luni, 30 martie 2015

SFÂRSITUL LUMII NU VINE CÂND VREM NOI ! IISUS HRISTOS VA VENI MAI ÎNTÂI !

                               30  Martie 2015,ora 7,45 dimineaţa !

                                            Dragii mei, 

 

Se vorbeste tot mai des despre CUTREMURE MARI, despre SFÂRŞITUL  LUMII, ca ar fi aproape.

SFÂRŞITUL  LUMII ,nu este aproape dragilor !

 Mai aproape , este cea de-a Doua Venire a Mântuitorului,  care va fi în ROMÂNIA  ,Ţara aleasă de DUMNEZEU, ca fiind al Doilea Ierusalim.

                    
                          

Aud glas dragilor,care spune aşa :

       " România , viitorul al doilea Ierusalim !

       S-a dispus pe tema clădirii ! Cade Ierusalimul ! 

 În  ROMÂNIA , va fi viitorul al Doilea Ierusalim! "     

Asta inseamna dragilor, că VECHIUL  IERUSALIM va cădea, si se va clădi NOUL  IERUSALIM în ROMÂNIA.   

Nu vine dragilor Sfarsitul Lumii, ci vine Sfarsitul Veacului !

Iata ce spune un glas :

               "Vine  sfârşitul Veacului !

         Vine  sfârşitul  Veacului !" 


Iar atunci când se vorbeste de Sfarsitul Veacului, asta inseamna că, se apropie cu paşi repezi Cea  de-a Doua Venire a Lui Iisus  Hristos.

Pentru aceasta sa ne pregatim dragilor, pentru VENIREA  LUI  IISUS  HRISTOS, si nu pentru CUTREMURUL  CEL  MARE, care nu va veni, si nici pentru Sfarsitul Lumii, care nu va fi mai inainte de VENIREA  LUI  IISUS  HRISTOS.

                            Iisus-Hristos

Sa lăsăm la o parte astfel de griji, si sa avem grija de suflet dragilor. 

Sa avem Credinta, Nadejde si Dragoste in Dumnezeu si-n Maica Domnului, sa facem fapte bune, sa ajutam pe cei necajiti si oropsiti, sa mergem la Sfanta Biserica Duminica, sa ne spovedim si sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăşanie, sa fim miloşi cu cei saraci si bolnavi.

Acestea sa fie grijile noastre dragilor ,si nu Cutremurul  invocat la fiecare buletin de stiri ,si nici SFARSITUL  LUMII, despre care se vorbeste tot mai mult in ultimul timp.

                                     Cu dragoste, Maria. 

6 comentarii:

  1. sfarsitul lumii rautatiilor mai degraba si inceputul lumii bune si drepte

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe noi ar trebui sa ne preocupe sfarsitul nostru personal nu a lumi.Înfricoșător lucru este mântuirea noastră.Acum trăim și peste puțin timp murim,închidem ochi.Îndată ce ii închidem pe aceștia ni se deschis ceilalți și începe imediat cealaltă viata. E o lupta Mare, Dumnezeu vrea cât mai multe suflete în împărăția Sa.Satana vrea și el cât mai multe suflete în iad,acolo unde ii este locul.Cat de prețios e sufletul,cu nimic nu se poate cumpăra,nu are preț....atât de important este.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Iisus știu ca sunt păcătoasă și ca nu ma pot salva prin faptele mele cele bune.Știu ca merit sa merg în iad,și-mi pare rău că am păcătuit și te rog sa ma ierți.prin credința eu te primesc acum în viata mea ca pe al meu Mântuitor și Domn, și ca singura speranța de mântuire.Vino în inima mea și salveaza- ma după făgăduința Ta.scrie numele meu în Cartea vieți Tale. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe noi ar trebui sa ne preocupe sfarsitul nostru personal nu a lumi.Înfricoșător lucru este mântuirea noastră.Acum trăim și peste puțin timp murim,închidem ochi.Îndată ce ii închidem pe aceștia ni se deschis ceilalți și începe imediat cealaltă viata. E o lupta Mare, Dumnezeu vrea cât mai multe suflete în împărăția Sa.Satana vrea și el cât mai multe suflete în iad,acolo unde ii este locul.Cat de prețios e sufletul,cu nimic nu se poate cumpăra,nu are preț....atât de important este.

    RăspundețiȘtergere
  5. Citind aceste cuvinte de sus,mi s-a transmis ca de fapt sfarsitul veacului inseamna si sfarsitul lumii.Vine sfarsitul lumii asa mi s-a spus.Iar daca nu ma credeti doamna MARIA vedeti ca si in biblie Iisus vorbeste despre sfarsitul lumii,adica sfarsitul timpului.Si in multe pasaje din Biblie se vorbeste de sfarsitul lumii,deci nu mai incercati sa linistiti oamenii cu aceste cuvinte cum ca nu ar veni nici un sfarsit al lumii, din contra el va veni si va veni odata cu revenirea a doua a Mantuitorului pentru razboiul Armaghedeon care se apropie cu pasi repezi,vedeti in lume ca se fac pregatiri de zor pentru aceasta mare batalie ce va fii data la sfarsit,iar persecutia a inceput si se amplifica pe zi ce trece.Sunt multe de spus,pe aceasta tema, iar Noul Ierusalim va fii in viitor,deci nu este inca construita sau asezata pe pamant deocamdata,asta se va intampla la venirea a doua.Acuma suntem ca timp in ultimii 3,5 ani jumate si semne sunt destule pe pamant.

    RăspundețiȘtergere