marți, 6 mai 2014

MAICA SFÂNTĂ , ŞTERGE SÂNGELE DE PE FRUNTEA FIULUI SĂU !

                                27 Martie 2004 ,ora 6,30 dimineaţa !

Trează fiind, văd cu ochii închişi un teanc de cărţi în Două Mâini !
Nu vedeam trupul cuiva anume, ci numai DOUĂ  MÂINI.
Aceste două Mâini, împărţeau Cărţile ,dând la fiecare Mână ce apărea întinsă în faţa lor.
Fiecare Carte, avea culoarea coperţii altfel , dar pe fiecare coperta era reprezentat IISUS  HRISTOS în veşminte albe, dar care veşminte, erau însângerate.
Cărţile, erau diferite una de cealalată, şi ca format dar ca şi copertă. Dar ceea ce reprezenta fiecare copertă, era un singur Lucru : IISUS  PĂTIMIND în aceleaşi veşminte albe.
IISUS  HRISTOS, stătea ca şi pe ceva înalt, nevăzut de mine.
Veşmintele LUI, erau albe şi cu mantie maro pe deasupra. Vesmintele erau strânse pe lângă TRUPUL DOMNULUI, ca şi cum I-ar fi fost tare frig. În dreapta LUI  IISUS, stătea Maica Sfântă, Pururea Fecioara Maria. Din TÂMPLA dreaptă a LUI  IISUS, se prelingea un fir de sânge. IISUS ,avea capul căzut în pieptul Său şi era tare suferind şi chinuit. Arăta ca şi bătut şi batjocorit înainte şi în timpul Răstignirii Sale. Maica Domnului ,în dreapta Sa pe Copertă, priveşte cu durere de Mamă, la Chipul chinuit al FIULUI Ei.
Aceasta arăta fiecare Copertă în parte !
Brusc , se întâmplă O MARE  MINUNE !
Maica Domnului prinde viaţă ,pe copertă ! Totul devine real ! MAICA  LUI  IISUS  HRISTOS, îşi descleştează Mâna Sa ,de pe copertă şi o întinde spre FIUL Ei mult prea iubit, spre Tâmpla din care Îi curgea sânge. 
Dar se întristează foarte tare deoarece ,  Mâna Maicii părea  că nu ajunge la Tâmpla sângerândă a Lui Iisus, ca să-I oprească sângerarea. 
La început ,am crezut că MĂICUŢA  DOMNULUI, nu ajunge la TÂMPLA  FIULUI Ei, dar am observat apoi că, MAICA  SFÂNTĂ a fost oprită de ceva, sau de Cineva , ca să nu oprească sângerarea ce venea din Tâmpla dreaptă a LUI IISUS.
IISUS  dorea ca Sângele  Său ,să spele păcatele omenirii !
Coperta Cărţii era albastră, dar IISUS şi MAICA  era încojurat de O Lumină albă stralucitoare.
Maica Domnului vie, acolo în copertă ,îşi privea FIUL chinuit şi batjocorit şi din ochii Ei, curgeau lacrimi adevărate. Coperta Cărţii se făcuse albastră, în timpul când Tâmpla Lui IIsus sângera. Deasupra albastrului Cărţii se făcuse negru întuneric.
MAICA  SFÂNTĂ ,a rămas cu Mâna Sa întinsă spre IISUS, dar fără să-L poată atinge, fără să-L poată mângâia sau să poată  să-I şteargă firul gros de sânge adevărat.
IISUS, avea veşmintele pline de sânge, erau sfârtecate, rupte, şi strânse pe lângă al Său TRUP PREA SFÂNT, pentru că Îi era tare frig.
În clipa următoare, totul a dispărut ca si prin topire.
Dragii mei, să lăsăm şi noi ca să curgă din ochii noştri , lacrimile de pocăinţă, din inima noastră bunătatea şi mila, şi din sufletul nostru Dragostea faţă de DUMNEZEU şi MAICA  SFÂNTĂ,Dragostea faţă de Aproapele !
                                      Şi tot cu dragoste....Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu