joi, 28 mai 2020

UN CUTREMUR MARE DE PĂMANT,CU STRAZI RUPTE !


                                                 26 -27 Mai 2020,ora 1,58 ! 

                               Dragii mei, 

                  HRISTOS  S - A  INALTAT !
HRISTOS S-A ÎNALTAT DRAGILOR !
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca!
În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe BLOG, vad in spatele meu,inspre Sud, o strada care era pur si simplu rupta;asfaltul era smuls ca de ape si gropile adanci.

Opferzahlen in Ecuador steigen weiter: Über 400 Tote bei Erdbeben ....
Iar in timp ce priveam cu groaza strazile rupte si pline de santuri, vad cum acestea inca,se mai clatinau destul tare,de parca ar fi fost deasupra apelor construite.
Zahlreiche Tote nach Erdbeben in Pakistan | Aktuell Asien | DW ....
Dragii mei, unde se va intampla aceasta nenorocire, eu nu stiu a va spune.Poate fi vorba de un CUTREMUR foarte mare ,după care sa urmeze un TSUNAMI.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa apere vietile oamenilor acolo unde aceasta Catastrofa va avea loc.
Nu uitati sa fiti buni fratilor! Sa fiti milostivi si altruisti,iar inima si sufletul sa va fie pline de IUBIREA Lui Hristos si a Prea Curatei Fecioare Maria!
Am multe noutati de scris, asadar,nu va-ndepartati prea mult de Blogul Lui Dumnezeu Exista-Marturii !
                                  Cu iubire,Maria.
P.S.
 Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 







Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


                 

34 de comentarii:

  1. Daca urmariti blogurile clarvazatorilor straini, si ei au vazut aceleasi catastrofe. Dupa modul in care sunt asezate casele si dupa culoarea alba imaculata, stralucitoare, asa cum ei descriu locurile respective, cel mai sigur va fi Grecia

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat s-a Înălțat doamna Maria.
    Vad ca peste tot in lume sunt probleme.
    Sa adeverit si zăpadă aveați un mesaj a nins pe Transfagarasan au băgat plugurile.
    O zi binecuvântată tuturor românilor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere de tot raul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ați spus demult despre un tsunami.Fereasca Dumnezeu la așa cutremur mare este de așteptat.Nimic nu se întâmplă fără voia celui de sus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fie vorba oare de cutremurul din iunie anunțat de Burculet?

    RăspundețiȘtergere
  5. Jud. Galati e in mare primejdie !!!
    Am mai postat eu aici da' nu ma crede nimeni ...
    Se va schimba relieful in sudul jud. Galati ( parte si in sud-estul jud. Vrancea ) si va apare un lac in acea zona ...
    Va fi prapad mare !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt ANONIM 5-duhovnicul meu spunea cu ani in urma ca Baraganul pana la DUNARE coboara si va aparea un mare lac-terenul s-a ridicat iar acum coboara-si ca barajul de la BICAZ care este crapat in urma unui cutremur mare se va rupe si apa va fi de 2 m pana la DUNARE-DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA NE FEREASCA-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  7. Clarvazatori ? Ca straini ?!
    Ha ha , ce distractiv.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Uraganele și tornadele vor mătura anul acesta America si nu numai. Catastrofele se vor înmulți? România va fi ferită?

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/dupa-arthur-vine-bertha-este-doar-inceputul-pentru-sua-unde-zece-uragane-vor-lovi-extrem-de-puternic-1314394

    RăspundețiȘtergere
  9. Roiuri mari și agresive de lăcuste au invadat și devorat peste 50.000 de hectare de recolte. Rajasthan, Madhya Pradesh și Gujarat sunt statele cele mai afectate de una dintre cele mai grave invazii de lăcuste din ultimii 30 de ani.
    În prezent există 158.000 de cazuri confirmate de COVID-19 în India. Dintre cei diagnosticați, 67.000 de oameni s-au vindecat, iar 4.500 au murit.
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/india-este-atacata-din-toate-partile-covid-19-canicula-si-invazie-de-lacuste-1314400

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...sunt câțiva ani de când românii sunt asaltați și intoxicați pe toate canalele,de stres.Adevarul că stresul este un deliciu pentru unii.Chiar slăbește imunitatea și te face să îți dai singur pumni, să te bați cu vecinul,să îți bați nevasta, copiii.. să vrei ca lumea să fie distrusă de cataclisme.pană și necurații se uită uimiți de câte născocește mintea umană.Se tem chiar că nu mai au ocupație.Și totuși,lumea se sfârșește și renaște de fiecare dată.

      Ștergere
    2. @-Stresul e cauza bolilor,nu microbii. In corp nu se duce un razboi intre "sistemul imunitar" si microbi,se face doar salubrizarea,consumul si transformarea celulelor care au imbatrinit si care trebuiesc reciclate.Microbii sint aliati ai macrofagelor produse de organism,un fel de legiune straina. Sursa: Noua Medicina Germana

      Ștergere
  10. Se intreaba romanul de ce in Suedia, Danemarca si-n alte tari mai acatarii nu sunt multe cazuri de Covid. Pentru ca aia nu prea au pe cine omori. Lucrurile incep a prinde contur. Covid-ul prefera saracia. Mare atentie! Jigodiile astea au facut tot posibilul ca o mare parte dintre romani sa ramana la limita supravietuirii. Atentie la ce se intampla in lume! Muncitorul roman a facut cea mai mare greseala din istorua omenirii. A permisa imbogatirea patronilor, a lasat capul plecat, a muncit ca tampitul si nu s-a alescu nimic. Cand o veni zdravan Covidul, sau alta pandemie, sa ceara socoteala, cine credeti ca va umple lista? Mare arentie! In joc sunt chiar vietile noastre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insa patronii NU VOR AVEA PARTE DE CE AU JUPUIT DE PE SPINAREA AMARATILOR DE ANGAJATI EXPLOATATI LA MAXIMUM!!!
      Dumnezeu ii va vedea si chiar vor avea asa pagube, afacerea nu le va merge deloc, se vor imbolnavi, iar de banii pe care i-au luat cu japca de pe urma sudorii angajatilor si nu i-au rasplatit la justa valoare a muncii lor, se va alege praful de acei bani! Este testat!!! Deci... de luat aminte! Nu nedreptatiti pe nimeni pentru ca Dumnezeu va vede si are grija! Mai devreme sau mai tarziu toti cei care s-au purtat ca niste misei vor plati! Si inca cum... sa-i fereasca Dumnezeu de dreptatea divina!

      Ștergere
    2. Nu exista dreptate divina

      Ștergere
  11. Urgent desfiintarea pensiilor si veniturilor speciale!!! Nimeni nu trebuie sa fie mai bogat decat celalalt, toti suntem saraci in fata lui Dumnezeu! Nu ne omorati sub diverse gaselnite: gripa aviara, vaca nebuna, pesta porcina, pesta ovina..nu ne sacrificati pentru poftele voastre de imbogatire!!! Noi suntem oameni, voi sunteti bestii ordinare! Asta au facut comunistii, asta s-a intamplat si dupa '89. Ne punem toata nadejdea in actualul presedinte. Cu siguranta nu va opta pentru acelasi mod inuman de conducere a acestei tari. De-asta nu-l suportati, fir-ati ai dracului de criminali, ca nu va copiaza!! Va da cu flit . HUOOOOOO!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai omule pune ti tu nadejdea in presedinte,ca acest om nu are mila de aceasta tara.El face tot ce i se dicteaza din afara.Habar nu ai pe ce lume traiesti.Acest om cu Orban in frunte,este un papusar.Informeaza te!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta e rodul lui penele si sefului sau clauss.aceasta ciuma galbena a distrus poporul roman.acum cine cutremur de 9
    Grade pe.scara richter.sa vedeti pe clauss si oarban .ce minciuni o sa ne spuna ca sau pocait.ca Dumnezeu lea poruncit sa inchida bisericile toate .in vis au avit ei viziuni.28 5 2020 mihail1964

    RăspundețiȘtergere
  14. Ghicitoarea Carmen Harra, prezice o perioadă catastrofala pentru Romania. Se vede ca a citit cartile doamnei Georgeta Florea.

    https://bit.ly/2TKNBCN

    RăspundețiȘtergere
  15. 17:19, dar TU judeci cu capul tau ???
    Cum poti spune ca " ne punem toata nadejdea in actualul pres. " ?????
    Poate pt tine care l-ai votat , NU pt MINE, NOI care NU l-am votat !!!!!!!
    HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!@!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte multe din ,,reusitele,, omenirii se bazeaza pe genocid. Universul cere socoteala. Cu cat omenirea devine mai inconstienta, mai lacoma creand dezechilibru, la fel si EL. Din pacate omenirea are influenta asupra a tot ceea ce ne inconjoara

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 12:39, te prefaci ca nu crezi in ,,mesageri,, ? Daca nu puneai botul la astfel de lucruri, nu intrai pe aici, nu crezi? Da, clarvazatori straini, dar ca sa-i descoperi trebuie sa cunosti niste limbi straine, multe. Ai vreo legatura cu televiziunea, asa credeai ca ti se vor da link-uri mura-n gura, din care sa te inspiri? Ca se stie, in televiziunile romane...doar shtifturi, doar muraturi. Priveam cu greata la mizeriile ce circula pe la emisiuni, cum ca o farmacista a ,,distrus,, tenul catorva domnisoare. Soricul alora este plin de moloz. Moloz care nu iese cu nicio crema din lumea asta. Acel soric la care i-au fost deschisi porii in mod repetat si inconstient, si in care s-au infiltrat mizerii, trebuie curatat strasnic, de catre un profesionist. Curatat in profunzime(se inteapa, se stoarce...un proces scarbos) , se aplica produse de inchidere a porilor si asa mai departe. Ca si curatenia din casa, curatenia tenului se intretine nu se face din cand in cand.
    Nu actioneaza nicio crema ca si sfredelul. Acela este un ten bolnav, neglijat, torturat in mod inconstient cu produse ce acopera imperfectiunile si care fac foarte mult rau, care sapa in profunzime.
    In foarte multe domenii, in Romania, profesionistii se confrunta cu probleme ce tin de educatie. Este foarte greu sa lucrezi cu romanul. Are o educatie precara, superficiala. Sa nu uitam ca in Romania se scuipa lejer pe strada. Asta intra in rutina zilnica. Mucul de tigara, sputa, mucii, ajung direct pe trotuare, pe strazi. Inca isi sterg mucii cu dosul sau podul palmei(si apoi se tin de bara). Foarte putini romani stiu sa foloseasca ata dentara. Putini stiu de existenta ei. Pe langa faptul ca pe piata ajung tot felul de produse netestate, fara aviz de punere pe piata si care sunt achizitionate doar pentru ca le face reclama vreo zeitate.
    Produsele preparate in laborator nu contin conservanti, parfumuri si alte ingrediente care dau fata comerciala, ca atare sunt mult mai calitative. Cu siguranta contin substante cu actiune tintita pe tipul de ten si afectiunea pentru care doresti sa-l tratezi. Dar pana acolo este nevoie de un intreg ritual.
    Din pacate, in Romania s-a pus accent pe comert, prea mult timp, si ceea ce este mult mai important a fost neglijat. In scoli, dupa cum ati vazut, se fac rapoarte, hartii, nu educatie.
    Televiziunea, modul de viata parazitar pe care il vedem la tot pasul, usurinta cu care unii castiga multi bani, au influentat intr-un mod negativ tot ceea ce este mai important in formarea unei persoane pe plan personal si profesional. Ca tot ne intrebam ce se intampla cu padurile. Aveti idee ce se intampla in institutiile de stat? In ce consta ,,munca depusa,, de foarte multi dintre angajati? Din ce credeti ca se obtin maldarele alea de hartii? La ce ajuta, cui ajuta? Lucrurile astea sunt la fel de utile ca si televiziunile, ca si rolul multor politicieni care mai si primesc venituri nemeritate. ,,Succesurile,, romanilor nu sunt bazate pe efort, n-au un fond bazat pe constiinta(dimpotriva, pe inconstienta), ,,succesurile,, au la baza, in primul rand, genocidul. S-a mers pe ideea ,,distruge si vei castiga,, . Unde , pana unde, credeti ca se va ajunge cu o societate atat de bolnava, atat de inconstienta?

    RăspundețiȘtergere
  18. Tine directia pana ajungi indarat, la tine in tara!
    N-ai ce cauta aici! Valea!

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga mea ( banuiesc ca esti O ) paranormali straini ?
    Exista doar in mintea ta cucerita de ei; Au rusii ceva, ceva, dar tot romani sant si aia de fapt; pana si Putin e fifti roman...

    RăspundețiȘtergere
  20. Dacă noi aici si pe acest blog al lui Dumnezeu scris de doamna Maria ne sfădim nu credeti ca supărăm pa Dumnezeu?
    Macar sa nu ne jigni,este neplăcut lui Dumnezeu Suntem frați toți,am inteles si inteleg sunt oameni care dacă nu vorbesc de rau si daca nu parasc pe APROAPELE lor nu se simt bine.
    Ce putem face?
    Cat mai departe de asemenea oameni,din si cu răutăți se hrănesc,vai de sufletele lor.
    Cu mult drag tuturor si sa iertam toți greșim
    Dacă iertam deavolul nu mai are loc printre noi.O zi binecuvântată tuturor românilor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Pt cel care zice ca nu exista dreptate divina. Dreptate divina semnifica respectarea legilor fizicii oriunde in Univers. Totul este energie. Legile fizicii, ale mecanicii, au fost enuntate de fizicianul Isaac Newton. Legile lui Newton, sau principiile fundamentale ale mecanicii, se invata in clasa a 7-a la scoala. Principiul 3 al mecanicii suna asa, daca va mai amintiti: atunci cand un corp actioneaza asupra altui corp cu o forta numita actiune, cel de-al doilea corp actioneaza asupra primului corp cu aceasi forta, numita reactiune, egala in modul, dar de sens contrar. Aceasta-i legea care se poate numi si dreptate divina, si legea Karmei, si legea bumerangului, oricum i-am spune ea se aplica si ni se serveste inapoi de catre Univers acelasi lucru, indiferent ca este un lucru bun sau rau. Dar pt ca nu se intoarce imediat inapoi raul sau binele facut, multi nu reusesc sa faca legatura, atunci cand li se intampla ceva rau sau bun, cu ceea ce au facut chiar ei, candva, acelasi lucru cuiva. Orice patim la un moment dat in viata este ceea ce noi am facut candva cuiva. Chiar daca ni se intoarce tarziu, inainte de a trece dincolo, tot ni se intoarce. Asta e o alta discutie, cand si de ce ni se intoarce mai repede sau mai tarziu un bine sau un rau facut la un moment dat. Decat sa urmariti TV uri care propaga aproape non stop frica, panica, ura, care intarata si dezbina , mai bine ati cauta si afla lucruri bune, care ridica vibratia organismului, care introduc in subconstient programe pozitive, programe ale vindecarii si sanatatii, ale abundentei si prosperitatii, ale intelegerii, iubirii si succesului. Pt asta a fost creat internetul, pt a gasi informatii folositoare (si slava Domnului cate astfel de lucruri exista pe net daca cauti si nu-l folosesti doar ca sa postezi poze ca un oligofren).

    RăspundețiȘtergere
  22. Asta cu lunca Galatiul si Focsaniul poate avea doua cauze cresterea nivelului oceanic care de la inceputul secolului 20 e de un sfert de metru si planificata a se ajunge la un metru la sfirsitul secolului,dar o data ajunsa pe cimpie apa creste greutatea locala a scoartei care astfel se mai lasa in jos in mantaua fierbinte si fluida.
    Mai poate fi o cauza un cutremur mare cu tsunamii venit de pe Marea Neagra,dar nu trebue uitat nici pericolul barajului de la Bicaz ca si a celui de pe Buzau care pot ceda la un cutremur mare.
    Oriunde locurile joase nu mai sint asa sigure intrucit pamintul e dezechilibrat prin stricarea echilibrului apei inghetate in ghetari datorita incalzirii respectiv cresterii nivelului de bioxid si mai ales METANUL din permafrostul zonei artice care poate accelera mult acest proces.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu inteleg ,de ce nu va place Sparanghel Voda Iohannis.??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne place nici de tine,de ce să ne placă el?!

      Ștergere
  24. Da,dar el spune ,daca voi nu ma vreti eu va vreau-ca Voda Lapusneanu

    RăspundețiȘtergere