luni, 26 mai 2014

METEOROLOGII ÎNCEARCĂ SĂ FIE PE LÂNGĂ ADEVĂR , DAR DUMNEZEU DEŢINE ADEVĂRUL !

duminică, 25 mai 2014


ÎN 2014 , CUM VA FI VREMEA ??? CUM VA FI VARA ACEASTA ???

                                        24  Mai  2014 ,ora 23,45 !

Dragilor, în timp ce scriam aici pe blog, la articolul anterior, fiind şi cu televizorul deschis, aud cum la Tv, spune vremea. Nici nu eram atentă la ce se spunea despre vreme.
Brusc , aud un glas puternic ,altul decât cel de la TV, care intervine şi continuă chiar, fraza  începută de jurnalista de la TV !
La Tv, se spunea aşa :
                           Apoi urmează....(moment în care Glasul intervine şi aud cum continuă altfel fraza începută de jurnalistă ):
            Citez :
                       " Că urmează apoi...
                         Urmează  să  ne topim "!

Iată cum dragii mei, în mod cu totul uimitor, Puterea Lui Dumnezeu, se face simţită oriunde şi în orice împrejurare.
Chiar am rămas uimită şi în astă seară ! Nici nu eram atentă la TV, auzeam doar ca se vorbea despre vreme, şi mare mi-a fost uimirea ,să aud Glas, care îmi spune altceva decât ceea ce se spunea la TV !
Nimic nu trece nevăzut şi neauzit, acolo Sus de Bunul Dumnezeu !
Cu adevărat DUMNEZEU este peste tot, şi cunoaşte tot şi toate !
Să nu vă îndoiţi niciodată de acest Lucru !
Se spune că, DUMNEZEU ştie şi câte fire de păr avem pe cap !
Cu adevărat  aşa este !!!
Iată cum în astă seară , am primit de Sus ,VEŞTI  APRINSE ,despre vremea care ne aşteaptă. Despre VARA toridă care ne aşteaptă !
Chiar dacă acum vor mai fi şi zile mai răcoroase, vom avea O VARĂ  ,aşa precum  am scris în citatul de mai sus, dar care, nu de la mine este, ci de la DUMNEZEU ! De la Duhul Cel Prea Sfânt !
Vom avea o vară, în care ne vom topi de Soarele arzător.
Dar vom face faţă ! Cu Credinţă şi cu Dragoste în Dumnezeu şi-n MAICA DOMNULUI, vom trece cu bine şi peste această vară toridă care ne aşteaptă !
                                         Cu dragoste, Maria.

P.S.
          Ce spuneţi dragilor, se potriveste Prognoza  Meteo, cu ceea ce s-a întâmplat şi are loc acum ? În luna Mai, avem temperaturi de peste 30 de grade prin ţară !
Citiţi Prognoza Meteorologilor, şi ceea ce am postat eu şi despre inundatii, furtuni, şi despre căldurile mari care ne asteaptă ! Iata ce ne spuneau Meteorologii :

PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Află cum va fi vremea în intervalul aprilie-iunie 2014

21 Mar 2014 - 10:14
PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Află cum va fi vremea în intervalul aprilie-iunie 2014Victor Stroe


Lunile aprilie şi mai vor sta sub semnul precipitaţiilor excedentare în marea majoritate a regiunilor, în timp ce, în prima lună de vară, valorile vor scădea până la medii multianuale normale pentru perioada respectivă, arată prognoza meteorologică, valabilă în intervalul aprilie - iunie, prezentată, vineri, de către Administraţia Naţională de Meteorologie, într-o conferinţă de specialitate, cu ocazia Zilei Mondiale a Meteorologiei.

Astfel, în aprilie, temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice în cea mai mare parte a teritoriului, cu excepţia sudului ţării unde local valorile termice se pot situa sub limitele normale, respectiv între 8 şi 13 grade Celsius, în Muntenia, respectiv între 9 şi 12 grade Celsius în Dobrogea. Din punct de vedere pluviometric, meteorologii estimează cantităţi lunare de precipitaţii în general cu tendinţă de excedent în vestul, centrul şi nordul ţării. Normele climatologice pentru precipitaţii se vor încadra, în medie, între 20 de litri/mp (în Dobrogea) şi 80 de litri/mp (în Oltenia).

La nivelul lunii mai 2014, valorile termice vor fi, în general, apropiate de mediile multianuale, local în centrul şi nordul ţării fiind posibile temperaturi medii lunare sub normele climatologice. Temperaturile medii vor oscila între 10 şi 18 grade Celsius, în Oltenia şi Muntenia.

Cantităţile lunare de precipitaţii anunţate în luna mai vor fi, în mare parte, peste mediile climatologice în majoritatea regiunilor, cu excepţia sud-estului, sudului şi vestului ţării, unde acestea pot înregistra valori normale. Cele mai mici valori de precipitaţii se vor înregistra în zona Dobrogei (15-50 litri/mp), iar cele mai însemnate în Moldova (20-100 l/mp), Oltenia (până la 110 l/mp) şi Muntenia (50-100 l/mp).

În prima lună de vară din 2014, meteorologii prognozează temperaturi ale aerului apropiate de mediile climatologice în cea mai mare parte a ţării, posibil peste norme local în vest şi sud-est, unde termometrele vor înregistra, în medie, între 14 şi 21 de grade Celsius. De asemenea, cantităţile lunare de precipitaţii vor fi apropiate de mediile multianuale în zonele centrale şi nordice (de la 65 la 120 l/mp). În restul teritoriului, acestea vor avea o tendinţă, în general, de deficit, cu valori cuprinse între 30 şi 60 l/mp, în Dobrogea, de exemplu.

Şi iată doar un articol din cele multe ,despre care am mscris mereu de ploi şi inundatii :

                 
                                      15  Mai  2014 , ora 3,15  zori de zi !

                                          HRISTOS  A  ÎNVIAT !

                    COD  GALBEN ??? Aşa spun meteorologii ???

                     COD  ROŞU  ,ar trebui să dea Meteorologii !!!
                                          Citiţi !

Astăzi în zori , am fost trezită de o Lumină albă puternică  , după care vedeam cu ochii închişi,case, oameni, străzi , copaci , toate erau sub furia apelor. Chiar si în curtea casei mele, vedeam cum plouă cu găleata,  nu se vedea om cu om ,iar vântul apleca coroana copacului până la Pământ.  
În clipa următoare mă aflu ca intr-un hambar, unde mulţime de oameni se adăpostise de ploaie si de furia apelor, a puhoaielor.
Hambarul era foarte mare, şi avea uşi de fier. Eu eram în mijlocul oamenilor, a copilaşilor ,dar ei nu mă vedeau. La un moment dat ,uşile hambarului au cedat de presiunea apelor de-afară şi în hambar peste mulţimea de oameni, femei ,bărbaţi şi copilaşi.năvălesc puhoaie de apă, neagră -albastră ! Aşa era de învolburată şi mare, înaltă de 2 metri ,apa care a năvălit în hambar.
Toată suflarea a început a ţipa, iar eu, chiar dacă ei nu mă vedeau le-am spus să se ţină strâns ,de tot ce era lucrat acolo;  rafturi, bare de lemn sau metal, dulapuri. Chiar şi eu mă ţineam de un dulap apărut în faţa mea instantaneu.
Credeţi-mă dragilor, că era cumplit ceea ce trăiam alături de semenii mei, mai mari sau mai mici.
Din păcate, vom auzi în timp, de această încăpere ca un hambar, ca un depozit imens , unde s-au adăpostit mulţi oameni, si peste care , într-un final , au năvălit Puhoaiele de apă .
Vom asista neputincioşi la  Mari  Inundaţii , care vor spulbera orice obstacol !
Chiar dacă vremea pare că s-a mai potolit un pic, nu va fi aşa ! 
                         Este liniştea dinaintea furtunii !
Ploile  şi Vijeliile, vor reapărea şi mai în forţă ca până acum, şi vor face ravagii !
Alunecările de Teren se vor extinde, si oamenii din păcate vor avea mult de suferit !
Să ne punem fratilor, toată nădejdea în Bunul Dumnezeu şi în Maica  Domnului, să ne rugăm cu toată fiinţa  noastră ,pentru ca ploile să înceteze, pentru ca Lumea întreagă să trăiască în Pace şi linişte.
Pentru ca oamenii să nu se mai urască unii pe alţii, ci să se iubească sufleteşte unii pe alţii. 
DUMNEZEU ne dă semne, noi ce facem ? Le luăm drept întâmplări ?   Dumnezeu ne ceartă cu dragoste, prin semnele pe care ni le dă, dar oare până când va fi răbdarea SA ?
                                                      Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu