duminică, 24 iulie 2022

RUGACIUNE CEREASCA,VENITA CHIAR DIN CERUL SFANT!

 

.
23 Iulie 2022, ora 23,15 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte,cand scriam aici pe Blog, aud un glas divin,care ne spune ceva divin.


Glasul spunea asa,dragilor :


"Rugaciune cereasca!

Ascultati si va rugati asa:

Doamne, Te rugam ,asigura-ne cu Pacea ta cereasca!

Nu ne lasa pe noi Doamne! 

Asigura-ne cu Pacea Ta cereasca!"

Dupa care, glasul se pierde ca un ecou.

Prieteni dragi, iata cum, din cand in cand,Duhul Sfant ne invata cum sa ne rugam si altfel de cum stim noi din Cartile sfinte.

Pe langa aceste Rugaciuni din Cartile bisericesti,este minunat daca vom cere si Pacea cereasca a Mantuitorului  nostru Iisus Hristos,Pacea cereasca a Prea Sfintei Treimi si a Maicii Prea Curatei Fecioare Maria

Sa nu uitam fratilor, ca in Rugaciunile noastre sa spunem si asa: 

"Doamne, Te rugam ,asigura-ne cu Pacea ta cereasca!

                             Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. ULTIMA REDUTĂ VA FI SIBIUL, dar va cădea şi acesta. VOR CĂDEA şi CEI ALEŞI. Ultimele PROFEŢII făcute de Arsenie Boca ANUNŢĂ URGIA în România
    Odată venise o doamnă de la Bucureşti şi Părintele i-a spus că pe Bucureşti s-a “ouat” de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va “oua” a treia oară, Bucureştiul va fi şters de pe faţă pământului deoarece acolo forfotesc păcatele.
    Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziua, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc.”
    Apoi s-a întors către lume şi a zis: „Mai, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cind parea ca nu mai sint sperante pentru ca telefonul spunea ca nu va ploua ,la Sibiu a inceput sa ploua de un sfert de ora-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă las pace, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau aşa cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte!

    28 Aţi auzit că v-am spus: „Mă duc şi voi veni iarăşi la voi.“ Dacă Mă iubeaţi, v-aţi fi bucurat că Mă duc la Tatăl, pentru că Tatăl este mai mare decât Mine. 29 Şi v-am spus acum, înainte să se întâmple, pentru ca, atunci când se va întâmpla, să credeţi. Intereseant ce a scris in biblie la Ioan 14:27-29,Oare ce sa întîmplat in timpul acesta cu cuvintele mîntuitorului,în 2022 ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Ajuta doamna Maria 🙏🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere