miercuri, 13 iulie 2022

SECETA !!! DUMNEZEU ÎNCHIDE CERUL ! NE ASTEAPTĂ ANI CUMPLITI DE SECETĂ !

 

sambătă, 17 iunie 2017


                                           16 Iunie 2017,ora 16,30 !

                                        Dragii mei,

Astazi după amiază ,în timp ce ma odihneam puţin doar stand in pat cu ochii inchisi,aud glas care spune ceva cutremurator.
Glasul a spus asa:

                " A legat Natura!

Iar un alt glas a intrebat cu uimire:
                Ce a făcut ? A legat Natura?
Iar raspunsul a venit prompt:
                Da ! A legat Natura!"

Image result for seceta...

În aceasta clipă ,am in faţa ochilor închisi un Cer bleu senin si un Soare arzător.
Vedeam cum prin aer zburau mici norisori aurii ca niste caiere de lână,atât de tare ardea Soarele.
Aud din nou glas care spune asa:

                       Ne aşteaptă ani cumpliţi !"


Image result for secetaImage result for seceta..

Iar uimirea mea este si mai mare acum,deoarece, vad doua mâini adevarate ,doua maini rozii din carne si oase ca fiind in aer,in atmosfera cam la inaltimea unui bloc cu 10 etaje.
Două mâini puternice strang ceva extrem de tare, si anume, o sfoara groasa impletita  ce arăta cu aproximatie ca acea franghie de mai jos:

Image result for franghieImage result for cutie ptr cadou..

Cele două mâini au strans atât de tare NATURA,(atmosfera ) încât au mai ţâsnit doar câtiva stropi de apă ,ca pe un perete din sticlă.
Apoi vad dragilor o cutiuta mică ca din aur ,ce este legata strans cu acea frânghie aurie ,ca din aur.
Cele doua mâini au cuprins cu mare usurinta  Cerul si Pămantul ,de la un capat la altul.
Image result for secetaImage result for secetaImage result for seceta..

Erau MÂINILE  LUI DUMNEZEU!.
Iară Mâinile Lui Dumnezeu au legat NATURA cu acea franghie aurie, si -au pus-o in acea cutiuţă ca din aur, cutie mică cât palma noastra,atât a mai ramas din ea după ce a fost legată.
Apă nu mai era, ploaie nu mai era,doar un Soare arzător.
Asa precum SFANTUL PROOROC ILIE  s-a rugat ca sa nu ploua 3 ani si 6 luni, iata cum, INSUSI MAINILE DOMNULUI au legat NATURA de la un capat la altul atât de tare ,încât ,din ea a mai iesit doar cativa stropi de apă, precum roua diminetii.
Dragii mei, de nu ne vom intoarce la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA DOMNULUI trup si suflet,inima si cuget, de nu ne vom schimba in mai bine comportamentul si atitudinea faţă de Semenii nostri ,ÎL vom mânia pe DUMNEZEU si ne va lăsa din Mâna Sa ocrotitoare.
Sa ne rugam impreuna dragilor,pentru ca toata suflarea de pe Pămant sa aiba apă si coltul de paine zilnic şi sa nu moara de sete sau de foame.
Cand ma gandesc la anii cumpliti care ne asteapta,ma cutremur si eu la propriu.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,sa fie cu noi cu toti,Amin.

12 comentarii:

  1. Incalzirea globala ,poluare si taierea padurilot va aduce secete si desert si in Europa,singurul continent care nu avea desert pina la acest dezastru climatic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred doamna Maria chiar le spuneam la mulți de mesajele dv.multi m-au luat peste picior, nu-i nimic,nu mă bucur Doamne Ferește dar toate se împlinesc.
    Poate Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului nu se va îndura până la urmă,daca ne cerem iertare și facem fapte bune însoțite de rugăciuni la Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Să avem credință că Dumnezeu ne va ocroti,credință și rugăciune
    Doamne ai mila de noi Robii tăi 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. DUMNEZEU A STIUT DIN START UNDE VA AJUNGE LUMEA-ce sa ne miram cand a disparut credinta si s-au inmultit faradelegile- in fiecare secol s-au intamplat nenorociri

    RăspundețiȘtergere
  5. pe 7 Iulie s-a creat un culoar in stratul de ozon al pamantului si energia soarelui a cazut direct pe glob- spun specialistii ca maximul de explozii solare va fi in 2025-vin una peste alta necazurile

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul este pastorul meu
    Nu voi duce lipsă de nimic !

    De ce nu încurajați oamenii cu al Domnului Cuvânt ???!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oraseanul17 iulie 2022, 14:22 Cititorii Blogului nu au nevoie de astfel de incurajari ! Ei vor sa afle ADEVARUL CUVANTULUI LUI DUMNEZEU si nicidecum sa leneveasca,spunand:Domnul este pastorul meu
      Nu voi duce lipsă de nimic !
      Daca nu vom avea CREDINTA statornica si fierbinte,daca nu vom respecta cele 10 PORUNCI Divine,acele cuvinte nu ne vor fi de niciun folos.DUMNEZEU voieste ca noi sa-L ascultam,sa facem fapte bune, sa mergem la Sfanta Biserica, sa ne rugam LUI si MAICII DOMNULUI cu Sfiintii Sai.Nu este indeajuns ca sa spunem aceste cuvinte "magice",si gata putem sa ne facem de cap.

      Ștergere
  7. Corect așa este doamna Maria 🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. de ce sa ne miram toate sunt ciclice - la anumite perioade de la pacate grele vine seceta ,foamete ,razboaie ,boli ,cataclisme etc-numai cei bogati nu inteleg ,parca ar trai doar momentul ,netinand cont cati bani cheltuie pe vaccinuri, imprumuturi cu dobanzi enorme arme letale etc= acestia sunt vrajmasii omenirii

    RăspundețiȘtergere