vineri, 9 mai 2014

SĂ NU ÎNJURAŢI DE DUMNEZEU NICIODATĂ !!! DE CE ??? AFLAŢI CITIND ARTICOLUL DE MAI JOS !

                                            29  Iunie 2004 ,ora 18, 15 !

Sunt pe balconul apartamentului. Imi place să admir Cerul, atât cu ochii deschişi,dar mai ales cu ochii închişi. 
Şi văd astfel cu ochii închişi , un tânăr care vorbea foarte aprins, cu cineva nevăzut de mine. 
Acest tânăr, era lângă remorca unei maşini şi era tare nervos. Gesticula, înjura, şi spunea vorbe urâte pe care eu nu le pot reproduce aici. 
Tânărul avea pe cap, ceva ca o bască, sau o şapcă cu un cozoroc mai mic. Tânărul îşi duce mâna sa dreaptă la cap ,îşi scoate şapca de pe cap, şi cu mare ură şi nervozitate dă cu ea de pământ , în timp ce din gură îi ies înjurături şi vorbe de hulă împotriva Lui  Dumnezeu.
Îm clipa când a dat cu şapca de pământ, vedeam pe capul lui lipit de creştet O  TURLĂ gri lucioasă ce avea la vârf, SFÂNTA  CRUCE a Lui HRISTOS ! O CRUCE mare de Lumină !
Tânărul priveşte cu ură la sapca de jos, si are spume la gură de furie.
În acest moment, TURLA gri cu Sfanta Cruce de pe creştetul lui,se desprinde şi se ridică la Cer. Tânărul nu mai avea nici păr pe cap, era chel şi pielea îi lucea. Când DUMNEZEU şi-a luat MÂNA  SA de pe capul tânărului, prin TURLA cu SFANTA CRUCE în vârf, l-a lăsat şi fără păr pe cap. Acest tânăr, nu mai avea pe DUHUL SFÂNT în el, ci pusese stăpânire pe el , cumplitul diavol, care ţipă şi urlă pentru a prinde în ghiarele sale, cât mai multe suflete.
Dragii mei, mâniaţi-vă , dar nu huliţi pe DUMNEZEU ! Nu înjuraţi de cele Sfinte !Nu ţineţi mânie ! Împăcaţi-vă cu cel pe care v-aţi mâniat, chiar dacă sunteţi nedreptăţit. DUMNEZEU vede şi ştie tot, şi vă va răsplăti fiecăruia după faptele sale. După inima şi sufletul  fiecăruia.
                                 Cu dragoste, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu