joi, 12 martie 2015

O TÂNĂRĂ FĂRĂ VIAŢĂ , CU MÂNA DREAPTĂ ÎNSÂNGERATA , ÎNTINSA PE CALDARÂM !

                                                    11 Martie 2015, ora 23,07 !

                                                                
                                             Dragii mei, 

În această noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, văd asa precum vedem cu totii fulgerul pe Cer, văd spre Vest o  şosea  ,iar jos pe asfalt, vad un trup intins cu faţa în jos, ce avea mâna dreapta întinsă lateral ,cu podul palmei intors pe asfalt.
Era o mână fină ,fragilă, o mână de femeie; avea pe degete doua inele ca din argint alb, dintre care unul ca un ghiul, iar unghiile erau foarte îngrijite si date cu roşu.
Dragii mei, am văzut mâna acestei tinere fete, se vedea ca era tânără pentru că avea pielea frumoasa, întinsa, si subtire îi era braţul.
Degetele toate de la mâna dreaptă erau îmbibate în sânge proaspăt. Mâna a mai avut doar un spasm , după care s-a lăsat moale pe asfalt.
M-a cutremurat la propriu ,ceea ce am văzut. 
Acea tânără ,cred că atunci îşi dăduse Duhul.
Dragii mei, din nefericire vom auzi de vreun accident rutier, în care va muri o tânără. Sunt atâţia şoferi inconstienti în zilele noastre, cum tot la fel as putea spune, că sunt si multi dintre cei care ,nu au carnet de conducere si nici nu au avut vreodata.
Din păcate, nu putem schimba nimic din toate acestea, pe care DUMNEZEU a îngăduit din motive numai de El stiute ,ca sa se întâmple.
                                     Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu