vineri, 12 iulie 2019

FURTUNA,VIJELIE,PLOI SI LAPOVITĂ !

                                                 
          Noapte de 11 -12 Iulie 2019,ora 0,50 !

                               Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, vad in dreapta mea de parca as mai fi avut un ochi in locul urechii,vad o strada pe care oamenii circulau normal.
Brusc,se isca o furtuna cumplita, copacii se indoaie pâna la pămant, strada este pur si simplu maturata de vantul extrem de puternic.
Imagini pentru LAPOVITA.
Din Cerul intunecat din pricina furtunii,a inceput sa cada ploaia torentiala.
Ploia cadea ca la cascada.

Imagini pentru FURTUNA.
La scurt timp insa,ploaia torentiala s-a transformat in lapovită.
Pe strada vedeam si apa de ploaie dar si zapada (zloata).
Dragii mei, vom auzi de o astfel de vreme foarte rece pentru perioada de vara in care ne aflam, posibil chiar,sa traim chiar noi aceste anomalii ale vremii.
sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, ca sa ne apere cu mila si cu dragostea Sa, si niciodata sa nu ne părăseasca.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.





45 de comentarii:

  1. Mulțumim pentru starea vremii dar există meteorologi care dau aceste informații înaintea dumneavoastră. În legătură cu profețiile mincinoase transmise de dumneavoastră iată că Sorina prin hotărâre judecătorească va rămâne la familia adoptivă adică românii stabiliți în america. Iată încă o dovadă a prostiilor pe care le scrieți aici și apoi ca o lașă și mincinoasă refuzați să reveniți și să spuneți adevărul crezând că astfel păcăliți lumea. Sunteți doar o escroacă mincinoasă care transmite mesaje diavolești neadevărate. Escroacă mincinoasă revino și asupra altor mesaje așa cum faci cu altele,, scriam aici pe blog că ....,, dar nu sa întâmplat așa. Astea le ascunzi pentru că ești mesagerul diavolului și îți place minciuna și escrocheria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,e ciudat ca nu sa adeverit cel cu Sorina.

      Ștergere
    2. Anonim 14:37 lasă în pace femeia și eu am observat că multe din cele scrise aici nu sunt adevărate dar..... asta e, ea se face că muncește noi ne facem că plătim. Chiar și multe comentarii nu apar deoarece îi strică femeii ploile așa că le șterge.

      Ștergere
    3. Nu e finalul.mai sunt procese pe rol ptr aceeasi cauza.Hotararea,desi se spune ca e definitiva,mai are o cale de atac,pe care avocatul familiei asistentei maternale a si inantat-o.Plus celelalte plangeri impotriva procurorului care a condus dosarul de infiere,plus anchetele impotriva agentiei care se ocupa cu infierele,in dosarul careia s-au gasit nereguli,si care pot rasturna infierea ca fiind bazata pe ilegalitati.DECI,MAI ESTE PANA LA FINAL.

      Ștergere
    4. Anonim 12.07.2019, 14:37
      Pleaca.

      Ștergere
    5. Anonim 14:37 nu te supăra că ați spun dar cazul Sorina poate lua o alta intorsatura încât să de ajungă la ce a spus doamna Maria.Te salut și să nu te superi.

      Ștergere
    6. Foarte urât vorbiţi despre cineva în al cărui blog intraţi cu cizmele pline de noroi, călcând şi defăimând gazda întocmai unui musafir nepoftit care după ce intră mai şi jigneşte birjăreşte persoana, uitând că se află la ea în casă. Nu vă place, stimate domn, sunteţi liber să ignoraţi acest blog, nu să defăimaţi. Cum ar fi să vin eu la dumneavoastră în casă şi să vă critic la modul cel mai josnic? Dumneavoastră sunteţi posedat de diavol care v-a împins să scrieţi toate aceste tâmpenii.

      Ștergere
    7. Eu cred ca toate aceste lucruri sunt legate de spirite. De regula persoana ,,posedata,, este aleasa de catre cel ce poate poseda. Aleasa, fie ca sa o distruga(asa cum din pacate s-a intamplat cu multe persoane ce n-au putut tine in frau ,,povara,, ce le-a fost data), fie de a beneficia de serviciile ei(gratuite) echivalentul sclaviei, fie de a-i imbunatati calitatea vietii. Sincer, nu vad absolut nimic bun in asta, nici daca cineva ar apela la spiritism doar pentru o comunicare la distanta, din oricare ar fi motivul acela. Oricand poate lua o turnura neasteptata, nedorita. Oricine are dreptul la LIBERTATE din toate punctele de vedere.
      Poate gresesc, si totusi am motivele mele sa cred ca nu intru totul. Daca-i asa, atunci persoanele care se joaca cu vietile, destinele oamenilor, in special in acest fel, merita pedepse drastice.( Asta cand va exista un soi de politie bazata pe aceste ,,stiinte,, . Momentan, chiar daca pe alocuri se stie numele catorva cretini ce fac asta, exista atata indolenta si nepasare incat ti-e scarba, frica , chiar, de a nu te azvarli in penibil. Ei bine, ,,dumnealor,, tocmai pe asta se bazeaza, pe fricile noastre, pe bunul nostru simt ).
      Pana una alta...dureros.
      Doamna nu trebuie jignita(imi cer scuze, eu chiar va compatimesc, d-na Maria). Imposibilitatea de a iesi din transa poate aduce resemnarea, ceea ce nu este normal.
      Oricum, sunteti de apreciat pentru felul cum gestionati totul, cu calm, cu respect, dar repet, NU ESTE NORMAL. Fiecare OM trebuie sa fie stapanul sufletului, spiritului, ... corpului sau.
      D-zeu, pentru ca dumneavoastra credeti in EL cu atata ardoare, sa va dea putere de a trece cu bine peste toate obstacolele.
      Amin!

      Ștergere
    8. Anonim12 iulie 2019, 14:37
      miercuri, 26 iunie 2019
      Iata articolul intreg, mai citeste-l inca o data,ca poate nu ai inteles. nu reiese de nicaieri ca SORINA va revei la familia care a crescut-o.Citeste:
      Dar mai inainte,vreua sa-ti spun ceva : sa-ti fie rusine pentru cuvintele pe care mi le-ai adresat si care,te caracterizeaza.
      SORINA ! SORINA VA FI LUATA ACASA !

      26 Iunie 209,ora 5,11 dimineata !

      Dragii mei,

      Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita agresata de Procuroare .

      Procuroarea-monstru nu mai are scăpare - Cotidianul https://www.cotidianul.ro/procuroarea-monstru-nu-mai-are-scapare/
      Acum 3 zile - Unii dintre cei care au văzut imaginile cu Sorina (. ... abuz s-a produs la Baia de Aramă de către procuroarea Piţurcă Maria Antoaneta, dar şi de ... Aici se precizează imperativ că „nu este permisă agresarea minorului”, precum ...

      Procuroarea din cazul Sorinei, acuzată că avea drept să ridice doar ... https://observator.tv/eveniment/procuroare-fetita-acte-sorina-297311.html
      Acum 3 zile - Noi proteste şi controverse în cazul Sorinei, fetiţa luată cu mascaţii pentru a fi dată în adopţie. Procuroarea este acuzată că avea mandat doar ...

      Glasul spunea asa:
      "Expertiza generala a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului ,arata că sora mai mare, va putea sa o ia pe Sorina acasa."
      Dragii mei,asa precum vedem cu totii,in ,Mesaj nu ni se da numele sorei mai mari.
      Sora mai mare are si la Părintii legali adoptivi care ,au luat-o cu forţa din casa celor care au crescut-o ,si carora fetita le spunea mami si tati.
      Sora mai mare exista si in casa unde a crescut Sorina.
      Eu ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,pentru ca Sorina sa fie ocrotita de tot ce este rău, de tot ce i-ar aduce lacrimi si suferinta.
      Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aleaga ce este mai bine pentru Sorina,pentru ca ea sa uite prin ce a trecut si sa devina om mare si cu multa iubire de semeni.
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    9. 21.06 Lazarev le spune " contactori" celor ce primesc mesaje. Explica in cartile lui care e pericolul cand persoana " contactata" se lasa posedata. Nu toate entitatile din univers sunt benefice. In capcana asta au cazut foarte multi romani. Inclusiv cei promovați la Codul lui Oreste de catre guru Oreste. Ca Francisc Turcanu. New age este una dintre Fiarele profetite si care a inghitit pana acum multe suflete. Cel ce intra intr-un grup new age se crede ales, superior. Dar nu stie ca a fost atras intr-o inchisoare a sufletului. Noi suntem nascuti sa fim liberi. Nicidecum posedati. E plin internetul de " contactori". Unii celebri. Au atras in capcanele construite pe net multi naivi. Cei mai virulenti de pe net au fost Monica Visan, Francisc Turcanu, Oreste, Dan Gaucan, Gicu Dan, Remer ra...etc. Culmea e ca toti acoperă realitatea din Romania. Ascund ceea ce se intampla, tinandu-si membrii sectei in adormire.Multi sunt samani si consuma " ierburi" ca sa intre in transa. Se pare ca exista pericolul ca, atunci cand se intorc din calatoria in astral, cei intrati in transa sa aduca in lumea fizica un spirit malefic. Stiu un puști care nu cred ca avea 18 ani cand a învățat de pe internet sa iasa in astral. L-am avertizat ca e periculos ce face si ca prea multe tampenii periculoase, inclusiv magie neagra, sunt puse pe net, capcane pentru naivi. Sforarii din spatele cortinei nu doresc un popor treaz. Vor un popor beat si drogat ca sa il subjuge. Pustiul a inceput sa ia etnobotanice si sa asculte si muzica psihedelica. A ajuns la psihiatrie speriat ce ce a " vazut" in astral.
      Altul, cred ca tot pe net s-a imbolnavit. E IT-ist. Are o depresie grava in ultimul timp. Posibil si schizofrenie. E vegan, deci e posibil sa fi fost atras in unul din grupurile veganilor. Nu mai comunica cu părinții, are insomnii si s-a inchis complet in el. Un tanar olimpic odinioara...Romania este tara in care nimeni nu controleaza informatia si nu există cenzura de niciun fel. Sectele cele mai dubioase zburda de parca toata Romania e a lor.Sunt de acord ca suntem liberi si fiecare putem sa ne aruncam si de sus daca dorim. Dar...in cunostinta de cauza. Nu spalati pe creier de un șaman, sau de un adept al unei secte raeliene. Copiii sunt fragezi si naivi. Reprezinta o ținta preferata. Dar...ce sa te aștepți sa faca lumina un SRI corupt pana in maduva si controlat de servicii secrete straine?!
      Parintii sforaie cu ochii in TV, copiii sunt ținta banditilor. Si daca am sta tot timpul cu ochii pe ei si tot pot fi atrasi in capcane.

      Ștergere
    10. Societatea romaneasca este de vina pt toate relele care se intampla in tara asta de 30 ani. In nici o tara din lume nu exista 60 sristi la 100.000 de locuitori asa cum e in Ro, numai in Polonia sunt 12 agenti secreti la 100.000 locuitori. In SRI SI JUDECATORI PROCURORI politicieni sunt cheltuiti inutil si pagubos toti banii tarii.
      Ca si in cazul Sorina reactia romanilor este zero. O societate rusinoasa , careia ii place sa fie sluga strainilor, careia ii place sa aibe politicieni slugi straineziei,sa vanda pe nimic tot din tara:paduri, resurse, copii. Asa le place romanilor sa fie condusi de mafie. Nici macar la referendumul pt familie nu au fost in stare sa voteze si se mai dau mari credinciosi. Hai sa fim seriosi ... o natie de o rautate si ignoranta mai mare decat natia romaneasca nu exista nicaieri in lume
      Ro tara care are conducatori in politica si justitie carora le place sa-si vorbeasca proprii cetateni de rau in strainatate: ca suntem cei mai corupti,infractori,etc,ca avem nevoie de cat mai multe puscarii,procurori,mascati. Asta e clar tradare de neam si tara. In felul acesta cu institutii slugi straineziei ,cu institutii mafiote cu megaputeri, Ro va fi distrusa IREMEDIABIL CAT DE CURAND, IAR NOI doar asistam cu privirea, ne miram si facem mici la gratare...asta cat mai avem inca posibilitatea si libertatea de a face gratare :) asta asa ca o glumita...

      Ștergere
  2. Noi sintem de vina....Nimic nu este intimplator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni şi nimic nu vă obligă să intraţi aici. Fiecare are libertatea de a crede sau nu. Nu ni se impune ceva cu forţa.

      Ștergere
    2. 21.09 serios? Nimeni si nimic? Pai, mai „crestine” care te crezi superior celorlalti, nuspune ea, maria ghiorghiu ca asta e BLOGUL LUI DUMNEZEU? La Dumnezeu vine toata lumea, nu numai „alesii”! Mai termina cu ipocrizia asta!

      Ștergere
  3. 'PROST' esti TU nu doamna Maria,esti un Prost de da in Gropi,uiti ca Romania e cunoscuta in strainatate precum spunea un Grec pentru vinzarea si Traficul de copii si e si condusa de unul din Astia.
    Sa-ti fie rusine nesimtitu-le,doamnei Maria nu meriti nici sa-i treci prin fata MAGARULE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.26,21.31 ce le stiti voi pe toate, dar ati omis sa precizati sursa, cumva antena 3?

      Ștergere
  4. Anonim 14-37 ce tot o jignesti pe doamna Maria?
    O faci mincinoasă?
    Chiar nu te frica de Dumnezeu și Maica Domnului?
    Cred ca ai o inima plină de venin.
    Doamne,Doamne ce răutate ai in suflet si ura.
    Iarta-ma dar nu pot sa fiu de acord cu vorbele tate mizerabile la adresa doamnei Maria.
    Eu o urmăresc mereu si vad cum toate se adeveresc si tu vii si o odihnești? De ce?
    Dacă nu-ți place navighează în altă parte.
    O sa regreți pentru vorbele astea mai tarziu.
    Doamna Maria va pup si va îmbrățișez cu mult drag si fiti puternică și nici un cuvânt s-au vorba urâtă s-a nu va doboare,din contra când sunt din aceștia eu ma întăresc enorm in cât ma fac sa rad.
    Lăsați să fiarbă în sucul propriu.
    Va pup încă o dată,cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. 14,37 Magarule uita-te acum pe B1 tv sa vezi adevarul despre traficul si vinzarea de copii romani ,Nesimtitule.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARIA GHIORGHIU, parca ziceai ca nu sunt permise comentariile jignitoare. Ce faci cu comentariile anonimului 17.32 si cu aplaudatul Silviei? Dubla masura e standardul tau? Ai incalcat poruncile lui drac-nea! Te faci ca nu le vezi?

      Ștergere
  6. Guvernul bagă țara în datorii imense! S-a anunțat acum: Noi împrumuturi de milioane

    Executivul a făcut noi împrumuturi de milioane care ar putea duce la o criză economică imensă. Cifrele sunt halucinante, iar scandalul va fi imens.
    Atenționați din toate părțile că îndatorează România pe zeci de ani și o bagă în criză economică, cei din Executiv nu se opresc.
    Chiar astăzi au împrumutat alte 11 milioane de lei, suplimentar față de ziua de joi.
    Cei de la Ministerul Finanţelor Publice (MFP) au atras 11 milioane de lei de la bănci, suplimentar la licitaţia de joi, când a împrumutat 400 de milioane de lei, la o dobândă de 4,85% pe an, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduală la 146 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).
    Valoarea nominală a emisiunii suplimentare a fost de 60 de milioane de lei, dar s-au primit oferte de numai 11 milioane de lei.
    Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a planificat, în iulie 2019, împrumuturi de la băncile comerciale de 4,21 miliarde de lei, din care 300 milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discont şi 3,4 miliarde de lei prin noi emisiuni de obligaţiuni de stat, la care se poate adăuga suma de 510 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni.

    Faţă de luna iunie, împrumuturile programate de MFP în iulie sunt mai mici cu 215 milioane de lei, respectiv cu 4,86%.
    Sumele vor fi destinate refinanţării datoriei publice şi finanţării deficitului bugetului de stat.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde ști, de unde ai aceste date anonimule, fiecare poate scrie verzi și uscate...?!

      Ștergere
  7. Anonim nu mai varsa venin din tine ca te usuci ca iarba

    RăspundețiȘtergere
  8. Urmariti la ora 21 pe B1 TV despre mafia falsurilor din justitie pusa in slujba traficantilor de copii romani.

    RăspundețiȘtergere
  9. New Orleans in calea unui nou ciclon asemanator celuia devastator de acum citiva ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.54,vă spuneam pe blog inca de acum 3 ani că unele evenimente petrecute in ultimele decenii se vor repeta la punct ochi si punct lovit...urmează Sumatra...Fukushima...


      Ștergere
    2. 19.51 vorbesti de para B1tv este etalonul adevarului si corectitudinii! Hai mai lasa-ne cu B1 al tau...

      Ștergere
  10. vad la unii multa rautate in ei si nu-i place lui DUMNEZEU,lasati rautatea la o parte ca nu va face bine deloc

    RăspundețiȘtergere
  11. Si de Dragnea a-ti spus că nu o să faca nici o zi de pușcărie, d-na Maria, si uite unde este dumnealui, fix la puscarie. Dar toti facem erori, poate că va era prea simpatic si nu ati vrut sa credeti ca o sa ajunga asa. Vedeti nimeni nu cunoaște mai devreme voia bunului Dumnezeu, noi suntem doar niste oameni subiectivi si mândrii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Americanii de obicei infiaza copii mari pentru ca sint o sursa de venituri prin munca si asta in cazul cel mai fericit cind copii nu cad in mina ca acelui canadian cunoscut pe lista de traficant de copii pentru organe cu copii luati din Rasinari.
    Sorina a fost scoasa la traficul de infiere pentru suma de 30 000 dolari platiti dupa spusele mamei adoptive iar mama naturala de a carui accept aveau nevoie pentru infiere a fost intentionat data disparuta dar i s-a inchis simultan si un dosar de furt.
    In plus in dosar s-a trecut ca nu are frati dar cei de la B1 au gasit un frate al ei in Craiova si au gasit si mama naturala.
    Sint doar citeva din multele falsuri facute intentionat de aceasta MAFIE de traficanti de copii romani cu ramificatii si in IN-Justitie.

    RăspundețiȘtergere
  13. 21,50 esti un MINCINOS ordinar,doamna Maria tocmai a spus ca va fi incatusat,doar tu cu Rautatea ta nu te intereseaza deloc ADEVARUL ,doar denigrarea pentru ca esti sluga de ....

    RăspundețiȘtergere
  14. Guse acum pe TV;Firea este singura care poate sa se bata in alegeri cu Iohannis care a avut un mandat slab si a predat Romania Germaniei care ne-a vindut in R Moldova Rusiei facindu-ne sa nu mai contam pe harta Europei si sa ne subordonam Ungariei cu gazele din M Neagra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.54 mersi dar nu avem nevoie de „predictiile” gusatului.

      Ștergere
  15. Stimate 22,10 ai cam făcut spume la gură , du-te si te clateste sa nu te îneci si apoi citește mesajele mai vechi .

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 21-50 greșit a spus doamna Maria exact asa;
    DRAGNEA va fi arestat preventiv,
    Îl văd după gratii.
    Asa ca nu mai spune ca daca cauti mesajul doamnei Maria este exact asa;
    DRAGNEA VA FI ARESTAT PREVENTIV
    MOMENT IN CARE IL VAD DUPA GRATII.
    ASTA ESTE MESAJUL NU MA LASAT MEMORIA SI ESTE SCRIS DE 1 AN IN URMA.
    NU CA IMI PLACE CA ESTE ARESTAT DOMNUL DRAGNEA,ESTE UN PATRIOT SI UN IUBITOR DE TARA SI POPOR.
    BUNUL DUMNEZEU S-AI DEA PUTERE SA TREACA PESTE ACEST HOP,INCERCARE.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mulțumesc DUMNEZEU PĂMÂNT CĂCI PENTRU SLAVA TA BINECUVÂNTEZI CERUL ȘI PĂMÂNTUL ARGEȘULUI.
    si după cum vă mai spuneam:căutați soarele,căci unde nu va fi soare va fi furtună cumplită și mult moluz pe străzi..

    RăspundețiȘtergere
  18. Vremea va deveni in schimbare rapida si imprevizibila dar in 30 de ani la Londra temperatura va creste cu 6 grade va fi ca acum la Barcelona -Spania,La Madrid va creste cu 7 grade ca aum in Maraches-Maroc ,iar in Ljubliana capitala Sloveniei va creste cu 8 grade[ca si la Moscova].
    Dar cel mai grav calota polara de la cercul polar de nord si Groenlanda se va topi in 10 ani crescind nivelul oceanic si un singur vinovat OMUL-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. In Bucuresti temperatura va creste cu 6 grade[in 30 de ani] si asta fara a lua in calcul si efectul urban de insula de caldura-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Acum filmul Uraganul pe Prima TV

    RăspundețiȘtergere
  21. madus si in Arges au fost furtuni si inundatii de curand-daca ploua nu vin apele din pamant ci de la DUMNEZEU ceresc creator-BATI CAMPII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi ghici cine nu s-a mai rugat...

      Ștergere
    2. Madus12 iulie 2019, 00:40
      CELÉST, -Ă adj. 1. Ceresc. 2. (Fig.) Foarte frumos, splendid, minunat. [< fr. céleste, it. celeste, cf. lat. caelestis].

      sursa: DN (1986) adăugată de LauraGellner acțiuni
      CELÉST, -Ă adj. 1. ceresc. 2. (fig.) splendid, minunat, divin. (< fr. céleste, lat. caelestis)

      sursa: MDN '00 (2000) adăugată de raduborza acțiuni
      CELÉST ~stă (~ști, ~ste) livr. poet. 1) Care ține de cer; propriu cerului; ceresc. Spațiu ~. 2) fig. Care este uimitor de frumos; splendid; divin. /<fr. céleste, lat. celestis
      Planeta Pământ se află în spatiu cosmic?Da.deci e celestă.
      Planeta Pământ este superbă?Da.Deci este celestă.
      Planeta Pământ este splendidă?Da.Deci este celestă.
      Este minunată?Da.deci este celestă.
      Ce să mai spun de divină...
      Dragi mei ati imbulinat-o căci DUMNEZEU CELEST STĂ ACUM ÎN PLANETA PE CARE TRAIȚI.El este aici si acum...
      Lucian Blaga spunea:MULTE LUCRURI NU LE VEDEM PENTRU CĂ LE PRIVIM PREA DE APROAPE.
      ..

      Ștergere
  22. 21.36

    Uite aici Silvia :

    https://www.capital.ro/guvernul-baga-tara-in-datorii-imense-s-a-anuntat-acum-noi-imprumuturi-de-milioane.html

    RăspundețiȘtergere