta se va întâmpla în cazul în care starea conflictuală va continua pe planetă, și dacă se va încheia cu o ruptură. Mulți se vor simți forțați să-și urmeze mentorii, cunoscători și făuritori de tehnologii artificiale, și aceasta, în primul rând pentru că nu vor fi învățat cum să opereze într-o rezonanță în care predomină neînfricarea și detașarea compasională. Ei nu vor putea obține armonia și convergența ca ființe spirituale care vor alege Ascensiunea împreună cu planeta. Unii vor fi amenințați sau chiar uciși de Legiunea Reptilienilor ori de oameni-reptilieni.
    Corpul Reptilienilor și cel al oamenilor corupți au lucrat împreună pentru a bloca ascensiunea omenirii, astfel încât aceasta să rămână pe planetă.

    OZN-urile construite din metal se bazează pe o tehnologie secretă sau adunată de Hitler în timpul războiului iar oamenii de știință care lucrează la această tehnologie au fost mutați în SUA, după război, să-și continue eforturile, ca prin tehnologii avansate să subjuge omenirea.

    Numai cei mai corupți cedează ispitelor acestor forțe întunecate. Evident că această luptă se duce de mai multe mii de ani. Chiar și globurile de lumina au la bază tehnici artificiale (?)
    Noi nu putem vedea ființe din dimensiuni superioare decât atunci când vom fi acordați pe frecventa lor de vibrație. Asta se poate realiza fie prin ridicarea vibrației noastre, fie prin coborârea (fie ea și temporară) frecvenței a celor din planuri superioare. Oricum, trebuie realizată compatibilitatea între cele două ființe pentru ca ele să se poată vedea și percepe. Atunci când observați un astru luminos (stea, planetă, sau OZN) pe bolta cerească, înseamnă că vibrația acelui astru s-a armonizat cu vibrația observatorului. Se mai pot observa uneori și unele lumini care reprezintă rezultatul vibrației unor îngeri care, din diferite motive, intră în planul nostru dimensional și, pentru a fi observați, sau pentru a-și îndeplini unele misiuni, își scad corespunzător nivelul vibrației. Noi, oamenii, planetele observabile, se poate spune că suntem „îngeri căzuți”(și asta, nu neapărat în sens depreciativ).
    Dar unii „îngeri căzuți” pot fi și nefilimii sau reptilienii, și nu au sentimentul compasiunii. .
    Fallens (cei căzuți) au încercat mereu, de-a lungul timpurilor (și, de multe ori le-a reușit), să controleze oamenii, prin influențarea voinței lor de acțiune și prin ademenire.
    Ultima lor încercare este de a crea un război ET cu scopul de a determina oamenii să aleagă să meargă cu ei pe alte planete, căci, din cauza creșterii frecvenței de vibrație a sistemului nostru planetar, ei nu vor mai putea supraviețui aici. De altfel, există o desfășurare febrilă în acest sens, dat fiind faptul că foarte puțin timp le-a mai rămas la dispoziție.
    De aceea, noi vedem pe cer din ce în ce mai multe lumini. Acesta este modul în care ei navighează în lumea noastră. [Nota C.M.: la acest punct se cuvine să facem unele precizări. În sistemul nostru planetar, pot fi observate două tipuri de obiecte luminoase care se deplasează cu mari viteze pe bolta cerească. Se pare că cele mai numeroase în această perioadă, ar fi cele ale civilizațiilor întunecate, care utilizează tehnologii cu aplicabilitate în dimensiuni inferioare - OZN cu structură metalică.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar există în proximitatea planetei noastre mult mai multe vehicule galactice ale forțelor Luminii, adică ale civilizațiilor extraterestre prietene, vehicule produse prin tehnologii foarte înalte, inaccesibile civilizațiilor întunecate. Aceste vehicule nu pot fi observate de noi din cauza diferenței foarte mari dintre vibrația sistemului nostru și a lor. Pentru perioade scurte de timp, ele pot fi „îmbrăcate” în câmpuri magnetice de frecvențe compatibile cu vibrațiile sistemului nostru planetar. O metodă care ne ajută să cunoaștem cât de cât ce fel de vehicul este lumina care se deplasează cu viteză pe cer este observarea „metamorfozei” acelei lumini. Dacă, în mod inexplicabil, obiectul luminos dispare brusc, fără schimbarea direcției, avem toate șansele să fi observat un vehicul al unei civilizații prietene, care și-a semnalat prezența pentru scurt timp, prin utilizarea acelui câmp magnetic care i-a diminuat pasager vibrația. Invizibilitatea navelor civilizațiilor din Lumină este menținută și dintr-un motiv strategic, căci, deși pentru întunecați, ele sunt inexpugnabile, nimeni nu are interes ca circulația acestor nave să fie cunoscută de adversar.
    Pe acest blog am publicat cu ceva timp în urmă un articol care descria atacul masiv al unei mari flote a întunecaților asupra unei nave-mamă a Federației Galactice. Deși inițial întunecații au făcut o breșă minoră în nava atacată, atacul a fost lichidat repede, cei din F.G. procedând (după avertismente) la extragerea și capturarea atacatorilor din navele agresoare (ulterior, aceștia fiind duși într-un loc de detenție, în încercarea de a-i reeduca și conștientiza), nave care au fost apoi distruse]

    În procesul Înălțării, într-o zi, Soarele și Luna vor înceta să strălucească, deoarece Pământul va fi înălțat la o frecvență de vibrație mai ridicată, și atunci nu va mai fi necesar să fie luminat de acești aștri.
    De fapt cei doi aștri vor continua să emită lumină dar ea va ieși din câmpul nostru observabil, căci vom vibra pe frecvențe mult mai înalte.
    Lumina albă sau alb-gălbui prin care vedem Soarele și Luna cu ochii noștri nu este adevărata lumină cerească, în nici un fel.
    Lumina solară și lunară nu reprezintă decât trucul care a ajutat întunericului să ne mențină blocați în dimensiunea joasă 3D.
    Este un adevăr mai greu de acceptat acum de către majoritatea dintre noi. Pentru cei neîncrezători le probăm, la nivelul înțelegerii actuale, realitatea, amintindu-le că dacă închidem ochii, sau este beznă completă în jur, cu ajutorul vederii interioare (vederii minții), vom putea observa scene extrem de clare. De unde vine acea lumină? Sigur, oamenii au găsit explicații legate de funcționarea creierului etc., dar care, de fapt, nu pot explica fenomenul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acceptarea acestui adevăr ne va conduce la concluzia că, de fapt, lumea noastră nu este decât o iluzie. Dar există și lumi unde putem merge și ne putem afla adevărata libertate, lumi în care nu este necesar să fim conduși, nu este necesar să ni se impună reguli și cutume. Cine trăiește în acele lumi se bucură de adevărata libertate și eliberare.
    Călătorind prin vid, într-o navă, ai doar iluzia libertății; acceptați că și planeta noastră este tot un fel se navă.
    Când depinzi de ceva din exteriorul tău, să-ți fie clar că nu ești o ființă eliberată.
    Vezi? „Tatăl are multe locașuri”.
    Ochii nu văd cu lumina exterioară, ci cu creierul. Totul este o iluzie. Al treilea ochi vede lumina cu fosfor, dar este încă dependent de creier pentru interpretare. Lumina interioară este creatorul nostru interior.
    Viziunea noastră pineală a fost compromisă de reptilieni care au umblat în ADN-ul nostru pentru a ne păcăli să credem în lumile holografice din interior.
    Ființele și locurile pe care le vedem sunt un produs al minții, la fel ca orice altceva.
    Este o chestiune dacă îți dai seama că deții controlul asupra acestora sau nu. În cazul în care consideri că ești separat de restul și îți pui credința în mâinile unei iluzii, ai dat o perfectă definiție a nebuniei. Dacă însă îți dai seama că toate realitățile pe care le creezi sau le trăiești sunt iluzorii, te îndrepți spre iluminare.

    Deoarece convergența armonică va fi și este atât de puternică, întunecații vor trebui să aleagă moartea prin dezintegrare sau vor prefera să părăsească planeta și să locuiască pe construcția artificială a Reptilienilor.
    Jocul dintre bine și rău va continua.

    Dacă Pământul fizic va supraviețui sau nu, este, se pare, o chestiune necunoscută; dar asta nu contează pentru ca procesul Ascensiunii să se încheie și ființele umane să obțină o adevărată iluminare.
    În cazul în care Pământul material va fi distrus, suntem asigurați că vom ajunge într-un tărâm cunoscut ca Pământul Ceresc, unde ființele vor putea experimenta, în continuare, „materialitatea” însă fără ca în acea lume să mai existe răul, invidia, luptele, exploatarea, minciuna, mizeria și lipsurile.
    Pentru a ajunge pe acel tărâm, nu este obligatoriu să-ți păstrezi corpul fizic. Oricum, actualul corp pe bază de carbon se transformă în corp cristalin sau spiritual.
    Dacă veți rămâne atașați de un corp fizic care rezonează cu 3D, vă veți reîncarna într-un corp pe bază de carbon sau, mai rău, veți fi o clonă, dacă vă veți reîncarna pe o planetă unde aceasta este tehnica de procreare.

    Cei care au ales calea 3D, a materialității, vor putea să se nască pe o altă planetă din spațiu având fizionomia ființelor trăitoare pe acea planetă.
    Totul se decide acum, așa cum decisive sunt și alegerile pe care le face fiecare.
    Procesul este în derulare; se întâmplă acum.
    Cunoaște-te pe tine însuți! Alege dragostea, dacă vrei un traseu fericit!

    RăspundețiȘtergere
  12. http://ascensiuneaspiritului.blogspot.com/2019/01/bomba-medicala-chimioterapia.html

    Bombă medicală: Chimioterapia răspândește cancerul în organism

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cunosc foarte multe persoane care s-au vindecat prin chimioterapie si au ajuns la varsta batranetii.

      Ștergere
    2. 00. 04 Si eu la fel .

      Ștergere
  13. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/09/02/mircea-dogaru-regalitatea-intre-mit-si-adevar/

    Cel mai complex interviu despre Regii Romaniei cu dovezi de ieri si de azi. Actualitatea politica de 30 ani.

    Casa regala este o impostura, platim din banii poporului niste nemti pentru ca clasa politica sa aiba avantaje. Legal si oficial aceasta casa regala NU exista!

    Profilul viitorului Presedinte al Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  14. Regii au facut Romania=Dacia Mare,fara ei ea nu ar fi fost unita asa ca 10,49 nu putem nega istoria,si Mihai Viteazul si Stefan cel Mare au fost tot' regi ai Daciei' cum ii numea Papa de la Roma,ei aveau un crez mare nu ca al romanilor de acum care se lasa de 30 de ani condusi de Alogeni minoritari iar rezultatul se vede in saracie si Dez-ordinea publica generata de o clasa de procurori mafioti fii ai criminalilor care au distrus elita Romaniei cum a fost fostul procuror sef rasplatit de Iohannis cu o pensie de nabab-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Acum depinde de ce a vazut doamna Maria.
    Leul stiu ca reprezinta Grecia,Cratiță China,România boul,Rusia rasa plăcintă,Ungaria cocosul,Germania țapul,etc.
    Acum nu ma înșel dar lui Necurat ia rămas puțin timp si va veni cu furie sa acopere cât mai mulți la el,de aceia la vazut doamna Maria urlând.
    Să-l ucidă SFANTA CRUCE SI MAICA DOMNULUI DE SPURCAT.
    SA FIM TARI IN CREDINTA SI VOM BIRUI ACEST DEMON SPURCAT.
    DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA,DA-NE DOAMNE PUTERE,SANATATE SI IERTARE DE PACATE.
    CU MULT DRAG SI TARIE!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Crăciun.... foarte bine punctat !

    RăspundețiȘtergere
  17. "Va fi o vijelie, o mică ocupaţie a lui Satana – Antihrist. După aceea va mânca o palmă de la Hristos, se vor cutremura toate neamurile şi va veni pacea în lume pentru mulţi ani."
    Asa a vorbit sf. Paisie de pe muntele Athos...

    RăspundețiȘtergere
  18. poate sunt fiinte in univers cu asemanari de bou sau leu-ATUNCI DE CE DUMNEZEU-FIUL IN SCRIPTURA VORBESTE DESPRE DUHURI RELE?-mintea este cea atacata de duhuri rele care sunt energii de joasa frecventa-sa nu-i dam atentie si pleaca-sa dorim lumina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:02, omenirea este prinsa intr-o haina cojita, un sistem mizer pe care omul nu poate nicicum sa-l vada. Tot ce face omul de cum se trezeste si pana se pune sa doarma este sa hraneasca acest sistem. Este absolut demoniac acest sistem, pe care omul il vede firesc si despre care crede ca este ordine divina. Nimic nu este corect, umanitatea se pierde traind astfel. In fiecare zi, de dimineata pana seara omul isi pierde viata stand antrenat in ceva foarte nociv.

      Ștergere
  19. aici este un mesaj dati drumul va rog

    RăspundețiȘtergere
  20. Blond +puternic + prost-malefic= Trump

    RăspundețiȘtergere
  21. Am scris cratiță,este China si rasa,nu vrea telefonul meu sa scrie corect,scrie plăcintă,asa vrea el,imi cer scuze.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cunosc"dihaniile",cum le spuneti voi, dupa frecventa de vibratie,asa cum cunosc fiintele adevarate de lumina care detin frecvente inalte nu ca cele care se dau drept ingeri pazitori si de fapt sunt entitati negre cu intentii urate.Sunt oameni care,s-au eliberat devenind constienti,putini intrsadevar dar exista,dei se poate.Daca te opui si nu crezi in aceasta situatie,nu ai cum s-o schimbi.

    Oamenii sunt incarcati precum pomul de craciun de entitati pe care le poarta cu ei toata viata si dincolo de viata terestra,iar urmatoarea viata este insotita de aceeasi cohorta,sufletul nefiind constient de ele,fiind inconstient de sine.Crede ca asa este normal sa fie nemaistiint de fapt ca normal si natural este ca orice fiinta are dreptul sa fie libera,sa decida singura ce-i trebuie si ce nu,nu sa fie comandata de altcineva,impunandui-se lucruri impotriva vointei sale.
    Sufletul din om nu-si mai face experientele dorite, deoarece entitatile dicteaza tot ce se intampla in viata dupa placerea lor.
    UITATI-VA LA GREUTATILE VIETII!Credeti ca un suflet ar vrea sa tot repete nefericirea,boala,saracia,violuri, tot felul de abuzuri,crime,torturi si toate rautatile celor din jur , multe astfel de situatii?!Experimenteaza si pe acesteaincercand sa inteleaga emotiile care apar, dar nu la infinit cum se intampla pe aceasta planeta.

    Aceste entitati pe care le poarta omul, iau sufletul in primire cand iese din corp,facandu-l sa se simta vinovat de tot ce a facut in viata(acea teribila judecata de care omul este atat de speriat,fiindca,desi nu-si aminteste constient,o are in memoria celulara,inconstient)si-l forteaza sa se reintrupeze sa ispaseasca pacatele,intocmintdu-i un alt plan de viata din ce in ce mai negativ,plin de multa suferinta.Toate acestea se intampla din cauza faptului ca sufletul doarme(a uitat de sine din cauza interferentelor) nu-i conectat la constiinta sa, care constiinta, trebuie sa fie conectata la Marea Constiinta a Sursei Divine Creatoare,si entitatile fac ce vor cu sufletul,practic e sursa lor de energie.Divinitatea nu intervine, deoarece practic, este vointa sufletului sa fie asa,chiar daca este inconstienta,trebuie sa inteleaga singur cum s-a bagat in acea situatie,ca tot singur sa se elibereze

    Draga prieten/a,suferinta vine din necunoastere,neintelegerea functionarii mecanismelor vietii,ori cand sufletul se trezeste incepi sa intelegi cum functioneaza viata.De aceea am tot comentat pe acest blog,ca informatia pe care o detin sa ajunga la toti cei care vor s-o primeasca.Nu vreau sa fortez pe nimeni,inteleg reactiile unora,care vin din neintelegera intentiei mele,dar si din cauza faptului ca inca nu sunt pregatiti sa integreze ceva ce depaseste intelegerea lor.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  23. 14,29,cand esti pregatit sa integrezi informatia,mintea nu o va mai considera kilometrica ci dornica de si mai multa informatie.Mintea oboseste cand nu intelege si reactioneaza,enervandu-se.Cand va veni vremea,vei absorbi informatia,pur si simplu,momentan te oboseste,asa ca ocoleste-o!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  24. 23,26,crezi ca esti pregatit sa accepti un raspuns?Crezi ca Maria mi-ar posta raspunsul? Afland adevarul, mintea se sparge in bucati,spun din experienta,dar eu fiind conectata cu constiinta am integrat informatia ,greu,foarte greu, important este ca mi-am pastrat inca, ratiunea.Multi oameni innebunesc cand toate credintele lor sunt destramate,prin trezirea constiintei lor care detine adevarul.Aceasta lume este o iluzie care preda iluzii.TOTUL.IAR NOI NE-AM IDENTIFICAT CU MINCIUNA CREDINTA NOASTRA FIIND MINCIUNA.

    Ca atare va las sa aflati singuri,majoritatea nu poate suporta un astfel de adevar,inca.Dupa cum evolueaza lucrurile, cred ca nici intr-o suta de ani omenirea nu va fi pregatita pentru adevar.Sper sa ma insel,in privinta timpului.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune ca Omenirea, asa cum este acum, va disparea si planeta se va curata, se va purifica. Se mai spune ca sunt cativa care vor fi "salvati". Unde vor fi dusi, doar Bunul Dumnezeu si Maica Sfanta stiu...

      Ștergere
    2. Vaaaai tie suflet amarat,habar nu ai cu-i ii faci jocul!Esti sigura ca ti-ai pastrat ratiunea?!Dar tu chiar esti iubita lui antihrist!Ai un orgoliu spiritual IIIMENS,nu am mai intalnit la nimeni vreodata un asemenea orgoliu!Tu nu faci inca diferenta intre spirit si suflet si te crezi eliberata,constienta?
      Intrebarea mea a fost:"D,daca Iahve stapaneste gloata de fiinte false de lumina,IIsus si sfintii arhangheli din ce rasa zici tu ca fac parte?"iar raspunsul Didonei cred ca-l banuiti cu totii!
      Vai de "adevarul"tau,nici sa nu incerci macar sa-l scrii,vorba batranilor "sa nu te trasneasca Dumnezeu"!

      18.Spune-le copiilor că ei trebuie să nu Mă ia în râs niciodată, ci să Mă privească cu seriozitate. Eu nu glumesc nici când apreciez o glumă. Iau totul în serios, fie că e vorba de mare sau mic, tânăr sau bătrân, bărbat sau femeie, fără excepţie. 19.Căci, să ştiţi, Eu distrug instantaneu şi pentru totdeauna creaturile Mele care se dovedesc nefolositoare. Dar, pentru copiii Mei, am o mulţime de alte mijloace pentru a-i pedepsi şi a-i cuminţi dacă sunt îndărătnici, şi voi face aceasta până vor fi încredinţaţi că Eu sunt stăpânul casei, dacă nu vor să Mă accepte ca Părinte Sfânt şi iubitor.
      20.Vai şi amar acelora care înţeleg greşit şi interpretează greşit pedepsele Mele părinteşti! Vă repet: vai de aceia! Ei vor fi respinşi de Tatăl şi se vor confrunta pentru totdeauna cu Dumnezeul neînduplecat. Aceste lucruri le spun prin umilul şi leneşul Meu servitor (n.n. Jacob Lorber). Amin! Eu, Iehova, Amin!

      Ștergere
    3. Anonim4 septembrie 2019, 23:13
      Vaaaai tie suflet amarat,habar nu ai cu-i ii faci jocul!Esti sigura ca ti-ai pastrat ratiunea?!Dar tu chiar esti iubita lui antihrist!Ai un orgoliu spiritual IIIMENS,nu am mai intalnit la nimeni vreodata un asemenea orgoliu!Tu nu faci inca diferenta intre spirit si suflet si te crezi eliberata,constienta?
      Intrebarea mea a fost:"D,daca Iahve stapaneste gloata de fiinte false de lumina,IIsus si sfintii arhangheli din ce rasa zici tu ca fac parte?"iar raspunsul Didonei cred ca-l banuiti cu totii!
      Vai de "adevarul"tau,nici sa nu incerci macar sa-l scrii,vorba batranilor "sa nu te trasneasca Dumnezeu"!
      Adevarata CREDINTA ,nu este aceasta pe care tu incerci sa ne-o bagi pe gat!
      IISUS HRISTOS este DOMNUL si MANTUITORUL LUMII,impreuna cu IMPARATEASA CERULUI PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA si cu SFINTII SĂI, pe care voi iehovestii nu dati doi bani.
      Nu te mai lauda cu CREDINTA ta si nu mai jigni pe cei care au o alta CREDINTA,fata de a ta.
      Te-am citat pe tine,in prima fraza!
      Tu esti intocmai precum le zici tu altora.
      Cauta-L pe HRISTOS MANTUITORUL LUMII si FIUL LUI DUMNEZEU TATAL CEL CERESC si al PREA CURATEI FECIOARE MARIA,IMPARATEASA CERULUI si a pamantului si nicidecum pe inventatul vostru de iehova!

      Ștergere
    4. Si eu care credeam ca ati studiat teologia :))

      Ștergere
    5. Didona, niciodata nu ai spus care este sursa informatiilor teoriei tale.
      Oricine poate scrie orice.
      Dar cum dovedesti ca e adevarat?

      Ștergere
    6. 11:23, ADEVARUL se afla in fiecare om, in sufletul si inima lui. Cauta-l, descopera-l si abia atunci o vei intelege pe Didona. Nu te lua dupa minte, caci mintea este cea archontica, este poarta prin care intra virusii si parazitii.
      ADEVARUL se descopera cu inima, nu cu mintea. Nu te mai lasa parazitat de minte, asculta-ti inima si sufletul si abia atunci vei cunoaste; pana atunci vei rataci prin balariile mintii tale.

      Ștergere
    7. An11:23,e plin internetul cu informatii gen Didona,le gasesti pe site-urile si bloguri care mai de care mai dubioase.Sunt multi care cred ca au constiinta inalta,vibratii inalte,care preiau informatii,spun ei,in transa profunda sau schizofrenie,nebunie profunda...
      Didona scrie in mod voalat,trebuie sa fiti foarte vigilenti ca sa intelegeti;un lucru este clar:intentiea ei este sa-i "trezeasca"pe crestini,adica sa-i indeparteze de biserica si de Domnul IIsus,de sfintii ingeri si de sfintii parinti pe care ea ii considera "entitati negative cu intentii urate"!Cred ca nici ea nu este constienta de ceea ce face,cu vorba mieroasa si talentul ei de a scrie,are putere de a influenta si va duce direct in iad!Nu ati observat cata perseverenta are?!
      Persoanele care si-au dat seama foarte repede ce hram poarta Didona,este "crestin ortodox"-tata parinte :) si Anghel-Angheluta(uneori ma gandesc ca este una si aceeasi persoana)
      Angheluta ce mai faci? :)

      Ștergere
    8. 16:15, nimic nu intelegi pentru ca nu poti. ADEVARUL se intelege cu inima si sufletul. Cine nu le are pe acestea doua nimic nu poate sa inteleaga, caci mintii nu-i este dat vreodata sa cunoasca.

      Ștergere
    9. 15:51
      Inima si sufletul iti spun ca Dumnezeul religiei crestine este o inteligenta artificiala care se hraneste cu energia rugaciunilor noastre?
      Ma lasi?

      Ștergere
    10. 17:32, daca ti-ai putea asculta inima. Dar tu iti asculti doar mintea.

      Ștergere
    11. "Religia - o frază de dânșii inventată
      Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
      (Mihai Eminescu)

      Ștergere
    12. Tu esti cel/cea care nu intelege si cum ai putea sa intelegi daca nu ma cunosti?Vezi-ti tu de balariile tale ,caci eu imi vad de ale mele,in fiecare zi curatesc "gradina "mea. Nu imi cunosti sufletul care il iubeste pe Mantuitorul Iisus care mi-a dat nenumarate semne de iubire;normal ca imi ascult inima!Tine-i bine trena Didonei si vei vedea unde veti ajunge impreuna,dar nu-i mai agatati si pe cei micuti in credinta noastra crestina!
      „Vai de cel/cea prin care vine ispita”!

      Ștergere
    13. 23:08, MINTEA te calauzeste din pacate iar "cresterea" in cazul tau este o stagnare. O curatare care o faci la ordinul mintii nu are valoare. Doar cand vei cunoaste ADEVARUL vei fi liber ca sa admiri gradina.

      Ștergere
    14. BRAVO draga,BRAVO,bine ca ai cunoscut tu adevarul,inseamna ca tare esti fericit/a,chiar ma bucur pentru tine!
      Multumesc pentru efortul de a ma tachina,ironiza-mie imi prinde foarte bine la orgoliu :)Ma iubesti,nu-i asa draga,ca doar suntem UNA in Adevar!
      Totusi daca in adevarul pe care l-ai gasit nu e inclus si Domnul nostru IIsus,inseamna ca nu l-ai gasit inca si mai trebuie sa mai cauti!
      Asa-i ca ma iubesti,hai spune-mi macar o data :)
      In stagnarea mea-cum spui tu-Eu chiar TE IUBESC!

      Ștergere
    15. Sunt oameni debusolati care nu inteleg de ce Dumnezeu nu-i ajuta in problemele pe care le au. Si atunci se agata de orice gasesc pe net ca explicatie.

      Dar sunt si oameni care-i cunosc cu adevarat pe cei de Sus.

      Ștergere
    16. 01:14, incerc sa te trezesc, dar nu-ti place. Ce cunosti tu despre Iisus? Tu gandesti ca mintea te conduce la Iisus. DAR vezi tu, Iisus este Cel ce locuieste in inima omului. Nu prin minte ajungi la mantuire, ci prin inima care-i poarta. Nu legatorile si incorsetarile mintii te conduc la Iisus. Invatatura Sa este una Vie, iar aceasta nu sta in minte ci in INIMA.

      Ștergere
    17. 01:14, este scris in INIMA omului TOT. Eforturile mintii nu duc decat la sleirea sufletului. Stai in INIMA si nu in minte. Mintea este doar o unealta supusa INIMII pentru ca asa este normal sa fie, insa la multi mintea este regina care dicteaza, ignorand complet INIMA.
      Nu mintea este stapanul, nu eforturile ratiunii tale te mantuie ci Viata ce izvoraste din INIMA ta, daca realizezi. Dar ca sa sti ca o ai aceasta Viata, trebuie sa o simti cu adevarat. Cu INIMA o poti simti doar, nu cu mintea.
      Lasa mintea sa fie supusa INIMII si vei vedea cum gradina ta este curata. Doar atunci vei cunoaste Plinatatea si Divinul ce se manifesta peste tot si in tot ceea ce este.

      Ștergere
    18. Pe mine m-a trezit Iubitul meu Iisus care locuieste bineinteles si in inima ,nu am nevoie sa ma trezesti tu!Nu o mai face pe invatatorul intelept cu cei pe care nu-i cunosti si nu ti-au cerut ajutorul!Observ ca iti este greu sa spui "te iubesc",asa ca lasa-ma in pace!Nu te mai sinchisi sa-mi raspunzi ca nu imi mai pierd vreama cu increzuti ca tine.Domnul Iisus sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    19. 18:39, daca ai fi trezit/a cu adevarat ai fi inteles multe din cate ti-am scris. Iar daca incerc sa te ajut (vad ca te deranjeaza) o fac pentru ca imi pasa de tine, si nu putin. Ai fi inteles acest lucru, dar inca nu este vremea ta sa poti pricepe, se pare.
      A spune Te Iubesc doar in baza ratiunii nu are absolut nici o valoare iar Adevaratul Te Iubesc inseamna printre altele si grija fata de aproapele dar si actiune.

      Ștergere
    20. Eu sunt d. scrie sub anonimat,o mincinoasa,pacalici!

      Ștergere
    21. 09:58, nu dragutza, nu este Didona cine a scris la 21:43. Vezi cat e de rau sa ajungi obsedat/a? Trezeste-te!

      Ștergere
  25. https://www.crestinortodox.ro/religie/numele-dumnezeu-122326.html

    Iahve(Yehova)-EU SUNT CEL CE SUNT
    Atunci cand Moise a intrebat de numele dumnezeului lui "Avraam, Saac si Iacov”, Dumnezeu i-a raspuns lui Moise, „Eu Sunt Cel ce Sunt”. Apoi i-a zis: "Asa sa spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!" Acest verset face referire la Dumnezeu "ca Fiinta ce are existenta prin Sine, care, de la Sine, poseda viata si existenta vesnica”. Pentru evrei, "a fi” nu insemana numai a exista, ci a fi activ, a se exprima pe sine ca fiinta activa. Acesta este intelesul lui Iahve.

    RăspundețiȘtergere
  26. "Nimic rău nu te atinge, dacă ai trei lucruri…"

    https://www.youtube.com/watch?v=D4wAThcfBvc

    RăspundețiȘtergere
  27. 03 sept 22:52-este un adevar ce scrii numai ca eu m-am referit la aspectul fizic al demonului care este doar in mintea celui care vede asa-EU IL CONSIDER DUH RAU DE INTUNERIC n-am spus-o eu ci IISUS HRISTOS cand tamaduia aceste boli grave-sper sa apara mesajul meu!

    RăspundețiȘtergere
  28. Mintea are nevoie de dovezi,inima stie,inima cunoaste,inima simte,adevarul.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim6 septembrie 2019, 09:19
      Nu exista ADEVAR fara HRISTOS si fara MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA ! Cei care spun ca exista ADEVAR inafara CREDINTEI CRESTINE,aceia sunt cei mai mari mincinosi!

      Ștergere
  29. Anonim6 septembrie 2019, 09:19
    Mintea nu e separata de inima si suflet !
    Totul trece prin minte,apoi urmeaza gandul,vorba si fapta!
    Daca mintea spune ca ,trebuie sa fim buni crestini si sa implinim PORUNCILE DOMNULUI,inseamna ca toate acestea au trecut prin inima noastra plina de iubirea INTRU HRISTOS si MAICA DOMNULUI,plina de IUBIREA faţa de APROAPELE nostru; au trecut prin sufletul nostru in care se gaseste Locasul Invierii Lui Hristos,LUMINA INVIERII LUI HRISTOS! Nu se pot rupe una de cealalta. Atunci cand in inima si-n suflet s-a cuibarit diavolul, mintea noastra naste monstri.Pentru ca mintea noastra sa ne fie limpde si sa exprime bucurie si Credinta,mila si iubire,atunci trebuie sa-l avem in inima si-n suflet pe HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru si pe MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
    Un bun crestin si cu frica de DUMNEZEU,nu-i va fi frica niciodata de ce va naste mintea sa; deoarece,totul e lumina,pace si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  30. Voi, cei care nu intelegeti ce scriu, nu va mai agitati,stati linistiti pe calea voastra, caci momentan este ceea ce va trebuie,nu sunteti pregatiti pentru ceea ce urmeaza!
    Va mai trebuie vieti si timp pentru intelegerea dincolo de minte.Va veni si vremea voastra,fiindca-i scris in stele,ca program-proiect de evolutie individuala, ca toate fiintele sa revina in lumina iubirii a Sursei a TOT CREATOARE,dar fiecare in ritmul sau,ca doar vesnicia nu are limite.Inca mai doriti sa experimentati supunerea fata de cine alegeti,si asta este in regula,nimeni nu va judeca decat constiinta voastra,care poate isi doreste altceva, dar voi n-o auziti,fiind total in mintea supusa.Cand veti pleca de aici veti avea o legatura un pic mai stransa cu constiinta care va va arata ce si cum trebuia facut(acea "judecata"pe care o stiti)eu spun mustrari de constiinta.Va veti reintrupa crezand ca veti face altfel dar veti cadea iar in uitare,si veti repeta acelasi program de suferinte pana cand veti obosi,incercand sa schimbati ceva.

    Yahve, cel caruia va supuneti(si eu am fost o supusa),este acel"tata" care ar fi trebuit sa aiba in grija sufletele neinitiate in experimentarea materiei,nu sa le subjuge folosindu-se de ele.Ca atare, a decazut din inalta dimensiune,trecand de partea intunecata dorindu-si putere folosind suflete la schimb,dandu-le entitatilor intunecate sa le interfereze.Asa ca,toti cei care se dedica tatalui autoproclamatului-dumnezeu,sunt de partea intunecata.Fiecare cu alegerea lui.Nimeni si nimic nu forteaza un suflet sa se intoarca la Lumina din care a fost creat,poate alege partea intunecata cat timp doreste.Sursa Mama, intervine doar daca acel suflet capata un pic de constientizare si cere ajutor,altfel nu.

    Deci, mergeti pe calea voastra,eu nu fortez pe nimeni, doar scriu pentru cei care detin un grad de constiinta care pot decoda un adevar fara sa ceara dovezi.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ce ai dobandit prin intoarcerea la Sursa?

      Ștergere
    2. Tu,esti cea care te agiti in van de an de zile!Amesteci binele cu raul,lumina cu intunericul-stii cine face asta?Cand vei zace in boala(numai din cauza ta),nu vei putea muri impacata pana nu o sa-ti ceri iertare de la Mantuitorul Iisus-doar El te mai poate salva! Nici tu nu te mai sinchisi sa-mi raspunzi,eliberato,eu ma eliberez de tine :)

      Ștergere
    3. Didona, cand a venit PSD-ul la putere ai scris ca Oculta a fost infranta, ca e victorie a Luminii, etc.
      Atunci nu ai simtit Adevarul cu inima si cu sufletul? Nu erai trezita, in contact direct cu Dumnezeul adevarat?
      Ca nu mai inteleg nimic.

      Ștergere
    4. 18:48, cat de departe esti de ADEVAR.

      Ștergere
    5. 17:56, o victorie nu inseamna si sfasitul razboiului, cred ca realizezi macar atat. Da, Oculta a suferit atunci o infrangere, dar Raul nu se lasa dus cu una cu doua. Deocamdata, o incercare a fost din partea celui care acum este inchis. O victorie a fost, chiar daca nu una definitiva. Insa tavalugul este pornit. Vor mai aparea si alti oameni curajosi care vor lupta cu acest Demon numit Oculta.

      Ștergere
    6. 15:40
      Ma lasi?
      Ai spus ca Oculta e infranta si ca urmeaza transformari uriase in Romania si in lume.
      Acesta e Adevarul suprem izvorat din inima si sufletul tau, de care noi cei netreziti suntem taaare departe.

      Ștergere
    7. 17:56,daca nu esti didona,de ce vorbesti in numele ei?Nici daca ai fi barbatul ei nu ai dreptul sa faci asta.Ori esti didona si te semnezi doar cand o faci pe interesanta,ori esti pacalici ce-i place sa se bage ca musculita undeva!

      Ștergere
    8. 20:38 nu sunt Didona. Dar tu trebuie sa sti ca un razboi are mai multe etape. Un razboi presupune batalii. In Romania pot fi transformari uriase, chiar foarte mari pentru ca resursa este, dar oare romanii merita? Merita ei acest ajutor din partea Cuiva? Cata vreme se intorc cu spatele catre Adevar nu ai ce-i face romanului. Cu forta nu-i nici o rezolvare. De romani depinde totul daca aceasta tara se va spiritualiza cu adevarat printr-o mare trezire. Oculta nu poate fi invisa decat daca mase mari de oameni se trezesc la nivel planetar. Cata vreme ne complacem in sistem si il tinem cu energia noastra, si il hranim toata vremea noi si copii nostri, afundandu-ne tot mai mult in catacombele lui, ne pierdem intr-un labirint cautand iesirea care nu apare; plangandu-ne soarta in suferinte si necazuri.
      Ca sa fie o schimbare omul trebuie sa se transforme din interior ca apoi sa poata vedea acest sistem demoniac (deocamdata nu-l poate vedea). El considera aceatsa "ordine" a vietii lui ca fiind una de la Dumnezeu, dar ea este exact de la dumnezeul drac. Totul trebuie dat jos din temelii. Omul nu trebuie sa stea in incorsetari si legatori. Omul trebuie sa fie liber. Sistemul pe care omul il hraneste este sprijinit de politica si de religie (acestea doua sunt mana in mana, chiar daca nu pe fatza). Intotdeauna cei care cauta sa trezeasca si trezesc mase mari de oameni sunt eliminati. Unul este Iisus Hristos. El a venit sa schimbe dar a fost eliminat atunci. La fel s-ar intampla si in prezent inca si mai rapid, pentru ca demonul este vigilent.

      Ștergere
    9. 22:15, eu ti-am spus ca nu sunt Didona. Ea se semneaza intotdeauna, insa o parere are dreptul oricine sa-si exprime. Oricine poate scrie ceea ce crede, atata vreme cat nu jigneste si nu injura. Pe urma a scrie in numele cuiva inseamna sa postezi ceva semnandu-te cu numele aceluia, ceea ce nu s-a intamplat. Deci?

      Ștergere
    10. 22:15, mai adaug ceva: cred ca ai vrut sa spui 15:40 in deschiderea mesajului tau.

      Ștergere
  31. 15. 40 Ce sa dobandeasca aceasta D cand aduce blasfemii la adresa Mantuitorului . Uite ce a scris mai sus :


    ,,Asa ca,toti cei care se dedica tatalui autoproclamatului-dumnezeu,sunt de partea intunecata.''

    Se comenteaza singura , uraste Sfanta Treime si biserica ortodoxa .

    Si cat tupeu are sa -si posteze ineptiile !!!!!


    Piei Satana de pe acest blog ! Cauta-ti adeptii pe alte site-uri !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel ce cere jertfa, ucidere si razboaie in numele lui, ce fel de dumnezeu este? Te intreb 19:34. IUBIREA nu este vreodata echivalenta cu crime, jertfe si sange, lucruri pe care acel Iahve le-a pretins.

      Ștergere
    2. Un orb nu trebuie sa-i conduca pe ceilalti.Trebuie sa intelegi intr-un mod corect si inteligent cum stau lucrurile,altfel intreaga lume va cadea in prapastie.
      Jerta de sange si animale,simbolizeaza de fapt ,jertfa(abandonul)sentimentelor joase negative,caracterul animalic al omului…
      Daca ai fi fost trezita precum spui,ai fi stiut ca de la inceput pana la sfarsit,biblia este scrisa in parabole,imagini,in simboluri…
      Alt ex.Facera lumii : "facerea"omului si evolutia lui.
      Te deranjeaza extrem de tare cuvintele"supunere,lege,umilinta ,zmerenie,pacatos" dar sa stii ca nu esti singura;dracii si demonii sunt foarte deranjati si ei!Realizezi...?
      Dar stai linistita,Dumnezeu,niciodata nu ti-a cerut si nu iti va cere sa i te supui.Dar ca Tata,tare s-ar bucura daca copiii Sai dragi,si-ar apropria voia Sa Sfanta in voia lor proprie,dar,din TOTALA SI LIBERA vointa!
      Didona,Didona,daca ai vazut o licarire in inima ta,asta nu inseamna ca ai vazut intreaga Lumina.Nu te mai uita de sus la fratii tai mai putin evoluati si sa spui ca nu au suflet si sentimente!
      Te-ai dezis de Domnul nostru Iisus,nu mai crezi in El?!Ai grija totusi,sa nu-si intoarca si El spatele de la tine,caci si doar pentru o scurta perioada daca ar face-o,ar fi vai si amar de viata ta!
      Ispita trebuie sa vina,dar vai de cel prin care vine ispita!Deci lasa-i pe crestini in pace pe drumul lor!
      Sa fii binecuvantata!

      Ștergere
    3. 1/

      Anonim 01:10, ceea ce este descris in Vechiul Testament inseamna actiuni si fapte, nu vorbim de simboluri aici, sunt lucruri care s-au intamplat. Sa nu ne facem iluzii si nici sa ne ascundem dupa ele. A face o actiune inseamna a face ceva sa se intample, adica sa fie. Ce este scris in Vechiul Testament s-a intamplat , deci sunt fapte, nu putem nega. S-au facut jerfte, crime si razboaie, a curs mult sange la indemnul lui Iahwe si pentru Iahwe, deci ce inseamna aceasta? Suferinta dar si suprimarea Vietii. IUBIRE nu poate fi. Ceea ce a comandat Iahwe se numeste genocid. Cred ca este cel care a facut cel mai mare genocid planetar si cel care are la activ cele mai multe crime precum si instigare la crime. Sa nu mai vorbim de templele lui Iahwe care au ajuns sa semene cu abatoarele. In fata templelor se vindeau animale vii iar inauntru erau taiate si atarnate cu capul in jos pana se scurgea pe altar si ultima picatura de sange din biata fiinta. Mureau incet si in chinuri groaznice bietele animale. Ba mai mult, preotii lui Iahwe stropeau cu sangele scurs din acele finite fara aparare. O mizerie. Acest Iahwe cere grasul de pe intestine pentru a fi ars pentru el (numai el avea voie la acest gras, era omorat cel care voia acest gras), pentru ca acel fum trebuia sa-l miroase el, pentru ca il calma.
      Biblia este o carte de istorie, adica este istoria poporului evreu. Aceasta o spun chiar ei nu doar eu. Deci nu putem sa ne ascundem dupa o perdea iluzorie. Stiu ca nu te simti bine sa accepti aceasta, dar istoria vorbeste. Stiu ca ti-e mai comod sa te amagesti cu ideea de parabole scrise acolo, dar din pacate nu-s parabole ci fapte reale care s-au intamplat. Nu ai cum sa te amagesti ca sunt doar inchipuiri, ca sa-l scuzi pe acest Iahwe pentru ca puterea ta este una reala si i-o dai lui, prin credinta ta in el. In felul acesta el se hraneste. Aceasta nu-i inchipuire ci exact se intampla in momentul cand te legi la acest Iahwe dandu-i energia ta de Viata lui. Este posibil sa-ti asculte cererile tale lumesti (adica nevoi lumesti), pentru ca schimbul este unul convenabil pentru el: tu ii dai ceva pretios, energia ta de Viata iar el iti indeplineste in schimb o nevoie lumeasca (care oricum trece). Ce primeste el inseamna mult, ce primesti tu inseamna putin. Tu dai energia de Viata, el iti da ceva trecator care se duce odata cu trecerea omului.

      Ștergere
    4. 2/

      Este gresit ca Iahwe sa fie numit “tata”. Chiar Iisus este cel care l-a demascat pe Iahwe ca fiind Satana. Le-a spus fariseilor, care stim bine ca sunt inchinatori ai lui Iahwe ca ei au ca tata pe Diavolul.

      “43.De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
      44.Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
      45.Dar pe Mine, fiindcă spun adevărul, nu Mă credeţi.”(Ioan 8:43-45)

      Deci Iisus nu are si nu a avut tata pe Iahwe, chiar el a spus-o. Este Cel ce a venit sa ne scoata din subjugarea lui Iahwe si a materiei. Invatatura Lui este una de Viata, dar este mult prea putina cea care a ramas cu liber acces (au avut grija preotii lui Iahwe de acest lucru). Ceea ce te mantuie pe tine este rodul interior al invataturii Lui. Iisus a venit sa faca din om o faptura noua, sa schimbe omul, trezindu-l din adormire. De ce nu se intampla acest lucru de 2000 de ani incoace? De ce umanitatea se balacareste in mocirla raului si a suferintei? De ce omul nu se schimba ca sa se topeasca in IUBIRE si sa fie IUBIRE? Aceasta este pentru ca nu mai este acces liber la adevarata invatatura a lui Iisus, care este una Vie si lucratoare. Sunt atat de perversi preotii lui Iahwe incat au schimbat totul. Au avut grija sa prezinte o imagine a unui Iisus dupa voia lor, au diluat, modificat si cenzurat invatatura Lui. Apeleaza la sentimentele credinciosului dar nu dau liber la invatatura lui Iisus Hristos, incat o schimbare reala sa se intample si omul sa se trezeasca cu adevarat, adica sa se mantuiasca. Mantuirea trebuie sa se intample cata vreme omul este in viata.
      IUBIREA (cea autentica, evident) elibereaza si intareste, hraneste sufletul si il inalta, il face unul puternic, nu slabeste si sleieste sufletul, nu-l apleaca si il face dependent de forte din exterior. Iisus a venit pentru Aceasta eliberare interioara a omului si victorie asupra mortii.

      Ștergere
    5. Noi vorbim de Dumnezeul ortodox.

      Ștergere
    6. 20:39, pai ala din Vechiul Testament care se autoproclama Dumnezeu, cine este? La acela se inchina crestinii ca fiindu-le "tata". Este exact Iehova sau Yahwe (Iahwe sau YHWH, Adonai, etc.)

      Ștergere
    7. Totul este discutabil,oamenii din trecut la fel ca cei de azi,nu au inteles si nu vor intelege biblia ,cuvantul sfant,de aceea s-a ajuns unde s-a ajuns si a fost nevoit ca insusi Dumnezeu sa se intrupeze in om!Nu vreau sa intram in discutii interminabile,sa ne oprim aici.
      Totusi,intrebarea mea pentru Didona era cu totul alta si te-ai bagat tu ca musculita si uite unde am ajuns cu discutia!Daca nu esti ea,te rog sa nu mai vorbesti in numele ei,nu e corect!
      Numai bine!

      Ștergere
    8. 22:39, vorbesc in numele meu. Didona intodeauna se semneaza. S-a ajuns unde trebuie. Pentru ca daca nu intelegem ce se intampla, nu stim ce trebuie facut. Raul trebuie cautat intotdeauna de la radacina, ca sa-l poti starpi. Iar in Vechiul Testament se descrie clar cui se inchina oamenii (pe care il numesc ei tata). Omul sa se trezeasca si sa inteleaga cui se inchina si cui ii da puterea. Puterea de Viata a omului trebuie sa ramana la el, nu sa o cedeze unuia care in chip mincinos se autoproclama dumnezeu desi nu este, pacalind astfel oamenii.

      Ștergere
  32. EU SUNT D chiar nu ai pic de rusine ?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:44, dar tu ai pic de rusine sa te iei fara rost de EU SUNT D???? Serios acuma, nu te mai lega de Didona pentru ca spune corect ceea ce spune, doar ca puterea ta de intelegere nu este la nivelul scontat pentru a putea pricepe.

      Ștergere
  33. 17.56,nici nu ai cum sa intelegi,fiindca iei informatia pe bucati, cum iti convine tie,functie de intelegere,n-o poti integra pe toata.
    Am spus multe pe acest blog si mi le asum,dar nu-mi pot asuma ce intelegi tu.

    Cat despre eliberarea acestei planete de Cabala,o mai spun inc-odata,poate-o vei intelege,depine in totalitate de omenire.Sunt multe fiinte omenesti dar si nonumane care muncesc de zor la eliberarea rasei umane, dar si a planetei ,si fac progrese insemnate darrrr,atata timp, cat marea majoritate a oamenilor este inconstienta,"patura neagra,Matrixul, a gandurilor,cuvintelor si faptelor negative care a inceput de mult timp sa se desire,se tor reface pe alocuri,din cauza participarii lor la reconstruirea ei, cei, ce nu vor sa renunte la ea,de exemplu tu, care te agati cu dintii de tot ce stii, ca sa nu-ti pierzi comfortul,bineintele de frica de necunoscut,frica de iad,frica de....

    Daca tu si ceilalti,multiii acestei lumi,ati deveni constienti de inconstienta cu care creati o realitate blindata cu bombe care stau sa explodeze de negativitate,atunci schimbarea ar deveni semnificativa.Dar cum tu dormi,acesti cabalisti fac jocurile pe planeta.Acestia au ramas atat de putini incat este jignitor de frustrant cat de multa negativitate provoaca pri tot felul de evenimente,care sa sperie oamenii.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, n-ai prea auzit de smerenie, asa-i?
      Sa nu mai vorbim de orgoliu.

      Pai nu prea iti asumi ce scrii. Daca insisti, chiar am sa caut ceea ce ai scris. Si despre Maria - cand o sustii, cand o ponegresti.

      Sustii o teorie care nu are nicio baza, nicio dovada. Te autosugestionezi. Scrii mult dar nu spui nimic.

      Crezi ca stii, dar nu stii. Candva ai sa te trezesti cu adevarat.

      Ștergere