duminică, 17 iulie 2022

L - AU BĂTUT PE CRUCE INTRE DOI TÂLHARI ,CA SA FIE UMILIT !

                                

.



Dragii mei,

În aceasta dimineața in zori, m-a trezit un glas care spune asa:
"L-au bătut pe Cruce intre doi tâlhari,ca să fie umilit!"
Clipa in care dragii mei, Il vad pe MANTUITORUL nostru bland si drag si prea iubit,Il vad rastignit intre cei doi talhari.


Capul Lui Iisus era aplecat spre umarul Său drept ,iar de pe frunte curgeau râuri de sânge sfant si nevinovat.
Iisus sângera foarte tare.

.
Dragii mei, Mantuitorul nostru bland si prea iubit,S-a jertfit pentru noi, pentru sufletele noastre ca sa ne mantuim.Sa ne închinam si noi Sfintelor Pătimiri a Lui Iisus Hristos si sa-I dăruim inima noastra,sufletul nostru si cugetul nostru,intreaga noastra fiinta ,si astfel,nu vom mai putea gresi deloc.Implinind Voia Duhului Sfant,vom urma Calea ce duce spre IISUS HRISTOS,spre mantuirea sufletului nostru. Asa sa ne ajute IISUS HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Binecuvintat este cel ce vine in numele Domnului amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dna Maria, am fi vrut sa citim aici pe blog, un blog f indragit dealtfel, comentarii cat mai folositoare pt noi toti. Problemele cu care ne confruntam si eventual solutii. Faptul ca anumite persoane ne citeaza zilnic ce spun politicienii nu e nimic constructiv in asta. Vedem ca de 32 ani politicienilor nu le pasa de noi sau de Romania. Atunci de ce ne mai uitam in gura lor? Pana nu se schimba in totalitate clasa politica nu ne putem gandi la schimbarea in bine a noastra. Iar clasa politica nu se schimba caci cei noi, care ar vrea si ar putea sa vina cu altceva decat ce traim de atatia ani (coruptie aproape generalizata), nu pot patrunde in media caci nu dispun de sume uriase pt a putea sa se faca cunoscuti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un om bine informat nu voteaza manipulat dupa interese straine cum se intimpla mereu la noi cu alogeni cu nume vopsite romanesti cum sint evreii Ciuca si Virgil Popescu-craciun.

      Ștergere
    2. Jurnalista Cerva -USR un grup infractionsl organizat referitor la fraudarea votului de la sectorul I in favoarea lui Clotilde-craciun.

      Ștergere
  3. Citim ca in Spania, ca masura de protectie la cresterea pretului benzinei se merge cu trenul gratis. Da, ati citit bine. De ce nu exista nici macar o discutie despre acest lucru la politicieni? De ce nu ar putea fi macar transportul cu autobuzele, tramvaiele gratis in marile orase, astfel incat oamenii sa prefere sa mearga cu autobuzul si nu cu masina, de cele mai multe ori, singur in masina? Cei din occident se dau de ceasul mortii din cauza incalzirii globale, a poluarii, etc. De ce acum, cand si economicul o impune, nu se iau masuri in acest sens? E mai necesar sa cheltuim banii pe panselute, luminite sau concerte si peste putin timp sa constatam ca economiile, chiar si a tarilor dezvoltate precum Germania, nu vor mai face fata crizei? Chiar nu realizati efectul de domino care urmeaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Transportul sa fie gratuit! Astfel se reduce poluarea, incalzirea globala!

      Ștergere
    2. Cu cine te cerți 14,54?!

      Ștergere
    3. Acum isi exprima si omul punctul de vedere, nu se cearta cu nimeni, 21.20.

      Ștergere
  4. Este greu doamna Maria sa privesc aceste imagini ale dv.ma doare sufletul,mă rog Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne ierte și să ne miluiască 🙏🙏
    Acum și politic și tot ce vreți dv.oameni buni este greu ce vine de la Dumnezeu, secetă,boli etc.sunt pentru păcatele noastre,nimeni nu are putere în fața lui Dumnezeu.
    Mai bine să ne iertăm unii pe alții,sa ne dam mana și să ne ajutăm cat putem.
    La noi ieri a plouat bine dar azi mă uitam nu se cunoaște.
    Aici este durerea când mor animale,oameni ce nu mai au de unde lua apă
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    O zi atât cât a mai rămas din ea sa fie binecuvântată 🙏🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  5. Vedem in fiecare zi cate un SRL care inchide portile si da faliment. Partea buna e ca se inchid cele in care sunt angajate pilele patronilor, care falimenteaza cu pilele de gat. Nu au realizat ca, odata angajata o tufa cu sot sau parinti ..... nu o vor putea apoi da afara. Asa ca falimenteaza pe mana tutelor. Asta e mizeria creata de societatea in care traim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar de s-ar inchide cei care nu sunt capabili, dar vedem cum dau faliment firme si afaceri bune, profitabile odata din cauza bancilor si a situatiei generale dezastruoase. Mai sunt si fortate anumite firme sa iasa de pe piata.

      Ștergere
  6. Incendiile au cuprins Europa cu toate ca autoritățile au fost anunțate din timp. Războiul climatologic a cuprins tot continentul, iar oamenii nu înțeleg asta, deoarece totul se musamalizeaza !? Dar si războiul continuă și pacea încă nu pică pe Ucraina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are cum sa izbucneasca in acelasi timp incendiu pe o suprafata de sute si mii de hectare! Nu va dati seama? Daca se intampla asa ceva, e clar ca incendiul este provocat, e pus de mana criminala care doreste sa piara natura si sa aiba loc extinctia tuturor speciilor, sa indeparteze padurile datatoare de oxigen, de VIATA si care purifica aerul poluat!!!!!

      Ștergere
  7. cat de nenorociti suntem noi oamenii, si Dumnezeu e atat de bun cu noi, ce ne-am face noi fara el, toti am fi pierduti in secunda doi, dar el inca ne-a mai dat sanse de salvare, Multumim Maria pentru postari, Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  8. SALVATORUL SUFLETELOR NOSTRE IISUS DOMNUL, se spune ca a avut peste 5000 de rani de la batai- daca nu era HRISTOS un om nu putea suporta murea de la primele lovituri

    RăspundețiȘtergere
  9. Mă uitam chiar și la noi in Sarata -Monteoru,sa te duci la bazinele cu apă sărată f,f scump 50-60 ron.de persoană când pot rula mai ieftin și ar avea lume mai multă,așa nu se mai duce nimeni și stă cu saramura in bazin este bine?
    La cat rulaj era cu 30ron ori 200 persoane sambata și duminică nu este de ajuns?
    Asta este apa scumpă toate scumpe,nu credeți că de aceia le ia Dumnezeu?
    Nu le-a dat gratis pentru toată lumea?
    Să nu ne mai mirăm că le ia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca se gasesc atatia bogati care dau, de aceea si cer foarte mult. Daca nu ar fi cerere, nu ar cere exagerat de mult. In Constanta sau Mamaia sunt preturi foarte mari de ani de zile si cu toate acestea tot se duc acolo la fite oamenii. Daca au fost in stare sa spuna ca "Da... parcarea e cam scumpa la 100 ron / zi, dar daca era 50-60 ron / zi era foarte convenabil, acceptabil pretul."
      Deci daca sunt oameni care au atatia bani de isi permit sa dea doar pentru parcarea unei masini pentru o singura zi, iar altii nu au sa dea pretul asta nici macar pe o camera la hotel, ce vreti mai mult?! Pana la urma bogatii stabilesc preturile astea umflate. Sunt foarte multi bogati care isi permit si atunci daca au profit asa mare firmele, magazinele, hotelurile, terasele etc., de ce ar ieftini pentru amarati? Lasa-i incolo pe saraci, preturile sunt platite de bogati si sunt destui, e arhiplin, nu avem nevoie sa ieftinim... asta este tristul adevar.

      Ștergere
    2. Cate ifose au unii la malul marii ca nu stau pe nisip desi este sanatos. Ei stau doar pe sezlong desi costa foarte mult si sa fim sinceri - nu pot fi dezinfectate dupa fiecare sezlongurile si de acolo se pot lua colectii intregi de boli de piele, ciuperci, micoze si altele. Va spune asta un dermatolog, nu un nestiutor de pe strada, care nu are studii de specialitate.

      Ștergere
    3. Masinca surioara,la voi ai domnie la 50 de lei.

      Ștergere
    4. La noi la Ogna Bai ai 25 de lei,Masinca surioara.Haideti la noi!😆

      Ștergere
  10. Aveți dreptate d na Masinca , întâmplarea face sa fiu în concediu în Sarata Monteoru și din hotelul ceres ma uit în bazinul de apa sarata , aproape gol , nici ei nu câștigă și nici noi nu avem posibilități, ne furam căciulă unul la altul.

    RăspundețiȘtergere
  11. din pacate bazinul este natural la SARATA MONTIORU -asa cum apele minerale erau gratuite in statiuni-ACUM AU PUS ROBINET mai mult ca sigur tarile din Europa-DUMNEZEU ni le-a dat gratuit si bogatii isi insusesc pe bani multi aceste comori romanesti

    RăspundețiȘtergere
  12. Așa este18,53 aud oameni la sf.biserica duminică și atunci este
    Explorarea omului de către om .
    Și Dumnezeu se supără pe noi și le ia.
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului că eu nu am nevoie încă de tratamentele lor,dar asta nu înseamnă că alți oameni nu au nevoie.
    Au sunt oameni bolnavi ,necăjiți și au nevoie de apă sărată
    Ce sa mai zic ?
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea,sa fim sănătoși.🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sclavagism era exploatarea omului de catre om. Din pacate vedem cum s-a reintors epoca sclavagismului peste tot, in intreaga societate, nu mai zic la locul de munca al majoritatii oamenilor - sunt exploatati si neplatiti corespunzator muncii si efortului depus, salariile nu tin pasul cu preturile tot mai exagerate.
      Ba se mai si spune ca gazul, apa si curentul deja platite de români sa fie date de pomana celorlalte tari, iar românii sa stea in frig iarna, sa nu foloseasca apa si sa se imbolnaveasca de la atata mizerie si frig indurate, sa foloseasca doar o ora pe zi becul si sa fie atacati de talhari pe strazile intunecate.
      Dar de ce sa impartim noi resursele deja platite dupa ce facem foamea si ne zbatem in lipsuri?
      Atunci sa fie aliniate corect si salariile romanilor ca in strainatate sau sa imparta si englezii, nemtii, francezii si absolul toti salariile lor foarte mari cu românii.

      Ștergere