sâmbătă, 27 iulie 2019

UN CUTREMUR ACTIV !

                    Noapte de 26 -27 Iulie 2019,ora 0,05 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva despre un Cutremur .
Mesajul dragilor, este altfel decat am fost invatati pana acum.
Iata ce spunea glasul:
                  "Un Cutremur !
                   Un Cutremur activ ."
Iar ceea ce auzeam dragilor, vedeam si scris in aer, in noaptea albastra.
Dragii mei, niciodata nu am primit un Mesaj in care sa mi se spuna ca, urmeaza un Cutremur activ.
Este ingrijorator acest Mesaj, dar ,cu Credinta si cu nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului vom trece peste toate.
Eu nu stiu unde anume se va produce acest CUTREMUR care este activ,dar stiu ca ,de vom avea Credinta si Iubire faţă de Aproapele ,vom fi ocrotiti.
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.









12 comentarii:

  1. Vine Sfirsitul Lumii !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimată doamnă Maria Ghiorghiu iertatima poate sînt de modă veche și poate supăr pe alți care le place actualul sistem.nicicind tara asta n- a fost mai distrusă și oropsiți ca acum.nimi nu mai functioneaza bine este totul o anarhie și dezordine totală cu un scop sa ne distrugă poporul roman.nu mai trebuie război ca ne omorîm noi între noi cu acești bolnavi mintal necontrolati de medici.oare cînd fac taximetru nu le face un control medical anual sa vada daca mai i este în toate mințile.ca numai un om bolnav mintal pot comite aceste crime oribile.mai bine era cu legile pe timpul lu Ceausescu.rar foarte rar auzeai de astfel de crime.dezordine totală în toate domeniile țării de cînd a trecut tara in UE.mai bine închise granițele și respectarea constituției dupa biblie.de la vladica.pina la opinca,toți sa punem umărul sa reconstruim tara sa construim fabrici și uzine scoli profesionale statul sa aibe fonduri pentru spitale școlii fabrici și uzine.sa ne întoarcem la vechiul sistem ca era mai bun.stunci ca acum.statul sa coordoneze tot .salariile sa fie egale prețurile scăzute la nivelul leului românesc nu comparativ cu euro.sa dispară schimburile valutare sa dispară milionari și miliardari sa confirme statul de la bogati care ai prea mult și sa dea la săraci sa nu mai fie diferente intre săraci și bogati.iar cei care fac crime la închisoare pe viață.sa dispară prostituția din țară.femeia și bărbatul sa aibe locuri de munca de 8 ore sa se ocupe de educația copiilor.viitorul țării de mîine.nu mîncăm cu 10 guri nu ne plimbam cu 10 mașini nu dormim în 10 case sau 10 dormitoare.iar despre excursiile exotice aducem bolii grave datorită obiectelor periculoase.avem aici la noi in tara si mare di munte și bai de tratament și pînă bun de cultivat
    Ce ne mai trebuie pofta de munca alungarea aceste mentalități proaste împrumutate de la capitaliști.si sa trăim între o Românie curata cinstită cu oameni harnici cinstiți luminați de învățătură străbunilor noștri care si- au dat viata pentru aceasta tara care astăzi merge pe un drum gresit care de la revoluție a omorît tineretul punîndu în prima linie atunci cînd au demonstrat la Timișoara și se continuă genocidul cu tineretul nostru în toți acești ani 30 de democrație asa zisa dar este anarhie. Păcat de tineretul roman.ca nu au odihna la ei acasă și nici peste hotare.tot ce a spus Arsenie Boca sa împlinit și se va împlini.salvati poporul acesta oropst.inainte legile erau bune și respectate.Asa sa ne ajute Dumnezeu.multumesc.mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu așteptați dragi romani sa vina străinul sa va faca curățenie la voi acasa ca nu o v- a face .are interesele lui .Daca salvați România și tineretul viitorul de mîine al acestei țării.construiti un sistem socialist pentru salvarea tineretului nostru pentru ca de nu avem grija nici tineretul nu se va îngriji de tara.prin legi curate adevărate bune care sa respecte cinstea corectitudinea pacea și liniștea acestei țării.cu mult drag va apreciez mult doamna Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vad cu tristețe că la noi la romani lipseste constiinta și numai cu părul pe spate asculta sîntem șmecheri dușmănosi,sa moara capra vecinului numai ei sa traiesc bine .asta-i mentalitatea prost a a romanului.avem nevoie de o mina de fier sa tina tara asta în frig sa dezradacinezeze aceste obiceiuri năravuri proaste.ai gresit plătește.sa te gîndești de doua ori inainte sa faci ceva gresit care face rau tie semenilor tai și tarii tale .vedeti bine ca tot raul care l- am facut țării noastre se întoarce ca un bumerang inapoi.anafabetism mizerie sărăcie crime și dezastru economic financiar sanitar în toate domeniile.sfinteste locul unde esti ca dumnezeu este sfînt.amin

    RăspundețiȘtergere
  5. interesanta emisiunea
    https://www.youtube.com/watch?v=L7VOi2z_Q74&t=2696s

    RăspundețiȘtergere
  6. O izbucni un vulcan doamna Maria, până o trupe se cutremură pământul.

    RăspundețiȘtergere
  7. 7.o9 -7.38 ai dreptate dar nimic bun nu se intrevede in tara noastra cu asa conducatori.Toti da toti din '89 incoace au distrus tara,numai au furat si au vandut tot,iar saracii romani au plecat cat au vazut cu ochii.Pacat de stamosii nostri ca si su dat viata pt.libertatea noastra !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. O zona seismica cu vechime ,cel mai probabil Centura de foc A Pacificului;Japonia,California,Chile,Indonezia.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va fi un cutremur puternic am visat so am vazut in vis un cutremur si unde se crapase tot pe mine personal am visat ca ma scos pompieri va fi un cutremur puternic dar cind nu stiu dumnezeu si maicuta domnului apara-ne ocroteste-ne pazeste-ne amin

    RăspundețiȘtergere
  10. Totul e facut cu buna stiinta, cu sprijinul autoritatilor. Se folosesc de cate un bolnav mintal ca adta de la Caracal sa faca interesele fortelor oculte ca si in cazul”Sorina”.Suntem manipulati bine de tot. Totul este dispus din afara si ei executa. Cu cat mai putini cu atat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. un vulcan din OCEANUL INDIAN a erupt

    RăspundețiȘtergere