joi, 28 iulie 2022

BOMBE DE LA RUSI ,IN ROMANIA?

 

.
28 Iulie 2022,ora 5,11 ! 

Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

"Federatia rusa.
Federatia rusa in Romania .
Dar un alt glas intervine si spune:
Am auzit ca vinde bombe!"
Dupa care, se asterene linistea. 
Dragilor, cand se va intampla acest lucru,eu nu stiu a va spune. 
Dar in timp, vom auzi de o astfel de situatie neplacuta,din pacate.
Datoria mea in Fața Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului,este de a scrie toate cate aud si toate cate vad,numai cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.Adeverirea lor, va fi numai dupa randuiala Lui Dumnezeu.
Sa ne rugam fratilor, sa ne rugam la Prea Sfanta Treime si la Maicuta Domnului ca sa ne daruiasca sanatate, pace si liniste sufleteasca si intarire in Credinta. Si nu in ultimul rand dragilor, sa multumim ca suntem in viata si ca ne bucuram alaturi de cei dragi.
Cu dragoste,Maria.


26 de comentarii:

  1. Sper sa ne apere extraterestrii , ca asa ati spus .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu ne apara, nu extraterestrii!

      Ștergere
    2. Anonim29 iulie 2022, 14:58 Dumnezeu ne apara prin fiintele pe care le-a creat,fie ei oameni pamanteni sau extraterestri.Niciodata nu o sa-L vedem pe Dumnezeu ca vine si trage de urechi pe cei care ne fac rau.DUMNEZEU ne va apara trimitind fiintele extrem de intelepte si de puternice ,care locuiesc inafara planetei pamant.

      Ștergere
  2. Unul din riscurile apropierii frontului si se adauga destabilizarea interna planificata de afara si santajul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. noi nu avem nevoie de bombe rusesti-prin drone se manipuleaza tot- deja minele circula pe MAREA NEAGRA gasite si in bulgaria-niste neispraviti!

    RăspundețiȘtergere
  4. posibil 2-3 de intimidare, una pe palatul parlamentului unde ziceati ca vor creste flori de mușețel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar de ales stim dar se pare ca vor fi mai milte
      vom vedea si in toamna din noile carti unde mai sint mesaje nepublicate despre Romania-craciun.

      Ștergere
    2. Dacă va fi cu țintă pe palatul parlamentului barem să se orienteze să traga cand sunt astia toti acolo. Nu de alta dar e păcat să irosesti bombardeaua si asa scumpa cand palatul parlamentului este gol. Apoi se merge la cules de mușețel crescut bio din gavanele porcinelor de sparlamentari.

      Ștergere
  5. Alarma cu bomba la Cluj.
    Aeroportul international Aurel Vlaicu Baneasa din Bucuresti al treilea din lume ca vechime redeschis dupa 9 ani de reparatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ziua Ambulantei la 116 ani

    RăspundețiȘtergere
  7. Era de mai multi ani un mesaj cupericol de atentat la cluj-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Atunci când vezi că un om este rău, contrazice-l cu bunătatea ta, cu iubirea ta! Nu ii explica că este rău, arată-i prin faptele bunătății tale că greșește și că poate să aleagă și altă variantă, adică să fie bun, înțelegător, răbdător! Dacă fiecare om ar încerca să fie bun, să facă bine, atunci lumea ar fi diferită, bucuria și zâmbetul ar fi pe fața și în inima fiecăruia! Tot mai multe fețe triste și oameni necăjiți, supărați, nemulțumiți! Haideți să schimbăm lumea prin bunătatea și dragostea noastră! E gratis să fim buni, e gratis să zâmbim, să ne bucurăm! Să lăsăm judecata, cârtirea, nemulțumirea și să devenim niște oameni smeriți, pozitivi și plini de credință și dragostea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omul ar trebui sa fie mai bun. De aceea se si trimit atatea calamitati peste oameni - din cauza pacatelor lor.
      Un citat foarte bun il gasiti aici: "Desigur, dacă e să fim sincer, omenirea provoacă anual daune extrem de mari pentru planetă. Asta dacă e să luăm în calcul schimbările climatice provocate de omenire, defrișările constante, poluarea apelor planetei, distrugere ecosistemelor."

      Ștergere
  9. Doamne Ajuta doamna Maria
    Sănătate și mântuire sa ne aducă Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    Să ne apere de tot cei rău🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  10. Azi e sarbatoarea Imnului National,cantat prima oara in public la Ramnicu de Valcea.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Compus Ilie de Anton Pan aroman venit din Bulgaria care a compus multe cintece cintate in biserica ortodoxa si alungat din Rimnicul Vilcea prntru ca s-a casatorit cu o calugarita de la manastirea unde le compunea-craciun.

      Ștergere
  11. Un vapor ucrainian la gurile Dunarii explodat de o bomba ruseasca lingacanalul Bistroe la citiva km de Sulina ,iar alti doi ucrainieni omoriti de bomba lor pe linga plaja unde voiau sa faca baie.
    In timpul asta romanii foarte supatati pe marile intirzieti de trenuri din cauza copacilor dobotiti de vijeli pe liniile ferate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu R Mol. se va termina repede. Apoi, vom vedea. Zilele trecute satelitii lui E Musc erau deasupra Constantei. Intamplare??? Acum zboara avioanele in Cta ca fluturii vara. Nu vreau sa ma gandesc si la ce a prezis C.H. cum ca o tara N__o va fi atacata. Pacatele noastre duc la aceste nenorociri, vezi coruptia aproape generalizata in E, nedreptatea, imoralitatea, inversarea valorilor peste tot, avorturi (milioane), legalizarea ... . Asa ca ne mai miram de ce va veni? Oricum suntem complet nepregatiti.

    RăspundețiȘtergere
  13. In 1919 atacului Ungariei sovietica Romania raspunde cu contraatacul care salveaza Ungaria si Europa de Vest de comunism prin ocuparea Budapestei si Alungarea lui Bela Kun.
    Acum pericolul pentru Ucraina si Europa vine de la depozitul imens de armament sovietic din Transnistria daca ar cadea in mina Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Putin taie gazul Letoniei dupa cum facuse si cu Polonia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Generalul rus Soigu vorbeste de refacerea Urss-ului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. CIA a desecretizat un Raport cu planul Ungariei de atacare Romaniei in 1989,desi ambele erau in Pactul de la Varsovia-
    Acum sint mari similitudini cu relatia Ungariei cu Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. De la Șoigu, cu dedicație 😎🇷🇺

    RăspundețiȘtergere