vineri, 22 mai 2020

STRIGATUL DE AJUTOR, AL DOAMNEI MARIA HANDIC !

Hristos a Inviat ,dragii mei !

Am primit de la dna MARIA HANDIC ,acest Mesaj tulburator:

Oameni buni la suflet,cei care m-ati ajutat de multe ori,va rog frumos sa o mai faceti! Am căzut duminică si mi-am spart ochelarii!Dioptriile sunt mari +5,ochelarii la pensionari ma costa 700,la particulari peste 1000!!
Va rog din suflet! Fara ei ma chinui tare,ma doare capul si imi lacrimeaza ochii.
Cu respect si rusine Handic Maria!

Pentru cine nu stie povestea extrem de trista a dnei MARIA HANDIC,iata dragilor ca o public iarasi mai jos:

   Dragii mei,

D-na Maria Handic multumeste Echipei de voluntari de la Brasov care ,au venit la dansa acasa cu medicamente si cu alimente!
Nu are cuvinte de multumire pentru acesti oameni dar si pentru toti oamenii cu inima si cu suflet mare care au ajutat-o mereu.
Dna Handic se roaga pentru toti cei care au ajutat-o si o vor mai ajuta,ca sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de bucurii in viata si-n casa lor.
Si eu dragii mei va multumesc din inima pentru ca ati raspuns intotdeauna prezent cu inima si cu sufletul si ati ajutat-o mereu pe dna MARIA HANDIC dar si pe toti cei care au fost si sunt in mare dificultate.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va daruiasca inzecit ,toate cate ati daruit din inima.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

18 comentarii:

  1. Doamna mea draga...

    Munca inobileaza...Deci decat sa CERSITI bani din ,,mila publica,, a acestui blog al minunatei clarvazatoare Maria Ghiorghiu ,mai bine cautati-va un ..job, ori ceva util ...Daca ne-am apuca cu totii sa CERSIM pe ..bloguri..am da prost si de DRAKU ...toti...
    Asadar, ...domnita, nu mai ne prostiti cu CERSEALA.. treceti ..la ..M U N C A..
    Sa aveti o zi buna,
    doamne ajuta...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 mai 2020, 11:17
      Am inteles msj dvs ! Dar nu va inteleg pe dvs ca persoana credincioasa cred. Cum puteti sa-i vorbiti astfel dnei MARIA HANDIC care are aproape 80 de ani? Unde sa ma mearga sa munceasca la varsta asta si unde mai pui ca are si baiatul de 46 de ani care,necesita ingrijire ca un bebelus,asa mare handicap are.nu vreti sau nu puteti ca s/o ajutati, nu aruncati cu piatra,nu o judecati.Nu v-as dori sa treceti vreodata macar pe 24 de ore,prin ce trece aceasta doamna.Cuvantul MILOSTENIE va este cunoscut ? Cu siguranta nu cunoasteti semnificatia divina a acestui cuvant. Iata ce inseamna sa fii bun si milostiv :MILOSTÉNIE ~i f. 1) Sentiment de compătimire față de suferințele și nenorocirile altora; milă; compasiune. 2) Dar făcut unui nevoiaș; milă. /<sl. milostinija
      Iata ce ne spune si Mantuitorul HRISTOS :
      Sfânta Evanghelie după Matei
      12345678910111213141516171819202122232425262728
      Capitolul 9
      1. Intrând în corabie, Iisus a trecut şi a venit în cetatea Sa.
      2. Şi iată, I-au adus un slăbănog zăcând pe pat. Şi Iisus, văzând credinţa lor, a zis slăbănogului: Îndrăzneşte, fiule! Iertate sunt păcatele tale!
      3. Dar unii dintre cărturari ziceau în sine: Acesta huleşte.
      4. Şi Iisus, ştiind gândurile lor, le-a zis: Pentru ce cugetaţi rele în inimile voastre?
      5. Căci ce este mai lesne a zice: Iertate sunt păcatele tale, sau a zice: Scoală-te şi umblă?
      6. Dar ca să ştiţi că putere are Fiul Omului pe pământ a ierta păcatele, a zis slăbănogului: Scoală-te, ia-ţi patul şi mergi la casa ta.
      7. Şi, sculându-se, s-a dus la casa sa.
      8. Iar mulţimile văzând acestea, s-au înspăimântat şi au slăvit pe Dumnezeu, Cel care dă oamenilor asemenea putere.
      9. Şi plecând Iisus de acolo, a văzut un om care şedea la vamă, cu numele Matei, şi i-a zis acestuia: Vino după Mine. Şi sculându-se, a mers după El.
      10. Şi pe când şedea El la masă, în casă, iată mulţi vameşi şi păcătoşi au venit şi au şezut la masă împreună cu Iisus şi cu ucenicii Lui.
      11. Şi văzând fariseii, au zis ucenicilor: Pentru ce mănâncă Învăţătorul vostru cu vameşii şi cu păcătoşii?

      Ștergere
    2. Continuare :10. Şi pe când şedea El la masă, în casă, iată mulţi vameşi şi păcătoşi au venit şi au şezut la masă împreună cu Iisus şi cu ucenicii Lui.
      11. Şi văzând fariseii, au zis ucenicilor: Pentru ce mănâncă Învăţătorul vostru cu vameşii şi cu păcătoşii?
      12. Şi auzind El, a zis: Nu cei sănătoşi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi.
      13. Dar mergând, învăţaţi ce înseamnă: Milă voiesc, iar nu jertfă; că n-am venit să chem pe drepţi, ci pe păcătoşi la pocăinţă.
      14. Atunci au venit la El ucenicii lui Ioan, zicând: Pentru ce noi şi fariseii postim mult, iar ucenicii Tăi nu postesc?
      15. Şi Iisus le-a zis: Pot oare, fiii nunţii să fie trişti câtă vreme mirele este cu ei? Dar vor veni zile când mirele va fi luat de la ei şi atunci vor posti.
      16. Nimeni nu pune un petic de postav nou la o haină veche, căci peticul acesta, ca umplutură, trage din haină şi se face o ruptură şi mai rea.
      17. Nici nu pun oamenii vin nou în burdufuri vechi; alminterea burdufurile crapă: vinul se varsă şi burdufurile se strică; ci pun vin nou în burdufuri noi şi amândouă se păstrează împreună.
      18. Pe când le spunea acestea, iată un dregător, venind, I s-a închinat, zicând: Fiica mea a murit de curând dar, venind, pune mâna Ta peste ea şi va fi vie.
      19. Atunci Iisus, sculându-Se, a mers după el împreună cu ucenicii.
      20. Şi iată o femeie cu scurgere de sânge de doisprezece ani, apropiindu-se de El pe la spate, s-a atins de poala hainei Lui.
      21. Căci zicea în gândul ei: Numai să mă ating de haina Lui şi mă voi face sănătoasă;
      22. Iar Iisus, întorcându-Se şi văzând-o, i-a zis: Îndrăzneşte, fiică, credinţa ta te-a mântuit. Şi s-a tămăduit femeia din ceasul acela.
      23. Iisus, venind la casa dregătorului şi văzând pe cântăreţii din flaut şi mulţimea tulburată, a zis:
      24. Depărtaţi-vă, căci copila n-a murit, ci doarme. Dar ei râdeau de El.
      25. Iar după ce mulţimea a fost scoasă afară, intrând, a luat-o de mână, şi copila s-a sculat.
      26. Şi a ieşit vestea aceasta în tot ţinutul acela.
      27. Plecând Iisus de acolo, doi orbi se ţineau după El strigând şi zicând: Miluieşte-ne pe noi, Fiule al lui David.
      28. După ce a intrat în casă, au venit la El orbii şi Iisus i-a întrebat: Credeţi că pot să fac Eu aceasta? Zis-au Lui: Da, Doamne!
      29. Atunci S-a atins de ochii lor, zicând: După credinţa voastră, fie vouă!
      30. Şi s-au deschis ochii lor. Iar Iisus le-a poruncit cu asprime, zicând: Vedeţi, nimeni să nu ştie.
      31. Iar ei, ieşind, L-au vestit în tot ţinutul acela.
      32. Şi plecând ei, iată au adus la El un om mut, având demon.
      33. Şi fiind scos demonul, mutul a grăit. Iar mulţimile se minunau zicând: Niciodată nu s-a arătat aşa în Israel.
      34. Dar fariseii ziceau: Cu domnul demonilor scoate pe demoni.
      35. Şi Iisus străbătea toate cetăţile şi satele, învăţând în sinagogile lor, propovăduind Evanghelia împărăţiei şi vindecând toată boala şi toată neputinţa în popor.
      36. Şi văzând mulţimile, I s-a făcut milă de ele că erau necăjite şi rătăcite ca nişte oi care n-au păstor.
      37. Atunci a zis ucenicilor Lui: Secerişul e mult, dar lucrătorii sunt puţini.
      38. Rugaţi, deci, pe Domnul secerişului, ca să scoată lurcători la secerişul Său.

      Ștergere
    3. Doămna draga,daca nu cunoasteti situatia meă,va rog sa nu comentati cu rautate! Handic M (Nu doresc sa aveti parte,nici o ora prin ce trec)! Imi ieste rusina si ma simt umilita,ca am ajuns sa cer! Va cer ietare la toti! Handuc M

      Ștergere
    4. 11:17, pesemne ca nu cunosti problemele dnei Maria Handic si nici ce varsta are dansa, incat faci asemenea afirmatii referitoare la dna Maria Handic. La varsta dansei nu mai are cum sa munceasca, este in varsta doamna draga. Timpul nu sta in loc pentru nimeni, vei intelege cand vei ajunge de varsta dansei ce greu este cand vrei sa faci multe dar corpul nu te mai ajuta/asculta ca in tinerete, ca nu degeaba este vorba aceea din popor: "Batrinete, haine grele/ Ce n-as da sa scap de ele". Dar nu-i destul ca are dansa probleme mari de sanatate mai are si un copil (de 46 ani) cu handicap grav, ce trebuie ingrijit ca un bebelus. Intelege 11:17 ca nu toate gandurile tale se pliaza pentru toata lumea, de aceea mai bine abtine-te in afirmatii, ca provoci suferinta persoanei in cauza.

      Ștergere
  2. Tânăra activistă suedeză pentru mediu Greta Thunberg interpretează rolul unei clarvăzătoare care anunţă sfârşitul lumii - marcat de topirea gheţarilor, creşterea nivelului apelor oceanice şi dispariţia speciilor.

    Ce părere aveți? Oare asa sa fie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Hopa! Iese Dincă la rampă!
    A trecut anul si inca n-a murit?

    https://www.b1.ro/stiri/eveniment/gheorghe-dinca-acuzat-de-uciderea-luizei-melencu-si-alexandrei-macesanu-331726.html

    RăspundețiȘtergere
  4. În ziua de 22 Mai 2020 la ora 08:59:02 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 3.2, la adâncimea de 123km.

    Cand urmează marele cutremur? In iunie? Are Burculet dreptate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand a spus Burculet ca marele cutremur e in iulie? Vorbesti prostii. In iunie va fi in Italia. Apoi Romania dar nu va fi prea mare. Cel mare mai intarzie.

      Ștergere
  5. Maria iti multumesc.Toate posturile imi sunt șterse.Oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria de ce imi ștergi poștale?Deranjează pe cineva adevărul?Doamne iarta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 11.17As indrazni sa va sppun,sa nu treceti prin ce trecem noi! V-as da o pillda: o cersetoare se duce mereu la poarta bogatului,acesta adunase tòt gunoiul,l-a inpachetat si bbatranica bucuroasa a plecat! Acasa ;vazand ce i-a dat bogatul,a doua zi,s-a dus la el cu un coss mare cu florii!Invatatura: fiecare da,ce are in suflet! Ma iertatati! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 07:21, 09:10, Maria sterge com. cand nu-i convine ceva, de ex com. meu la postarea dumneaei din 20 mai cu " liber la hoti in Ro. " am scris ceva care a deranjat-o profund :"HOTII sunt cei care au pensii NESIMTITE in Ro" dar azi as mai vrea sa adaug in plus " ca lipseste doar un pas ca acesti HOTI sa lase PENSIA SPECIALA MOSTENIRE BEIZADELELOR LOR ....RUSINE sa le fie ca macar le-a trecut prin capatina lor asa un gand spurcat...dar am incredere in Bunul DUMNEZEU ".....
    Astept comentariile dstra !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.44.Am observat,de aceea nici nu mai comentez nimic.O postare continea pretul real al ochelarilor 80 lei,40 lei ramele si 40 leilentilele.Am nevoie de ochelari sa vad nu sa ma fandosesc.Este bine ca ne mai intoarcem din cand in cand la paginile din urma.

      Ștergere
    2. Voi reveni!!!!!!

      Ștergere
    3. Comentati sa nu taceti! Va rog sa va interesati cat costa lentila din sticla+5! Sant dioptrii mari si nu poti purta lentile din plastuc.Nici nu poti cumpara (nu -ti da fara reteta)! Te rog sa-mi comanzi dumneata si eu iti platesc! Dumneata iesti foarte descurcareata cu vorba! Cu fapta???? Handic M

      Ștergere
  9. Doamna Maria.H nu luati in seama răutatea unor oameni,stiu este greu dar nu va mai întristati la auzul unor vorbe zise de unii care nu au nimic,
    Domnilor dacă nu puteti sa ajutam un om necăjit nu mai insultati ,ca nu se stie niciodată cum ne poate duce viata si încotro.
    Putem să spunem o vorba buna de încurajare,inteleg ca este destul de in vârstă va poate fi mama,bunica,sărăcuta de ea tare greu ii mai este.
    Doamne Măicuță Domnului ai grija de aceste suflete.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să vă dea putere și sanatate doamna Maria H.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere