duminică, 17 iulie 2022

SECETA CUMPLITA! NU VA MAI FI HRANA SI APA PRIN UNELE LOCURI !

                                                                      17 Iulie 2022,ora 11,11 !


                                                                    Dragii mei,

In aceasta dimineata,desi ma aflam intr-un mijloc de transport in comun, vad  la un moment dat,o alta strada asfaltata,o strada de la tara,pe unde trecea o turma foarte mare de oite albe si cu multa blanita pe ele.

Un soare torid incingea asfaltul,iar oitele sufereau de sete,sufereau cumplit.

Acum nu le mai vedeam in blanita lor alba si frumoasa, ci le vedeam incinse ca de foc rosu, precum un fier incins in soba,asa aratau toate oitele.

In fruntea oitelor, vad un caine mare lup,ce avea saracutul limba scoasa toata afara si abia de mai putea respira.

Turma de oite cauta in asfalt, iarba sa manance, prindea cu gura de asfalt ,de parca ar fi prins de iarba.Fireste ca ,nu gaseau nimic in asfalt.

Dragilor, ne asteapta vremuri tare grele. Dar ,chiar si-asa, trebuie sa ne plecam genunchii la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,si sa cerem iertare pentru gresalele noastre si indurare pentru copilasii nostri,pentru animalutele noastre,pentru toata suflarea de pe pamant.
.
De nu vom face asa, Dumnezeu si Maicuta Domnului ISI vor intoarce Fata de la noi, si singuri ne vom tot afunda in chin si-n suferinta.
Haideti sa respectam Sfanta Duminica si Sfintele Sarbatori.Sa mergem de putem si ne permite serviciul,la Sfanta Biserica,Duminica sa nu mai punem masina sa spele si robotii sa faca de toate in casa,ci sa ne odihnim ca asa a lasat Bunul Dumnezeu, si nu in ultimul rand, sa ne rugam cu inima si cu sufletul pentru iertarea pacatelor noastre si pentru mantuirea sufletului nostru.
Cu dragoste,Maria.


26 de comentarii:

  1. Sa li se dea apa sa bea si animalelor, dar si pasarilor. Si ele sunt suflete si daca au fost lasate sa traiasca pe Pamant alaturi de oameni, au si aceste necuvantatoare dreptul la viata. Aceasta este pomana adevarata si primita in fata lui Dumnezeu - sa i se dea unui suflet insetat sa bea apa. Astfel va faceti comori in cer!
    Cine nu vrea sa dea apa unui suflet desi are sau ii arunca pe asfalt apa data de altul unui suflet, va suferi Dincolo si va arde in flacarile cumplite ale iadului, va inseta la propriu si la figurat. Iar aici va fi pedepsit de Dumnezeu si nici aceluia nu ii va da Dumnezeu apa sau hrana - din cauza rautatii sale, din cauza zgarceniei si a egoismului. Nu suntem doar noi in Univers, nu avem doar noi dreptul la viata, ci au dreptul la viata toate creaturile lasate de Dumnezeu pe lumea asta! Vietuitoarele nu fac rau omului, dar omul face mult rau pana si lui insusi, se autodistruge, distruge mediul inconjurator. Dumnezeu va ducea pierire omenirea daca nu se trezeste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doua treimi din suprafata Terrei este reprezentata de APA!!! Asa ca nu va mai lasati influentati sa nu va udati gradinile, sa nu le dati apa animalelor sau pasarilor pentru ca altfel isi ating scopurile marsave cei care va influenteaza mintea. Mai si ganditi!

      Ștergere
    2. Daca da o ploicica de 10 minute se lamenteaza, se vaita oamenii ca a venit prapadul. Daca nu ploua, la fel se plang oamenii. Pe oameni niciodata nu ii multumeste nimic.

      Ștergere
    3. Doua treimi din suprafata Terrei este reprezentata de APA! Asa ca sa nu mai faca atatea istericale, crize adevarate de nervi aceia care cu adevarat vor fi insetati in iad pentru ca nu ii lasa pe ceilalti sa faca un bine. Nu fac ei un bine, dar nu ii lasa nici pe altii, ba chiar fac un mare rau aruncand apa oferita animalelor sau pasarilor de acei oameni cu suflet.

      Ștergere
    4. Din pacate,doar putini gandesc la fel ca tine.Eu sunt IlieSorinel.Doar a zecea parte din umani sunt oameni!!!Nu trebuie sa ne descurajam,sa luptam efectiv pe acest front al vietii.Pai cum pot io sa mananc si pe ulita tomna trece un catel vai de oasele lui.Le_am strigat multora,ma,aruncati cu o bucata de pita dupa acel catel,nu cu pietre.Ei dragutii asteapta hrana si mangaiere.Unii sunt respingatori,dar copilasii se apropie de ei.Cum sa asteptam bine daca nu suntem mai buni.Pa,pa.

      Ștergere
    5. Toata Creatia lui Dumnezeu este minunata. Nu exista caine, oita, vitel, pisica, miel, porcusor, gaina etc. urat(-a)!

      Ștergere
    6. 21.25 sunteti un suflet minunat care face Voia lui Dumnezeu prin simplul fapt ca iubiti si ingrijiti animalele, pasarile, toate aceste fapturi minunate, deosebite lasate de Dumnezeu!
      Cei care nu iubesc aceste fapturi minunate nu sunt obligati sa aiba grija de ele, dar macar sa nu le chinuiasca, sa le lase in pace, sa nu le arunce mancarea sau apa oferita de altii.

      Ștergere
    7. Iisus a fost inconjurat in iesle cand S-a nascut doar de animale. Deci animalele sunt capabile de atata daruire, iubire neconditionata, iar acele bestii de oameni nu fac altceva decat sa le chinuiasca pe bietele suflete nevinovate.
      Sfintii si-au impartit hrana cu animalele sau pasarile in pustiu. Sf. Parinte Gherontie Puiu impartea hrana cu ursii. Alti sfinti au fost hraniti cu paine de pasari.
      Acum omul se crede stapan absolut peste tot, ori nu este asa, omul nu are drept de viata si de moarte asupra altor fiinte.

      Ștergere
    8. Dati oameni apa si mancare cat aveti ca va faceti o adevarata comoara in Rai!

      Ștergere
  2. Sa ținem atât Duminica cât și Sâmbăta,amândouă sunt zile sfințite de Domnul Iisus Hristos,dar și sărbătorile sfinților!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu si maicuta Domnului sa ne rugam si sa ne ajute sa trecem cubine toate primejdiile.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. carui popor ii e scris sa treaca necazuri va trece prin ele- decizia la DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  5. Mii de oameni mai ales in vistra au murit de canicula din care peste 1000 in Spania cu temperaturi de 34 grade noaptea si peste 44 ziua.
    Unii spun ca ar fi o manipulate a vremii facuta de rusi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintotdeauna au fost veri caniculare de 40° C si a mai dat cate o ploaie. Daca acum da cate o ploaie se spune ca vine potopul sau daca sunt 35° C cateva zile se spune ca nici apa sa nu mai bem, sa nu mai folosim apa ca nu trebuie. Dar pana acum nu ai fost asemenea impuneri, restrictii desi era seceta mai mare. Daca ploua 15 minute se zice ca vine potopul, sfarsitul lumii. Se cam exagereaza si se induc in mintea unora "sensibili" ideile aberante si de care rade si un copil. La fel ca si cu vaxxinarea - li se tot repeta ca e bun vaxxinul experimental, desi studiile si prospectul aratau altceva, credulii erau primii cobai care imediat acceptau orice, chiar si un gunoi daca li s-ar fi dat. Fiecare sa isi foloseasca creierul daca tot il are pentru a gandi.

      Ștergere
    2. CA LA NATOIZI LE STA IN GATI SA MANIPULEZE VREMEA PESTE TOT GLOBUL!!!😆

      Ștergere
  6. Avionul cazut in Grecia linga Cavala pericol de substante toxice,autoritatile cer populatiei sa stea in case fara sa porneasca instalatiile de ventilatire fara a spune natura substantelor care pot fi si radioactive-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Autoritatea nucleara a Greciei ancheteaza natura substantei albe suspecte cazute din avionul prabusit,acuzata de arderea buzelor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu pot comenta altceva atâta timp cât doamna Maria a văzut mâinile divine cum leagă norii și ne-a vorbit de secetă,ce mai este de comentat?
    Nimic,toate se împlinesc că și Sf.Scriptura.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta tot pentru pacatele oamenilor se intampla.

      Ștergere
    2. Unii au vazut dezlegarea molimilor egiptene!
      Doamne apara si pazeste!

      Ștergere
    3. 09:57, de la atata flux infinit de turisti se aduc usor si molimi egiptene si de pe orice continent.
      Au fost atatea cazuri de persoane care au murit in mai putin de o luna dupa ce au intrat la faraonii din Egipt. S-a demonstrat clar ca au luat ceva de acolo.

      Ștergere
  9. Pandemia continuă cu valul bebelușului. Si războiul continuă. Nimic nu se schimb. Poporul acceptă totul si sunt mândrii de aleșii neamului

    RăspundețiȘtergere
  10. Oițele simbolizează popoarele, iar lupul din fruntea turmei sunt. conducătorii haini pe care popoarele ii merita pt păcatele lor. Oricat de puternici se vor crede "lupii" care conduc popoarele, in definitiv, cu toții, de la vladica, la opinca vor suferi ...
    Noi românii, care am apucat comunismul ceausist, știm cum e să trăim cu alimente și energia rationalizate! Când noi eram pe cruce, occidentul plesnea de libertinism, bunăstare și chiar imbuibare. Ei bine, acum e rândul lor să fie pe cruce! O să fie ceva si pe la noi, dar incomparabil cu năpasta ce atârnă deasupra occidentului desacralizat! Si e firesc, că Dumnezeu nu dorește doar mântuirea românilor, ci dorește mantuirea tuturor! 🙏❤C-tin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.06, dar acum se numeste ,democratie', insa numai democratie nu poate fi aceasta rationalizare, obligativitatea de a face ceva impotriva vointei, obligativitatea de a te intepa cu un ser experimental care nu se stie ce nenorociri produce acum sau in timp. Toate astea nu sunt intr-o democratie adevarata.
      Macar inainte de 1990 nu avea România vreo datorie. Dar acum pentru ce sa facem foamea sau frigul daca România face continuu datorii pe care nu va mai putea vreodata sa le plateasca, nici macar dobanzile la dobanzi, nici acelea nu se pot plati la cat de imense sunt - miliarde si miliarde de euro doar dobanzile datoriilor... ce sa mai vorbim de plata datoriilor...

      Ștergere
    2. Trebuie sa intelegem ca anti-oamenii asta vor. Sa ne ia liberul arbitru. Din punctul meu de vedere, asta este razboiul la care asistam!

      Ștergere
  11. sunt ANONIM 5 - tot ce spune d-na Maria pe blog stiu si eu , am spus de multe ori dar sunt si altele care nu trebuie dezvaluite asa cum nici ultima instiintare de la FATIMA nu este data oamenilor-asta nu inseamna frica ci TAINA-toate la timpul lor- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere