marți, 24 martie 2015

ÎNTÂLNIRE CU EXTRATERESTRII ! EXTRATERESTRII , NE VIZITEAZĂ PLANETA PĂMÂNT !

5
                               Noapte  de  23 -24 Martie 2015, ora 3,40 !

                                      Dragii mei, 

În această noapte dragilor, O Lumină alba, orbitor de stralucitoare, apare brusc sub plafonul camerei mele, care se facuse invizibil (plafonul ).
În această Lumină orbitoare, apar cât ai clipi din ochi, balansându-se în lumina, ca intr-o pânză de păianjen, mai multi EXTRATERESTRI.
         1.                                                                                                          2.

Extraterestri sau fiinte vii?       In plus, femeia pretinde ca a realizat atat fotografii cat si filmari ....

Erau de un alb imaculat, zaharos si extrem de stralucitor. Dragii mei, ganditi-vă la zăpada albă ,proaspăt căzută ce straluceste sub Lumina Lunii de pe Cer, la un ger de - 25 de grade.
Asa straluceau Prietenii mei, ce aveau capul rotund , precum în poza cu nr .1 . Trup nu aveau ! Pe chipul alb, straluceau doi ochi albastri-violeţi, mari si rotunzi. Gura lor ,era deschisa , si avea formă rombică si neagra înauntru. 

M-am bucurat mult când i-am văzut, si chiar le-am transmis în gândul meu, că mi-a fost dor ca sa-i revăd. În clipa când le-am transmis aceasta, ei s-au bucurat enorm si făceau tumbe, în pânza alba transparentă si stralucitoare.
Albul lor, a început sa devina orbitor de stralucitor, atunci când se bucurau împreună cu mine.
Dragii mei, asa cum stau frunzele în copaci si le privim când le bate vântul, asa au stat sub plafonul camerei mele, pe un Cer de noapte albastra, acesti vechi Prieteni si foarte dragi mie.
Cât au stat acolo, eu nu stiu ,căci am adormit.
Iar dimineaţa nu mai erau.
Nu vor trece prea multi ani , şi vom vedea cu toţii dragii mei, faţă în faţă pe EXTRATERESTRI , căci se pregatesc să intervina în actiunile necugetate ale oamenilor, care se gandesc tot mai mult, ca sa foloseasca ARMA  NUCLEARA !
Extraterestrii  exista dragilor, dar deocamdată, nu a venit timpul ca sa se arate la toti oamenii de pe Pământ. Vor interveni în ultima clipă; adică la limită!
Asa vor cunoaste oamenii, că ei nu vor răul PLANETEI  PĂMÂNT, ci veghează îndeaproape, pentru ca ea sa nu fie distrusa, de cei care, tot se ameninţă unii pe altii ,cu ARMA  NUCLEARA!
Dragii mei, mi-a trimis un cititor fidel al Blogului, acest link de mai jos, şi pentru care îi multumesc mult, şi în care veti vedea la modul cel mai REAL, O  NAVA  extraterestra ,enorm de mare, care a venit în vizită la noi pe Pământ.
Daţi clik pe poză, si accesati linkul care apare; veti ramane fără de suflare timp de un minut ,cât dureaza filmuletul cu OZN-ul urias.
                                        Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Super, abia astept sa ii vad, imi doresc la nebunie, sunt permanent in inima si sufletul meu <3 NAMASTE <3 Multumesc pentru minunata dezvaluire <3

    RăspundețiȘtergere