sâmbătă, 23 iulie 2022

NU EXISTĂ REÎNCARNARE ! NU EXISTĂ VIEŢI VIITOARE IN VIATA CEA VESNICA,INTRU IMPARATIA LUI DUMNEZEU !

                                Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi, mă trezeşte un glas  puternic ,un glas care striga tare, asa precum striga SFANTUL  IOAN BOTEZĂTORUL în pustie , atunci când ,pregătea  CALEA  VENIRII  DOMNULUI.

Tot aşa ,şi acest glas puternic striga de răsuna şi Cerul Şi Pământul ,de m-a trezit şi pe mine ca să aud si eu si toată lumea cum striga  aşa :

                 "Nu exista vieti viitoare!
                 In lumea viitoare,nu exista vieti viitoare!"
Şi a repetat de două consecutiv aceste cuvinte, ca să se facă înţeles, apoi a adăugat :

          "ÎN  TESEN  LA  SANTA  MARIA "!
După care glasul s-a pierdut ca un ecou.
In viata vesnica dragilor, de care o sa ne bucuram cu totii,nu exista vieti viitoare,atunci cand ne lasam trupul pe pamant.Ci mergem cu sufletul spre Lumina Duhului Sfant,spre Viata cea vesnica din care, nu ne mai reincarnam niciodata,adica,nu ne mai intoarcem in trup de carne niciodata,ci ramanem pentru vesnicie cu scanteia Duhului sfant,cu Sufletul care se va veseli sau nu, asa dupa faptele sale cat a trait pe pamant. Deci,nu ne mai reincarnam niciodata! Ci doar ne veselim in Imparatia Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului pentru vesnicie.
Cei care spun ca sunt la a nu stiu cata reincarnare,se inseala amarnic.O singura data ne nastem, o singura data murim cu trupul,iar sufletul este vesnic viu si nu se va mai intoarce niciodata in trup de carne.
Dragii mei, eu sunt doar mesagerul acestui glas venit de Sus, şi nu am făcut decât să vă fac cunoscut ceea ce mi-a transmis mie Duhul Cel Prea Sfant.


Asadar,sa credem in Cuvantul Lui Dumnezeu si in Graiul Duhului Sfant.Sa credem in Maicuta Domnului si intru Sfintii Sai.Sa ne inchinam cu dragoste si cu infinita iubire Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului cu Sfintii Sai,sa ne inchinam Prea Sfintei Cruci pe care a fost rastignit Domnul si Maintuitorul nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.
                

36 de comentarii:

  1. Un studiu bazat pe date de la FMI spun ca Romania cu datori cu dobinzi mari la aproape 50 la suta din PIB , datorita dobinzilorMari este in risc de Faliment mai mare decit Irakul care a fost in razboi
    Asta e rezultatul conducerii tarii de zeci de ani de casta evreiasca de Alogeni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul se musamalizeaza de ocultă, inclusiv aici pe blog multe mesaje se trec cu vederea sau sunt șterse, unele chiar care prevestesc din timp

      Ștergere
    2. Indiferent ce mesaj postează dna. Maria , craciun îi dai zor cu Alogeni si casta evreiască . Ești f.f. foarte ,,destept " craciun ! Acum înțeleg de ce te apreciază dna. Maria !

      Ștergere
    3. De la revolutie pina azi numai Nastase nu a fost evreu ,cum din cei ce conduc acum sint evrei Iohannis,Ciuca-Maciuca,virgil Popescu,Hellvig etc-craciun.

      Ștergere
    4. Da,nea Craciun ai informat,dar nu destul.Aici a_l apar.Pai ma anonime,spune_ne noua AN BUZUNARELE CUI SO SCURS DATORIILE URIASE ALE TARII.DOAR DOUA EGZEMPLELE.CUI O DAT BASINESCU CELE DOIZECI DA MELEARDE DA HEUROI IMPRUMUTATI???LA HALAUKASTOIZII MOMENTULUI,ADICA NATIO TIE DAMIO MIE.SI MAI RECENT KATUMATU,IAR ACEEASI SUMA.KHAZARII NUS HALOGENI,MA ORACAITORULE PLATIT CU BANI MURDARI.AI SFANTA ZI DE INVIEREA DOMNULUI,CA TIAS FACE TRIMITERE LA ORIGINI,MA AMETATULELE.PA,PA.

      Ștergere
    5. 14.28, de ce scrii asa? Abia se poate citi...

      Ștergere
  2. Ba da maica Veronica a vazut pe Constantin Brancusi reincarnat din Michelangelo..si pe multi altii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este anonim 11:09 . Primul meu nepot , când avea doi ani ( acum a împlinit 22 ) l-am intrebat într-o doară, când a mai trăit pe Terra și am rămas surprinsă când dupa 4-5 minute mi-a spus .......anul 200 , insula Creta !

      Ștergere
    2. Din seria "Copiii spun lucruri trasnite".

      Ștergere
  3. Așa este doamna Maria susțin cu tărie ce-a ce ați primit de la Dumnezeu.
    Nu există așa ceva,viața veșnică.
    Adevărat🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Ungurii ne provoacă!?
    Participa la instigare pe lângă presedinta lor si premierul lor.
    Romanii ce fac?
    Autorităţile acoperă totul.
    Securitatea musamalizeaza iar politicienii se fac ca nu știu nimic.
    Presa ocultei deturnează adevărul. Totul am anunțat din timp si tot nu se iau măsuri

    RăspundețiȘtergere
  5. Reantrupare,da,reancarnare,nu.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi am visat despre criza alimentară sau foamete și în România pt ca în vis am dat cam 80 de lei pe 2 sau 3 pâini,pe 3 sau 4 covrigi și pe o sticlă de ulei și știu 100% ca visul are legătură cu România pt ca eram intr-un magazin din România!Deci pecetea 3-calaretul foametei va lovi puternic si România din Septembrie!Am spus atât eu,cât și alte persoane ca din August și Septembrie se vor adânci crizele economice,alimentare,de război,epidemiologice,de apă,de gaz si de curent, și va fi prăpăd pt cine nu se pocăiește de acum de toate pacatele cum poate fiecare prin post,plâns,rugaciune si sau milostenie și pt cine nu își face de acum stocuri de apa și alimente pt că din iarna 2022 și până la Judecata Finală a tuturor oamenilor de către Domnul Iisus Hristos doar cei ce sunt pe calea Domnului Iisus Hristos vor face față tuturor crizelor și nu vor accepta semnul fiarei!Dupa aceste crize-4 peceti urmează pecetea 5-prigoana si martirajul pe tot Pământul,dupa care pecetea 6 Mânia și Judecata Finală a Domnului Iisus Hristos!A început Cernerea și doar implinind tot Cuvântul Domnului Iisus Hristos în Duh și Adevar vom sta drepți la Dreapta Judecată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa o fi cum spuneti, nu neg ca si logic lucrurile merg spre criza, dar intreb si eu ca vad ca scrieti ca apocalipsa deja a inceput, cand se va face cunoscut inselatorul si cand se va aseza pe tron? Cu aproximatie, ca exact banuiesc ca nimeni nu stie...

      Ștergere
    2. Cel mai devreme în 2023 se va face cunoscut,cel mai tarziu în 2025,va sta pe tron la 3 ani și jumătate de la arătare adica în 2026 sau 2028,atunci va începe ultima parte a necazului,ultimii 3 ani si jumătate!

      Ștergere
    3. Multumesc de raspuns, deci mai avem ceva de tras ..
      Faca-se voia Domnului.

      Ștergere
  7. Declaratii agresive ale premierului Ungariei facute in Romania la asazisa scoala de vara de la Tusnad pe principiile rusesti De Dividere fara nici o pozitie romaneasca similara de la acelasi nivel.
    Nici nu ma mir cind stiu ca kelemen Hunor-d e singurul care se lauda intr-o perioada trecuta cu discutii aprope zilnice la Cotroceni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. As zice de un triunghi intre Putin,Victor Orban si Kelemen Hunor dupa principiul -Cine se aseamana se aduna- care se va mari cu altii cind armata lui Putin va ajunge la Dunare ,posibil anul viitor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa discutia secreta la Cina cea de Taina intre Kelemen Hunor-d si premierul hungar Victor Orb-an ultimul a facut declaratia ca Ue e ca o masina care are la toate rotile pana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Generalul Spune ca armatele folosesc instalatii cu unde electromagnetice pentru mentinerea caniculei in o lentila electromagnetica la care se adauga folosirea pandemiilor de poliomelita si variola.
    El spune ca incendiile din vestul Romaniei sint suspecte ca provocate ca si cele din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Răspunsuri
    1. Se pregătește revolta poporului roman. Serviciile lucrează intens din umbră!? Dupa revolutia planificată de pentru instaurarea liniștii țările vecine ne vor invada.

      Ștergere
  12. Parca exista in Biblie un citat-Isus primul si ultimul Adam-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ca si mesajele doamnei Maria se pare ca si in Biblie au ramas frinturi cum e cel citat de mine si care cred ca provine din Apocalipsa cea care a fost cel mai mult scoasa si introdusa in Biblie la mai multe sinoade ortodoxe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atenție! Oculta mondiala urmează sa folosească din nou bomba sonica. O sa vedeți urmarile in perioada următoare!? Cutremure, alunecari de teren, păduri culcate la pamant, explozii, incendii si multe altele. Presa nu are curajul sa scrie cu toate ca stie foarte multe.

      Ștergere
  14. Oricum exista pe Pamint nu doar ce se vede ci si o lume spitituala a spiritelor care nu se vede decit in mod rar si uneori prinsa pe pozele aparatelor de pozat mai vechi si sensibile cu film pe pelicula sau mai noi cu voce pe cele electronice asemanator cu mesajele revelate ale doamnei Maria sau ale altora .
    Pot sa dau exemplu ca acum 28 de ani dupa exercitii cu mantre indiene si citeva esiri din corp,in timp ce discutam cu sotia si priveam la televizor relaxat primeam cum am mai scris in creier la fiecare vibratie ca de transformator pus in priza cite un vers ca de poezie pe care le notam intr-un caiet din care dau aici o monstra
    Rabdarea si modestia sint trasaturile oamenilor apreciati de Dumnezeu
    ca semne de putere si bunatate
    Cine doreste prea multe
    este un pacatos in fata lui Dumnezeu
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Aceiasi vibratie in creier ca de transformator pus in priza am avut-o la discutia cu sotia din 4 februatie 2021 ora 18 seara ,redata foarte exact inclusiv iritarea ,in mesajul doamnei Maria -Pace vrem,pace pe Pamint -primit de dinsa dar cu 12 ore inainte in dimineata aceleiasi zile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si uite asa se dovedeste ca Dumnezeu si spiritele,sau Duhul Sfint cum spune doamna Maria stiu ce gindim noi si vorbim cu mult timp inainte desi ne lasa liberul arbitru in decizii-craciun.

      Ștergere
  16. exista REINTRUPARE scrie clar in NOUL TESTAMENT la MATEI-spune de sf IOAN BOTEZATORUL ESTE ILIE CEL CE VA VENI-CINE ARE URECHI DE AUZIT SA AUDA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sf. Ioan Botezatorul este diferit de Sf. Ilie. Nu mai interpretati gresit.

      Ștergere
  17. pt anonim 25 iulie 21:32-biblia e scrisa in chei filozofice- cu DUS SI VENIT-sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu a spus-cum s-a intrupat IISUS DOMNUL asa si sfintii vor veni la a doua venire a MANTUITORULUI ,din spirit la intrupare-intr-adevar scrie la Matei ca Ilie este IOAN BOTEZATORUL si va veni cu ENOH sa propoveduiasca credinta la venirea a doua oara a MANTUIRORULUI pentru judecata - cititi ca este clar in mai multe paragrafe din noul testament- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  18. pt anonim25 iulie 21:32-spun sfintii pariti despre intruparea lui IISUS HRISTOS in SFANTA FECIOARA- deci se poate noi suntem SCANTEIE DE LA CREATOR-sufletul urmeaza dupa trup sa fie judecat -iar dreptii pleaca laCREATOR unde nu stim noi oamenii calea spiritului-suntem mici si doar presupunem!-citeste la MATEI si trage concluzie despre sf ILIE SI IOAN BOTEZATORUL- text ramas asa peste veacuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce de blasfemii! Cum sa fie Iisus de fapt Fecioara Maria? Voi va mai si auziti ce aberatii spuneti?
      Daca Maica Domnului a trait in aceeasi perioada cu Fiul (cu Iisus), cum sa fie unul si acelasi sau Iisus intrupat in Sf. Fecioara Maria? Sunt fara vreo logica aberatiile acestea!

      Ștergere
    2. Nu au spus asa ceva Sf. Parinti.

      Ștergere