luni, 18 mai 2020

EUROPA ! FLACARI URIASE !


               
                                                 17 Mai 2020,ora 23,33 !

                    Hristos a Inviat ,dragii mei!

În aceasta seara,in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care spune asa:
      "Flacarile uriase din Europa !
       Erau usile crapate!"
Clipă in care,vad multi oameni intr-o incapere,oameni care se tineau cu mainile de obraji,ca atunci cand reactionam fara sa vrem,atunci cand ne este teama de ceva.
Dragii mei, eu nu stiu ce anume se va intampla in Europa,dar conform Mesajului divin,nu va fi bine deloc.
Asa cum am scris adeseori,Europa se va destrama. Dar oare,focul sa fie sfarsitul Europei?
                     Cu dragoste,Maria.
     Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 





Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

28 de comentarii:

  1. Nu mai suporta lumea mascarada asta!In toata Europa se revolta lumea.Ne-au inchis afacerile ,dar nu ne ajuta sa supravietuim ,nu-i intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce ni se intampla este oglinda faptelor noastre. Nici pe patroni nu i-a interesat de proprii angajati ani de zile, i-au tratat ca pe niste sclavi, cu salarii de nimic din care nu se poate trai. Acum cand li se inchid afacerile, urla. Cand urlau angajatii ca nu au din ce trai datorita voua ii auzeati? Nu, nu va pasat. Acum primiti raul facut inapoi. Nu e bine? De ce? Angajatii cum au putut sa traiasca din firimiturile aruncate de voi? Tipati de fapt ca nu mai puteti sa plecati de cateva ori pe an in vacante exotice, ca nu mai puteti schimba masina de lux anul acesta, ca nu mai puteti sa va luati ultimul model de mobil? De ce nu tipati pentru micsorarea contributiilor la stat ale salariilor angajatilor vostri, de ce nu tipati pt pensiile speciale, pt salariile uriase are unor categorii de oameni (soferi de primarii, politisti locali, etc. Karma nu are vacanta niciodata. Totul de plateste aici, nu dupa moarte. Cu drag, d.na Maria

      Ștergere
    2. 👍👍👍👍👍 bine zici.

      Ștergere
    3. Cata dreptate, 06.54! Angajatii erau epuizati, storsi efectiv, iar patronilor nu le pasa cand angajatii proprii tipau ca desi munceau asiduu nu aveau ce manca, erau la limita din cauza salariului de mizerie pe care il primeau, salariu mult sub munca depusa... Stiti ce se spune? Daca nu platesti un angajat la justa valoare a muncii sale, nici tie, ca patron, nu are cum sa-ti mearga bine, afacerea nu merge!

      Ștergere
    4. Perfect adevarat ce spuneti!Saracii angajati lucrau in loc de 8 ore 16 ore,ca sa ia ceva salar,cind ajungeau acasa,nu mai aveau chef de familiile lor!!Acum sa stea acasa si patronii,sa vedem cum traiesc acum!?Am avut in oras,anul trecut s-a intimplat,de fapt un patron de magazin,care nu o ducea rau deloc;s-a sinucis,probleme familiale!!

      Ștergere
    5. 06.54 asa este! Cand abuzezi de ceva, karma te obliga sa traiesti si reversul ca sa vezi cum e! Am observat si eu asta! Asta e legea universului in care traim!
      Oamenii au abuzat natura care mai avea putin si murea sufocata. Iata ca naturii i s-a dat un timp sa respire si sa se refaca tinandu-ne pe noi in case.

      Ștergere
    6. A nu plati un angajat cat si cum trebuie este considerat un pacat strigator la cer. Asta a spus-o un preot la televizor, de mai multe ori, la o emisiune f urmarita saptamanala. A zis ca acest lucru ar trebui sa-l cunoasca toti patronii. Deci sa nu ne miram cand divinitatea plateste.

      Ștergere
  2. Gestul făcut de acei oameni este unul de spaima provocată la aflarea unei vești îngrozitoare, flăcări uriașe, război eventual cu folosirea unor arme atomice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici un război! Nu mai panica oamenii!
      Mai bine hai sa ne rugam lui Dumnezeu să fie PACE în lume și sa scapam de pandemie.

      Ștergere
    2. 01.28 armele fizice gen bombe nu prea se mai folosesc azi. Razboiul se duce pe cale psihologica prin intoxicare cu stiri false alarmiste care scad increderea populatiei in stat si in autoritati si creaza destabilizare.

      Ștergere
  3. Europa este un continent și nu se poate destrăma. Poate ați vrut să spuneți Comunitatea Europeană se va destrăma.

    RăspundețiȘtergere
  4. De la Putin citire;''Daca bataia nu poate fii evitata,Loveste Primul''.
    Si a fot primul coronavirusul.
    Si care va fii al doilea;Ucraina Romania ,Polonia??-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Va avea loc prabusirea economiei europene .

    In Germania deficitul economic este enorm. Pentru prima data din 2013, Germania va face imprumuturi uriase. Deficitul se îndreaptă spre un nivel record de 159 miliarde euro.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arme atomice? Încă una biologică și ajunge.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ne ferească Dumnezeu și Maica Domnului
    De cand cu UE nu este liniste de loc.

    Eu stiu ca atunci cand bati palma cu cineva si devii asociat,aliat cum vrem să spunem tii toți de un băț,aici nu a fost asa a fost mai mult contra unul altuia si ca sa devina o putere trebuia unire între ei egalitate pentru toți și atunci nu se mai destrăma.
    Cred ca a devenit o obsesie pentru cei care nu sunt in UE si acolo între ei sunt trădători sa nu meargă lucrurile bine si asta este.
    Pentru marile puteri era cred o amenințare ca se intareste si de aceia cred ca vor sa strice aceasta uniune.
    Si fiti siguri trădătorii sunt tot din interiorul UE.
    FOC or pune vr-o bomba ceva cine stie.
    Cu mult drag si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  8. http://noul-ierusalim.ro/index1.php?pg=look&cheie=1517

    RăspundețiȘtergere
  9. Flăcările uriașe sunt pe România datorită pnl și Organ. Nu înțeleg de ce ajung asemenea indivizi cu creierele prăjite să conducă o țară. Păi băi Organ dacă unii greșesc voit petrecând nu pedepsești toată țara pentru asta că nu suntem lagăr nazist să îi pedepsești pe toți că a evadat unul. Voi sunteți sănătoși la cap aici este vorba de o țară și nu te adresezi unei întregi țări amenințând-o vezi Klaus, Tătar și Organ ca pe propria voastră moșie sclavagistă. Fiecare răspunde pentru propria greșeală așa cum veți răspunde voi pentru abuzurile dictatoriale din perioada covid. Atenție la abuzurile încuviințate de guvernul Organ cu polițiști care vă vor lua datele pentru ca ulterior să vă amendeze că nu ați purtat mască chiar dacă purtați mască în momentul controlului. S-au văzut aceste practici în timpul stării de alertă practici de dictatură, abuzuri și demență toate încuviințate de pnl sub pretextul apărării țării de boală. Am mai văzut acest mod de abordare, Hitler sub pretextul construirii unei germanii mărețe și-a îngropat țara în moloz și în cimitire propriul popor,drumul spre iad este pavat cu intenții bune. Dacă ați fi oameni cu judecată pnl și Organ și v-ați adresa țării nu cu amenințări și cu biciul considerând România o adunătură de bovine pe care v-ați găsit voi să o civilizați poate că nu v-ați prăbuși în sondaje și nu ați fi un dezastru pentru țară. Să vii și să ameninți întreaga țară cu amenzi pentru nepurtarea măștii corect tu care nu ești în stare să porți o mască corect și o porți ca un țăran oligofren sub nas este de noaptea minții. Am fost votant cu dreapta dar voi avea grijă la vot ca dreapta românească să nu mai ajungă vreodată să dictaguverneze România. Să apari de râs cu masca sub nas și să ameninți țara cum că îi amendezi tu pentru nepurtarea măștii corect este echivalentul unui nespălat care dă lecții de igienă. Din ce grotă ați ieșit măi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @- Masca dauneaza grav sanatatii

      Ștergere
    2. Bravo Bine spus!

      Ștergere
    3. https://www.romaniatv.net/incendiu-puternic-la-un-depozit-din-bucuresti-pompierii-au-intervenit-de-urgenta_522059.html

      Ștergere
  10. 13.58

    Si stati sa vedeti cum prin toamna cand de la un stranut in RATB sau metrou te incatuseaza si te iau cu izoleta sa te deporteze in izolare .

    RăspundețiȘtergere
  11. Energiile extrasenzoriale din subconștientul uman pot fi reactivate

    Evenimentele care se derulează pe Terra impun reactivarea energiilor extrasenzoriale ale omului, pentru a le aduce la un nivel comparabil cu super-simțurile deținute în stare activă de animale evoluate.

    În urma facilităților tehnologice, specia umană a renunțat să mai facă uz de super-simțurile proprii materiei vii, care nefiind folosite, s-au retras în stare latentă (în ”adormire”) în subconștient.

    Aceste super-energii se transmit pe cale genetică între generații și pot fi reactivate.
    Este o operație de anvergură și totodată necesară, pentru că în viitorul apropiat omenirea va avea de înfruntat pericole iminente, care vor pune în grea cumpănă și existența sa ca specie pe planeta Pământ.
    Solul, subsolul, apele de suprafață și cele subterane au fost otrăvite din vina exclusivă a omului. Clima terestră a fost bulversată.
    Aerul pe care îl respirăm a fost poluat până la saturație cu reziduuri chimice periculoase pentru viața organismelor vii.
    Trăim într-un păienjeniș de radiații electromagnetice, emise de miliarde instalații tehnologice amplasate pe suprafața Terrei și în spațiul extraterestru, ce ne macină sănătatea.
    Cutremurele de pământ, erupțiile vulcanice și inundațiile catastrofale se intensifică.
    Vom fi siliți în viitorul apropiat să coborâm în adâncul Pământului și să trăim laolaltă cu șobolanii.

    În acest sens, guvernele au pregătit în secret așezări subterane pentru zeci de mii locuitori.
    A se vedea și articolul din JURNAL PARANORMAL, intitulat Secrete guvernamentale: Oașe subterane pentru zeci de mii de locuitori.

    RăspundețiȘtergere
  12. Specia umană a mai comis delicte asemănătoare în istoria civilizației sale de peste 65 milioane de ani.
    În realitate, omul a fost contemporan cu dinozaurii, fapt ascuns de guverne masculine terestre.
    A se citi în acest sens și articolul întitulat: Istoria secretă a speciilor terestre.
    Omenirea a fost silită de nenumărate ori să coboare în adâncul Pământului din vina sa. Dar nu s-a învățat minte.

    Trebuie să ne reactivăm de urgență energiile extrasenzoriale din subconștient, pentru a supraviețui în mediul pe care l-am creat din nesăbuința noastră.
    Super-energiile pe care le deține ființa umană în stare latentă, pot fi reactivate prin procedee psihice, care se află la îndemâna omului. Eu am descoperit pe parcursul celor trei decenii de experimente extrasenzoriale făcute sub controlul Armatei, că energiile extrasenzoriale ale omului pot fi reactivate la oricare vârstă.
    Super-simțuri care pot fi reactivate din subconștientul uman
    Specia umană deține în stare latentă în subconștient, următoarele super-simțuri, care pot fi reactivate:

    Super-simțul teledetecției extrasenzoriale a biocâmpului uman, animal și vegetal, pentru determinarea rapidă a nivelului de sănătate umană, animală și vegetală;
    Super-simțul teledetecției focarelor geopatogene, pentru evitarea efectelor distructive ale radiațiilor telurice asupra sănătății umane și animale;
    Super-simțul predicției cutremurelor de pământ prin mijloace extrasenzoriale ale omului, pentru protejarea omenirii de urmările seismelor, care au o evoluție fără precedent în perioada actuală. Animale evoluate dețin în stare activă abilitățile necesare predicției cutremurelor și se feresc de ravagiile pe care le fac aceste fenomene telurice;
    Super-simțul teledetecției extrasenzoriale a vestigiilor arheologice din subsol, pentru cunoașterea istoriei adevărate a civilizației umane.
    Prin intermediul teledetecției extrasenzoriale se pot localiza și așezările subterane secrete, pregătite de guverne pentru retragerea ”elitelor” omenirii în adâncul Pământului în viitorul apropiat;
    Inventarierea prin teledetecție extrasenzorială a resurselor petrolifere, pentru a se preveni epuizarea lor;

    RăspundețiȘtergere
  13. Teledetecție extrasenzorială a undelor gravitaționale, pentru impulsionarea cercetării științifice asupra gravitației terestre, care este în strânsă legătură cu sănătatea umană și animală.

    Undele gravitaționale, pe care oamenii de știință se chinuie de zeci de ani să le pună evidență, pot fi lesne detectate prin mijloace extrasenzoriale ale omului;
    Teledetecție în spațiul cosmic. Undele telepatice emise de creierul uman se propagă instantaneu în spațiul extraterestru, fenomen dovedit prin localizarea vestigiilor arheologice în subsolul planetei Marte. A se vedea în acest sens și articolul din JURNAL PARANORMAL: Au fost detectate vestigii arheologice în subsolul planetei Marte.
    Pentru mai multe detalii, citiți articole publicate în JURNAL PARANORMAL, referitoare la super-energiile aflate în stare latentă în subconștientul uman.
    Pot fi recuperate și simțurile ”clasice”
    Prin reactivarea super-simțurilor umane se pot recupera și simțurile ”clasice”, care au slăbit pe parcursul vieții.
    De exemplu, eu am recuperat acuitatea vizuală și am renunțat definitiv la ochelari de vedere pe peste 30 de ani.
    Văd perfect fără ochelari, citesc texte scrise cu cele mai mici litere și văd detalii tehnice la obiecte situate la 4 – 5 km distanță.
    Am împlinit vârsta de 85 ani și vederea mea se menține în parametri optimi.
    Trebuie să public metode psihice de reactivare a super-simțurilor umane, fără ingerințe din partea unor persoane răuvoitoare
    Pentru difuzarea metodelor reactivării super-energiilor din subconștientul uman, este necesar să fie tipărită revista JURNAL PARANORMAL, în care să public procedee de activare extrasenzorială, pentru a evita ingerințele unor persoane răuvoitoare, ce se manifestă în publicația online a revistei noastre.
    Persoane dubioase sustrag fotografii din articole publicate în anii anteriori în JURNAL PARANORMAL, pentru a le face greu de înțeles pentru cititori.
    Dispar și fotografii din manuscrise existente pe site-ul nostru.
    Sunt șterse mod frecvent comentariile favorabile ale cititorilor noștri.
    Stimați cititori, judecați cu mintea voastră dacă aveți nevoie în viitorul apropiat de super-simțuri active.
    Dacă veți ajunge la concluzia, că energiile extrasenzoriale trebuie reactivate în folosul vostru și al semenilor voștri, donați banii necesari pentru editarea, tipărirea și difuzarea revistei JURNAL PARANORMAL în care voi publica pe înțelesul tuturor metodele reactivării energiilor extrasenzoriale din subconștientul omului. Eu nu posed banii necesari pentru editarea în format tipărit a revistei JURNAL PARANORMAL.
    Să vă grăbiți în luarea unei decizii în acest sens, întrucât în anii următori voi pleca în eternitate; și voi lua cu mine cunoștințele în domeniul extrasenzorial pe care le-am dobândit.
    Vasile Rudan

    https://jurnalparanormal.ro/content/energiile-extrasenzoriale-din-subconștientul-uman-pot-fi-reactivate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dle Vasile Rudan, de ce nu publicati pe net toate lucrurile pe care le stiti. Faceti-va un site, puneti pe cineva sa va ajute, si scrieti totul acolo. Eventual contra cost.

      Ștergere
  14. Toata mascarada asta cu virusul e facuta sa acopere adevaratul pericol. Acum cam 2 luni am auzit prima data despre nenorocirea ce va veni peste noi dar eram sceptic la cate minciuni sunt pe net. Da, va fi foc dar nu numai in Europa si cel mai important e sa ne pregatim de moarte.

    RăspundețiȘtergere
  15. Unii prezicatori vorbeau de distrugerea Italiei prima data in Europa datorita eruptiei unui vulcan de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  16. Economia orasului New York blocata in continuarie total de coronavirus functioneaza doar pe avarie ,la minim in ciuda infuziei de 5 trilioane de Dolari facuta de SUA desi numarul decedatilor scade,cum nu sa intimplat nici in cele doua razboaie mondiale.-craciun

    RăspundețiȘtergere