joi, 14 mai 2020

UN POLITICIAN VA PLECA LA DOMNUL ???


                                              Hristos a Inviat ,dragii mei !

                        14 Mai 2020,ora 6,19 !

Astazi dimineata m-a trezit un glas care ,anuntase un nume arhicunoscut de la varful politicii si de ce nu, si a Statului Român!
 Glasul i-a strigat tare numele,apoi îi vad chipul bust,intr-un dreptunghi negru total.
Dreptunghiul negru era ocupat pe partea stanga ,cu bustul acelui politician. 
Ori cand cineva are o poza pe fond negru total, si el imbracat in costum negru si camasa alba, cred eu ca ,acea persoana va pleca la Domnul,la cele vesnice. 
Cine este aceasta persoana dragii mei, nu vă voi spune niciodata! Dar stiu ca in timp,si nu prea indepartat acest timp,asa se va intampla.
Dumnezeu sa-i dea sanatate si minte luminata, iubire faţă de Aproapele si faţă de poporul român căruia îi slujeste,ca sa fie iertat si sa traisca multi ani pana la adanci batraneti.Doamne ajuta sa faca si lucruri bune pentru Tara si popor,iar Bunul Dumnezeu sa-i schimbe soarta de acolo de Sus,in bine.  Adica,sa-i dea timp de căinta si de pocainta si sa-l indrepte pe calea Sa bineplacuta ,ca un Dumnezeu ce ne este tuturor si care ,ne iubeste pe toti la fel.
Stiti cum se spune :

Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului,

 ci sa se intoarca si sa fie viu!

Iezechiel
Capitolul 33
1.Fost-a cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
2."Fiul omului, rosteşte cuvânt către fiii poporului tău şi le spune: De voi aduce sabie asupra unei ţări şi poporul ţării aceleia va lua din mijlocul său un om şi îl va pune străjer,
3.Şi el, văzând sabia venind împotriva ţării, va trâmbiţa din trâmbiţă şi va vesti poporul;
4.De va auzi cineva sunetul trâmbiţei, dar nu se va păzi, când va veni sabia şi-l va prinde, sângele aceluia va fi asupra capului său.
5.Pentru că a auzit glasul trâmbiţei şi nu s-a păzit, sângele lui va fi asupra lui; iar cel ce se va păzi îşi va scăpa viaţa sa.
6.Dacă însă străjerul a văzut sabia venind şi nu a sunat din trâmbiţă şi poporul n-a fost vestit şi va veni sabia şi va ridica viaţa cuiva, acela a fost răpit pentru păcatele lui, dar sângele lui îl voi cere din mâna străjerului.
7.Şi pe tine, fiul omului, te-am pus Eu străjer casei lui Israel şi tu vei auzi cuvânt din gura Mea şi îl vei vesti din partea Mea.
8.Când Eu voi zice păcătosului: "Păcătosule, vei muri", şi tu nu-i vei grăi nimic, ca să vesteşti pe păcătos să se abată de la calea lui, atunci păcătosul acela va muri pentru păcatele sale, iar sângele lui îl voi cere din mâna ta.
9.Iar dacă tu ai vestit pe păcătos să se abată de la calea lui şi să se întoarcă de la ea, şi el nu s-a abătut de la calea lui, atunci el va muri pentru păcatele lui, iar tu ţi-ai scăpat viaţa.
10.Şi tu, fiul omului, spune casei lui Israel: Voi ziceţi aşa: "Nelegiuirile noastre şi păcatele noastre sunt asupra noastră şi ne stingem în ele; cum vom putea dar să trăim?"
11.Spune-le: Precum este adevărat că Eu sunt viu, tot aşa este de adevărat că Eu nu voiesc moartea. păcătosului, ci ca păcătosul să se întoarcă de la calea sa şi să fie viu. Întoarceţi-vă, întoarceţi-vă de la căile voastre cele rele! Pentru ce să muriţi voi, casa lui Israel?
12.Şi tu, fiul omului, spune fiilor poporului tău: Dreptatea dreptului nu-l va scăpa în ziua păcătuirii lui şi nelegiuitul nu va cădea pentru nelegiuirea sa în ziua întoarcerii sale de la nelegiuirea sa, precum nici dreptul în ziua păcătuirii sale nu va putea rămâne cu viaţă pentru dreptatea sa.
13.Când voi zice dreptului că va fi viu, iar el se va încrede în dreptatea sa şi va face nedreptate, atunci nu se va mai pomeni toată dreptatea lui, ci el va muri pentru tot răul pe care l-a făcut.
14.Şi când voi zice păcătosului: "Vei muri", dar el se va întoarce de la păcatele sale şi va face judecată şi dreptate,
15.Dacă acest păcătos va înapoia zălogul, pentru cele răpite va despăgubi, va umbla după legile vieţii, nefăcând nimic rău, atunci el va fi viu şi nu va muri.
16.Nici unul din păcatele sale, pe care le-a făcut, nu i se vor pomeni şi, pentru că a început a face dreptate şi judecată, va fi viu.
17.Fiii poporului tău zic: "Calea Domnului nu este dreaptă!" Dar nedreaptă este calea lor.
18.Dacă dreptul se va abate de la dreptatea sa şi va începe să facă nelegiuire, va muri pentru aceasta.
19.De asemenea, dacă nelegiuitul s-a întors de la nelegiuirea sa şi a început să facă judecată şi dreptate, pentru aceasta el va trăi.
20.Voi însă ziceţi: "Calea Domnului este nedreaptă". Eu vă voi judeca pe voi, casa lui Israel, şi voi judeca pe fiecare după purtările lui".
21.În anul al doisprezecelea după robirea noastră, în ziua a cincea a lunii a zecea, a venit la mine unul din cei scăpaţi din Ierusalim şi mi-a spus: "Cetatea este dărâmată!"
22.Mâna Domnului a fost peste mine, seara, încă înainte de a veni acest fugar; iar dimineaţa, când a venit acesta la mine, Domnul îmi deschisese gura şi nu mai eram mut, ei mi se deschisese gura.
23.Şi a fost cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
24.Fiul omului, cei ce trăiesc în locurile pustiite din ţara lui Israel zic: "Avraam a fost unul şi a primit în stăpânire ţara aceasta, iar noi suntem mulţi; deci nouă ne este dată în stăpânire ţara aceasta.
25.De aceea spune-le: "Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Voi mâncaţi mâncare cu sânge; vă ridicaţi ochii spre idolii voştri şi vărsaţi sânge şi apoi voiţi să stăpâniţi ţara?
26.Voi vă rezemaţi pe sabia voastră, faceţi ticăloşii, vă pângăriţi femeile unii altora şi apoi voiţi să stăpâniţi ţara?
27.Iată ce să le spui: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Precum este adevărat că Eu sunt viu, tot aşa de adevărat este că cei ce locuiesc în locurile pustiite vor cădea de sabie; iar cel ce se află în câmp, pe acela îl voi da fiarelor spre mâncare, iar cei din cetăţi şi din peşteri vor muri de ciumă.
28.Şi voi face din ţară un pustiu şi o singurătate, trufia puterii ei va înceta, şi munţii lui Israel se vor pustii, încât nici un trecător nu va mai trece prin ei.
29.Şi vor cunoaşte că Eu sunt Domnul, când voi face ţara pustietatea pustietăţilor pentru toate ticăloşiile pe care le-au făcut ei.
30.Iar despre tine, fiul omului, fiii poporului tău grăiesc pe la ziduri şi pe la uşile caselor şi zice unul către altul şi frate către frate: "Mergeţi de vedeţi ce cuvânt a ieşit de la Domnul!"
31.Şi ei vin la tine, ca la o adunare de petrecere; poporul Meu se aşază înaintea ta şi ascultă cuvintele tale. Dar nu le împlineşte; căci ei cu gura lor fac din acestea o petrecere, iar inima lor e târâtă după poftele lor.
32.Iată că tu eşti pentru ei un cântăreţ plăcut, cu glas frumos şi care cântă bine din instrumentul său; ei ascultă cuvintele tale, dar nimeni nu le împlineşte,
33.Iar când aceste lucruri vor veni, şi iată că ele vin, atunci vor şti că în mijlocul lor era un prooroc".
P.S.
Si strigam si strig si acum :
DESCHIDETI PORTILE SI USILE CIMITIRELOR SI
SFINTELOR BISERICI ALE LUI HRISTOS!!!
Lasati Crestinii sa intre in SFANTA BISERICA ,asa cum au facut-o de 2000 de ani incoace !
Nu dati ordine BISERICIII LUI HRISTOS si a MAICII DOMNULUI !

Nu cu PREOTII va luptati si nici cu noi CRESTINII care suferim după BISERICA DOMNULUI,ci va luptati cu DUHUL CEL PREA SFANT !
Va luptati cu PREA SFANTA TREIME si cu MAICA LUI DUMNEZEU !
Iar BIRUITOR este si va fi vesnic MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS !!!
Nu va jucati de-a DUMNEZEU si nu stati impotriva DUHULUI SFANT !!!
Cei care pot sa redeschida BISERICILE si CIMITIRELE cu tot cu USILE SFINTE, nu numai PORTILE,si nu o vor face, DUMNEZEU va rasplati tuturor celor care I-a batjocorit SFINTELE SALE BISERICI prin zavorarea lor, prin indepartarea FIILOR SĂI de LOCASUL SFANT.
Rand pe rand,fiecare isi va primi rasplata divina !!!

                    Cu dragoste,Maria.

P.S.
                                               Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 













47 de comentarii:

  1. Deocamdata a murit in Bucuresti un parlamentar PSD-ist cam necunoscut dar tinar de 29 de ani din Brasov in urma unui atac cerebral-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul acesta urmeaza un președinte.
    Cine sa fie? EC sau ION I.?

    RăspundețiȘtergere
  3. Marcel Ciolacu? Nu știu de ce dar...omului asta i se face ceva rau, a mai fost un precedent, doamna e a fost ministru mediului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17:50 nu este vorba despre Marcel Ciolacu.

      Ștergere
    2. Dar de cine? Da un indiciu!

      Ștergere
    3. Anonim 17:50 Pierde Timp pe acest blog(ca si mine), daca urmaresti videoul cu pricina ai sa vezi ca si tu ametesti si te ia cu leasin. Omul a facut prea multe genuflexiuni cu capul. Sus-jos, sus-jos.. Ca nu e nici dala care sa le zica din memorie. Stii ce zic? Cum sunt hungurii, de exemplu. Asa ca, ori isi pune hartiile mai sus, ori isi face patul si ramane cocotat in el. El e simpatic asa, dar ii lipsesc multe, pe langa vana. Si daca cineva le pune droguri sau mai stiu eu ce, sa lupte ca mizeriile astea sa nu mai ajunga in tara. Sunt capabili sa se casapeasca intre ei 😂

      Ștergere
  4. S-a intors din lesin si este viu. Ciolacu
    Nu stiu daca ati observat dar hartistii tind, ca de fiecare data, sa fie primii la cersit. Dar, sincer, nu le-o fi si lor rusine, frica de D-zeu nu pentru ca ei oricum nu dau doi bani pe de-astea. Au case de vacanta, au conditii mai mult decat decente, au calarit tot mapamondul, de-a lungul si de-a latul, serios, adica, de fiecare data primordiala este grija pentru hartisti? De ce? Cred ca mai.artisti decat Stan si Bran n-a fost niciunul. Oamwnii aia au binedispus o lume intreaga, sunt nemuritori, si-au murit saraci lipiti, niciodata n-au cersit atentie, mila, n-au transpus pe ecran nimic legat de politica, sau orice altceva care sa lezeze, n-au trait infulecand din altii. Ai noatri au asa o lipsa de satietate, si-un tupeu de nedescris. Pw unde trec au pretentia de a vazuti si tratati drept dumnezei...

    RăspundețiȘtergere
  5. Iar a aparut cititorul de promter Iohannus ,se lauda singur pentru ca i-au' murit' laudatorii,din cauza mindriei lui in a nu asculta de altii Romania are mai multi morti decit toate tarile din jur,ca sa nu mai vorbesc de blocarea Economiei si de cei trimisi si bolnavi in Germania la Sparanghel-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar a aparut cititorul de promter Iohannus ,se lauda singur pentru ca i-au' murit' laudatorii,din cauza mindriei lui in a nu asculta de altii Romania are mai multi morti decit toate tarile LA un LOC din jur,ca sa nu mai vorbesc de blocarea Economiei si de cei trimisi si bolnavi in Germania la Sparanghel-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar de ceilalti bolnavi care nu-s primiti in spitale NIMIC NIMIC,numai sa te duci cu bani grei la privatii precum ministrul lui de SIBIU Costache -craciun

    RăspundețiȘtergere

  8. Anonim14 mai 2020, 19:05
    Iar a aparut cititorul de promter Iohannus ,se lauda singur pentru ca i-au' murit' laudatorii,din cauza mindriei lui in a nu asculta de altii Romania are mai multi morti decit toate tarile LA un LOC din jur,ca sa nu mai vorbesc de blocarea Economiei si de cei trimisi si bolnavi in Germania la Sparanghel-craciun

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit azi într-o emisiune a d-lui Cumpanasu vorbind un politician din București(îmi scapă numele), cum Romania primește de la UE cate 35.000 euro pentru fiecare mort de covid, așa că ghiciți care este interesul "lor" ???

      Ștergere
  9. Nu se poate ca toti sa plece? Acasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu...pentru ca sunt santajati de Deep State...haituiti

      Ștergere
  10. Miohai 35 Si cine e expertul in sens negativ, in trafic de copii pentru traficantul de organe canadian Lalande si persoane de la Tinerete pin' la Batrinete acum pentru sparangelul Germanilor cu Hurezeanu si casele sibienilor,nu febletea ta Iohannis,din cauza adevarurilor astora a inchis Justitiarul.ro incalcind dreptul la Libertatea Cuvintului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Papa lapte. Ipseul, raspunde prin bobocul de serviciu... Iesi tu in fata ma mare gascan si ati apara gastele. Ca sa se consulte... La. Cap. Tu nu ai treaba cu bisericile surori. Tu ai treaba cu noi ma pazitor de gaste, ca am ajuns gaste ca tine, ca da bine. Fii barbat ma, nu numa in pat!!! Daca nu, lasa pe altu mai vrednic, stii tu, pe care lo vrut raposatu dinaintea ta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Miohai 35 Si cine e expertul in sens negativ, in trafic de copii pentru traficantul de organe canadian Lalande si persoane de la Tinerete pin' la Batrinete acum pentru sparangelul Germanilor cu Hurezeanu si casele sibienilor,nu febletea ta Iohannis,din cauza adevarurilor astora a inchis Justitiarul.ro incalcind dreptul la Libertatea Cuvintului..

    RăspundețiȘtergere
  13. Marioara surioara, sa ne gandim cu piosenie la sfantutii inchisorilor care se roaga pentru noi si de noi sa le calcam pe urmele dumnealor. Vrednici sunt pururea,marii, uriasii nostrii inaintasi fata de noi pigmeii lui gulliwehr kwj.

    RăspundețiȘtergere
  14. O fii avocatul lui Dan Diaconescu-celui caruia justitia Dictatorului i-a interzis sa vorbeasca prin hotarire judecatoreasca,cel ce s-a ingrasat de cite minciuni trebue sa sustina si invoce de cind e trecut la PNL.
    Daca intra in el coronavirusul nu prea au sanse grasii ,poate mai are si diabet-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. O fii avocatul lui Dan Diaconescu-celui caruia justitia Dictatorului i-a interzis sa vorbeasca prin hotarire judecatoreasca,cel ce s-a ingrasat de cite minciuni trebue sa sustina si invoce de cind e trecut la PNL,dar aseara n-a mai avut tupeul sa-l contrazica pe profesorul de drept constitutional Gheorghe Iancu care a spus ca a doua Stare de Urgenta a lui Iohannis e total neconstitutionala.
    Daca intra in el coronavirusul nu prea au sanse grasii ,poate mai are si diabet-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. De la Iliescu încoace, toți au vrut binele țării. Să ne rugăm și pt. Sufletul păcătosului.
    Dumnezeu să.i ierte!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dumnezeu ne-a ajutat si de această dată.
    S-a aprobat ca slujbele sa se desfășoare in curtile bisericilor.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie Orban nu mi se pare in apele lui de luni bune, are o privire tristă, hăituită, de om bolnav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus și eu, am aceiași părere!

      Ștergere
    2. 00.50 este foarte obosit. Nu ati vazut la ce ore pleaca de la guvern? Dati cu laturi mereu iar truda acestor oameni o aruncati la gunoi cu o singura vorba. Chiar credeti ca Dumnezeu nu va vede?

      Ștergere
  19. Cum rămâne cu Pimen?
    Mai stie cineva ceva de el?
    Sau il declară peste cateva zile?

    RăspundețiȘtergere
  20. E Ludovic Orban. Ați mai avut o viziune cu el asa.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si marionetele lui Soroș obișnuiesc să facă asta: sacrifica pioni cand au nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria, eu nu-mi doresc ca totul sa revina la ,,normal,, . In sase ani de zile pun flori pe mormantul parintilor mei, de cateva ori pe an si pe toate mi le fura. De curand am trecut pe acolo si am fost surprinsa sa vad 3 lalele la locul lor, mandre inflorite si parca iti mai alina sufletul. Si asta doar pentru ca romanii au fost tinuti cu forta in casa. Niciodata n-am fost de acord cu privarea de libertate, cu oprimarea drepturilor oamenilor, dar care oameni? Va dau cuvantul meu de onoare ca traiesc scenarii de groaza. Printre care si cosmarul asta cu cimitirul. De fiecare data cand merg acolo gasesc mormantul rascolit de parca cine stie ce pretiozitati ar fi sadite acolo. Sunt absolut impotriva cimentului. Mi se pare barbar. Am pus flori comune , flori care sa reziste peste iarna, crizanteme , am umplut mormantul de crizanteme de diverse culori, nu mi-au lasat una macar. Am pus pentru primavara un covor de branduse, ghiocei, zambile, lalele..stiti cum au ramat in pamant dupa ele? Nu va imaginati! Stiti cum e ca la fiecare vizita la parintii mei sa gasesc mormantul pangarit , in halul ala? Am pus coltunasi, in copilarie tot satul avea coltunasi in gradini si crini si speteaza la porti. Ghinionul a fost ca acei coltunasi au format vreji imensi si plini de flori, cum n-am vazut in viata mea. Intre cei rosii s-a nimerit unul galben luminos. M-am minunat pentru ca nu nu merge nimeni sa ude mormantul si totusi a iesit asa o minunatie. La a doua vizita nu mai erau. Cel galben era lasat rupt pe mormant pentru n-au reusit sa-I smulga radacina si s-a rupt. Garofite, lobelia, floricele de piatra..tot ce-am gandit ca va rezista si se va regenera natural, chiar se va inmulti. M-am plans cuiva si mi-a zis ,,da, lasa draga, ca e pomana!,, Pomana este atunci cand ofer eu flori din suflet, asa cum am facut-o de atatea ori. Romanii sunt animale, niste animale ordinare.
    In toamna, scarbita de toate cele ce mi se intampla, si fara nicio speranta ca vor rezista, am pus 5 lalele pe centrul mormantului. Am fost placut surprinsa sa vad ca inca sunt acolo si ca sunt niste lalele foarte deosebite, n-am mai vazut niciodata, fiecare tulpina are 3 flori. Este foarte trist, dar adevarat, ca ele au rezistat doar datorita ordonantei de urgenta.
    Romani, stati in casa! Sunteti inumani, periculosi, perversi si ordinari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15 mai 2020, 07:18
      Si pentru niste flori care lipsesc de pe mormant sa stea lumea in casa ?Doamne fereste ! Dar as zice asa: Doamne ,nu-i socoti acest pacat ,căci o sa cumpar altele.Sa-i fie de folos celui care le-a furat ! Dar niciodata nu as spune stati in casa ca mie mi se fura florile de pe mormant. La ce bun o grdaina cu flori, un mormnat cu flori,daca lumea sta in casa si n u are cine sa se bucure de ele ? Florile sunt problema???Cine nu vrea sa iese din casa ,nu are decat sa stea in continuare in casa !DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. 07.18 De ce nu faceti plangere la Politie? Eu stiu ca cimitirele sunt pazite. Ce atributii au acei bodygarzi daca nu paza mormintelor si a cimitirului? Poate ne spune cineva care stie. In unele mai exista si camere de luat vederi. Daca au, se poate vedea pe ele cine fura din cimitir.

      Ștergere
    3. Anonim15 mai 2020, 07:18 plantati un pom,un brad, pe-ala nu-l mai iau asa usor! Eu asa aș face.

      Ștergere
    4. Esenta mesajului plin de amaraciune al an.07.18. era despre ticalosia unor "semeni", care nu se dau in laturi sa FURE nici macar de pe morminte, care nu au niciun respect, nici macar fata de morti, care nu au pic de constiinta. Si are dreptate...sunt mult prea multi oameni necinstiti in tara asta, mult prea multi lipsiti de empatie si compasiune...Imi pare rau pentru tine, an.07.18...

      Ștergere
  23. Chiar acest mesaj s- a adeverit pentru că un deputat din PSD a murit și a rămas un bebeluș mic in urma și o soție îndurerată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s/a adeverit nimic.Daca ai fi citit mai cu atentie mesajul,s/ar putea sa ghicesti,de vei sti sa citesti printre randuri.

      Ștergere
  24. Mă scuzati sper că nu sunteți supărată dacă am înțeles greșit.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua.Si eu am pățit la fel cu florile de pe mormîntul părinților mereu sădesc flori și iar mi le fura.Intr o zi cred că am să să o mica tăbliță cu înscris așa :Uitate in sus când furi și nu uita că ești văzut.Ce sa zic trist dar adevărat asta suntem noi ne bucuram și la florile de pe mormînt tine de credința noastră.

    RăspundețiȘtergere
  26. Avem noi un asa noroc?

    RăspundețiȘtergere
  27. Printre randuri l-am identificat pe TR. BASESCU..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce făcea printre rânduri? 🤣Nu cred ca e el, nu el a închis Bisericile!

      Ștergere
  28. Bravo Silvia,fina observatie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu stiu ca mai este o vorba,
    Dumnezeu te lasa,te lasa sa vada până unde poti merge cu faptele tale apoi vine si te oprește
    Asa si aici dacă faci numai contra te oprește Dumnezeu nu te lasa la nesfârșit.
    Sa le dea minte și credința,nu dorim moartea nimănui dar nici nu putem opri ce Dumnezeu dorește.
    Greu este cu ce pleaca de aici,faptele vorbesc,banii raman casele ramă etc.dar faptele te însoțesc le iei cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  30. Duvaz a si murit si este probabil si ingropat!Premonitie adeverita 100%

    RăspundețiȘtergere