marți, 26 iulie 2022

ROMANIA SI CREDINTA CRESTIN ORTODOXA ! CINE VREA SA DISTRUGA ORTODOXIA DIN ROMANIA???

      

                                      Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas tare nervos,un glas infricosator care striga asa:

                 "Sa schimbam totul in Romania !

              Sa schimbam regulile Religiei,sa schimbam oranduirea Religiei!"

.
Dupa care,glasul se opreste la fel de poruncitor precum a inceput.

.
Prieteni dragi, sa mergem la Sfanta Biserica,atat cat mai este timp inca. Vor veni vremuri in care ne vor interzice sa ne mai rugam asa cum am facut-o pana acum in Sfanta Biserica.
.
Sa nu ne indepartam de Dumnezeu si de Maicuta Domnului,nici daca am muri pentru Hristos.Sa nu abandonam Sfanta Biserica dragilor!
.
Sa ne facem timp, ca macar in Sfanta Duminica sa mergem la Sfanta Biserica si sa traim Sfanta si dumnezeiasca Liturghie,sa ne spovedim la Parintele Duhovnic,dupa care,sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu prea scump Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia i se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea !Amin?
Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Pai multi incercara ultima circulara de la Bruxel data de presedinta comisiei europene Ursula-Colonialista progresista care vru da ne dchimbam numele religiosse si daca vrem sa avem educatie sexo-marxista sa ne alegem sexul dinacte pe la 10 ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu putem schimba nimic din religie care se bazeaza pe faptele apostolilor-ar fi o impietate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania vrea achizitionarea din Pnrr a opt avioane pentru cresterea cantitatii de precipitatii.
    Anul asta au facut experiment pe Moldova cu doua aeronave bulgaresti care a dat rezultate bune crescind cantitatea de ploaie de la 1 la 30 de litri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maghiarii au folosit religia pentru scopuri politice si vor incerca mereu pe linga Planul cu Putin au si cel de a propaga luteranismul in Transilvania prntru care s-au si batut si chiar omorit
    cu secuii la Sumuleu Ciuc pe un deal de linga Miercurea Ciuc , tot asa cum au folosit la timpul respectiv si catolicismul pentru maghiarizare prin botez cu schimbarea numelor in cele unguresti cum au procedat in masa cu cumanii la 1271 mutati si maghiarizati in sudul Ungariei dupa ce inainte si chiar dupa s-au luptat si urit de moarte.
    Marturie scrierile de la vatican ca in Ungaria se vorbeau trei limbi maghiara,valaha si cumana ca si bisericile ortodoxe cu cruce majoritare dicoace de Tisa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Monica Tatoiu mare economista pe toate posturile Tv recomanda in Marea Criza ce A cam Soosit ca fiecare om si familie sa faca doua liste,prima penctru cheltueli OBLIGATORII si a doua pentru NEobligatorii pe care sa le taie din cheltueli si sa cumpere direct de la producatorii locali mai ieftin nu din buricul Tirgului si renuntarea la investitii mari ca apartamente pentru inchiriat si chiar terenuri pr care acum doua saptamini le recomanda,pentru a reduce orice forma de imprumut bancar a caror Rate fara venituri i-i vor face FALIMENTARI-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu i-ar mai rabda Dumnezeu și Maicuta Domnului de sataniști.
    Toate până la credință,sincer toate până la credință.
    Să-și facă în țările lor ce vor,nu in tara noastră.
    Daca au făcut ce au făcut cu credință noastră .Jos labele de pe poporul român 🙏 Ucigai Sfânta Cruce🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici guvernul nostru facut din minoritari nu este prea prietenos cu ortodoxia ,ca sa ne autocenzuram si sa nu spunem mai multe cum ne recomanda unul pe blog ca iar se supara PNL Evreiesc cu casta de evreii anticrestini din frunte cum spune o vorba romaneasca ca …paduchele in frunche-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vrem spitale nu catedrale-lozinca Lgbtista a Usereului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si acum au parte de ce si-au dorit - de spitale!

      Ștergere
  9. Heghedus cosiliera lui Orban Victor premierul Hungariri pentru discursul sau nazist ,rasism si sovinism demn de Hitler de laTusnad-Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Heghedus si-a dat demisia pentru discur dar lui Kele-men Hu-nord care a aplaudat discursul lui Victor Orb-an -vladimirovici i se pare ca nu ar fi rasist cu atit mai mult cu cit pina acum L-a votat in 4 Mandate pe Rasistul Orb-an-craciun.

    RăspundețiȘtergere