miercuri, 13 iulie 2022

SFANTA PLANETĂ A ROMÂNIEI ! SFÂNTUL ARSENIE PAPACIOC !

            .



"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"

                                         

                                                          Dragii mei, 

Tot in această dimineaţă în zori , mă trezeste o Lumina alba, orbitor de stralucitoare, si care LUMINA ma face sa tresalt puternic in patul meu.
Asftfel ma trezesc dar nu deschid ochii, si aud un glas din Cer, care răsună peste tot si de oriunde.
Glasul spunea aşa :
       "Sfânta  Planetă  a  României !
   Sfântul  Arsenie  Papacioc !
Apoi glasul cântă aşa :
Mergem spre Lumină şi să ne săgetăm şi să cântăm Dumnezeului  nostruuuu!"
Dragii mei, am mai scris despre Sfântul Părinte Arsenie Papacioc, chiar de curând.
După cum vedeti şi cunoasteti deja, România este ŢARA  SFÂNTĂ, va fi viitorul al Doilea Ierusalim.
Să nu vă îndoiţi de aceasta Mare Minune, si sa fiti ferm convinsi de faptul că ,Mântuitorul va veni pe norii Cerului , pentru a doua oară pe Pământ, va veni în ROMÂNIA ,Ţara noastra Sfanta si mult iubită de Bunul Dumnezeu si de Maica Domnului.                   
Dragii mei ,să fim buni si milostivi, sa ne intarim fratilor în Credinţă prin Post si Rugaciune si prin a merge, măcar în ziua Sfintei Duminici la Sfanta Biserică, acolo unde este şi mântuirea sufletului nostru.  
                         Cu dragoste, Maria.  

12 comentarii:

  1. Planeta suferă mult din cauza încălzirii globale și schimbărilor climatice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incalzirea globala e o minciuna

      Ștergere
    2. Poti spune ce vrei dar seceta ,Dunarea secata si incendiile cit si masuratorilespun ca e adevarata incalzirea globala in toata lumea cu peste 1,1 grade pe tot Pamintull
      Si vinovatul e stabilit Omul cu poluarea si defrisarile de padure/craciun.

      Ștergere
  2. da mare ieromonah-numai ca in comunism a denuntat pe unii frati in credinta ,calugari-sper ca publicati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este adevarat! Acum se trezesc multi sa defaimeze...

      Ștergere
  3. Portugalia si Spania nu numai asaltate de canicula ci si de incendii.
    La noi inca e racoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incendii puse de maini criminale, ca de unde atatea incendii "izbucnite" din senin?!?!

      Ștergere
  4. Desi Sorin Cimpeanu ministrul invatamintului spunea ca doar 6 procente din cei ce au dat bacul stiu scrie corect romaneste ,el insista cu formalizarea probelor date la limba romana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Telescopul Web cu vedere in infrarosu a reusit cea mai indepartata poza vazuta a universului cu cele mai indepartate roiuri de galaxi.
    Plasat in pozitia unuia din punctelor Lagrange fata de
    Pamint si soare pentru a fi ecranat soarele pentru o influenta minima in perturbarea telescopului cit si folosind o mare stea pe post de lentila gravitationala pentru a mari imaginea la maxim de la marginea universului.
    Punctele Lagrange reprezinta locul din spatiu a doua corpuri ceresti in care un corp plasat are actiunea gravitationala de exemplu a soarelui si a planetei de influenta egala si opusa si unde gravitatia lor se neutralizeaza si sint egale cu zero un corp putind pluti liber la pozitie fixa fara o influenta gravitationala a soarelui sau planetei dar coordonata de acestea ca fixa in raport cu ambele.
    Sint calculate 5 puncte Lagrange in functie de greutatea planetei si a soarelui fiecarui sistem solar.
    Primele 1,2 si 3 puncte sint plasate pe axa care uneste centrele celor doua corpuri mari planeta cu soarele central si sint punte foarte instabile comparate cu o bila de otel care sta instabil in virful unui ac.
    Foarte interesante sint punctele largi ca o zona 4 si 5 plasate lateral la circa 60 de grade intre planeta si soarele sau unde echilibrate gravitatiile lot pot mentine un alt corp ca meteoriti sau chiar luni la pozitie fixa in raport cu soarele si planeta sistemului solar libere de influentele celor doua dar in aceste doua cazuri si in echilibru foarte stabil de autoreglare in cadrul unor variabile in miscarea
    soarelui sau mai ales traectoria planetei care nu e perfect circulara ci de obicei eliptica sau influentata de pozitia celorlalte planete mari sle sistemului solar in fiecare moment din traectoria lor.
    Astfel ca punctelr Lagrange 4 si 5 se autoregleaza foarte stabil comparate cu o bila de otel care oscileaza autoreglindu-si pozitia intr-un bol concav fara sa iese niciodata din acesta si putind astfel colecta la infinit in timp meteoriti praf cosmic sau alte corpuri fara a cadea din pozitia lor aproape infinit la istorie cosmica ca o Arhiva fixa cum ar putea sa fie si cronica Ahasa si Raiul descris in BIBLIE sau in descrierea vazatorilor si vizionatilor spitituali in Duh-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. pt an 14 iulie 13:28-eu spun ce mi s-a transmis de cei anchetati de patriarhat ,unde li s-au pus in fata acuzatiile cu scrisul parintelui-apoi am citit pe internet-asa s-a intamplat si cu pr ARDENIE BOCA, NIL DOROBANTU etc. care sunt contestai si acum dupa multi ani

    RăspundețiȘtergere
  7. Bucuria noastră și ajutorul nostru vine de la Dumnezeu și Maicuta Domnului și de la sf.parinti care se roagă pentru noi.
    Doamne Ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Ajutorul vine numai de la Dumnezeu si sfintii Sai!
      Asa ca sa dam slava lui Dumnezeu, Preasfintei Maicute a Domnului si tuturor sfintilor!
      Numai sectantii, ratacitii aceia fara nici un capatai, o defaimeaza pe Maicuta Domnului sau pe sfinti!

      Ștergere