luni, 9 septembrie 2019

BOMBE SI TORNADE !



                                                    9 Septembrie 2019,ora 3,54 !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi lumineaza intunericul noptii si-mi arata un dreptunghi de lumina alba si densa,dreptunghi in care,o Forţă nevazuta de mine,dar auzita ca şi glas, scrie asa:
                 "Mister Bombe plus Tornade !"
Asa scrisese Forţa nevazuta, in mijlocul dreptunghiului de lumina alba.
Iar ceea ce a scris,asa cum am spus mai sus,am auzit si grait:
             
               "Mister Bombe plus Tornade !"

Prieteni dragi, iata o situatie mai ingrijoratore care ,poate avea loc oriunde in lumea asta mare.
Totusi ,trebuie sa fim optimisti si sa avem Credinta si Nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,ca vom fi ocrotiti si nimic rău nu se va intampla.
                            Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu iarta-ne pe noi pacatosii! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nebunul de Trump voia sa deturneze Tornadele cu bombe,dar nu-i exclus nici Putin

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate fi un anumit tip de "bombe" care provoaca tragedii climatice, cum ar fi tornadele.

    RăspundețiȘtergere
  4. BOMBA,Dinca si-a schimbat declaratia cu arderea in Butoi,acum spune ca ar fi ars-o mai repede in maxim 2 ore cu ajutorul vaselinei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate data viitore recunoaste ca nu a ars pe niciuna!

      Ștergere
  5. https://ciao.ro/tara-din-europa-care-va-fi-lovita-de-fenomenul-bestia-din-est-sunt-asteptate-episoade-de-viscol/?utm_source=Cancan+Banda&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee
    Uite, o inspirație pentru”premonițiile”tale. Ce zici, o sa vezi cu capul in nori, cu ochii in monitor și cu mai știu eu ce și pe unde...
    Insa, nu acum, stai olecuta sa o mai actualizeze, sa nu dai precum... in fasole.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu ce ar face o tornada asupra constiintei umane dar bomba sigur ne-ar trezi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vaselină hai şi tu! Aici îi vorba de bombe climatice. Putin ne poate da de toate,fără de război declarat. Inundatîi,cutremure,isterie în masă,atacuri cibernetice,gripă porcină,numai să ne înveţe să stăm în banca noastră. A rămâne neutrii îi foarte greu,dar nu imposibil. Da ce-i mai grav la noi şi ăstea-s bombele cu efect întârziat,legile votate pe sub masă,că nu mai putem zice ca români nimica de ţigani,evrei,unguri,musulmani şi alţii,precum lgbtişti,masoni,illuminaţi şi slugile lor. Ce să mai zicem de vaccinuri,chemtrailisuri,chimioterapie,sarea cu iod din pâinea cea de toate zilele,apa cu clor,mâncarea otrăvită din supermarketuri,propaganda sexuală din şcoli şi grădiniţe ,traficul de carne vie,donarea de organe,câte şi mai încă ore câte.... Hai că vâ las în grija. Domnului. Iisus. Fiul. Lui. Hristos. Fiul. Lui. Dumnezeu,singurul dintre cei 33 de. Fii. Dumnezeieşti fără de păcat. P. S. Sfântul şi bunul . Zalmoxe. Zăul. Moş al nostru îi singurul care-l aşteaptă pe . Domnul. Iisus. Hristos la . Vârful.din nord al . Crucii. Pământului din. Retezat. Cu. Dumnezeu înainte! Pa,pa,tai,tai,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine !

      Ștergere
    2. 😂😂 pa,pa,tai, tai...Mos Timp inseamna Timpul Cosmic.
      Nu te impiedica nici evreii, nici tiganii si nici musulmanii sa te reconectezi la Unu. Ba...as zice chiar ca musulmanii sunt mai aproape de Unu. Adica Tatal. Sunt monoteisti. Ma refer la musulmanii credinciosi si blanzi. Nicidecum la talibani, ISIS si alți descreierati cu bombe-n cap.
      Razboiul impotriva Romaniei nu a fost unul cu bombe adevarate. Cel putin nu pana acum. A fost cu bombe informationale, de genul new age. In loc sa se uneasca in Unu ca sa fie puternici si sa respinga atacurile din toate partile venite, romanii s-au fragmentat. Unii se cred daci. Altii zic ca sunt crestini dar stau cu capul in nisip cand vad abuzuri asupra copiilor. Asta este esenta crestinismului: iubirea macar de copii! Fiecare cu gargaunii sai...Dusmanii nu dorm. Romanii sforaie.

      Ștergere
  8. Mister Bombe plus Tornade. Tornadele au devenit ceva obișnuit și probabil începe și un război cu multe bombardamente,16 aprilie 2019 a sosit războiul al treilea M. Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  9. O paralelă care nu se atinge în vecii cu alta şi ştiiţi de ce oare? Pentru că fac parte din ţări diferite,iar profii de geometrie politică nu au decât să mă acuze. O tanti franţuzoaică protejata lui macrou.peştele dânsei ,scapă basma curată după prelungirea fictiva de angajajare. Directă a unui conseier returnând. U. E. 45.000.euroi. Dracnea cum îi spun unii dintre voi,a primit cadou 3 ani cu executare pentru angajare indirectă. Mă întreb.oare de ce nu a primit pentru altele împreunate cu confiscarea averilor? Ştiţi bancul cu eva? E valabil şi pentru. K. W. J. Atunch kandh va ajunge inh thurul zwei undht niemandth . Hell wigh salvarenn că vine lgbtistul lui şoroș via celuilalt cu cinci colţuri la stele şi aşa ne vom procopsi cu barna băiat frumos cum îi spune. Paleologu. Noapte bună,somnic uşor,neam român! Pa,pa,tai,tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti limba romana, ma scuzi, ca naiba! De parca o scuipi. Spune multe despre caracterul tau modul in care te exprimi. Esti trufas, genul care vede tot timpul defectele altora, nu si pe ale sale. Esti flegmatic, faci glumite usor, esti si vesel pentru ca pe tine nu te doare Romania Vie. Ai si putina carisma, de clown ce face giumbuslucuri.Mimezi spiritualitatea pentru ca e la moda acum sa te prefaci a fi initiat zamolxian. E plina Romania de zamolxieni orbi😂😂
      Universul nu-ti vorbeste pentru ca ai gandire nazista. Zvastica dacilor nu era aceeasi cu zvastica lui Hitler. Nazistii au intors-o invers. Zvastica dacilor era fireasca, asa cum planetele se invart in jurul soarelui si horele romanesti o fac. Sensul invers al acelor de ceasornic este in traditia tuturor popoarelor inca racordate la radacini.
      Cantaresti cu doua cantare. Ce fac romanii nu vezi. In viziunea ta, dusmanul este doar ce este diferit de noi. Dusmanul e si in noi, romanii. Daca nu ar fi fost lenesi si lasi, lacomi si trufasi,scutul de protectie al Romaniei nu ar fi fost niciodata spart. Prin acele sparturi au intrat cai spirituale ce indeamna la vrajitorie si atragere de bani nemeritati cu puterea mintii. Se practica in Romania atragerea de bani. O fac " paranormalii", acesti caini ce ar fi trebuit sa stea de paza, nu sa fure din astralul Romaniei ceea ce nu li se cuvine! Ceea ce era al urmasilor!!
      Romania e o tara distrusa! Nu va mai imbatati cu apa chioara. Nu e distrusa iremediabil, dar nu prea sunt multi romani donici sa repare. Pe net e mai simplu. Poti purta orice masca doresti. Nimeni nu te stie ce faci tu sau nu faci in casa ta. In planul fizic e greu...Trebuie sa te deplasezi si poate ti se rupe coloana daca o indrepti.
      Mâști, măști, circ...Dumnezeu nu e orb.

      Ștergere
    2. Aurelia,vezi de treburile tale!

      Ștergere
  10. Despre evreii de rând. Sunt bucuros pentru buna mea bunică din partea tatalui meu, . Paraschiva,că s-o botezat greco-catolică,aşa cum erau vremurile. O fost o femeie tare în credinţă,cu toate că era străină în sat . Io nu mă mai mărit că al meu vine şi o vint și patru copii. Cealtă din partea mamei,la fel,buna. Elena. Patru copii înainte de război. Io nu mă mărit că al meu vine . Şi o mai avut şase. Asta trebuie să ne dea de gândit,nu de hulit. Era vreme de război!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In vremuri de razboi oamenii se apropie de Dumnezeu. Razboi e si acum, dar nevazut. Comoditatea si traiul prea indestulat adorm sufletele. Sufletele adormite nu simt nimic din ce se intampla in jurul lor. Un batran intelept din Arges, pe nume Tudor Diaconu, spunea ca limba romana e limba vorbita de Adam si Eva. Limba Paradisului. O spun spre cinstirea limbii frumoase vorbite de batrani. Limba dulce ca mierea.Nu spre ingamfarea romanilor care au uitat de Dumnezeu dar se cred alesi. Cu copiii rapiti, padurile rase si tara plina de gunoaie.
      Cuvantul nesimtit inseamna multe in limba sacra. Un om concentrat pe stomac, castiguri materiale si minte este un nesimtit. Nu o spun la modul jignitor. Asa este un om de tip foale. Mananca, procreeaza si moare. La fel de fara simțuri cum a trăit. La fel de mort cum s-a născut. Mort in Cer, pentru ca parintii incalca toate regulile sacre.
      Padurea nu-i mai vorbeste nesimtitului...Asa cum le vorbea strabunilor ce aveau acces la tainele naturii. Nimic din ce e in afara sferei lui de interes nu-i vorbeste nesimtitului adormit de prea multa bunastare. Mesimtitul minte de ingheata apele. Fura fara masura si se jura ca e democrat. Sau capitalist, comunist...etc
      Cuvantul netot exprimă in limba ancestralilor nostri un om neintreg. Cu aura incompleta. Aura lui Iisus era curcubeul minunat. Omul care nu da nimic nimanui doar ia, consuma. Ca trantorul in stup. La albine, trantorul are rostul sau. La oameni nu si-l are. Decat eventual ca model negativ. Netotul are aura ciuruita. Tot ce a furat ramane gol, ciuruit in aura lui. Scutul de protectie al Corpului ce ar trebui sa fie de Lumina daca ar trai intru Hristos nu-l mai apara de atacurile demonice. Si devine posedat. Tras de sfori. Nu mai are liber arbitru si face doar ce vor stapanii lui din intuneric.
      Batranul inlept a plecat la Dumnezeu. Trist pentru ca a vazut halul de degradare a limbii romane contaminate cu tot felul de cuvinte reci care nu exprima nimic. Si trist ca poporul pe care l-a iubit enorm, incat i-a lasat manuscrise pline de intelepciune si dezlegari de taine se complace intr-o cloacă. Compromisul este cloaca in care se scalda acum romanii...
      Cine nu are batrani...

      Ștergere
  11. Şi câte proprietăţi le-o fost luate cu japca şi nu le-am cerut înapoi!.

    RăspundețiȘtergere
  12. PRIN STIINTA VOM PIERI.
    ACEST LUCRU SE INTAMPLA LA ORA ACTUALA.
    NUMAI DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI MAI POT OPRI CE OMUL PRI INGAMFARE STRICA.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI O ZI BINECUVANTATA.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Anonim9 septembrie 2019, 23:14

    nu exista 33 de fii dumnezeiesti ci Domnul Nostru Dumnezeu Iisus Hristos este UNUL Nascut ! atat! altceva este erezie, sa fim atenti la dogme !

    RăspundețiȘtergere
  14. Cristian Ovidiu Popescu 'procurorul'care a oprit intrarea la Dinca pina dimineata pus sub acuzare.
    Urmeaza politistii ,prima sotia sefului din Caracal Mirea care au fugit in 2 zile la o pensie mare de babani,bine-ar fi sa le-o dea cu prastia printre gratii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cumpanasu acum un minut;''Procurorii implicati pina peste cap in acest caz,ameninta familia ma ameninta pe mine nu stiu de ce??''
    Pai va spun eu de ce pentru ca fac parte direct din Mafia proxenetilor,ei'procurorii' sint dovediti ca acum citva ani scoteau 30 de fete minore de liceu din Caracal de la ore si le duceau la produs cu 500 de relatii sexuale fiecare pe an si apoi obligate una cite una sa-si retraga plingerile din cazul inchis atunci de ei proxenetii de ' PROCURORII'.

    RăspundețiȘtergere
  16. Fiul drogat al lui gino Iorgulescu a făcut omor .tata a doi copii.ăștia rudele vor aa ii cumpere .ce nenorocire ce răutate la fel ca tatăl lor Satana.vino Doamne si judeca Tu drept.amin.mihail

    RăspundețiȘtergere
  17. Fiul drogat al lui gino Iorgulescu a făcut omor .tata a doi copii.ăștia rudele vor aa ii cumpere .ce nenorocire ce răutate la fel ca tatăl lor Satana.vino Doamne si judeca Tu drept.amin.mihail

    RăspundețiȘtergere
  18. sa ne gandim la ce ravagii fac tornadele-cand ridica masini ,case si animale pe sus si apoi cad pe pamant-adevarate bombe-fereasca-ne DUMNEZEU pe toti-mai grava este seceta-in sudul Moldovei si Dobrogea a plouat din luna mai de 2 ori-ff putin-ca foametea nimic nu aduce omul la disperare!

    RăspundețiȘtergere