marți, 13 mai 2014

ŞI DUMNEZEU ZICE : ASCULTAŢI LA MINE !!!

                          20  August 2002 ,ora 5,57 dimineaţa !

Lumina albă a Lui Dumnezeu mă scutură puternic, şi astfel nu mai sunt în camera mea, în patul meu, ci cu sufletul sunt într-o cameră,unde se află în mijlocul ei,O Masă cu multe bucate.
Deasupra Mesei ,pe perete se află O  Sfântă Icoană a Sfintei Treimi !Aud un glas,  care spune cu dragoste mare aşa :

                "Binecuvintează  Doamne, această masă "!

În această clipă ,în locul Sfintei Icoane, ca printr-o Minune, priveam la trei oameni. Doi bărbaţi şi o femeie la mijlocul lor, care erau în picioare, lângă masa plină de bucate.
Dragii mei, când glasul a zis : Binecuvintează Doamne, această masă, am văzut cum Masa cu tot cu bucate ,a trecut prin Sfanta Icoana ca si cum am băga noi mâna, într-un vas mare cu apă.
Aşa a absorbit Sfanta Icoană a Sfintei Treimi, Masa cu bucate, şi lângă masă aşteptau acum ,doi bărbaţi şi o femeie, ca să se aşeze şi să mănânce. Prea Sfânta Treime, binecuvântase Masa plină cu bucate şi pe cei trei, care asteptau  sa guste din bucate.
Apoi, aud dragilor glas, Glasul LUI  DUMNEZEU, care zice poruncitor aşa :

                   "Ascultaţi  la Mine !
                Căci , Eu iau aminte la voi, nu voi la Mine "!

Dragii mei, să nu ne aşezăm niciodată la masă, fără să facem semnnul  Sfintei Cruci, şi fără ca  să rugăm pe BUNUL  DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI , ca să ne binecuvinteze masa ,si pe toţi cei care vor gusta din bucatele de pe masă!
Să ne fie Rugăciunea noastră, către Dumnezeu şi Maica Domnului, ca o oglindă a sufletului ,în care am pregătit locaş Prea Sfintei Treimi şi Maicii  Lui Dumnezeu.
                                Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu