luni, 2 martie 2015

RĂZBOI LA RĂSĂRIT , CARE VA AFECTA ŞI ROMÂNIA !

                                                               Zori de 2 Martie 2015 ,ora 3,45 !

                                              Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori, ma trezeste un fulger de Lumina alba stralucitoare, si astfel treaza fiind ,vad cu ochii închişi dragii mei, un Cer ca un amurg, iar pe Cer vin AVIOANE mai multe; asa precum zboara stolurile mai mici de păsări.
Într-o clipă dragilor, nu mai sunt in patul meu, ci sunt într-un câmp ,acolo unde se afla multi oameni, de toate varstele. La un moment dat ,dintr-un AVION precum un Cal Troian, ies mai multe Avioane care se imprastie pe Cerul noptii, precum degetele noastre de la o mână atunci când le răsfirăm;sau precum deschidem un evantai , asa zburau AVIOANELE iesite din Avionul "CALUL  TROIAN ". Zburau semi-circular ca să cuprindă toate părţile în acelasi timp.
        Avioanele americane, pregatite sa atace Coreea de Nord..
                                        ..
Din Avioanle răsfirate pe Cer, cădeau soldati cu parasuta. Soldatii se amestecau, printre oamenii de pe câmp.
Nu-mi era teamă de soldatii care erau printre oameni, ci-mi era teama de vuietul din Cer, si de multimea de AVIOANE,care vuiau înfiorător si zburau în toate părţile. Nu stiam la ce sa ma stept,de la aceste AVIOANE care zburau pe deasupra noastra si din care cădeau precum pietrele, soldatii cu parasutele lor.
Dragii mei, ceea ce am trait a fost uluitor, infricosator.
Ma rog la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, ca sa nu îngaduie sa se porneasca vreun Război, aici in coasta noastra sau in alta parte.
Am spus ca va cuprinde si Romania, pentru că si eu traiam acest RAZBOI, eram in mijlocul oamenilor, pe un câmp dinspre Est.
Să ne rugam împreună dragii mei, ca sa fim sanatosi si sa avem Pace si liniste în Ţară.
RAZBOIUL nu este al celor care îl provoaca, ci este al oamenilor obisnuiti, care fara voia lor devin carne de tun.
Cei care îl provoaca, stau ascunsi bine, si sunt binedispusi, iar victimile razboiului, nu inseamna nimic special pentru ei. Astfel de conducatori de Ţară ,au inima împietrita,iar Dragostea si Lumina Duhului Sfant, lipsesc cu desavarsire din sufletul lor.
                                                    Cu dragoste , Maria.

2 comentarii:

  1. https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/03/02/a-doua-oara-cand-il-visez-pe-parintele-arsenie-boca-ne-vor-bombarda-intr-o-noapte/

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare o coincidenta dar si autorul acestui blog a vazut avioane atacand Romania in aceasta noapte
    https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/03/02/a-doua-oara-cand-il-visez-pe-parintele-arsenie-boca-ne-vor-bombarda-intr-o-noapte/#comments

    RăspundețiȘtergere