vineri, 29 iulie 2022

IISUS HRISTOS RASTIGNIT PE CRUCE ,PLANGE CU RÂURI DE LACRIMI DE SANGE !

                                             29 Iulie 2022, ora 7,10 !


                                                     Dragii mei,


In aceasta dimineata,treaza fiind, mai stateam putin in pat insa cu ochii inchisi.

Astfel, vad sub plafonul camerei mele, cum a aparut o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi descopera ca fiind in carne si oase, pe Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos,rastignit pe Sfanta Cruce.

                     

Dragii mei, Iisus Mantuitorul nostru bland si drag si prea iubit,avea legata de mijlocul Său,o panza alba usor transparenta.
Parul Lui castaniu si ondulat, era spalat in râurile de sânge care-i curgeau din ochi si de pe fruntea Sa.
.

Râurile de sânge ,Ii curgeau din tot Trupul Său prea sfant si prea curat. Scumpul nostru Mantuitor avea tot Trupul Său, de sus si pana jos, spalat in prea scump si prea sfant sangele Său care, Ii țâșnea de peste tot,din tot corpul Său si curgea sub forma de siroaie de sange.

.
Niciodata dragilor, niciodata nu am vazut atata sange sfant, ca sa curga din tot Trupul Mantuitorului nostru bland si iubit.
Dragii mei, sa ne rugam Mantuitorului nostru Iisus Hristos, ca sa ne apere de tot răul revarsat in lume de Satana cel cumplit care lucreaza cu oamenii care si-a vandut sufletul lor satanei,  si care fac atat de mult rau omenirii intregi.
Pentru noi plange Mantuitorul Lumii intregi, pentru chinurile si suferinta care ne asteapta pe toata suflarea globului pamantesc.
Dar,de nu ne vom pierde Credinta in Dumnezeu si in Maicuta Domnului,de ne vom lepada de Satana prion iubire si dragoste fata de Aproapele  nostru, de vom fi cu toata fiinta noastra catre Dumnezeu si catre Maica Domnului cu Sfintii Sai, putem fi siguri ca vom rezista oricarei incercari. 
Asadar,sa avem Credinta,dragoste si nadejde in Prea Sfanta Treime si-n Prea Curata  Fecioara Maria, si vom fi ocrotiti cu siguranta.
           Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. ATENTIE !!! Sunt cititori care vorbesc foarte urat la adresa mea si a altor cititori. Trimit Comentarii injurioase,murdare,de nereprodus aici. Ii avertizez pe acestia care ,din plictiseala, din prea multa idiotenie scriu astfel de Comentarii,ca nu le voi publica aici! Ba mai mult,ma voi adresa Autoritatilor in drept,ca sa-i descopere si sa ia masurile care se cuvin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sint lacheii mercenari ai lui Iohannis,cei vinduti interesrlor straine Romaniei,niste marionete de doi bani platiti pe bani grei si pensii speciale din casta evreiasca-craciun.

      Ștergere
  2. Cei ce se comporta urit , intr-o zi le va parea rau dar va fi prea tirziu, Dumnezeu exista, Dumnezeu ne transmite semne si minuni prin profeti, dar VAI de cine nu crede in cuvintul Duhului Sfint.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apostolii, au fost bătuți , schingiuiți, și-au săvârșit martiriul în numele Domnului și pentru a-L propovădui pe Hristos,Fiul Său...iar d-voastră vă lamentați de faptul că sunteți jignită de câteva "mesaje ". Când propovăduiți in numele și pentru numele Domnului, trebuie să fiți pregătită și pentru asta. Sfinții închisorilor au fost torturați pentru credința lor, pentru nelapadarea de Dumnezeu și nu au avut cui să-și strige durerea și foamea ,nu aveau voie nici măcar sa se închine. Mulțumiți cerului că sunt doar mesaje, căci vor veni vremuri când nu veți mai avea cui vă plânge, căci s-ar împuținat credința și seceta asta e răspunsul lui Dumnezeu pentru ura ce domnește în sufletul unora. Nu căutați dreptate la oameni,căci nu de acolo e judecata cea dreaptă, rugați-va pentru cei ce vă ponegresc că astea sunt semnele de pe urmă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim30 iulie 2022, 00:54Nu ma plang ! Dar nici n u voi intoarce si celalalt obraz. Dumnezeu ne-a inzestrat cu minte ca sa gandim si sa facem alegeri in viata,fie bune sau mai putin bune. Dar asta nu inseamna ca oricine poate sa spuna orice si sa arunce cu noroi si cu mizerii. Cui nu-i place acest Blog, sa nu citeasca.Dar sa nu-si lase mocirla aici,iar eu sau cititorii sa suportam mizeriile lor. Niciodata!!!

      Ștergere
    2. Anonim30 iulie 2022, 00:54 V-ar placea sa vedeti aici scrise cuvinte mizerabile,triviale,vulgare care nu pot fi reproduse? V-ar placea sa vedeti un nebun sau o nebuna care uraste poporul roman si-l face in toate felurile?Daca da,atunci aflati ca eu nu voi permite nimanui sa-si verse toate mizeriile aici!

      Ștergere
    3. Doamna Maria are dreptate! Sa fie blocata acel personaj infect care vorbeste murdar si care nu are ce cauta pe un blog crestin. Sa fie blocat acel personaj de autoritati. Iti poti exprima punctul de vedere, dar civilizat, fara jigniri.
      Daca este impotriva românilor personajul respectiv de ce se mai deranjeaza sa stea sa isi piarda timpul la discutii cu romanii? Sa stea de vorba cu cei care au acceptat asemenea caricatura langa ei, dar nici un strain nu va aprecia asa ceva pentru ca daca iti vorbesti de rau si tradezi propriul popor, cu siguranta va fi oricand dispus sa ii tradeze si pe aceia si prieteni adevarati nu va avea nicicand in nimeni!
      Nici eu nu sunt de acord cum vorbeste acel personaj mizerabil de urat de Sfanta Maicuta a Domnului, de Iisus sau de sfinti. Nu mai zic ce urat am asistat aici pe blog la felul mojic si cum se exprima cu ceilalti cititori.
      Important este sa nu ii fie publicate mesajele injurioase, necivilizate, murdare ale acelui personaj. Daca are probleme psihice nu este o rusine sa se duca sa se trateze si sa se salveze. Insa daca sta asa si se afunda tot mai mult in noroi este chiar o rusine. Mai râde si cel rău de personajul acesta hidos, hilar, nu stiu cum il putem defini... poate / sigur e demonizat(a)?!

      Ștergere
    4. Românii ar trebui sa fie mai uniti! Ati vazut la alte popoare, etnii, cum sar imediat unii in apararea celorlalti desi nici nu se cunosc si sunt vinovati?
      Una dintre etniile refugiate aici in România ca in sanul lui Avraam si care au venit din India acum cateva secole, desi fura, omoara, jefuiesc si au un comportament ingrozitor, sunt necizelati, ne-au facut de rusine in intreaga lume, numindu-ne pe toti asa, desi românii sunt total diferiti de rromi... Oricum, sa stiti ca toti aceia se simt jigniti daca li se spune rromi (de la bautura 'rom') si sunt indignati ca nu li se spune asa cum de atatea secole au fost ei numiti - denumirea reala de 'tigan' din DEX.
      Acea etnie sare imediat la scandal, sunt iuti la manie, hoti si criminali si mai afirma si ca ar fi discriminati. Dar acum ce or vrea?????? Pentru crime, violuri, furturi si talharii sa fie premiati aceia?
      De unde au ca in Texas arme, sabii si tot ce vedem in jurnalele de stiri din fiecare seara?
      Cersesc coliva de zici ca mor acolo langa masa si arunca dupa aceea coliva, iar ei au pana si turlele, acoperisurile si tamplaria din AUR pur de la palate! Din ce au facut asemenea averi? Din exploatari din astea, ca dupa "da-mi coliva ca mor aici", vine si celebra cerere de minim 10 lei ca au si tarif fix. Acum leul nu mai este multumitor sau cat are fiecare sa le dea. Acum impun. Si am vazut cum unora mai "slabi" (batrani, de exemplu) le "cer" bani cu cutitul la gat la coltul de dupa Biserica. Daca vrei sa imparti un covrig cuiva care se vede ca e mai amarat si chiar are nevoie de acel covrig sau de o paine, nu te lasa, trag de tine chiar daca esti solid, pana te darama peste masuta cu pomeni de la Biserica sau iti dau pomana pe jos. Si pe urma sa ii vezi cum arunca aproape tot ce li se da de pomana... pastreaza DOAR chestii extrem de scumpe cu care sunt invatati, au gusturi superfine. Si nu au muncit o zi in toata viata lor cu carte de munca. Dar au ajutoare mai mari de la stat decat cei care au muncit 30 sau 40 de ani! Au "muncit" doar sa faca o duzina sau mai multe duzini de "copii" (ale lor) si atat, nimic mai mult. Pentru asta primesc ei bani de la statul român si asta tot din banii nostri, ai românilor... Chinezii sunt obligati sa nu faca mai mult de 2 copii, iar pe astia ii premiaza cu venituri colosale statul si de unde mai au bani de palate de clestar, invelite / acoperite cu aur, marmura scumpa, diamante????? De undeee?????
      Mi-am varsat si eu oful aici pentru ca ne iau de la gura romanilor bunurile proprii, pentru ca sunt hoti, ne fura pe fata si nu pot fi civilizati, din cate putem vedea.
      Daca o babuta isi vinde verdeata pe marginea drumului pentru ca a fost alungata din piata cu sabiile de acestia, tot babuta e tavalita pe jos. Dar la astia nu vezi sa le faca vreo ancheta nimeni. Pentru ca sunt uniti, ameninta, talharesc, omoara, dar daca noi, toti cei majoritari - ROMÂNII, din justitie, din autoritatile locale, din toate domeniile, din societate la modul general, daca ii anihilam si ii dovedim, atunci poate reusim sa redevenim ce am fost ROMÂNIA de odinioara recunoscuta pe plan local si international altfel - romanii sunt oameni cinstiti, harnici, buni, frati buni unii cu altii. Dar numai impreuna reusim, sa lasam lasitatea deoparte. Pentru ca azi il talharesc pe altul, dar maine poti fi tu victima acestei etnii unite, cu care nu are nimeni nimic, nu e vorba de discriminare sub nici o forma, dar nu se poate sa mai fie românii atacati, talhariti, omoarati de acestia care nu au un Dumnezeu, sunt cum sunt...
      Oriunde ar locui, locuiesc in mizerie, dau boxele de 2 metri la maximum, petrec continuu, nu muncesc, dar au zgarzi si kilograme de aur pe ei. Si mai si indraznesc sa cerseasca. Oricum e vinovat cine le da unor astfel de personaje si incurajeaza cerseala, nu cine cere.
      Nu avem nimic cu cei cinstiti din acea etnie care ne-a facut de rusine peste hotare, dar nu prea am vazut prea multi cinstiti...

      Ștergere
    5. * (...) sa fie blocat acel personaj (...)

      Ștergere

    6. Anonim31 iulie 2022, 16:05 Scrie intotdeauna sun anonimat si nu are pagina de socializare. Nu am cum sa-l blochez,doar nu-i publica comentariile care dovedesc ca vin de la o minte foarte bolnava,care traieste inafara Romaniei.Ii uraste efectiv pe toti romanii din Romania si-i jigneste folosind cuvinte triviale. Este un om cu grave afectiuni psihice.

      Ștergere
    7. Sa mearga sa se trateze, altfel se face de rusine. Nu e rusinos sa se trateze daca este bolnav, sa recunoasca si sa urmeze tratamentul cat inca se mai poate si nu e prea tarziu.

      Ștergere
    8. Se jigneste pe sine si se improsca singur(a) cu noroi din moment ce ii jigneste pe romani. A uitat de unde a plecat. Un caracter foarte urat!
      Nu e de condamnat cineva care pleaca in strainatate sa isi faca un rost mai bun, dar daca acolo merge si isi improsca propriul popor din care provine, atunci nu dau pe el vreun ban nici strainii, reprezinta un gunoi al societatii pe care nici strainii nu pot aprecia o astfel de persoana care isi denigreaza propriul popor.

      Ștergere
  4. Foarte bine. Ejectati-i pe cei săraci cu duhul vânduți celui rău. Nu le e rușine si iau în deradere numele Domnului

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim00,54 doamna Maria are dreptate,nu are nimeni dreptul să jignească pe nimeni ,cu atât mai puțin pe doamna Maria.
    Nu sunt avocatul doamnei Maria dar nu credeți că Dumnezeu a lăsat iubirea de aproapele nostru pentru toată lumea.
    De ce sa fie pregătită doamna Maria sa fie jignită,sau alti interlocutori care scriu aici pe blogul personal al doamnei Maria.
    Am văzut și eu oameni din aceștia care dacă ai un pic de credință și bun simț te ia de prost,greșit!!
    In momentul când îți impui punctul de vedere incep mai zici că ții post,că mergi la biserică,etc.
    Oare Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului nu a lăsat posturi și iubire la toată lumea?
    De ce să jignească?
    Doamna Maria va pup și vă îmbrățișez cu mult drag,iar la cei care confundă respectul și bunul simt cu prostia,TAIATI-LE MACAROANA.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🤭🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu puteți bloca accesul respectivelor persoane după prima necuviintă, ca să le tăiați elanul definitiv?

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim30 iulie 2022, 09:16 Sunt Anonimi,si mereu isi schimbalocul.Am incewrcat ,dar apar la scurt timp din nou.

    RăspundețiȘtergere
  8. Omul ar trebui sa fie mai bun. De aceea se si trimit atatea calamitati peste oameni - din cauza pacatelor lor.
    Un citat foarte bun il gasiti aici: "Desigur, dacă e să fim sinceri, omenirea provoacă anual daune extrem de mari pentru planetă. Asta dacă e să luăm în calcul schimbările climatice provocate de omenire, defrișările constante, poluarea apelor planetei, distrugere ecosistemelor."

    RăspundețiȘtergere
  9. Iisus plange de 2000 de ani pentru omenire de nu se mai opreste din plans de atatea veacuri, oamenii nu inteleg nimic, tot rai raman, nu vor sa se schimbe in bine, nici atatea calamitati nu ii schimba, din pacate.

    RăspundețiȘtergere