marți, 3 martie 2015

S - A ADEVERIT ! UNUL DINTRE CEI DOI COPII DISPĂRUŢI LA SIGHIŞOARA , A FOST GĂSIT ÎNECAT , AŞA PRECUM AM SCRIS !

                                                  Dragii mei, 
       Scriam în urmă cu o lună de zile, despre acesti doi băieţi dispăruţi, cum că, au fost sechestrati si omorâţi, apoi aruncaţi în Apă.
Am trimis si la câteva televiziuni MESAJUL meu, chiar si la POLITIA din Sighisoara, dar nimeni nu m-a luat în seama. Poate că dacă ar fi luat în serios MESAJUL meu, i-ar fi căutat peste tot, după semnalmentele pe care eu le-am scris în articol, şi i-ar mai fi găsit în viaţă pe copilasi .
Păcat ! Am încercat la atâtea Televizuni si la Organele in drept ca sa le spun unde se afla copilasii, dar nimic. Sunt pre mândri si prea orgoliosi, ca sa tina seama si de PUTEREA  LUI  DUMNEZEU, care lucreaza prin noi oamenii.
Asa am spus si spun si de ELODIA ! Dar nimenea nu cauta acolo unde am spus eu.
Mai mult decât să scriu dragilor, eu nu pot sa fac ! 
 P.S.
Am primit azi 3 martie 2015 un Mesaj, in care mi s-a spus că ,băietii au fost strangulati si apoi aruncati in apă !
 
Iată ce spune ,un Post de Radio din Sighişoara:
2 ore ·
Unul dintre baietii disparuti gasit inecat.
Inecat in Tarnava a fost gasit un minor cu semnalmentele si imbracamintea lui Daniel, unul dintre baietii disparuti de la domiciliu. Mama baiatului a confirmat imbracamintea ca apartinandu-i baiatului, dar pentru siguranta, pentru ca a trecut mai bine de o luna de cand a disparut si foarte multe zile in care a stat sub apa, va fi realizat maine si un test ADN.
Csabi, minorul cu care plecase la joaca Daniel in 21 ianuarie este cautat in continuare si nu este exclus ca si acesta sa fie inecat.
                 DUMNEZEU  şi MĂICUŢA  DOMNULUI, să-i aibă în paza Sa, acolo Sus, sufletul lor să devină Îngeri în Împărăţia Sa !                           
Iată ce scriam eu , în noaptea de început de februarie :

                 Duminică, 1 februarie 2015


CEI DOI COPII DISPĂRUŢI , AU FOST SECHESTRATI DE UN BĂRBAT ÎNALT SI ATLETIC !

       31  Ianuarie   -  1 Februarie  2015, ora 0,50 !

                      Dragii mei, 

  1. stirileprotv.ro/stiri/social/copiii-disparuti-din...   Cached
    Disperarea e tot mai mare printre rudele celor doi copii de 13 ani care au disparut impreuna din Sighisoara, in urma cu sase zile.
  2. www.carcabot.ro/...doi-baieti-disparuti...la-sighisoara.html   Cached
    Solutia la care au apelat rudele celor doi copii din Sighisoara, disparuti de 6 zile. Amalia, 27 ianuarie 2015. Doi barbati din Afganistan au cerut azil in Romania.


                    MINORI SIGHISOARA..

Mă rugam la această oră târzie, iar în Rugaciunea mea,ÎL imploram pe Mântuitorul ca sa-mi spună unde sunt acesti doi copilasi disparuţi; ce s-a întâmplat cu ei.
Iar răspunsul la implorarea mea, către Iisus  Hristos, a fost unul extrem de dureros.
În clipa următoare, văd spre Sud , un Cer de noapte, si  o întindere mare de pământ, precum ar fi malul unei Ape.
Nu vedeam Apa, dar asa părea că este malul unei Ape,dar care mal are iarba uscata pe el, nu este numai cu nisip, ci are si iarba uscata.
Văd un bărbat înalt, îmbrăcat în negru tot, are circa 1, 80-1,90 m! Are corp atletic,din spate îl vedeam.
Era foarte agitat si foarte speriat.
Se uita spre în faţă, apoi se uita în dreapta sa jos, si in stânga sa, ca si când ar urma să faca ceva de o cruzime fara margini.
Acum urmeaza partea cea mai dureroasa.
Pe bratul drept al său, era un băiat cam de vârsta lui Csabi ; băiatul îmbrăcat în ,rosu,galben si albastru, din dreapta poză.
Băiatul era cu faţa în jos pe bratul drept al acelui bărbat, iar mânuţele si picioarele îi atârnau pur si simplu.
Csabi, avea pe el, o cămasa în carouri, era cred, un roşu spre grena, cu ceva negru ,sau albastru închis,pătratelele cămăsii.
Noapte fiind, O  LUMINĂ galbena stralucitoare si transparenta, se aseaza exact pe chipul plăpând al copilasului,si văd ca ,semăna ca două picături de Apă ,cu Csabi. 
Avea blugi albastri ,si cămasă in pătrăţele, (carouri ) rosu închis, cu albastru sau negru.
Copilasul ,nu dădea niciun semn ca ar fi constient.
Lumina aurie stătea numai pe chipul băietelului, si asa puteam sa-l vad bine.
Bărbatul care îl ţinea pe Csabi pe braţul drept, si cu faţa în jos culcat pe braţ, era foarte speriat, foarte grabit .Privea mai întâi înspre faţă, apoi jos în dreapta sa, si apoi spre stânga sa.
Când a privit în dreapta sa, la distanţă mică de până în doi metri de el, văd o  siluetă ca de copil, îmbracat în ceva negru, si părea că stă cu faţa în jos.
Bărbatul după ce s-a asigurat că nu-l vede nimeni, părea ca vrea sa arunce copilasul în acea (posibil) Apă , ce părea că este în faţa lui.
Eu nu vedeam Apa, dar totul părea să ducă ca si pe malul unei Ape, spre Sud. 
Dragii mei, începând cu aceasta clipă, totul s-a rupt.Adică a disparut.
Dragii mei, să dea Bunul Dumnezeu ca acesti doi copilasi, să fie găsiţi în viaţă si să mă înşel eu.
Dar din nefericire, cred că acesta a fost destinul tragic al copiilor. Au fost prinsi,si probabil după ce li s-a luat viaţa, au fost aruncaţi în apă. 
Cu lacrimi în ochi şi-n suflet ,am scris acest articol despre acesti doi copilasi.
Şi totuşi mă întreb , dacă Doamne fereste, este asa precum am scris ?
Din moment ci mi s-a arătat ,ce s-a intamplat cu acesti copii, veti vedea dragii mei, că nu va mai trece mult timp si ei vor fi găsiţi.
                                      Cu dragoste, Maria. 
P.S.
În curând PĂTIMIRILE  LUI  IISUS  HRISTOS  şi RĂSTIGNIREA  SA, asa cum au fost traite de mine, care am fost luată din trup si dusă pe Muntele Golgota, în urmă cu 2000 de ani, unde am văzut Live, tot ce a pătimit Mântuitorul nostru scump !
Săptămâna aceasta, va fi gata Articolul! 

13 comentarii:

  1. DOAMNA MARIA GHIORGHIU ,NU VREAU SA GRESESC ,SI DACA AM FACUT-O VA CER SCUZE ANTICIPAT ,DAR VA RECOMAND UN FILM :
    "6 GIORNI SULLA TERRA"
    http://www.zfilme-online.com/6-giorni-sulla-terra-2011-online-subtitrat/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ! O sa ma uit când voi avea putin timp liber ! Ma bucur ca mi-ai trimis . DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  2. Doamna maria e de ne crezut.dvs spuneti adevarul.si eu am auzit ieri k unul dintre baieti a fost gasit in apa.va rog mult dak vedeti cv de celalalt baiat spuneti eu sigur va iau in considerare familia lor e dusperata si i cunosc de cand eram mica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea ,

      Amandoi copilasii vor fi gasiti ! M-am ruga si mă rog cu lacrimi la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, ca să fie adus la mal, si celălalt băietel.
      Va fi gasit si el, sau ce a mai rămas din trupusorul lui.Depinde unde l-a dus Apa. Oricum ,copilasii au fost omorâţi întăi, si pe urmă aruncati in apa. Nu s-au înecat singuri. Probabil că au fost violati si ştrangualti (imi spune ,chiar acum un glas, că acesti doi copii, au fost strangulati ), si apoi aruncati in apa. Mai multe nu stiu, decat am scris în articol. DUMNEZEU sa aiba sufletelul lor, in Mâinile Sale.

      Ștergere
  3. Dna maria oare pe criminal il vor gasi???ce ne puteti spune?

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea, nu pot sa-ti dau un raspuns acum. Daca DUMNEZEU imi va spune ca va fi gasit si Criminalul, voi scrie aici pe Blog. Eu cand scriu aici, nu merg pe presupuneri, ci scriu exact ceea ce aud si ceea ce vad. Cu drag, Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ati avut dreptate la gasit si pe celalalt baiat dumnezeu sai ierte p acesti ingerasi

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna maria imi cer scuze k va deranjez dar eu nu cred k acesti copii sau inecat singuri.eu cu niste colegi de munca gandim exact cum ati scris dvs.nu ati mai putut vedea nimic? Cu multa stima si resoect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesti doi copii, au fost strangulati si apoi aruncati in apa ! Probabil ca au fost batjocoriti de vreun obsedat sexual si apoi omorati prin strangulare. Este foarte inalt CRIMINALUL , are până in 1,90, circa 90-100 kg, si are spatele si umerii lati. Se imbraca in negru ! De la spate l-am văzut !
      COPIII nu s-au dus la joaca pe gheaţă ! Copii au fost ucisi, chiar daca IML spune altceva ! Eu stiu ce am văzut !

      Ștergere
  7. Sa va dea dumnezeu multa sanatate.dear da bunul dumnezeu sa aiba criminalu cosmaruri sa mearga singur la politie sa se predeie.ma rog si eu ptr acesti baieti k moartea lor sa fie razbunata...o seara placuta va doresc

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna dna maria nu ati mai vazut nimik in legatura cu daniel si csabi cei 2baieti din sighisoara?va stimez si eu am uncredere in dvs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, draga mea ! Nu am mai văzut nimic cu cei doi copii.
      Dar pot spune cu siguranţă, ca acesti copii au fost ucisi si aruncaţi in apă.
      Faptul că Autoritatile au spus că s-au înecat la joaca pe ghiaţă, nu inseamna ca e si adevărat ! Copilasii au fost ucisi si aruncati in apă !

      Ștergere
  9. Mai multe persoane suntem de aceasi parere cu dvs dar pacat k nu avem dovezi...sa speram din tot sufletul k pna la urma sa iasa adv la iveala...va dorim multa sanatate

    RăspundețiȘtergere