vineri, 15 mai 2020

MAICA DOMNULUI PLANGE PENTRU ROMANIA SI PENTRU POPORUL ROMÂN ! DESCHIDETI USILE SFINTELOR BISERICI !

                                                           

                        Maica Domnului Tanguirea - www.icoana.net - Magazin Online de ....

                                            Hristos a inviat ,dragilor !

                       15 Mai 2020,ora 6,11 !

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care ,spunea ceva tare sfasietor.
Glasul spunea asa:
          "Maica Domnului stă în genunchi si se roaga pentru România si poporul român !"
Dragii mei, in aceasta clipa O vad pe Maicuta Lui Dumnezeu Sus in Ceruri, O vad stand in genunchi iar lacrimile-I curgeau precum izvorasele de apă de pe munte.
Asa arata si statea Maica Lui Dumnezeu:
          
Maica Domnului Tanguirea - www.icoana.net - Magazin Online de ....
In timp ce Maica Domnului plangea incontinuu, de jos lacrimile Sfintei Maicute se facuse precum Marea Neagra involburata,care face valuri.
Mai intai apa de la LACRIMILE Măicutei era de o palma ,apoi s-a mai inaltat si mai mult si mai mult,pana cand,apa (Lacrimile )se inaltase pana imediat peste umeri. Aici ,deasupra umerilor Maicii Lui Dumnezeu ,valurile lacrimilor s-au netezit si au ramas asa.
În tot acest timp,Maica Lui Dumnezeu privea in Sus,Lacrimile -I siroiau pe obraji ,apoi, cadeau in apa imensa care O acoperise aproape de tot, iar Mâinile le tinea stranse ca la Rugaciune.
Maica Domnului statea in Marea de Lacrimi,Lacrimile Sale pentru Romania si pentru poporul român.
Prieteni dragi,stim cu totii ca nimic bun nu ne asteapta daca MAICA LUI DUMNEZEU plange si se roaga atat de tare pentru România si pentru Poporul român. 
Mai stim cu totii faptul că, Romania este GRADINA MAICII DOMNULUI,dar, prin inchiderea Sfintelor Biserici pentru acei puţini crestini care intrau in Sfanta Biserica, Maica Lui Dumnezeu a fost prigonita din GRADINA Sa,din ROMANIA DUHULUI SFANT.
MAICA LUI DUMNEZEU Îşi facuse Locas sfant in Romania Duhului Sfant,dar si de aici a fost prigonita si batjocorita ,impreuna cu al Său Fiu si Mantuitorul nostru Iisus Hristos ,de cei care au inchis cu atata rautate si cu atâta ură Sfintele Biserici pentru crestini.
Ne spun insa acum,ca ne dau drumul la portile Bisericii Lui Hristos si ca ne lasa in curtile Bisericilor sfinte.
Nu domnilor !!!
Deschideti USILE SFINTELOR BISERICI pentru crestini!!!
Nu tineti pe MANTUITORUL HRISTOS si pe PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU in curtea BISERICILOR !!!
Ci deschideti USILE SFINTE pentru a putea intra in CASA SA! 
IISUS si MAICA SA si a noastra a tuturor, nu va sta in SFANTA BISERICA in timp ce noi crestinii suntem obligati sa stam la usa afara.Ci va sta in mijlocul nostru,dar acest lucru IL va mânia pe BUNUL DUMNEZEU si va cutremura Romania din temelii,daca nu veti deschide USILE SFINTE pentru toti credinciosii.
Va doriti acest lucru?Veti raspunde pentru ceea ce va urma in Romania si pentru ceea ce va suferi poporul român crestin ortodox.
Înca mai aveti timp ca sa va căiti si sa va cereti iertare de la SFANTA TREIME si de la MAICA LUI DUMNEZEU,pentru faptele domniilor voastre impotriva DUHULUI SFANT si a SFINTELOR  SALE BISERICI !
DUMNEZEU nu negociaza domnilor politicieni !!!
DUMNEZEU voieste ca tot ce este al Său si este plin de SFINTENIA SA,asa sa rămâna si nimeni sa nu puna mâna sa ,sau sa-I stea impotriva.
DUMNEZEU nu vine ca sa va inchida CASA POPORULUI sau oricare alte usi ale Partidelor, El va ajuta ca sa puteti conduce ROMANIA SFANTA, după PORUNCILE SALE. De nu o veti face,veti raspunde in Faţa Duhului Sfant fiecare dintre domniile voastre.
Pentru ca ROMÂNIA să se vindece,pentru ca ROMÂNIA sa fie OGRADA LUI DUMNEZEU si GRADINA MAICII DOMNULUI,nu mai intarziati si deschideti nu numai PORTILE BISERICII SFINTE ci si USILE SFINTELOR BISERICI,căci sunt ale DUHULUI SFANT,nu sunt ale domniilor voastre care luptati impotriva crestinilor si a Duhului Sfant!
                         Cu dragoste,Maria.

66 de comentarii:

  1. Gata, au deschis bisericile, aveti voie sa intrati si sa va rugati, se tin slujbele in curte, oamenii vor fi spovediti cu respectarea distantei regulamentare. Ce mai vreti?
    N-ati auzit ca la Putna 31 de calugari au COVID? Chiar nu intelegeti sa respectati niste reguli de bun simt? Daca voi vreti sa muriti, eu nu vreau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim15 mai 2020, 10:49
      Nu te obliga nimeni sa iesi din casa sau sa mnergi la SFANTA BISERICA! Stai in casa ,ca sa traiesti! Dar esti sigur ca vei trai si daca stai numai in casa ?Pentru ca DUMNEZEU ne/a dat viata si tot EL ne-o va lua ,indiferent ca suntem in casa sau pe langa casa!

      Ștergere
    2. Cum rămâne cu Pimen?
      Mai stie cineva ceva de el?
      Sau il declară peste cateva zile?

      Ștergere
    3. Anonim 10:49 dacă ajungi pe mâna dictaturii medicale din România fii sigur că vei fi scos bolnav de covid. Despre dictatura medicală instituită în România a început să scrie presa străină nu îmi aparține termenul. Deci în funcție de interesele dictaturii numerele celor bolnavi și morți cresc artificial. Nu degeaba dictatura Plăvanului și a ciumei galbene a mituit în această perioadă exact manetele de care aveau nevoie, justiție, poliție, presa și sistemul medical. Așa că pe vremuri veneau securiștii și te săltat apoi te scoteau nebun cu acte în regulă și ți se pierdea urma ucis în bătaie și înmormântat. Acum te scoate la ordin cu covid ți se anulează tratamentul pentru o altă boală pe care o aveai și ești lichidat apoi presa plătită te dă mort de covid. Aceasta este dictatura criminală de tip nou. Cine răspunde pentru cei uciși de actualul guvern criminal prin suspendarea tratamentului pe care îl urmau în această perioadă ? Ceea ce s-a întâmplat în ultimele două luni în România trebuie anchetat de un tribunal internațional a fost crimă organizată orchestrată de actualul guvern crimă care îl face invidios până și pe Adolf Hitler. În România nu mai există drepturi ci doar o zurbageală a clanului dictatorial acum apare unul și spune în batjocură ceva după o oră apare altul și spune altceva. Atâta nebunie și batjocură nu a existat în nici o altă țară în această perioadă nu este bună masca ba este bună, mănușile nu sunt bune ba sunt bune, se deschid terasele ba nu se deschid, nu veți mai avea nevoie de permis steaua lui David ba veți mai avea nevoie și exemplele de batjocură și de tratament a românilor ca a unor sclavi fără drepturi sunt nenumărate. România este condusă de o mafie organizată care pentru a micționa pe propriul popor mituiește cu bani diferite forțe de opresiune structuri ale statului. Ești naiv dacă ai încredere în manipularea tv unsă cu bani dați mită de guvern.

      Ștergere
    4. Anonim15 mai 2020, 10:49,Bine ca "ni sau deschis bisericile" noi multumim,iar pe tine nu te obliga nimeni sa mergi ca sa "mori",tu stai in casa !!

      Ștergere
    5. 14.52(@) Se urmareste ceva,sau e doar prostie?

      Ștergere
    6. Eu nu sunt sigr ca asta s-a intamplat la PUtna.

      Ștergere
    7. Ptr. gabi:

      https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/manastirea-putna-a-devenit-focar-covid-19-zeci-de-calugari-au-ajuns-la-spital.html

      https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-05-15/31-de-calugari-de-la-Manastirea-Putna-confirmati-cu-Covid-au-ajuns-la-Spitalul-Judetean-joi-noapte

      https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-nou-focar-de-coronavirus-in-suceava-31-de-calugari-de-la-manastirea-putna-internati-in-spital-1307558

      Ștergere
  2. Pai nu te du la. Putna. Si care- i problema ta, de fapt? Te deranjeaza ortodocsii? Meri la pocaiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:24, lasa fanatismele si diferentele religioase deoparte ca nu duc nicaieri numai la incaierare. Toti suntem oameni, toti avem nevoie de sanatate. De aceea trebuie sa avem grija ce facem fiecare, sa avem grija cum ne raportam vizavi de acest virus care inca bantuie. De ce nu gandesti inainte sa te apuci sa postezi ceva?

      Ștergere
  3. Nu acceptati sa fiti scanati cu termometrul cu laser,ei pretind ca iau temperatura si prin viclesugul asta marcheaza oamenii cu pecetea lui antihrist!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare asta cu termometru....bravo boss ,esti varf de gama!Auzisem ca au ascuns cipuri in supozitoare...dar pe asta cu pecetea nu o stiam...multa lume cu probleme...Dat dracu "Geiţ" asta!

      Ștergere
    2. Aoleu, asta cu supozitorul n-am auzit-o! 😂😂😂

      Ștergere
    3. E 100% adevarat ce am aflat despre scanare pt temperatura,duc la pierderea umanitatii si la pierzarea vesnica in iad!

      Ștergere
    4. Omule nu pricep exact cu sambata pe care tu o tii, pt ca nici-un preot nu a facut asta, ex A. Boca, Cleopa, I. Parvu...... dar restul lucrurilor le scrii bine.

      Ștergere
    5. Anonim 13:43,nu eu sau Arsenie Boca,sau Ilie Cleopa,sau Iustin Parvu,sau Ellen White,sau Nostradamus,sau Baba Vanga sau etc,nu noi am dat Sambata la si pt toata lumea,ci Dumnezeu de la Geneza,de la Facere a dat porunca aceasta tuturor oamenilor de a tine Sambata pt ca este Semnul Sau pt intreaga creatie de la crearea ingerilor si de la Adam si Eva,Porunca 4 din Cele 10 Porunci!Asta nu inseamna ca oamenii care vor sa tina si Duminica sau alta zi se duc iad,insa conditia e sa respecte Sambata ca Pecete ca semn intre Dumnezeu si oameni,sa faca ce ne-a invatat Domnul Iisus Hristos in Sabat,tot cea facut Mantuitorul in Sabat n-a fost desfiintarea sau dezlegarea Sambetei Sabatului,ci implinirea Sa prin predicarea Evangheliei,rugaciuni,vindecari si invieri din morti!Iisus ne cere nu doar in Sabat macar sa avem credinta,nadejde si iubire,ci in fiecare zi,orice zi data de la Bunul Dumnezeu este o binecuvantare,daca o traim in pocainta de toate pacatele si in sfintenie,sau un blestem daca o traim in pofte,pacate,placeri si faradelegi!

      Ștergere
  4. Ieri Iohannis a spus citind promterul ca unor copii mici ca daca nu sintem cuminti ne ma da 'Eu' o stare de Urgenta,probabil tot asa de Ne-Constitutionala ca si cea de a doua neprevazuta in constitutie dupa spusa profesorul de drept constitutional Gheorghe Iancu-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste despre covit,dar nici o vorba despre situatia economica a tarii! Handic M

      Ștergere
    2. Maria H, crezi ca situatia economica a tarii este mai importanta ca sanatatea si viata omului? Da, daca cazurile de infectari va creste, da, va da iar situatie de urgenta. De ce? Pt ca vor muri medicii, nu vor mai incape bolnavii in spitale. Deja sunt construite spitale pe terenuri de fotbal sau pe oriunde. Un presedinte trebuie sa aibe grija de cetatenii tarii. Chiar nu realuzati ca acest virus i-a facut pe medici sa-si dea demisia cu toate ca au 4000 euro pe luna? E un virus jumatate HIV jumatate SARS. Pt nici una din aceste 2 secvente, separat, nu exista vaccin sau tratament. Medicii din Timisoara v-au zis ca doar 10℅ din cei pusi la ventilatoare scapa. Dar cu plamanii, inima in insuficienta, cu sechele mari. Naiba stie daca cei infectati, peste cateva luni nu vor fi declarati ca facand boala SIDA. Asa ca ganditi-va de 2 ori inainte sa dati mesaje. Este un virus mortal. Nu e de gluma, asa cum isi inchipuie unii. Daca nu credeti mergeti intr-un spital cu cei bolnavi si ingroziti-va. Moartea nu se ia in ras.

      Ștergere
    3. Da, cred cu tarie ca mancarea e mai importanta ! Sanatos si mort de foame, buna treaba!

      Ștergere
    4. 13:44, bolnav si ghiftuit e mai bine? Numai la plinatatea pantecului te gandesti. Sanatatea e mai importanta, nu uita. De foame nu a murit nimeni (exceptie unii bieti copii din Africa) dar de bolie trupului da. Cand vei realiza?

      Ștergere
    5. Eu incep sa cred ca unii oameni pur si simplu nu au discernamant. An .00.04., ai explicat foarte bine cam care e situatia. As mai adauga ceva : daca epidemia asta va fi in crestere si se vor imbolnavi cei care muncesc, nu vei mai avea nici mancare, an.13.44., ca nu va mai fi cine sa o produca si comercializeze. Iar sistemul sanitar va colapsa, cadrele medicale sunt si ei oameni, se pot imbolnavi si chiar muri. PS. Daca cineva drag voua ar muri de aceasta boala ( poate chiar contaminat de voi ), tot de economie v-ar pasa mai mult ? Trebuie ca fiecare sa aiba constiinta treaza, sa aiba grija de sine si de cei din jur, asta pentru a putea sa se relanseze si economia. PS.2. Pentru cei cu teoria conspiratiei, care nu cred in existenta acestei maladii, puteti sa va oferiti ca voluntari in spitale care ingrijesc bolnavii contaminati de acest coronavirus, e nevoie de voluntari. Asa va veti convinge, veti vedea cu ochii vostri adevarul.

      Ștergere
  5. Cu totii ar trebui sa postam mesaje constructive, sa facem un pic de educatie, caci poate citesc acest blog si tinerii, in formare. Destul ca televiziunile, media in general, nu face educatie. Daca si noi aici nu indemnam semenii nostri sa faca ce e bine pt sanatatea lor, atunci... Acest mesaj il interpretez ca va urma ceva grav, caci de fiecare data cand aveati mesaje cu Iisus Cristos, Maica Domnului sau alti sfinti, au urmat lucruri f grele si grave. Nu va fi bine, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt așa de bucuroasa că în sfârșit am mers la biserica azi dimineață și m-am și spovedit și împărtășit.Spun asta nu că o mândrie ci că o bucurie imensa pe care o împărtășesc cu voi dragi anonimi aici.Multumesc doamna Maria .Menționez că sunt catolică.O zi frumoasa va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  7. HRISTOS A INVIAT! Domnule 10:49, probabil nu intelegeti ce inseamna sa traiesti o viata duhovniceasca. Ganditi doar omeneste. Sa stiti ca "virusul" este creat, ca si noi, tot de Dumnezeu si ca Dumnezeu, Cel Care l-a creat il si controleaza, il poate anihila pe loc. Dar "virusul" asta, ne-nou ci doar "adaptat" vremurilor noastre "moderne" , este teza de viata a fiecaruia. Unii pica pe mana lor, altii raman credinciosi Creatorului Lor. Sau ganditi ca ne tragem din maimutza? Nici Darwin-platitul nu a murit crezand asta ci cerea sa i se citeasca pasaje din Prea Sfantul Cuvant al lui Dumnezeu, Evanghelia. Lamurit cum e cu ne-frica altora?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii nici măcar din mamuta.

      Ștergere
    2. Elena, virusul e creat de om. Dumnezeu nu face rau omenirii. De ce ar da Dumnezeu un virus ucigas? Tu nu IL cunosti pe Dumnezeu cu adevarat, doar crezi. Tu ti-ai taia vreun deget de la o mana, sau ai face ceva rau corpului tau care sa-ti dauneze sanatatii tale cu buna stiinta? Astept o profunzime in intelegere de la tine, inainte de toate. Una ce are legatura cu Sufletul nu cu mintea. Pe Dumnezeu nu-L poti cunoaste cu mintea.
      Si nu uita, Dumnezeu este Iubire, iar Iubirea NU ucide ci Iubirea sustine viata intotdeauna.

      Ștergere
  8. S-a redeschis Site-ul Justitiarul .ro inchis de oamenii Dictatorului pentru a inchide ADEVARUL-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca iesiti afara, evitati multimile de oameni.
    Stati la distanta de 2 m unul de altul in spatiile inchise.
    Anuntati imediat autoritatile acolo unde observati ca nu se respecta aceasta distanta in spatiile inchise. Pentru ca nerespectarea distantei inseamna posibilitate de infectare. Fiti cu atentie la semenii vostri si nu-i lasati sa incalce aceasta regula foarte importanta! Anuntati imediat autoritatile unde vedeti oameni iresponsabili care nu respecta aceasta distanta daca sunt in spatii inchise.
    Respectati normele de igiena.
    Purtati masca de protectie in mijloace de transport in comun, la locul de munca, spatii comerciale si in alte spatii inchise unde prezenta nu poate fi evitata).
    Fiti vigilenti si protejati-va!
    Pana nu dispare acest virus, nu avem ce face. Trebuie sa fim precauti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da așa să faceți! Turnați pe toti care nu va plac și spuneți că au strănutat fără mască, ca nu păstrează distanta și mai stiu eu ce sa inventați. Scrieti și informari ptr. cä se plătește bine. O tara de turnători. Vă mai mirä ca plânge Maică Domnului. Anonimul âsta cred că s-au ocupat toată viața cu turnatul- și asta este o meserie.

      Ștergere
    2. 19:43, gresesti. Tu nici acum nu ai inteles ca precautia te tine departe de infectare. Daca ne manifestam "balcanismele" unde crezi ca se va ajunge? La un val imens de infectari. Nu vor fi in stare spitalele sa acopere asemenea val. Tu nu esti constient de pericol. Da, romanii trebuie sa respecte distanta si sa se asigure ca si aproapele face asta, daca ne pasa noua, unora de altii. Trebuie sa actionam ca un intreg constient. Altfel nu va fi bine deloc. Iar in ce privesc obsesiile-ti cu "turnatori" incearca sa le dai jos, daca nu poti singur apeleaza la persoane care sunt acreditate sa ajute pe cei care au aceasta problema.

      Ștergere
    3. Mai, pana la urma o sa ne spuna sa nici nu mai deschidem gura... dar nu, n-are cum, ma iertati... cum altfel s-ar propovadui prostia? Sau poate ar trebui redus vocabularul la cateva cuvinte... prin care se poate umple frigiderul cuiva, de exemplu politician, ziarist, politist. Ei ne golesc capul si buzunarele dar le umplem si noi frigiderele, uite asa! sic!

      Ștergere
    4. 23:39, sa-ti spun ceva, nu au cum sa spuna asa ceva totusi. Ei au actionat prost de la bun inceput. Puteam sa fim destul de bine daca de la bun inceput lucrurile erau luate in calcul altfel. Dar daca le lipseste viziunea si inspiratia, ce sa-i faci... sau cine stie, asa trebuia sa se intample conform agendei cuiva...
      Cine ne face viata grea este sistemul gaunos care trebuie dat jos. Dar acest sistem este prezent in toate tarile. Pana cand oamenii nu se trezesc sa schimbe sistemul care se manifesta in prezent in lume... tot asa vom fi, la mana unora care fac ce vor ei... mai provoaca vreo pandemie sau un razboi mondial... de ce nu? Ca doara nu ei sufera. Politicienii si altii sunt servii astora, plantati ca sa asculte orbeste si sa execute ordine primite. De aia spun trebuie schimbat totul de la radacina. Dar nu stiu cand a fi asta.

      Ștergere
  10. https://flux24.ro/cine-a-prevazut-pandemia-din-2009-si-a-desenat-teoria-fricii-politia-mondiala/

    RăspundețiȘtergere
  11. Savatie Bastovoi:
    "Dragii mei,

    Lucrurile sînt mult mai serioase decît par. Biserica și statul s-au lovit la nivel instituțional, adică la nivel de cancelarii și coridoare. Dacă vreți cu adevărat să avem biserica așa cum am moștenit-o, lăsați feisbucăreala și faceți corp comun cu Patriarhul și Sinodul în lupta pentru Liturghie.

    Presiunea este foarte mare și brutală, iar lumea este proastă. Aveți răbdare și înțelepciune. Nu rupeți cămașa pe voi ca Petru, strigînd: "Doamne, dacă toți Te vor părăsi, eu nu!"

    Uniți-vă într-un corp comun mare și greu ca o piatră de care se vor sfărîma toți cei care ne lovesc.

    Niciodată nu a mai fost o astfel de presiune pe Biserica Ortodoxă, niciodată nu am fost loviți în chiar inima Bisericii, adică să ni se impună profanarea Sfîntului potir. Pînă acum Biserica era văzută de statele ateiste doar ca o mare adunare de oameni cu aceleași idei, dar acum cineva acolo "sus" a înțeles că Biserica este Hristos și că Hristos este în Potir.

    Aveți răbdare și dragoste. Lupta noastră nu este împotriva trupurilor acestor trecătoare, ci împotriva duhurilor răutății care sînt în văzduhuri și care le insuflă unor conducători atei ideile prin care să ne risipească.

    Fiți tari și smeriți.

    Nu este adevărat că războiul e pe sfîrșite, războiul abia începe. Ce ați văzut pînă acum a fost doar alinierea taberelor de luptă.

    Așteptați-vă rîndul, toți veți fi chemați, fiecare în slujirea în care se află: arcași la arcași, călăreți la călăreți, pedestrași la pedestrași.

    Iubiți-vă unii pe alții, primiți sfaturile și învățătura în duhul smereniei și al blîndeții, căci celor smeriți Dumnezeu le dă har, iar celor mîndri le stă împotrivă.

    Hristos a înviat!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu în potir stä Domnul Hristos. La cină cea de taina Domnul Iisus a rupt pâinea și a impartit-o apostolilor si le-a dat să bea vin din paharele lor, nu cu linguriță. Ritualul împărtășaniei cu potir si lingurita a fost realizat de oameni cu mult timp după moartea Domnului. Nu stiu exact data, dar cred că după primele sinoade (sec IV-V). Dacă greșesc corectati-ma. Am văzut că ierahii se impärtașesc fără linguriță (beau direct din potir). Având în vedere că este o situație extremă, cred că nu trebuie să ne cramponam de lucruri mărunte si sa se lipsească oamenii de Sfânta Împărtășanie, din orgolii mărunte. Vai vou fariseilor. Bine că s-au făcut atâtea dezlegări de pește in zilele de post. Văd cä nu deranjează pe nimeni. Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Daca nu credeti ca este Hristos in potir, va impiedicati de lingurita si de... pahare. Un SINGUR potir a folosit Hristos iar el trece acum de la preot la preot in sfantul altar, adica la cei ce savarsesc aceasta mare si infricosatoare taina. Restul se impartasesc tot din potir dar cu o unica lingurita. Asa lucreaza Biserica si nimeni nu s-a poticnit de asta pana la cei alde dvs., fariseii fariseilor si superpostitorii fatarnici. Postiti cat doriti, tot degeaba este, fiindca va rataciti. Tocmai fiindca este o situatie "extrema" trebuie continuata traditia. Jertfa din potir nu e doar pt timpuri blande. Oamenii se vor impartasi cum trebuie sau se vor da dupa cele ale lumii, dovedind ca sunt caldicei. Da, Doamne ajuta sa rezistam tavalugului corectitidinii si lupilor in blana de oaie!

      Ștergere
    3. Pai sa mearga vreo cativa popi la spital unde sunt internati oameni infectati cu covid-19, sa-i spovedeasca si sa-i impartaseasca pe aia cu lingurita iar apoi tot cu aceeasi lingurita sa se impartaseasca si respectivii preoti unii pe altii, daca tot insista sa nu foloseasca decat o singura lingurita plimbata din gura in gura pe la toti crestinii. Daca preotii aia nu vor avea deloc covid-19 pana dupa perioada de incubatie a virusului, este ok sa faca impartasire cu aceeasi lingurita. Dar de vor avea covid-19, atunci nu-i de bine, cu toate ritualurile care dainuie din vechime.

      Ștergere
    4. Ba chiar in potir sta Domnul Hristos. Vinul, apa si prescura se transforma in lumina care curata atat trupul cat si sufletul spre iertarea pacatelor si viata de veci. Ai dreptate, oricum ar fi - oamenii trebuie sa se impartaseasca. Ganditi-va cum se impartaseau cei care erau in inchisori si care sunt sfinti acum. Ritualurile sunt bune ca sa fie un consens in orice biserica ai intra, dar cateodata au fost si pricina de schisme, cand nu a fost discernamant. Inca o data iti dau dreptate... suntem farisei si carturari si saduchei chiar... dar noi suntem fii ai lui Dumnezeu. Am uitat oare? Suntem fii ai luminii nu ai intunericului deci sa cautam sa ne impartasim ca sa primim lumina ca si hrana, asta-i adevarata viata, lumina cea din potir... nu aia care vine cu avionul...

      Ștergere
    5. 23:19, Adevarata Viata este cea care izvoraste direct din Sufletul Tau pentru ca Lumina e Sufletul iar Inima-i Potirul. Lasa lucrurile materiale, ca alea sunt pentru cei incepatori.

      Ștergere
    6. Mare adevar revelat prin. Savatie.pa.pa.

      Ștergere
    7. Anonim15 mai 2020, 22:11
      Pai sa mearga vreo cativa popi la spital unde sunt internati oameni infectati cu covid-19, sa-i spovedeasca si sa-i impartaseasca pe aia cu lingurita iar apoi tot cu aceeasi lingurita sa se impartaseasca si respectivii preoti unii pe altii, daca tot insista sa nu foloseasca decat o singura lingurita plimbata din gura in gura pe la toti crestinii. Daca preotii aia nu vor avea deloc covid-19 pana dupa perioada de incubatie a virusului, este ok sa faca impartasire cu aceeasi lingurita. Dar de vor avea covid-19, atunci nu-i de bine, cu toate ritualurile care dainuie din vechime.

      SERIOS? ia pune tu minuta pe carte si VEZI TIMPUL HOLEREI, IN RAZBOAIE ETC cand preotii impartaseau CU ACEEASI LINGURITA(DE ARGINT- argintul ucide virusii si microbii, asta nu o stii SI LINGURITA ESTE SFINTITA- asta nu pricepi)
      Stai in locul FRICII tale si sa ITI AUD TACEREA.
      UN SINGUR LUCRU E SIGUR IN VIATA-MOARTEAAAAAA si de asta nu scapa nimeni, cu sau fara covid. Multi au murit CU covid NU DE covid. VEZI COMORBIDITATILE LOR: OBEZITATE, DIABET, HTA, BOLI CORONARIENE, BOLI RENALE ETC si pozitiv covid.. DE CE NU SE FAC AUTOPSII SA arata CLAR ca COVIDUL A UCIS? ITI SPUNE EU... CA SE AFLA ADEVARUL SI TESTUL INCATUSARII POPULATIEI LUMII CADEEEEEE. FURIA POPOARELOR nu mai poate fi oprita cu toate armatele si politiile lumii. ASADAR PLANUL VA ESUA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU, chiar daca va fi un al treilea razboi mondial. MORTII VII TOT MORTI SUNT SI NU E NICI O PAGUBA.( citeste VT si vezi acolo ca poporul israel A TRECUT PRIN ASTFEL DE CURATARI MASIVE si DOAR O MICA PARTE A RAMAS sa duca mai departe ADEVARUL SFINTEI TREIMI).Istoria e simpla si unica, NU SE REPETA, CI ESTE ACEEASI MEREU SI MEREU. DE ce? Pentru ca populatiile se schimba, PROSTIA RAMANE.
      TOT MORI. ASADAR unde nu iti fierbe oala NU TE BAGA sau ACCEPTI provocarea SI ITI ASUMI si moartea INCEPERII DE CATRE TINE a conflictului.
      E SIMPLU, pina la capat. ALTFEL GURITA MICA ca impresii si parerologi de serviciu sunteti multi DAR SLABUTI pentru mine. CAPISCI, puisor? NU E AMENINTARE, E AVERTISMENT.
      Joaca se termina CHIAR daca aveti impresia ca faceti reguli.
      O SINGURA REGULA EXISTA: O SA MORI, BA.
      MOARTEA PE UN CRESTIN ORTODOX NU IL SPERIE SI DACA E NECESAR SI NU VA AVEA INCOTRO VA MARTURISI CU PROPRIUL SANGE acest UNIC ADEVAR SI va fi martir prin BOTEZUL SANGELUI( detalii ai CAND PUI MANA PE CARTE SI VEZI PRIGOANELE DIN PRIMELE SECOLE ALE CRESTINISMULUI)
      NU NE TEMEM de vrajelile SATANISTILOR si ATEILOR si daca pana acum am stat UMILI IN CREDINTA ORTODOXA, DANDU-VA TIMP SA VA REVENITI, NU VA MAI BAZATI pe asta CA VETI AVEA SURPRIZE, SURPRIZE.
      PS NU FORTA NOTA, CA E POSIBIL SA VI-O PLATIM.
      ROMANIA are o datorie SFANTA: ADEVARATA REVOLUTIE VA AVEA LOC, DACA NU VA RETARGETI SI VA POTOLITI CU AMENINTARI DE DOI LEI, sub masca" apararii sanatatii". Si intai incepem CU VOI TRADATORII DE TARA, apoi ne ocupam si de restul lumii.
      https://www.youtube.com/watch?v=S35vTJR6UlQ

      Ștergere
    8. 12:56, sa se impartaseasca popii cu aceeasi lingurita dupa ce au impartasit pe bolnavi de Covid-19 si daca popii aia nu or avea nimica dupa ce trece perioada de incubatie a virusului, sa dea drumul sa impartaseasca cu aceeasi lingurita si pe altii ce-s sanatosi in aceste vremuri de molima care sunt diferite de alte vremuri, cum si acest virus e diferit de alte feluri.
      Este ceva de ascuns de te agiti asa? Cred ca nu! Asa ca de ce sa nu incerce popii, sa se impartaseasca imediat cu lingurita cu care au impartasit bolnavi de Covid-19? Sa vedem rezultatul concret, pe urma concluzionam daca da sau nu. Ce-i asa greu?

      Ștergere
    9. Nu ați înțeles ce am vrut sa spun. Cred nu am explicat pe înțelesul tuturor. Nu potirul ca obiect de cult este sfânt ci Sfânta împărtășanie (pâinea și vinul) este trupul și singele Domnului Hristos. Aceasta ne sfinteste si nu potirul (adica vasul din metal sau lemn, etc.) in care este sfinta painea si vinul. Dacă credeti ca impartasania nu este sfanta daca nu o primești direct in gura din potir si cu linguriță este treaba voastră. Există libertate de gândire. Mama mea a fost împărtășită cu lingurița si paharul meu de acasa, cand fost bolnavă la pat, de un preot ortodox care face parte din Patriarhia Ortodoxă Română. Vă asigur că dacă trăiți o viață plăcută lui Dumnezeu o să ajungeți în veșnicie chiar daca va impartasiti cu linguriță de unică folosință și o singură dată în viață ca Sf. Maria Egipteanca. Doamne ajuta!

      Ștergere
    10. Atata tevatura cu lingurita... pai de ce nu folosesc lingurite de unica folosinta popii la impartasire? Mai Crestinule Ortodox de ce te tot agiti? De ce cu aceeasi lingurita pe la toti din gura in gura in perioada asta atat de sensibila de pandemie? Ca pana la urma, gandeste-te si cand se dau Paste acasa (care inseamna exact la fel), cum se dau? In paharul fiecaruia care merge sa le ia, iar aceia dupa ce au mancat nu ajung toti sa-si spele paharul unde au stat Pastele? Unde se duce restul ce rezulta din spalarea paharului la toti cei ce au primit? Oricum se intampla in fiecare an de Paste cand isi duc toti acasa asta, toti isi curata paharele, nu le lasa nespalate in vitrina cu siguranta. De ce nu gandesti? Si nu mai ameninta aproapele ca esti prea involburat si nu-i bine ca sistemul fiecaruia are nevoie de liniste, chiar si al tau. Linisteste-te omule.

      Ștergere
    11. Anonim16 mai 2020, 16:28
      12:56, sa se impartaseasca popii cu aceeasi lingurita dupa ce au impartasit pe bolnavi de Covid-19 si daca popii aia nu or avea nimica dupa ce trece perioada de incubatie a virusului, sa dea drumul sa impartaseasca cu aceeasi lingurita si pe altii ce-s sanatosi in aceste vremuri de molima care sunt diferite de alte vremuri, cum si acest virus e diferit de alte feluri.
      Este ceva de ascuns de te agiti asa? Cred ca nu! Asa ca de ce sa nu incerce popii, sa se impartaseasca imediat cu lingurita cu care au impartasit bolnavi de Covid-19? Sa vedem rezultatul concret, pe urma concluzionam daca da sau nu. Ce-i asa greu?

      Serios? TI-AM SPUS SA PUI MANA PE CARTE. PREOTII se impartasesc CU TOT CE RAMANE IN POTIR din TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI, DUPA TOTI BOLNAVII DE ORICE FEL DE BOALA, CARE NU EXISTA IN TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI.Ti-am spus CA NU PRICEPI.
      Si de holera ai auzit??? ia si studiaza si IN POTIR SI IN LINGURITA holera NU EXISTA. LINGURITA E PUSA MEREU IN POTIR , ADICA PENTRU CULTURA TA RELIGIOASA, IN TRUPUOL SI SANGELE DOMNULUI , UNDE NICI UN VIRUS NU EXISTA.... e clar , sau iti desenez? REPET CA SA RETII
      1) LINGURITA E SFINTITA( nu poate fi inlocuita cu alte plastice, ca la Dumnezeu nu te duci cu unica folosinta, ca il batjocoresti si nu cred ca vrei DREPTATEA aplica pe tine )
      2)POTIR E SFINTIT( ca sa poata pastra si mentine TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI - NU PUI SANGELE SI TRUPULUI DOMNULUI in plastic si unica folosinta ca BATJOCORESTI si din nou ADUCI DREPTATEA ASUPRA TA SI JUDECATA E DURA , CREDE-MA)
      2) LINGURITA INTRA IN POTIR, adica intra IN SANGELE SI TRUPUL DOMNULUI- judecata e ca mai sus
      3) IN POTIR ESTE TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI
      ACESTEA DOUA SFINTITE, ADUC SANGELE SI TRUPULUI DOMNULUI IN GURA PACATOSULUI DE TINE. Tu, in mintea ta NETEDA care analizeaza si nu pricepe nimic,ar trebui ca Sangele si Trupului Domnului SA SE UMPLE DE PACATELE PACATOSILOR , NU? adica sa trasmita PACATELE TUTUROR in tine??? AM SPUS-o inca de la inceput, GURITA MICA SAU V-O INCHID , DIAVOLILOR... CAPISCI , DA??? TRUPUL SI SANGELE LUI IISUS HRISTOS DIN POTIR SI CU LINGURITA BISERICII VINDECA BOLILE PACATOSILOR ... cit despre vrajeala ta cu preotii sa manince , EI MANINCA ORICUM DUPA TOTI , REPET DUPA TOTI bolnavii DIN BISERICA , si NU AU ABSOLUT NIMIC... DE CE? REPET DIN NOU ... IN POTIR ESTE TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS .TOT CE SE ATINGE DE EL( potir, lingurita, om bolnav , preot ), SE CURATA SI SE VINDECA DEOARECE IISUS HRISTOS ESTE SINGURUL FIUL A LUI DUMNEZEU, OM ADEVARAT SI DUMNEZEU ADEVARAT, FARA DE PACAT ...CAPISCI , PUISOR??? IN IISUS HRISTOS NU EXISTA NICI UN FEL DE PACAT , DECI NU EXISTA BOLI, NU EXISTA VIRUSI, BACTERII SI ALTE BAZACONII OMENESTI, SI NU EXISTA MOARTE... CAPISCI, PUISOR?
      IAR AIA CU ISPITA ca preotii sa faca testul pentru tine , ESTE DIAVOLEASCA si raspunsul meu este:" Şi răspunzând, Iisus i-a zis: S-a spus: "Să nu ispiteşti pe Domnul Dumnezeul tău"(Luca 4:12).

      PS : asadar inapoi la frica ta si mortule viu tot o sa mori si lasa-i pe cei CREDINCIOSI sa isi vada de biserica , tu fiind in afara ei ... alte nelamuriri?

      Ștergere
    12. Anonim16 mai 2020, 23:52
      Atata tevatura cu lingurita... pai de ce nu folosesc lingurite de unica folosinta popii la impartasire? Mai Crestinule Ortodox de ce te tot agiti? De ce cu aceeasi lingurita pe la toti din gura in gura in perioada asta atat de sensibila de pandemie? Ca pana la urma, gandeste-te si cand se dau Paste acasa (care inseamna exact la fel), cum se dau? In paharul fiecaruia care merge sa le ia, iar aceia dupa ce au mancat nu ajung toti sa-si spele paharul unde au stat Pastele? Unde se duce restul ce rezulta din spalarea paharului la toti cei ce au primit? Oricum se intampla in fiecare an de Paste cand isi duc toti acasa asta, toti isi curata paharele, nu le lasa nespalate in vitrina cu siguranta. De ce nu gandesti? Si nu mai ameninta aproapele ca esti prea involburat si nu-i bine ca sistemul fiecaruia are nevoie de liniste, chiar si al tau. Linisteste-te omule.

      serios?
      Perioade sensibila, zici? DATORITA INMULTIRII PACATELOR? DE CE s-au inmultit pacatele?? IA RASPUNDE , PUISOR??? INTAI REZOLVI ASTA si apoi ma intrebi si altele.
      MAI STUDIAZA PUISOR ca PASTELE si TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI DIN POTIRUL CU LINGURITA BISERICII , NU SUNT acelasi lucru... Pune si tu mana pe carte sau intreaba preotul, DIFERENTELE
      SFANTA IMPARTASANIE ESTE TAINA TAINELOR
      Daca nu gasEsti raspunsul ma intrebi pe mine.
      SA ISI FACA PREOTUL TAU treaba CA ESTI pe aratura in credinta ortodoxa.
      Atita sa retii de la mine:
      pastile NU SUNT LA FEL cu SFANTA IMPARTASANIE( preotul tau duhovnic sa iti dea diferentele si daca nu are timp , sa isi faca CA ASTA E JOBUL LUI, SA TE INVETE ADEVARATA si UNICA CREDINTA ORTODOXA).
      PS : PROFANAREA SFINTELOR TAINE ESTE UN PACAT DE MOARTE si SE JUDECA FOARTE ASPRU mergand pana la CATERISIREA PREOTULUI( asta pentru cei care sunt preoti NEVREDNICI si MAI MULT LUMESTI decat duhovnicesti).
      ps: citeste ce am raspuns lui Anonim16 mai 2020, 16:28 pentru detalii...

      Ștergere
    13. Anonim16 mai 2020, 23:52
      Atata tevatura cu lingurita... pai de ce nu folosesc lingurite de unica folosinta popii la impartasire? Mai Crestinule Ortodox de ce te tot agiti? De ce cu aceeasi lingurita pe la toti din gura in gura in perioada asta atat de sensibila de pandemie? Ca pana la urma, gandeste-te si cand se dau Paste acasa (care inseamna exact la fel), cum se dau? In paharul fiecaruia care merge sa le ia, iar aceia dupa ce au mancat nu ajung toti sa-si spele paharul unde au stat Pastele? Unde se duce restul ce rezulta din spalarea paharului la toti cei ce au primit? Oricum se intampla in fiecare an de Paste cand isi duc toti acasa asta, toti isi curata paharele, nu le lasa nespalate in vitrina cu siguranta. De ce nu gandesti? Si nu mai ameninta aproapele ca esti prea involburat si nu-i bine ca sistemul fiecaruia are nevoie de liniste, chiar si al tau. Linisteste-te omule.

      serios?
      Perioade sensibila, zici? DATORITA INMULTIRII PACATELOR? DE CE s-au inmultit pacatele?? IA RASPUNDE , PUISOR??? INTAI REZOLVI ASTA si apoi ma intrebi si altele.
      MAI STUDIAZA PUISOR ca PASTELE si TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI DIN POTIRUL CU LINGURITA BISERICII , NU SUNT acelasi lucru... Pune si tu mana pe carte sau intreaba preotul, DIFERENTELE
      SFANTA IMPARTASANIE ESTE TAINA TAINELOR
      Daca nu gasEsti raspunsul ma intrebi pe mine.
      SA ISI FACA PREOTUL TAU treaba CA ESTI pe aratura in credinta ortodoxa.
      Atita sa retii de la mine:
      pastile NU SUNT LA FEL cu SFANTA IMPARTASANIE( preotul tau duhovnic sa iti dea diferentele si daca nu are timp , sa isi faca CA ASTA E JOBUL LUI, SA TE INVETE ADEVARATA si UNICA CREDINTA ORTODOXA).
      PS : PROFANAREA SFINTELOR TAINE ESTE UN PACAT DE MOARTE si SE JUDECA FOARTE ASPRU mergand pana la CATERISIREA PREOTULUI( asta pentru cei care sunt preoti NEVREDNICI si MAI MULT LUMESTI decat duhovnicesti).
      ps: citeste ce am raspuns lui Anonim16 mai 2020, 16:28 pentru detalii...

      Ștergere
    14. Anonim16 mai 2020, 22:00
      Nu ați înțeles ce am vrut sa spun. Cred nu am explicat pe înțelesul tuturor. Nu potirul ca obiect de cult este sfânt ci Sfânta împărtășanie (pâinea și vinul) este trupul și singele Domnului Hristos. Aceasta ne sfinteste si nu potirul (adica vasul din metal sau lemn, etc.)

      FALS
      Potirul simbolizează coasta lui Iisus Hristos din care au curs, pe Cruce, sânge și apă, și simbolizează, deopotrivă, paharul de la Cina cea de Taină și cel în care, după tradiție, Sfântul Ioan Evanghelistul a strâns o parte din sângele Mântuitorului vărsat pe Cruce.

      PS: fi mai studios un pic ca gresesti: potirul E SFINTIT si lingurita E SFINTITA. VEZI IN VECHIUL TESTAMENT ce au patit cei care au profanat vasele sfintite ale Domnului. Crede-ma ca AU PATIT-O RAU. TOTUL E SCRIS pentru cei care STUDIAZA inainte sa vorbeasca ....

      Ștergere
    15. "În Sâmbăta Mare, creştinii merg la biserică să primească sfintele paşti sau anafora. Tradiţia spune că paştile se iau de la biserică după slujba de Înviere, dar unii creştini care vor să evite aglomeraţia de la miezul nopţii, merg în timpul zilei.

      „Paştile” reprezintă pâinea sfințită și vinul pe care creștinii le duc acasă, mai exact trupul și sângele Domnului."

      https://alba24.ro/semnificatia-pastilor-primite-de-credinciosi-in-noaptea-de-inviere-cum-sunt-pregatite-si-ce-trebuie-sa-faca-oamenii-inainte-sa-ia-paine-cu-vin-402187.html

      Ștergere
    16. Anonim18 mai 2020, 16:50

      „Paştile” reprezintă pâinea sfințită și vinul pe care creștinii le duc acasă, mai exact trupul și sângele Domnului."


      Cuvintul REPREZINTA din text NU ESTE LA FEL cu EUHARISTIA - adica ESTE Trupul si sangele Domnului....
      Ca sa retii:
      Pastile REPREZINTA si poT fi duse acasa de crestini.
      Euharistia ESTE si RAMINE IN BISERICA sau ESTE ADUSA DE PREOT acasa la crestinii bolnavi.
      Concluzia:
      primul REPREZINTA , al doilea ESTE....
      unul poti sa il duci acasa, pe al doilea NUUUU si nu poti sa ti-l administrezi singur CA NU ESTI PREOT. Ai inteles acum, da? Daca mai ai nelamuriri sunt aici.

      ps:de asta spun mereu: puneti mana pe carte inainte sa vorbiti.
      Si fac o comparatie lumeasca ca sa retii si mai simplu DIFERENTA dintre REPREZINTA si ESTE. Poza unei masini pe care vrei sa o cumperi nu este la fel cu masina cumparata:
      poza masinii = "reprezinta"
      masina= este



      Ștergere
    17. Anonim18 mai 2020, 16:50

      Iar in textul dat de tine, DIFERENTA O AI aici "Corect și complet este să ne împărtășim întâi cu Trupul și Sângele Mântuitorului, adică să luăm Sfânta Împărtășanie și apoi „Sfintele Paști”."

      Textul iti face clar diferenta INTRE CELE DOUA: Euharistie=SFANTA IMPARTASANIE si Paste= " Sfintele Pasti"( de asta sunt ghilimele in text)

      ps asta e completarea la ce am spus

      Ștergere
  12. nu este greu de intuit ce se vrea cu viata noastra-sa ne gandim ce fac cei cu boli cronice sau imunitare tineri si batrani in cazul ca sunt dati acasa din spitale CA MAI POT ASTEPTA -BOLILE LOR SE POT AGRAVA si pot muri pt ca spitalele sunt pline de bolnavi cu asa zisul covid-aceste ventilatoare de fapt agraveaza bolile pulmonare si de coagulare-SUNTEM MINTITI CU BUNA STIINTA-un medic italian a declarat ca virusul este din fam SIDA greu de tratat-cum sa nu planga MAICA DOMNULUI daca romanii sunt cobai intotdeauna pt mintile bolnave

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate acum, oamenii vor realiza ca cel mai important lucru este mentinerea sanatatii. Medicii sunt nevoiti ca sa dea intaietatea bolnavilor cu covid datorita virusului fff contagios. E un virus mortal. Cei cu boli cronice o lalaiesc cu tratamentul ani de zile. Mergand in spital, au toate sansele sa ia si covidul, iar apoi sa moara. Deci, cum se procedeaza acum este f bine. Oricum, daca nu se vor respecta regulile impuse cu legea, caci altfel romanul e needucat si inconstient, ne vom infecta toti si atunci sa vedem! Sunt oricum sanse la toamna sa ne ia d...qu pe toti.

      Ștergere
  13. Ma ala cu popii, sunt preoti, ingeri pe pamant, nu- ti baga nasul unde fierbe oala. Cati mor, mor, siapai ce- are? Ia mai meri in puii tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:42, pai popii sa fie exemplul! Sa ia ei prima data cu lingurita dupa unul sau mai multi infectati de Covid-19 si sa vedem ce se intampla. Teoriile-s multe dar sa vedem practic ce se intampla cu ei dupa ce au luat cu aceeasi lingurita. Ca pana la urma rezultatul concret vorbeste, nu teoria. Daca rezultatul se dovedeste a fi echivalent cu teoria, atunci e ok, dar numai atunci. Mai omule cum spui "cati mor, mor si apoi ce are?" Asta e iubire de aproapele la tine? Pai de vine omul sanatos si ia cu lingurita dupa unul ce-i infectat se poate infecta si asta sanatos. Tu nu gandesti macar un pic? Sa demonstreze preotii ca ei nu se infecteaza cu Covid-19 dupa ce au luat cu lingurita dupa mai multi bolnavi de Covid-19 si apoi nu au decat sa impartaseasca pe orice om sanatos, ca nu are nimeni nimic impotriva. Dar prima data sa faca ei asta, pe urma sa pretinda cu aceeasi lingurita pentru toata lumea in aceste vremuri de pandemie.

      Ștergere
    2. Anonim 9.42, nu toți popii sunt sfinti, unii sunt popi sub acoperire si sa nu ma contrazici ptr. ca eu stiu destui de care m-am lovit în viata. Aceștia nu au nimic în comun cu Dumnezeu. Nu mai fiți așa de orbi. Deschideți ochii mari să faceți deosebirea între oameni si sfinti. Popii aceia homosexuali, aratati pe la Tv sunt sfinti? Poate mai reflectati.

      Ștergere
  14. Adevarat a Înviat doamna Maria.
    Nu avem voie să judecăm pe nimeni ca sa nu fim judecati.
    Este adevarat ca multi oameni merg departe sa gaseasca un duhovnic bun și cu credința.
    Preoții sunt si ei mai ispitiți de Satana mai mult de cât noi.
    Va dati seama ca prin harul ĺor ati vazut cum zice la spovedanie:
    Iar eu slujitorul tau DOAMNE prin puterea ce mia fost dată te iert si te dezleg si asa mai departe când face semnul Sf. Cruci pe capul nostru.
    Acel preot se încarcă cu toate păcatele noastre,noi ne curați ne ușuram sufleteste și ne simtim bine mai ales ca ne si împărtășim.
    Este greu toți sfinții au fost ispitiți,noi sa ne rugam in rugăciunile noastre și pentru preotul nostru duhovnic.
    Sunt asa cum spuneti destui dar o săi judece Dumnezeu iar judecata preoților va fi mult mai grea,fata de a noastra.
    Ati vazut in rugăciunile diminetii spune sa ne rugam pentru duhovnicul nostru,și pentru tot clerul .
    Cu mult drag si Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa ne dea sanatate trupească și sufletească

    RăspundețiȘtergere
  15. ortodoxul cu ce DREPT FACE DIAVOLI PE CEI CARE POSTEAZA vreau raspuns-esti om si supus voii lui DUMNEZEU-respecta ca sa fii respectat-nu te mai da atotstiutor ca pt ca critici vehement o sa ai parte de de ai vorbit=cuvantul = IISUS HRISTOS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19 mai 2020, 01:16
      ortodoxul cu ce DREPT FACE DIAVOLI PE CEI CARE POSTEAZA vreau raspuns-esti om si supus voii lui DUMNEZEU-respecta ca sa fii respectat-nu te mai da atotstiutor ca pt ca critici vehement o sa ai parte de de ai vorbit=cuvantul = IISUS HRISTOS


      Un raspuns mai simplu NICI CA EXISTA daca citeai SFINTA SCRIPTURA. Asadar pune mana pe carte si unde nu intelegi ma intrebi.
      2 Timotei 3
      16.Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos spre învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înţelepţirea cea întru dreptate,
      17.Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit, bine pregătit pentru orice lucru bun.

      PS alte intrebari mai grele ai?

      Ștergere
  16. ortodoxule ori esti preot ori habotnic-scriptura se interpreteaza si au fost scoase multe capitole-de ce te-as intreba pe tine cand sunt preoti cu darururi si vazatori in duh-tu mustri oamenii fara sa-i cunosti -doar dupa ce scriu-nu e suficient-ce intrebari grele ti-as pune ca la fiecare intrebare comentezi acid PUNANDU-TE IN LOCUL DOMNULUI SA JUDECI-mare pacat stai in banca ta ca nu scapi nejudecat pt cuvintele=HRISTOS DOMNUL

    RăspundețiȘtergere