luni, 18 iulie 2022

IISUS RASTIGNIT PE CRUCE ,STRIGA DE DURERE : AU ,AU,AU !

 


.


Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:
"Poti sa fii cu noi cand vii.
Iar gandul va fi Voia Domnului !"
Moment in care,vad un Cer de noapte albastru violet,un Cer catifelat ,iar sub Cer foarte aproape de pamant,vad SFANTA CRUCE din lemn masiv,Cruce pe care era rastignit in carne si oase,Insusi Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
Scumpul si blandul nostru Mantuitor avea o Coroana mare de spini pe cap si pe fruntea toata. Era facuta din ramuri de culoare inchisa,nu erau ramuri verzi,dar aveau niste spini foarte mari ,spini ascutiti si grosi,si lungi pana la 2 cm .Cineva nevazut de mine,Ii apasa pe cap Coroana de spini,in timp ce Mantuitorul bland si bun ,era deja rastignit pe Cruce.


Coroana de spini I-a cuprins capul si fruntea Sa,toata.Ca o caciula care ar cadea pe frunte, atunci cand e prea mare.
Numai ca,aceasta Coroana de spini I-a scrijelit Fața Lui Iisus,I-a ranit-o toata si indata au inceput a curge râuri de Sange sfant si nevinovat.
La asa răni pe cap ,pe frunte si pe față,IISUS HRISTOS striga cu durere mare,asa:
"Au! Au ! Au !"
Il vedeam cum deschide gura SA,si striga de durere asa ca mai sus.
Maica Domnului privea la Fiul Său Prea iubit,ca la un Soare orbitor de stralucitor,asa stralucea Iisus pe Cruce ,pentru Maica Sa si a noastra a tuturor.
Si intr-o clipa ,totul se schimba dragilor, si O vad pe Prea Curata Fecioara Maria strangandu-si pruncutul la piept,cu obrazul Său lipit de obrajorul Pruncutului Iisus ,care se afla pe bratul stang al Maicii Prea Curate Fecioare Maria.

.
Dar in acelasi timp,in fața  MAICII PREA CURATE cu pruncutul viu in bratele Sale, statea Sfanta Cruce cu IISUS rastignit pe ea,IIsus care deschide gura Sa ,si striga de durere asa:

"Au! Au ! Au !"
Iar in clipa urmatoare, totul a disparut asa ca prin topire.
Prieteni dragi, sa strigam si noi cate MANTUITORUL nostru bland si bun,sa strigam cu toata fiinta noastra asa:
Imparate Ceresc Te rugam,Te imploram,iarta-ne,iarta-ne ,iarta-ne ! 
Sa nu-Ti intorci Fața Ta insangerata de la noi pacatosii ,cei care Te-am rastignit cu pacatele noastre,Amin!
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,Te rugam,Te imploram,roaga-te pentru noi pacatosii la Fiul tau si Dumnezeul nostru,ca sa fim mantuiti.Amin!
Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Ooo!! doamna Maria numai când citesc și văd acest mesaj mă podidesc lacrimile de suferința Bunului Nostru Mântuitor
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa aibă milă de noi😭🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pazeste-te de covid mai bine! Nu stii ce dureri iti da.

      Ștergere
    2. 22.36, de cand lumea exista covid, doar ca se numea raceala, nu se numea nebunie si isterie curata!

      Ștergere
  2. Iisus este rastignit continuu de 2000 de ani incoace prin pacatele omenirii. Iar lumea s-a inrait, in loc sa se schimbe, sa se mantuiasca. Oamenii au devenit asa de rai cu semenii, cu un animal sau cu o pasare, cu intreaga natura. Daca nu iubesti Creatia lasata de Dumnezeu, nu Il iubesti pe Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. In 1981 un consilier al presedintelui Miterand al Frantei vorbeste de reducerea populatiei neproductive de pensionari prin provocarea unei pandemii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iranul a anuntat Ucraina ca nu va exporta drone militare Rusiei
    In timp ce Ungaria vrea suplimrntarea importului de gaze rusesti contrar politicii Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buteres secretar ONU-Omenirea in pragul unei sinucideri colective ,referindu-se la incalzirea Globala cu 30 de ani mai devreme decit se estimase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine pui si pesti ai onu?Niste globalisti finantati de bogatani nesatui.

      Ștergere
  6. Daca nu va puteti alinia la Europa si credeti mereu ca aveti idei mai nobile in capul vostru decat restul tarilor din Europa, faceti dupa capul vostru! Nu va tineti nimeni prizonieri.
    Dar sa n-ajungeti ca Putin sa ziceti ca va deranjeaza oarecum sanctiunile impuse dar ca mama Rusie se sacrifica oricum pentru partagul unuia singur care crede ca doar el are dreptate in toata tara!
    - Oglinda oglinjoara, cine-i a mai frumoasa din tara?
    - In tara aceasta (Rusia) stapane, tu esti cea mai frumoasa din tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta s_o spui despre cocota cocainomana pe tocuri,tot o vladimir.

      Ștergere
  7. Isus Cristos a primit 5480 de lovituri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Procurorii din R Moldova spun ca dupa cererea de aderare la Ue a crescut cu peste 50 Alertele cu bomba din interior sau afara tarii datorita contributiei Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca sunt vecini cu ucrainienii!!!Se_aude???😆

      Ștergere
  9. O eruptie solara puternica peste citeva ore cea ce inseamna ca se suprapune cu canicula verii fiind pericol pentru cei din cimp cu afectiuni cardiace in virstra.
    Romania mai protejata fiind in partea Pamintului protejata de umbra de nopte a Pamintului dar tot globul afectat de ciclul solar de 11 ani cu activitate maxima a soarelui dar si a caniculei care e accentuata pentru citiva ani marind seceta si reducind drastic productia agricola mai ale la culturile agricole semanate primavara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cristescu de la Satu Mare-Liderii UDMR profund corupti ei nu vor binele in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumitru Prunariu spune ca oferta Rusiei de restituirea Tezaurului Romanesc de la Moscova dar a fost oprit si interzis de ministerul de externe al Romaniei evreul Ungureanu cel ce vindea in interes propiu si fundatia Gojdiu de la Budapesta unei fundati evreiesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Azi a fost intilnirea in Iran al sefilor de stat al celor trei conducatori Putin al Rusiei si Erdogan al Turciei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Azi recorduri istorice dupa recorduri de temperatura batute cu multe grade peste cele vechi si inMarea Britanie ajunse la peste 40 de grade dar si in nordul Frantei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Primarul ilegal spionul Fritz al Timisoarei acuza la DNA examene de angajare fraudate prin falsuri.
    Cam tot asa a fraudat si el inclusiv prin declaratii in fals ca ar fi avut studi superioare si domiciliu in Timisoara cea ce era fals dovedit ulterior-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Haide sa privim si pozitiv lucrurile care se intimpla,si ca va veni o vreme cind aceste lucruri nu vor mai fi ,pentru ca este scris,cei buni nu vor mai fi amestecati cu cei rai,si cei buni nu vor mai suferi aceste pedepse inpreuna cu cei rai,fiecare va plati dupa inima lui ,bunul cu bun si raul cu rau,de acea trebuie sa vina sfirsitul acestui fel de viata prin judecata,de ce sa sufere cineva pentru pacatele altuia,de acea este necesar sa vina Iisus ca judecator de aceasta data,pentru ca mintuitor a fost.

    RăspundețiȘtergere
  16. 24 amenzi pentru operatorii care manipulau piata energiei in conditiile cind productia hidro va scadea datorat secetei ca si consumul populatiei refus cu 5 procente pe motive de economie-craciun.

    RăspundețiȘtergere