duminică, 25 mai 2014

ÎN JOIA MARE ŞI SFÂNTĂ , CERUL S - A DESCHIS !!!

     c                                  8 Aprilie 2004  ora 21,15 !

Mă întorceam de la Sfânta Biserică , unde am ascultat cu inima şi am trăit cu sufletul cele 12  Sfinte  Evanghelii  !
Era o noapte senină şi eram singură. Pe Cer erau stele mici şi foarte rare . 
Mai aveam circa 30 m până acasa. Vedeam casa si abia asteptam sa ajung. Mergeam pe stradă cu privirea în jos,şi nu ştiu cum se întâmplă căci, deşi eram cu privirea în astfalt vedeam ce se întâmplă pe Bolta Cerească de deasupra capului meu. 
Mai întâi am auzit aşa ca un oftat puternic, deasupra mea.
Apoi văd fara sa ridic privirea din pământ, văd Cerul cum se deschide pur şi simplu. Din Cerul senin de noapte, se deschide ca O Fereastra alungită, ovală. 
Şi această Fereastră care s-a deschis în Bolta Cerească ,era mare cât cuprinde mijlocul Cerului. Din Cerul noptii ,  care s-a deschis atunci când eu am auzit ca un oftat, iese la suprafaţă din adâncul lui, UN  VAL  DE  LUMINĂ  AURIE ,ca de Soare.
Un Nor imens ,oval de Lumină aurie , orbitor de strălucitoare. Avea lungimea unui Fulger mare şi lăţimea a circa 3 Sori supraetajaţi.
Am ridicat privirea din Pământ şi cu uimire privesc cu ochii deschişi Cerul nopţii. Şi ceea ce vedeam ...m-a uimit la propriu.
Cerul avea ca o gură imensă din care a scos la suprafaţă NORUL  AURIU ,foarte mare ca si lungime şi foarte lat.
Daca la Soare ne mai putem uita, la acest Nor din gura Cerului care s-a deschis....răspunsul este ca, era orbitor de stralucitor. 
Mie nu-mi făcea rău strălucirea lui; dimpotrivă ,simţeam o căldură plăcută şi o bucurie imensă, o mulţumire sufletească. 
Lumina Lui Dumnezeu , se retrage în inima Cerului de noapte.
Vine iarăşi în forţă prin rostogolire, aud acelaşi oftat, pulseaza ca o inimă la suprafaţa Cerului de noapte, se măreste ca si volum, se face imensa, apoi se mai retrage pentru a doua oară, urmând ca să revină cu aceeasi forţă pentru a treia oară ,cu acelaşi oftat, cu aceeasi pulsare, se mareste si mai mult ca volum ,pulsează puternic o singură dată . Şi văd cum Cerul se umple de Lumină aurie şi de stralucire imensă, chiar dă pe dinafară aşa era de mare şi pufos acest Nor auriu. După care se retrage pentru ultima oara în inima Cerului, şi fereastra care s-a deschis pentru a face loc Luminii  aurii ,se închide ca o gură. 
Închipuiţi-vă dragilor, Un Cer de noapte cu stele mici şi foarte rare, care se deschide pe mijlocul lui, si din el ar apărea circa 30  de Sori înşiruiţi ca niste mărgele, şi aşezat pe 3 rânduri ca şi lăţime.
Această uimitoare Minune am trăit eu dragilor, în noaptea din SFÂNTA  JOIA MARE !
Ce a însemnat această MARE  MINUNE ? Pentru mine, a fost ca o revărsare a Dragostei Lui Dumnezeu şi Maicii  Domnului asupra mea, a roabei Sale şi păcătoasei de mine.
Dumnezeu revarsă Mila Sa ,Dragostea Sa, asupra noastră a tuturor fiilor Săi, numai noi trebuie sa ne deschidem cămara sufletului, ca să primim toate câte ne dăruieşte.
                                             Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu