sâmbătă, 23 mai 2020

UN PREOT VA FI INCATUSAT ?


                                              22 Mai 2020,ora 17,15 !

                   Hristos a Inviat ,dragii mei !

In aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe blog, aud glas care spune asa:
            "Am fost instiinţaţi că, in Preot care a venit incatusat de la Constanta la Mangalia...!"
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dar,eu vad inspre Sud,de parca as mai fi avut un al treilea ochi la ceafa,vad un Preot cu vesminte negre si cu mainile sale aduse una peste alta la spate,peste care straluceau catusele din inox.
Părintele era impins de cineva nevazut de mine,căci de multe ori venea cu viteza inspre faţă,ca si cum ar cadea din picioare.Eu il vedeam din spate, probabil,ca sa-i pot vedea catusele.
Dragii mei, din nefericire vom auzi de o astfel de situatie neplacuta.Cand se va intampla sau din ce motiv eu nu stiu a va spune.Sa ne rugam pentru sanatatea acestui Părinte, sa ne rugam pentru ca SFINTELE BISERICI sa se deschida cu adevarat,iar PREOTII BISERICII sa-si poata desavarsi munca de suflet si pentru suflete,alaturi de suflete.
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
 Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 







Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 


Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

             

32 de comentarii:

  1. Ceva cu Huși, un preot ar fi abuzat 3 minori,merita cel putin puscaria pe viață. Padure fara uscaturi nu exista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona ai gurita aurita. Pa.pa.

      Ștergere
    2. Dle Pa.pa, esti cumva " initiat" cu diploma ANATECOR? Nu esti rau la suflet. Dar existi, vegetezi, intr-un sistem ce a facut imens rău matricei energetice a Romaniei. O matrice e Vie. Si e asa cum a lasat-o Dumnezeu si au pastrat-o stramosii. ANATECOR si toti falsii initiati din Romania au facut un asa talmes balmes de religii si cai apirituale, incat traim intr-un Turn Babel. Nu se mai inteleg romanii intre ei si nu mai avem loc de profeti chiori. Ca sa nu mai spunem ca ati inversat tot ce era firesc si de la Dumnezeu. Nu cred ca trebuie sa-ti spun eu cine va repara totul prin Judecata. Evident, cei ce au distrus. Cu atatia initiati si clarvazatori, am ajuns o tara fara caini de paza. Unde copiii sunt vanduti si violati!

      Ștergere
  2. Adevarat a Înviat doamna Maria.
    Ma gandesc sa nu fie părintele Teodosie Snagoveanu el a fost singurul care zi sa nu închidă Sf.biserici.
    El este în Constanța și-a mai fost acuzat cu niste terenuri ca lea obținut cu bani europeni ceva de genul si ca le deține ilegal ma gandesc ca atunci nu a fost găsit vinovat,acum ca a mai zis cu bisericile sa le lase deschise,iau deschis iar dosarul.
    Sper sa nu fie asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masincuto, cu faza ceea si- o sters pacatele. Pa.pa.

      Ștergere
    2. Stii tu! Esti Dumnezeu pe pamant! Atatia postaci si comentatori pe net care se cred Dumnezeu, ca ma mir ca inca mai avem paduri netaiate si copii nefurati!
      Barbatii cu fusta se ascund pe internet! Dar viseaza la Mantuire ca ursul la miere si vrabia la malai.

      Ștergere
  3. Cred că este IPS Teodosie, din păcate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se vor produce multe mofificari ale scoarței terestre în urma caderii asteroidului din anul 2026

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/o-uriasa-placa-tectonica-de-sub-oceanul-indian-se-rupe-in-doua-este-ca-un-puzzle-1311542

    RăspundețiȘtergere
  5. Presedintele Americii, Donald Trump, a ordonat deschiderea bisericilor. Mare OM! sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa-l ocroteasca si sa-i lumineze mintea in tot lucrul bun. Avem nevoie de multa rugaciune ca sa scapam de acest rau adus peste noi. Bravo Radioului care a dat aceasta frumoasa stire care ne da curaj. Doamne al Puterilor Fii cu noi, ca pe altul afara de Tine nu stim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena, sta in puterea noastra sa le redeschidem, ca. Tatal. Ceresc abia asteapta sa vaza pornirea de la noi fiii si fiicele. Sale. De. Rusalii, dati iama in biserici, ca- s ale noastre. Pa.pa.

      Ștergere
    2. Poate dati iama si in strada, alaturi de parintii ai caror copii au fost furati si vanduti. Biserica e Vie. Nu e cladirea. Ziduri stiu sa ridice toti zidarii. Si masonii se cred arhitecti. Dar...ce sa vezi? Sunt incapabili sa creeze o frunza. Un melc. Un fluture, un copac! N-au fost in stare nici sa mențină Creatia asa cum a fost la origini. Dezechilibrele din natura li se datoreaza. Lor si noua. Avem lumea pe care ne-am construit-o si pe care o meritam.

      Ștergere
  6. Probabil ca este preotul violator.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bunicul Luizei;Toate Guvernele de 30 de ani nu au avut curajul sa se lege de traficul de persoane.
    Eu as spune ca e mult mai grav unii din traficanti au ajuns sa ne conduca si sa ne dea lectii de Democratie si de ...DICTATURA..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:21- uite asa va scapa Dinca! Bunicul, incult, agramat si fara cunostinte juridice, spune ca Dinca nu e vinovat, mama, la fel de inteligenta, spune ca Dinca nu e vinovat,voi, care nu faceti deosebirea dintre infractiune si contraventie, spuneti ca Dinca nu este vinovat si Dinca profita de toate aceste lucruri, contesta, pe Camera Preliminara, ancheta autoritatilor si dosarul posibil sa se intoarca la Parchet pentru refacerea urmaririi penale!
      Bah, dastepti sunteti! Ma-ntreb de ce in loc sa comentati aici, nu va vad in instanta...pe post de magistrati?!

      Ștergere
    2. Dinca nu a murit inca?
      Pentru ce il mai tin in viata?

      Ștergere
  8. Mona, Masinca, Alin , Anonim,....
    Tot ce putem face e să lăsăm "a judeca " pe alții, și să medităm continuu la Patimi și la Mântuire.
    Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la ars gazul pe net. Ne dam cu putin busuioc si o fărâmă de tamaie si ne credem sfinti😃😃

      Ștergere
    2. Pe bune ?!!De niste meditatii la fizica ce spui?Cica sunt foarte banoase!

      Ștergere
  9. Eu nu vreau ca parintele care a deschis biserica la Constanta sa fie arestat ; Nu va face inchisoare...

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 23,09 nu judec pe nimeni
    A SPUS doar ce spun altii la tv.am văzut știrile iar pe părintele Teodosie chiar îl admir ca a fost singurul care a luat atitudine de a nu fi închise bisericile.
    Cu a nu judeca pe nimeni dacă citeau comentariile mele chiar zic mereu acest lucru sa nu judecăm pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.53 inseamna ca tie iti pasa mai mult de niste ziduri decat de semenii tai. Ti-ai fi dorit ca ei sa se imbolnaveasca imbulzindu-se in biserica si stii bine ca oamenii in varsta adica cei mai vulnerabili veneau mai mult. Jici ca nu judeci dar judeci, pe presedinte, partidul care il sustine, pe cei care au alte opinii pe blog etc.

      Ștergere
    2. 21.11 eu nici pe voi astia pro inchisori nu v as baga la puscarie...
      Ti se pare ca Bulgaria a ,,avut inmormantari'' pt. ca a avut bis.deschise de pasti ?
      De alfel majorutatea au avut bisericile deschise...
      Pastreaza ,,gandaceii'' pt. altii ca la mine nu merge cu ei...
      Maine se anunta ploaie cu fulgere tunete, ai paratrasnet pe cap ca trasnetul chiar face victime nu se joaca..
      Si cand destabilizezi Viata prin 5g si poluare extrema vezi Wuhan n.Italiei, America si restul nu te scapa nici o masca sau antiumanizare, cum ii ziceti voi distantare 😐asadar preotul din Constanta va fi aparat de mine, daca e cazul;
      Am mai spus, repet:
      ce apar eu nu poate fi atacat,ce atac nu poate fi aparat !

      Ștergere
    3. 08.53 cred ca locul tau e la Obregia, prietene! Ai inceput sa te crezi Iisus?
      5G-ul e fix in capul tau cu gandaci cu tot.

      Ștergere
    4. Sa ma cred eu Isus ai scris?!?
      Esti mare zdreanta, zau.
      Nu de mine pacient tu doctor sau de tine ( fa-ti analize complete) este vorba, 5g nu este in capul meu, fuse in Wuhan unde picau aia hahahaha ...De RACEALA😄😄😄 ca mustele, 'geaba disimulezi ca nu merge...
      La viitoarea SA VA VAD, ce o sa faceti, mila mea are o limita.
      Pentru ca m-ai provocat reiau cererea catre presedintele Donald Tramp : Demite-l pe pe Johannis !
      Merci ca m-ai provocat dom doctor, 19.53 !

      Ștergere
  11. S-a sinucis spinzurat in curtea casei, directorul de la OLCHIM Rimnicu Vilcea,Alin Smeu de 49 ani presat si santajat probabil de capusile de la fabrica pe care a adus-o in stare de faliment-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Ploaia aceasta a fost de aur.
    Inca este secetă mare anul acesta?

    https://www.realitatea.net/stiri/actual/ministrul-agriculturii-romania-na-mai-avut-o-asemenea-seceta-de-5060-de-ani_5eca6a2d1fc1af5540009ac2

    RăspundețiȘtergere
  13. Iar tu anonim 21;11 iti convine ce se intampla acum?
    Crezi ca ne îndreptăm într-o direcție bună?
    Fiecare are dreptul să spună ce crede,nu sa puna vorbe în gură altora sub anonimat.
    Asa fac si pe unde merg nu vor sa vada ADEVARUL de aceia merg lucrurile bine in tara noastra.
    Spre deosebire de unul ca tine spun ce gandesc si ce vad.
    Ha pa pa tai tai🤣😆😆😆

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06.56 Tu daca iti spui masinca nu mai esti anoima? Ai vreo poza si n-o vad eu?
      Cat despre „parerile” tale habotnice, ne putem lipsi de ele. Numai critici si vaicareli. ADEVARUL pe care il invoci este de fapt minciuna pe care o slavesti atunci cand votezi cu PSD si eroul tau puscarias Dragnea. Concluzia: nici nu gandesti si nici nu vezi bine! Iar replica ta e penibila si nici macar nu-ti apartine. Din cauza unora ca voi se scarbesc unii de biserica. Voi sunteti habotnici nu credinciosi. Cine a mai vazut credinciosi care slavesc furtul, minciuna si analfabetismul la conducerea tarii?

      Ștergere
  14. Te asteapta si pe tine premiul kalergi ca si esti frumos capitane mergand pe bita statika...

    RăspundețiȘtergere