vineri, 22 iulie 2022

LUNA DE PE CER S-A DIZOLVAT! IAR CERUL S-A FACUT NEGRU !

                                                   22 Iulie 2022,ora 4,17 ! 


                                                  Dragii mei, 


In aceasta dimineata, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Sud un Cer senin ca de ziua,Cer pe care se afla la poalele lui, LUNA plina alba si stralucitoare.Brusc ,Luna de pe Cer se topeste precum zapada in palmele noastre ,s-a topit dinspre partea din spate in doar cateva clipe.Apoi, in locul Lunii de pe Cer,au ramas acele pete negre pe care noi le vedem foarte bine ,atunci cand e luna plina.

Pe Cerul senin ca de ziua,au ramas petele negre din Luna de pe Cer,pete care reprezinta craterele de pe Luna.

Cerul a ramas ca de ziua, doar ca, existau acele pete negre,adica,craterele de pe Luna.
Si aud un glas dragilor, care spunea asa:

"Am vazut la poalele Cerului alb,Luna data cu Zinc."
Clipa in care , vad o mana,(un brat ) ce tamponeaza cu un tampon din panza alba,toata suprafata Lunii albe si stralucitoare.
Din Luna curgeau siruri albe si usor gelatinoase,toata suprafata Lunii era plina de aceste siruri albe, siruri ca o substanta gelatinoasa.Mana care era in fata Lunii de pe Cer, stergea cu acea panza alba,  toate aceste siruri albe ce curgeau pe toata suprafata Lunii.
Cand mana a renuntat a mai tampona toata suprafata Lunii, cand mana a disparut din fata Lunii de pe Cer, si Luna disparuse, se topise total, iar Cerul alb devenise in acea clipa, de un negru dens.
Nimic n u mai exista pe Cer,nici Luna,nici stele si nici lumina,ci doar un negru dens oriunde am fi privit.

Prieteni dragi, eu nu stiu ce se va intampla cu Satelitul natural al  pamantului, cu Luna, dar, am scris aici exact asa precum mi s-a aratat si mi s-a grait de la Duhul Cel Prea Sfant.
Iata,am adus mai jos cateva date despre Luna:

Luna este formată dintr-o crustă, manta și miez. Suprafața sa este acoperită cu un amestec de praf și resturi stâncoase formate din ciocniri constante cu meteoriți. Atmosfera Lunii este foarte rarefiată, ceea ce duce la o fluctuație bruscă a temperaturilor de la suprafața sa - de la -160°C la +120°C. Totodată, la o adâncime de 1 metru, temperatura rocii este constantă și se ridică la -35°C. Datorită atmosferei rarefiate, cerul de pe Lună este constant negru, și nu albastru, ca pe Pământ pe vreme senină.
Cratele Lunii s-au format în urma impactului unor meteoriți uriași și asteroizi mici cu Luna, cel mai probabil în vremurile de la începutul istoriei Lunii, pe când sistemul solar era plin de asemenea fragmente. Cel mai mare crater se numește Bailly, are o lungime de 295 km și adâncime de 3.960 m.Partea vizibilă a Lunii e plină de cratere provocate de ciocniri cu asteroizi sau meteoriți ce au avut loc în perioada de tinerețe a sistemului Solar. Diametrele craterelor ajung până la 240 km. Zonele care de pe Pământ par mai luminoase sunt coline. Rocile din aceste zone au fost datate ca având o vechime de 4 miliarde de ani. Petele întunecate, cunoscute ca mări, sunt zone de joasă altitudine care au fost cândva inundate de lavă. Rocile de aici au o vechime de 3 – 3,9 miliarde de ani.

Luna

Un nou studiu efectuat de cercetătorii de la Penn State arată că lipsa mărilor este dată de grosimea crustei, astfel încât cea vizibilă este mai subțire decât cea îndepărtată. Deși există numeroase teorii despre formarea Lunii, cea mai plauzibilă implică o coliziune între Terra și un obiect de dimensiunile unei planete, acum 4,5 miliarde de ani, notează Huffington Post.Distanța orbitală actuală a Lunii este de 384.400 km,[10][11] sau 1,28 secunde-lumină. Această valoare este de aproximativ treizeci de ori mai mare ca diametrul Pământului, mărimea aparentă pe cer fiind aproape la fel de mare ca cea a Soarelui, ca urmare Luna acoperă Soarele aproape perfect în timpul eclipselor totale de Soare. Această potrivire de aparență vizuală nu va continua în viitorul îndepărtat, pentru că distanța între Lună și Pământ este într-o lentă creștere.

Cu dragoste,Maria.


8 comentarii:

  1. Fenomenul nu tine poate de Luna ci de activitatea in atmosfera Pamintului care poate fi afectata de interventii in atmosfera date de incercarea de reducere a tempersturii globale sustinute de Elon Masc boggatasul de la Tesla american care are copii cu cele doua fiice ale sotiei din alta casatorie sau pot fi urmarile unui razboi mondial terestru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. De la razboi atomic nu o sa se mai vada luna . Prea mult praf in atmosfera .

    RăspundețiȘtergere
  3. Culoarea albastra a cerului e data de razele solare care lovesc atomii de azot din atmosfera Pamintului ,in lipsa azotului cerul e negru deci azotul va disparea posibil din cauza unui razboi termonuclear .
    Iar putinii oameni care vor supravietui radiatiilor solare mai mari vor sta in case sau sub pamint din cauza subtierii mari a atmosferei terestre/-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau cel mai banal cerul e negru pentru ca e noapte si nu e lumina de la soare-craciun.

      Ștergere
  4. Incendiu produs la doua stini de linga Babadag din cauza tragerilor facute de francezi au ars furaje cereale si oi scapind doar ciobanii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Modificarea compozitiei atmosferei combinata modificarea circulatiei atmosferice prin curentii Jet si a curentilor oceanici cu incalzirea mai accentuata a atmosferei in emisfera nordica estimata la peste 2 grade mai mari ca cea estimata in prrioada unei singure generati face ca vara sa fie de o jumatate de an in zona noastra cu reducerea rezervei de apa din sol va face ca omul sa stea mai mult in casa find cauza temperaturilor de la 40 la 50 de grade mai ales in sudul tarii mai repede cu 50 de ani decit se estimase impun trecerea spre energia electrica recuperabila in transporturi dar si in case si o agricultura in modificare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Conform unei teori noi omul nu e de pe Pamint ci adus ca pedeapsa si incrucisat cu cel de Neandertal ca pedeapsa pentru violenta lui pe o planeta inchisoare pentru care nu e perfect adaptat la radiatia solara , gravitatie prea mare si la lungimea zilei mai mica cu o ora poveste sustinuta si pe o placuta cuneiforma de acum 5000 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria nu știm ce ne așteaptă dar bine nu mai este.
    Este groaznic dacă Dumnezeu ia apa
    Este cum zice turcul
    Salamaleikum,Doamne Iarta-ma

    RăspundețiȘtergere