duminică, 17 iulie 2022

SUNT DUPĂ HRISTOS ! CALEA - I POT SĂ PREGATESC !

                                         

   

                                              Dragii mei,

Tot in aceasta dimimneata,o Lumina alba si  orbitor de stralucitoare ma trezeste , dar nu deschid ochii deoarece ,asa cu ei inchisi, vad cum  CERUL nopţii s-a topit precum un fulg în palma mea, şi astfel, vad un Cer luminos, alb strălucitor ca de ziuă, un CER care a apărut după CERUL nopţii ce se topise parcă, pentru a-i face loc CERULUI de LUMINĂ alba si orbitor de stralucitoare.
Aud un glas puternic si răsunător, un glas ce vine  din CERUL SFÂNT si care spune tare aşa :

               "
"Calea-I pot sa pun la cale,da?
                  Sunt dupa Hristos !"

Clipă în care, ma văd pe mine undeva lângă o vitrină şi ţin în mâinile mele o hârtiuţă, (un bileţel )împăturită, şi astfel,întind mâna mea ca să-l pun în acea vitrină cae aparuse  din senin în faţa mea.
Dar spre uimirea mea, bileţelul nu mai exista în mâinile mele, ci aveam o sfanta Icoana cu MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS, asa viu în carne şi oase si cu CHIP luminat, cu păr castaniu şi inelat, cu ochii albaştri şi blânzi. Mantuitorul îmi zâmebeşte şi mă priveşte clipind din ochii Sai senini şi blânzi.
Abia în acest moment dragilor,am înţeles ce am de făcut pe viitor. Adică, să pregătesc ,(să pun la cale) CALEA VENIRII SALE pentru a doua oară pe acest Pamânt ,prin a scrie ADEVARUL Sau, Cel dumnezeiesc..
Prin ceea ce fac eu dragii mei, scriind fară teamă şi fară să mă ruşinez, fără să-mi pese câtuşi de puţin de jignirile pe care mi le aduc unii semeni de-ai noştri,
"CALEA -I POT  SĂ PUN LA CALE" ,Calea-I pot să-I pregătesc, iar semenilor nostri  sa le spun să se pregătească sufleteşte prin POST şi RUGĂCIUNE, prin bunătatea inimii şi prin MILA pentru Aproapele, deoarece ,veacul acesta va fi şi este veacul în care, va veni HRISTOS MÂNTUITORUL nostru al tuturor.
Dar iata ce spune un glas ,chiar acum:

                           
"Se cunoaste trei Istorii!
Traim bucuria Venirii Celei de-a doua oara ,a Lui Iisus Hristos pe pamant!
                    
Aşadar dragilor, sa ne rugam neincetat,fie si numai in gandul nostru,la Mantuitorul Lumii intregi si la Prea Curata Fecioara Maria, sa cerem iertare gresalelor noastre si sa multumim clipa de clipa ca traim si-i avem pe cei dragi sanatosi si fericiti,chiar daca ,nu intotdeauna ei pot fi langa noi.
Romania prieteni dragi, este deja GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU si va fi si NOUL IERUSALIM in care,JUDECATORUL Cel prea drept va judeca si viii si mortii care vor invia toti spre Judecata cea dreapta.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si iubitori si niciodata sa nu ne lepadam de Crucea Lui Hristos Domnul,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinaciunea,acum si pururea si-n vecii vecilor,Amin!
                                                Cu dragoste,

                                                                   Maria.

5 comentarii:

  1. nu-i vorba de rusine dar e prea mult ce spune mesajul-fara suparare au fost multi formatori de spiritualitate si inainte

    RăspundețiȘtergere
  2. Posturi scoase la concurs la stat, posturi scoase pt sp_ga, nu pt a fi ocupate pe bune. Asta e concluzia oricarei persoane care vede bibliografia si tematica oricarui concurs. Sute, mii de pagini de invatat, pagini elaborate in luni de zile sau chiar ani de juristii din parlament. Romanie corupta, imposibil de trait si muncit aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim17 iulie 2022, 22:48 Eu nu oblig pe nimeni absolut,ca sa creada in cele scrise de mine,din Grauiul Duhului Sfant! Fiecare cititor, va face precum simte in sufletul sau,asa precum crede de cuviinta.Eu scriu doar din Porunca Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA.Dorinta mea arzatoare,este de a implini Voia Domnului si a face cunoscut CUVANTUL DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,tuturor semenilor nostri.Niciodata nu am impus si nu voi impune cuiva sa creada in toate cate citeste aici,pe Blogul- DUMNEZEU EXISTA- MARTURII! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. O zi frumoasă și binecuvântată doamna Maria cei care nu au crezut nu cred in continuare ,păcat că toate se vor adeveri in tocmai.
    Doamne Ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. raspunsul simplu d-na MARIA era -da au fost si vor mai fi persoane vizionare-si toti- cei adevarati au fost ghidati de SF DUH

    RăspundețiȘtergere