duminică, 24 iulie 2022

PLÂNG PIETRELE ! VREMEA A VENIT !


                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata,in timp ce scriam aici pe Blog, vad la un moment dat,vad mai sus de mine in spatele meu, o statuie mare din piatra.Statuia cioplita in piatra, avea chiar si o palarie cioplita in piatra.Desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu ,mai sus de mine ,vad statuia din piatra ,precum si ochii ei tot din piatra.
Brusc, ochii mari ai statuii încep a prinde viaţă şi se rotesc în orbite, de parcă ar fi fost din carne şi nu din piatră.
Vad Cerul  frumos ca de zi,in timp ce Statuia priveşte spre mine, roteşte ochii săi spre în jos, adica spre Pământ, apoi, roteşte ochii şi priveşte spre Cerul Sfant.
Astfel, vad cum în loc de piatră, globul ocular devine alb, exact asa ca la noi oamenii,iar din albul ochilor, mai precis din ochiul stâng mai întâi, începe a se prelinge un fir de sânge adevărat.
Statuia prinde viaţă, priveşte ţintă la Cerul sfant, iar din ambii ochi acum, din albul ochilor curg şiruri de sânge adevărat !
Ochii Statuii cioplite în piatră, au devenit ca din carne, precum ai noştri.
Ochii ei priveau la mine, priveau la Pământ, dar când priveau spre Cerul sfant, sangele -i curgea râuri ,râuri din albul ochilor.
În clipa următoare, mi se arată o mulţime de Statui cioplite în piatră, ai căror ochi erau ca şi ai noştri, se mişcau în orbite, adica, erau din carne. Doar ochii deveneu ca din carne, iar din ochii aţintiţi la Cerul sfant al tuturor Statuilor, au inceput a curge siroaie de lacrimi,dar nu orice lacrimi, ci lacrimi de sange adevarat.
Aşadar fraţilor, se va adeveri CUVÂNTUL din CARTEA SFÂNTĂ,  când zice : 
      "Că si pietrele vor plange cu lacrimi de sange,de vremurile care vor veni pentru omenire !"
Ce putem face ? Sa încercam să fim mai buni, mai milostivi, sa ne intarim in Credinta ,iar în zilele de sărbătoare să nu mai umplem târgurile şi crâşmele, ci să umplem SFINTELE BISERICI,  atat cât o sa mai putem,cât o sa mai avem unde sa ne plecam genunchii si capul  cu prezenţa noastră trup şi suflet,inima si cuget.
Cum să ne mai rabde BUNUL DUMNEZEU când alergăm după averi şi îmbogăţire peste noapte, în loc să traim ca fraţii şi să ne ajutăm unii pe alţii?
Câţi bogaţi din lumea asta mare, stau cu banii în bănci, se distreaza , se destrăbălează, dau frâu liber desfrâului, iar cei mai multi semeni ai nostri, nu au nici măcar o coajă de pâine pe masă sau un pahar de apă curată ?
DUMNEZEU le-a dat lor ca să dea şi celor care nu au, si ca să încerce inima lor care s-a împietrit !Este foarte adevarat ca Dumnezeu este Bun si iertator,dar totodata, EL este si Drept!
Mânia Lui Dumnezeu se va abate peste noi toti,dar mai ales, peste cei care si-au batjocorit Aproapele,asuprindu-l, lipsindu-l de dreptul la o viata normala după Voia Lui Dumnezeu, aruncandu-l in inchisori,in tot felul de locuri de tortura de orice fel, intr-un cuvant,Ura faţă de cel necajit si amărât,de cei lipsiti de aparare.
Fraţilor ! 
Nimeni nu este veşnic pe Pământ !
 Şi-atunci, la ce bun atâta bogaţie pe care n-o poţi cheltui nici într-o mie  vieţi, de-ar exista ?
Cât mai aveţi timp, voi cei bogaţi şi avari, dezlegaţi-vă inima şi faceţi bine celor năpăstuiţi, hraniţi pe cel flămând, îmbrăcaţi pe cei goi, cautaţi pe cei din închisori, ajutaţi pe văduve şi pe sărmani, căci dacă nu o veţi face, într-o clipă vi se va putea rupe firul vieţii ,şi -atunci ,nu o sa mai puteţi face nimic pentru mantuirea sufletului vostru.
Până când aşteptaţi ca să faceţi binele din dragoste şi nu din obligaţie sau din interes?
Sunteti ferm convinsi ca mai traiti o zi,un an sau mai multi? Puteti fi siguri de acest lucru?Categoric nu !!!
Asadar, fiti buni si iubitori cu cei necajiti si oropsiti;ajutati-i cu ce au nevoie. Faceti-va Casă in Cer prin faptele voastre bune,si nicidecum palate aici pe pamant pe care le veti parasi intr-o clipa,sau care,pot fi puse la pămant de Cutremure,de Razboaie,de Incendii si Inundatii,etc etc.
Haideti sa privim cu totii in urma noastra si sa vedem ce am realizat pana acum, cu ce pret si daca s-a meritat ca sa ne dusmanim intre noi sau cu cei dragi noua.
Totul pare ,doar praf si cenusa in urma noastra,daca nu am fi facut si Bine celor care, au cu adevarat nevoie ca sa fie ajutati,fie macar si cu o vorba buna.
Sa punem punct la tot ce am facut rău pana acum, si sa incepem o viata bineplacuta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ,adica,o viata noua intru Cele 10 Porunci Dumnezeiesti.
Iata:
       Cunoști tu cele 10 porunci? – Biserica Emanuel Bardar.
                                       Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Da urmeaza un razboi cu foc si multe cataclisme-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profeţia părintelui Arsenie Boca, mai actuală ca niciodată: „România va fi înconjurată de flăcări. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri

      https://www.romaniatv.net/profetia-infioratoare-a-parintelui-arsenie-boca-mai-actuala-ca-niciodata-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-vor-pune-impozite-taxe-si-alte-ingradiri_6208818.html

      Ștergere
    2. Ploaie de foc peste Ucraina. Războiul inca nu se oprește si nici cel climatologic. Incendiile au acaparat toată Europa insa vor face ravagii imense si in America. Sa vedem ce catastrofe climatice vor fi in Rusia fiindcă nici americanii nu se vor lăsa. Sa fie inundațiile apocaliptice sau gerurile cumplite!?

      Ștergere
  2. Se trezește omenirea din împietrirea de moarte si va vedea Adevărul, dar se pare că aici se ajunge numai prin suferință !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://incomod-media.ro/ziar/viziune-razboiul-crestin-cernelea-va-cuprinde-tot-pamantul-si-va-dura-27-de-ani/

      Ștergere
  3. Statiunea Secuieni din Neamt cerceteaza cultura sorgului cea mai rezistenta alternativa la porumb si de cereale dar si el sufera de seceta dar prin compozitiei de Triptofan inexistent in porumb,dar si minerale ca fierul.
    Dar deocamdata sorgul nu are stabilit pretul pe piata internationala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meiul e cea mai buna planta ...
      Se poate cultiva de doua ori pe an chiar si in Romania ...

      Ștergere
  4. Dunarea fata de nivelul normal al lunii de 5500 metri cubi pe secunda a scazut la sub jumatate ceva peste 2000 metri cubi pe secunda la fel pinza freatica din fintini.
    Cantitatea de apa de precipitatii in Moldova a scazut la 150 litri pe metru patrat anual la care sufera si sorgul fata de un minim de 300 litri anual necesar care de obicei cade in Dobrogea
    Luna august se asteapta o racire si crestere a precipitatiilor care sa salveze cel putin furajele prntru animale si pasunile de la uscare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Anonim22 iulie 2022, 13:51
    07.03, si imbuibarea pantecelui este un pacat. Iar tu, mai rau, te limitezi doar la a manca pe lumea asta. Dar altceva in afara de a manca mai stii sa faci?"
    Pai sa mancam iar! Ai ceva impotriva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar sa mai faceti si altceva in afara de a manca, sa si produceti, nu doar sa consumati resursele pamantului.

      Ștergere
    2. Avea dreptate cine ti-a scris. Nu vezi ca vin vremuri grele, mancare din ce in ce mai putina si mai scumpa? Trebuie sa fim mai cumpatati. Daca nu mananci exagerat, atunci esti si mai sanatos, nu ai boli cardiovasculare, ficat gras si alte boli cauzate de grasimea excesiva. Dar acum fiecare face cum crede, degeaba li se explica unora ca nu e bine ceva, ca tot ce stiu ei fac. Oricum, se vor lovi singuri de prispa de sus, dar va fi cam tarzior si nu se stie daca se mai indreapta.

      Ștergere
  6. Așa este doamna Maria.
    Ce pot spune decât că Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne miluiasca.
    Tocmai am sosit de la sf.biserica credeam că nu mai ajung acasă,este departe un pic și o arșița de vine rău.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne aducă un pic de ploaie,ce mai este de spus?
    Au sosit vremurile de pe urmă..
    Va doresc la toată lumea multă sănătate și mântuire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Marea Neagră va fi cuprinsă de flăcări…

    „Evreii americani vor dori să ocupe lumea. Americanii se vor lupta, în primul rând, cu ruşii. Aceştia din urmă vor să cotropească România. Ungurii vor şi ei Ardealul. Va fi greu, dar, cu credinţă şi încredere în Dumnezeu, vom ieşi la capăt”, ne-a mărturisit Georgeta Florea.

    Ne-a mai spus că Marea Neagră va fi cuprinsă de flăcări, că acolo vor exploda containere imense ce conţin reziduri radioactive. Clarvăzătoarea din Drajna de Sus îi roagă pe românii plecaţi la muncă în străinătate să se întoarcă acasă până când nu va fi prea târziu.

    „Vor muri acolo, departe, nu vor putea să mai vină în ţară când se va porni «buba cea mare».Trebuie să devină credincioşi adevăraţi şi să întoarcă acasă”, afirmă Georgeta Florea.

    Bătrâna clarvăzătoare ne mai spune că trăim vremuri în care diavolul lucrează intens, încercând să atragă de partea lui cât mai multe suflete. Exemple în lume sunt destule. Atentate, crime oribile, părinţi care îşi ucid copiii, fii care îşi omoară părinţii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Care mai de care mai atotștiutor, mai pesimist, nu realizați ca frica și depresia atrag toate nenorocirile? Cate nu s au prezis si nu s au adevererit. A cui este vina dacă ne ataca cineva? Chiar a voastră care de 30 de ani nu faceți nimic, votați mereu prost și dormiți, un popor fără bărbați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai aduti fomee un african,ce te plangi atata.Io am votat cu doamna Viorica si mataluta cukwjj.Pe distinsa doamna Geogeta Florea nu o cunosti si nici nu meriti sa o cunosti.Pa,pa.

      Ștergere
  9. Doamna Maria, Rusia va pierde razboiul in Ukraina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din mesaje e greu de stiut ele sint frinturi de moment si par a arata o pace la un moment care poate insemna divizarea Ucrainei doar ca nu se stie timpul si pentru cit timp si e functie de finalul celui de sl treilea razboi mondial care bate la use-din pacate si noi vom avea probleme mari-craciun.

      Ștergere
    2. Victor Orban premierul Hun-gariei si tradatorul Ue ca agent al lui Putin, declara la Tusnad in Romania-Ucraina nu va cistiga niciodata razboiul contra Rusiei-craciun.

      Ștergere
  10. Razboiul se poate extinde sau nu insa cu siguranta va dura zece ani

    RăspundețiȘtergere
  11. NU POTI FI OPTIMIST cand faradelegea ,furtul ,razboaiele furia naturii se revarsa pe popoare!!!-traim pe viu apocalipsa=transformarea-oricum moartea vine cand destinul fiecaruia se incheie=o nastere ,o viata si o moarte- toate de la STAPANUL SI CREATORUL DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  12. pentru anonim 24 iulie 14:05- fara hrana corpul uman se degradeaza incet si sigur-imunitatea scade ,se baga pe gat vaccinuri care sunt experimentale etc -cat priveste SA FACEM CEVA -SPUNE DUMNEATA CE ANUME POTI FACE cu asa politici mincinoase si obligatorii dupa imprumuturi in ue-fa ceva dumneata constructiv si noi vom porni la start!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, hrana trebuie, dar cumpatat, nu sa mananci pana ajungi la cel putin 100 kg, astfel nu poti fi sanatos. Obezitatea ucide. Grasimea aceea in exces nu este benefica.
      Iar in privinta experimentelor cu vaxx, acolo nu rezista mult nici unul slab, nici unul bine hranit sau obez.

      Ștergere