sâmbătă, 30 mai 2020

BISERICA ! CEA MAI MARE DRAGOSTE ,ESTE IN SFANTA BISERICA !


                                            29 Mai 2020,ora 22,19 !

      HRISTOS  S - A ÎNALTAT,dragii mei !

Parohia Ortodoxă Şoimuş.
În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune un mare,mare Adevar! Un Adevar al Duhului Celui Prea Sfant!
Iata ce spunea acel glas :
           "Cea mai mare Dragoste,este in Sfanta     Biserică!

  Cea mai mare Dragoste ,e asta! 
  Nu-i nimic mai scump, ca Dragostea din Biserică !"
După care, glasul nu mai spune nimic.
Prieteni dragi, asa este ! Cea mai mare Dragoste ,este in Sfanta Biserică!
Cu siguranta noi am simtit si simtim,lipsa acestei DRAGOSTE din Sfanta Biserică, atâta timp cât ne-au tinut si ne tin inca departe de SFANTA BISERICA.
Cei care iubesc pe DUMNEZEU si pe MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,fara nicio indoiala ca, au simtit si simt lipsa dragostei din Sfanta Biserica,acolo unde vedem Sfintele Icoane vii ,pentru cine crede cu adevarat; acolo unde simtim Iubirea si Ocrotirea Sfantului Duh!
In Sfanta Biserica dragii mei, oricat am fi de inversunati si de mâniosi,atunci cand trecem pragul Sfintei Biserici,  fara voia noastra,devenim mai buni,mai smeriti,mai ganditori la toate cate am gresit si cum sa procedam ca sa nu mai gresim.
In aceste clipe dragii mei, simtim cum ne invaluie Iubirea Duhului Sfant,simtim cum Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu ne mângaie si ne iarta pentru toate cate am gresit.
Deci, haideti sa iubim si sa pretuim Sfanta Biserica a Domnului, haideti sa cerem cu fermitate celor care inca ne tin departe de Sfanta Biserica, sa le cerem sa ia stanca din pragul BISERICII LUI HRISTOS,s-o ia de buna voie si sa lase libera intra rea in Sfanta Biserica.
Că de-o va lua HRISTOS aceasta stanca pe care ateii si sectantii au pus-o,El o va lasa sa se prăvale, si-atunci, deznodamantul va fi tragic pentru toata lumea.
Asadar,domnilor care ati pus stanca in pragul Sfintelor Biserici Crestin Ortodoxe, domnilor care păziti pe Crestinii Lui Dumnezeu ca sa nu intre in Biserica Sa, a venit timpul ca sa va luati stanca la spinare si sa va indepartati cat mai mult de BISERICA SFANTA a Lui Hristos.Cereti iertare Duhului Sfant si Prea Curatei Fecioare Maria,si niciodata sa nu va mai apropiati de Biserica DOMNULUI cu gandul ca s-o tineti departe de crestini; ci sa va apropiati ,numai daca ,vreti sa va impacati cu Bunul Dumnezeu care,este bun si iertator.
Am inteles,ati facut ce-ati dorit cu si din poporul român,ca niste conducatori ce sunteti,dar,ce este a LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI asa sa rămâna! Nu va mai amestecati in tot ce este al adevaratilor crestini iubitori de Dumnezeu si de Biserica Lui Hristos.
Nici Ceausescu nu a indraznit vreodata ,ca sa inchida Sfintele Biserici,asa precum ati facut domniile voastre.
Nu credeam vreodata ca ,in asa zisa democratie după placul fiecarui politician,ca sa traiesc si aceste zile cumplite in care, sa nu avem unde sa ne plecam genunchii si capul.
Aceasta nu e DEMOCRATIE domnilor ! Aceasta este DICTATURA !!!
Unde este libertatea cea mai umila,a omului de rand? Unde este? Ce ati facut cu ea?Ati pus stavila Bisericilor Lui Hristos,stiind ca omul de rand acolo va alerga ca sa-si planga durerea si sa gaseasca alinare. 
Ceea ce ati facut din BISERICA LUI HRISTOS, faptul ca nu ne-ati lasat si nu ne lasati sa alegem fiecare ce e bun pentru sufletul nostru,este de neiertat!  BISERICA DOMNULUI pentru credinciosi,este precum AERUL pe care-l respirati dvs,domnilor politicieni;Aer ,care ni-l daruieste DUMNEZEU noua tuturor.Iar domniile voastre ,cum Îi rasplatiti Domnului,care v-a dat si va dă AER,v-a dat Soare,v-a dat Viata in primul rand,v-a dat familie si toate cate aveti.
Cum Îi rasplatiti? Ca niste anticristi ce sunteti?
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ierte si sa va lumineze mintea ,inima si sufletul in asa fel incat,niciodata sa nu mai faceti rău Sfintei Sale Biserici si nici iubitorilor de Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
Daca mai tineti mult USILE SFINTELOR BISERICI ale LUI  Dumnezeu si-ale Maicutei Domnului inchise pentru crestini,veti cunoaste si veti trai Mânia lui Dumnezeu asupra domniilor voastre .
 Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 







Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 



          

11 comentarii:

  1. Da, de unde dragoste pentru biserica ortodoxa .De la Sparanghel Voda Iohannis, cel care a boicotat Referendumul pentru Familia Crestina??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si bine a facut!

      Ștergere
    2. 19.13 care familie crestina, aia a lui Tariceanu-voda sau aia a lui Dragnea cu nepoata?

      Ștergere
    3. 23.36 ești cumva un homis sau o lesbica??? Și voi a-ți fost aduși pe lume într-o familie de care în mod sigur nu va pasa. Asta înseamnă că minte aveți cat o găină iar sufletul va lipseste cu desăvârșire... Dumnezeu să vă aibă în pază!

      Ștergere
    4. 10.10 daca tu esti crestin atunci dragnea e popa. Ai scos tot veninul care iti fierbe in suflet si toate mizeria mintii tale infestate de psd. Ca multi altii de pe aici, va sprijiniti ura pe lucruri inchipuite, pe minciuna, pe un mod tendetios de a interpreta realitatea. Chiar credeti ca Dumnezeu asculta balivernele voastre?

      Ștergere
  2. Acest cuvant trebuiau sa-l tina parlamentarii crestini ortodocsi si Capii Bisericii Ortodoxe. Unde va este credinta Domnilor? De ce ne-ati lasat in gura lupului ? Nu aveti si voi familii, nu aveti copii, nu aveti parinti, nu aveti bunici? nu ati fost bolnavi, nu ati suferit vreodata? nu ati alergat voi la Biserica pentru botezuri, nunti si inmormantari? nu? Cum veti pasi iarasi in Biserici sa cereti preotilor pe care i-ati prigonit sa va savarseasca Sfintele Taine? Acest cuvant nu cuprinde tot raul pe care ni l-ati facut. Pe cine reprezentati voi acolo, sus, cocotati in fruntea Tarii? pe NOI, NU!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei acolo sus îl reprezintă pe Satan, asta se vede din tot ce fac...legea educației sexuale de la clasa 0.

      Ștergere
  3. 20:30, Bine ai zis !!!
    Cei din fruntea Tarii lucreaza si se roaga Satanei...noi toti stim ADEVARUL !!! Dar vine Scadenta tuturor cat de curand....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.29 adevarul cui si care „toti”? Vezi pe cine amesteci in cloaca gandurilor tale!

      Ștergere
  4. Biserica înseamnă pe de-o parte locașul de cult unde se săvârșesc Sfintele Taine și rugăciunile colective, dar mai înseamnă și colectivitatea creștinilor evlavioși care duc o viață creștină atât în locașul de cult cât și acasă (Biserica însuflețita a lui Hristos Domnul)
    Pandemia aceasta indiferent ce spun unii sau alții este voia lui Dumnezeu Tatăl, în mâinile căruia este timpul (vremurile), iar oamenii din totdeauna au fost sub vremuri.
    Dacă ar fi fost după mine aș fi lăsat bisericile deschise, dar a-și fi pus următoarele condiții:
    1. cine merge la slujbă merge pe propria sa răspundere, și nu dă statul în judecată dacă spitalele nu mai fac față ca în Italia, și zac și mor pe holurile lor, pentru că au prioritate cei care au șanse mai mari de supraviețuire sau au vița în față, fiind mai tineri;
    2. vor purta obligatoriu mască;
    3. vor putea să sărute icoanele pe proprie răspundere;
    4. se vor spovedi și împărtăși, după rânduiala bisericii ortodoxe, tot pe proprie răspundere;
    5. nu vor mai păstra distanțarea socială.
    Pentru că scris este în Sfânta Scriptura: "nu este dat omului să-l ispitească pe Dumnezeu" și că "nici un fir de păr nu cade din capul lui, fără voia lui Dumnezeu", cu atât mai mult nu știe omul când și de ce va muri.
    De aceea este bine ca el să se împace cu gândul morții și sa se pregătească pentru aceasta încă din tinerețile sale.
    Dar și cei care rămân acasă și căuta mai mult să ducă o viață cât mai aproape de Preasfânta Voie a Tatălui Ceresc se pot mântui la fel ca sfinții pusnici, care, unii dintre ei, nu treceau cu anii pe la biserici și se spovedeau și se împărtășeau doar înaintea morți.
    Terminați cu idea că acum biserica este prigonita, pentru că râd și curcile de ăsta, nu am văzut pe nimeni închis și chinuit ca sfinții închisorilor și lagărelor comuniste, pentru nu vroiau să se lepede de Hristos Domnul; nu am văzut pe nimeni fugind în munți, din aceeași cauză, ca părintele Cleopa sau Arsenie Papacioc.
    De acea este bine să stăm strâmbi dar să judecam drept ce este bine pentru noi și țara noastră și să nu încercăm a-l ispitim pe Dumnezeu, pentru că astfel putem cădea în păcatul mândriei și al fiicei ei, slava deseară.

    RăspundețiȘtergere