luni, 15 iulie 2019

RUGACIUNEA DE MARTI !

Imagini pentru sfanta treime imagini

Rugaciunea de Marti !

Imagini pentru sfanta treime imagini

Rugaciunea de Marti
Doamne, Dumnezeul meu, osandit stau inaintea fetei Tale celei sfinte, si-mi marturisesc nevrednicia, neputinta si saracia mea cea mare. Pentru aceasta ma rog Tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii Tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor, cu cainta tare si adevarata. Si ca sa-mi dai acest dar, Stapane, pun mijlocitor pe Inaintemergatorul Ioan, catre care zic: O, invatatorule al pocaintei si marite Proorocule, care esti mai mare decat toti proorocii, precum insusi Fiul lui Dumnezeu te-a numit in Sfanta Evanghelie, tu care ai aratat poporului pe Stapanul Hristos, tu care L-ai botezat in Iordan si ai vazut cerurile deschizandu-se, tu care ai auzit glasul Parintelui ceresc si ai vazut pe Duhul Sfant ca un porumbel pogorandu-se peste El. Rogu-te, ajuta-mi cu mijlocirea ta, tu care stai in cer inaintea Judecatorului vesnic, si fa-L sa se indure de mine, caci ai multa indrazneala la iubirea Lui.

Intinde mana aceea cu care L-ai botezat si strica cugetele mele cele rele si ma intareste sa-mi petrec viata pe calea cea buna a lui Dumnezeu.
O, Proorocule, lumineaza-mi mintea cu poruncile Domnului, ca sa le tin minte si sa le pazesc pana la sfarsitul vietii mele. Si sa stai langa mine in ora mortii mele, sa ma duci pocait inaintea Stapanului meu, Dumnezeu. Roaga-te inca si pentru toata lumea, ca Dumnezeu sa dea ajutor crestinilor, si celor vii si celor adormiti, sa-i odihneasca in necazurile cele multe, sa le dea toate cele de trebuinta si sa-i invredniceasca Imparatiei Sale. Amin.

 Rugaciunile de dimineata!

                                 Imagini pentru sfanta treime imagini


Sculandu-te din somn, fara lene si cu mintea treaza, sa te departezi de asternut si indata te inchina de trei ori, zicand: 
Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie.

Dupa aceasta sa stai putin in tacere, pana ce se vor linisti toate simturile tale si atunci sa faci trei inchinaciuni pana la pamant si, de esti preot, sa zici:

Binecuvantat este Dumnenzeul nostru totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Iar de nu esti preot, sa zici:

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor, miluieste-ne pe noi. Amin.

Si sa zici iarasi:

Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie.

Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi. (de 3 ori)

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doamne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru numele Tau.

Doamne miluieste. (de 3 ori)

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. 

Tatal nostru, Carele esti in ceruri, sfinteasca-Se numele Tau, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in cer asa si pe pamant. Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi, si ne iarta noua gresealele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pre noi in ispita, ci ne izbaveste de cel viclean. 

Ca a Ta este imparatia si puterea si slava, a Tatalui, si a Fiului, si a Sfantului Duh. Acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Apoi troparele acestea:
Sculandu-ne din somn, cadem catre Tine, Bunule, si cantare ingereasca strigam Tie, Puternice: Sfant, Sfant, Sfant esti Dumnezeule; pentru rugaciunile ingerilor Tai, miluieste-ne pe noi.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.

Din pat si din somn m-ai ridicat, Doamne; mintea mea o lumineaza, inima si buzele mele le deschide, ca sa Te laud pe Tine, Preasfanta Treime: Sfant, Sfant, Sfant esti Dumnezeule; pentru rugaciunile tuturor sfintilor Tai, miluieste-ne pe noi.

Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Fara de veste Judecatorul va veni si faptele fiecaruia se vor descoperi, ci cu frica sa strigam in miezul noptii: Sfant, Sfant, Sfant esti Dumnezeule; pentru Nascatoarea de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi.

Doamne miluieste (de 12 ori), apoi rugaciunea aceasta:

Din somn sculandu-ma, multumescu-Ti Tie, Preasfanta Treime, ca pentru multa bunatatea Ta si pentru indelunga-rabdarea Ta, nu Te-ai maniat pe mine lenesul si pacatosul, nici nu m-ai pierdut cu faradelegile mele, ci ai facut iubire de oameni dupa obicei; si in deznadajduire zacand eu, m-ai ridicat, ca sa manec si sa slavesc puterea Ta. Deci, acum lumineaza-mi ochii gandului, deschide-mi gura ca sa ma invat cuvintele Tale, sa inteleg poruncile Tale, sa fac voia Ta, sa-Ti cant in marturisirea inimii si sa laud preasfant numele Tau: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Alta rugaciune:


Slava Tie, Imparate, Dumnezeule atotputernice, Care cu purtarea Ta de grija cea dumnezeiasca si de oameni iubitoare m-ai invrednicit pe mine pacatosul si nevrednicul, a ma scula din somn si a dobandi intrare in sfanta casa Ta. Primeste, Doamne, si glasul rugaciunii mele, ca si al sfintelor si intelegatoarelor tale Puteri, si binevoieste ca, din inima curata si cu duh de umilinta sa Ti se aduca Tie lauda din necuratele mele buze, ca si eu sa ma fac partas fecioarelor celor intelepte, cu luminata faclia sufletului meu, si sa Te slavesc pe Tine, Dumnezeu-Cuvantul, Cel slavit in Tatal si in Duhul Sfant. Amin.

Apoi:

Veniti sa ne inchinam Imparatului nostru Dumnezeu. 

Veniti sa ne inchinam si sa cadem la Hristos, Imparatul nostru Dumnezeu. 

Veniti sa ne inchinam si sa cadem la Insusi Hristos, Imparatul si Dumnezeul nostru. (cu trei inchinaciuni)

Apoi indata Psalmul 50:

Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila Ta, si dupa multimea indurarilor Tale, sterge faradelegea mea. Mai vartos ma spala de faradelegea mea, si de pacatul meu ma curateste. Ca faradelegea mea eu o cunosc, si pacatul meu inaintea mea este pururea. Tie Unuia am gresit, si rau inaintea Ta am facut, asa incat drept esti Tu intru cuvintele Tale si biruitor cand vei judeca Tu. Ca iata intru faradelegi m-am zamislit si in pacate m-a nascut maica mea. Ca iata adevarul ai iubit, cele nearatate si cele ascunse ale intelepciunii Tale mi-ai aratat mie. Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati, spala-ma-vei si mai vartos decat zapada ma voi albi. Auzului meu vei da bucurie si veselie; bucura-se-vor oasele mele cele smerite. Intoarce fata Ta de catre pacatele mele, si toate faradelegile mele sterge-le. Inima curata zideste intru mine, Dumnezeule, si Duh drept innoieste intru cele dinlauntru ale mele. Nu ma lepada de la fata Ta, si Duhul Tau cel Sfant nu-L lua de la mine. Da-mi mie bucuria mantuirii Tale, si cu Duh stapanitor ma intareste. Invata-voi pe cei fara de lege caile Tale, si cei necredinciosi la Tine se vor intoarce. Izbaveste-ma de varsarea de sange Dumnezeule, Dumnezeul mantuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta. Doamne, buzele mele vei deschide si gura mea va vesti lauda Ta. Ca de-ai fi voit jertfa, Ti-as fi dat; arderile de tot nu le vei binevoi. Jertfa lui Dumnezeu, duhul umilit; inima infranta si smerita Dumnezeu nu o va urgisi. Fa bine, Doamne, intru bunavoirea Ta, Sionului, si sa se zideasca zidurile Ierusalimului. Atunci vei binevoi jertfa dreptatii, prinosul si arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tau vitei.

Apoi: 

Rugaciunea intaia, a Sfantului Macarie cel Mare:

Doamne, curateste-ma pe mine pacatosul, ca niciodata n-am facut bine inaintea Ta. Izbaveste-ma, deci de vicleanul si fa sa fie intru mine voia Ta, ca fara de osanda sa deschid gura mea cea nevrednica si sa laud preasfant numele Tau, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Rugaciunea a doua, a Sfantului Macarie cel Mare:


Din somn sculandu-ma, cantare de miez de noapte aduc Tie, Mantuitorule, si inaintea Ta cazand, strig: Nu ma lasa sa adorm in moartea pacatelor, ci ma miluieste, Cel ce Te-ai rastignit de voie, si pe mine, cel ce zac in lene, grabind ma scoala si ma mantuieste, ca sa stau inaintea Ta in rugaciuni; iar dupa somnul noptii, sa-mi luminezi ziua fara de pacat, Hristoase Doamne, si ma mantuieste.

Rugaciunea a treia, a Sfantului Macarie cel Mare:

Sculandu-ma din somn, catre Tine, Stapane, Iubitorule de oameni, scap si spre lucrurile Tale ma nevoiesc. Ma rog Tie, ajuta-mi cu milostivirea Ta in toata vremea si in tot lucrul. Izbaveste-ma de toate lucrurile lumesti cele rele si de sporirea diavoleasca izbaveste-ma si ma du intru imparatia Ta cea vesnica. Ca Tu esti Facatorul meu si Purtatorul de grija si Datatorul a tot binele si in Tine este toata nadejdea mea si Tie slava inalt, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Rugaciunea a patra, a Sfantului Macarie cel Mare:

Doamne, Cel ce cu multa bunatatea Ta si cu indurarile Tale cele mari mi-ai dat mie, robului Tau, de am trecut timpul noptii acesteia fara ispita de toata rautatea pizmasului, Tu Insuti Stapane, Facatorule a toate cate sunt, invredniceste-ma cu adevarata lumina Ta, ca sa fac voia Ta cu inima luminata, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Rugaciunea a cincea:

Doamne, Dumnezeule, Atottiitorule, Care primesti de la puterile Tale cele ceresti cantarea Sfintei Treimi, primeste si de la noi, nevrednicii robii Tai, cantarea Sfintei Treimi si ne daruieste ca, in toti anii vietii noastre si in tot ceasul, Tie slava sa-Ti inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Rugaciunea a sasea:

Doamne Atottiitorule, Dumnezeul puterilor si a tuturor trupurile, Care intre cele de sus locuiesti si spre cele de jos privesti; Cel ce ispitesti inimile si rarunchii si tainele oamenilor le stii cu adevarat; Lumina fara de inceput si pururea fiitoare, in care nu este mutare sau umbra de schimbare; Insuti, Imparate fara de moarte, primeste rugaciunile noastre pe care le aducem Tie din gurile noastre cele necurate, in aceast ceas al noptii, indraznind pentru multimea milelor Tale. Lasa noua greselile ce am gresit inaintea Ta, cu cuvantul, cu lucrul, din stiinta si din nestiinta. Curateste-ne pe noi de toate intinaciunile trupesti si sufletesti, facandu-ne pe noi casa cinstitului si Sfantului Tau Duh. Si ne daruieste noua cu inima veghetoare si curata sa trecem toata noaptea acestei vieti, asteptand luminata si sfanta zi a Unuia-Nascut Fiului Tau, a Domnului Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, cand va veni pe pamant cu slava sa judece pe toti si sa plateasca fiecaruia dupa faptele lui. Ca sa nu fim aflati zacand si dormitand, ci priveghind si sculati in lucrarea poruncilor Lui si sa fim gata a intra in bucuria si camara slavei Lui celei dumnezeiesti, unde este glasul cel neincetat celor ce Te lauda si nespusa dulceata celor ce vad pururea frumusetea cea nespusa a slavei Tale. Ca Tu esti lumina cea adevarata, Care luminezi si sfintesti toate, si pe Tine Te lauda toata faptura in veci. Amin.

Rugaciunea a saptea:

Pe Tine Te binecuvantam, Dumnezeule preainalte si Doamne al milelor, Cel ce faci cu noi pururea lucruri mari si cu anevoie de urmat, slavite si prea minunate, care nu au numar. Cel ce ne-ai dat noua somn spre odihna neputintelor noastre si spre repaos de ostenelile trupului, multumindu-Ti ca nu ne-ai pierdut pe noi cu faradelegile noastre, ci dupa obicei Te-ai aratat iubitor de oameni si ne-ai ridicat pe noi a maneca si a slavi stapanirea Ta. Pentru aceea ne rugam bunatatii Tale celei neasemanate: lumineaza ochii gandului nostru si ridica mintea noastra din somnul cel greu al lenei si ne deschide gura noastra si o umple de laudele Tale, ca sa putem in liniste a canta, a striga si a ne marturisi pururea Tie: Dumnezeului Celui slavit in toate si de toti, Tatalui Celui fara de inceput, impreuna si Unuia-Nascut Fiului Tau, si Preasfantului si bunului si de viata facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Rugaciunea a opta, a Sfantului Ioan Gura de Aur: 

Dupa numarul ceasurilor noptii si ale zilei: 

Pentru ceasurile noptii:

Doamne, nu ma lipsi pe mine de binele Tau cel ceresc. Doamne, izbaveste-ma de chinurile cele vesnice. Doamne, de am gresit fie cu mintea, fie cu gandul, sau cu cuvantul, sau cu lucrul, iarta-ma. Doamne, izbaveste-ma de toata nestiinta si uitarea, de neindraznirea si de nesimtirea cea impietrita. Doamne, izbaveste-ma de toata ispitirea. Doamne, lumineaza-mi inima pe care a intunecat-o pofta cea rea. Doamne, eu ca un om am gresit, iar Tu ca un Dumnezeu indurator, miluieste-ma, vazand neputinta sufletului meu. Doamne, trimite mila Ta in ajutorul meu, ca sa preaslavesc preasfant numele Tau. Doamne Iisuse Hristoase, scrie-ma pe mine, robul Tau, in cartea vietii si-mi daruieste sfarsit bun. Doamne Dumnezeul meu, desi n-am facut nici un bine inaintea Ta, da-mi, dupa harul Tau, sa pun inceput bun. Doamne, stropeste inima mea cu roua harului Tau. Doamne al cerului si al pamantului, pomeneste-ma pe mine, pacatosul, rusinatul si necuratul robul Tau, intru imparatia Ta. Amin.

Pentru ceasurile zilei:

Doamne, primeste-ma intru pocainta. Doamne, nu ma lasa pe mine. Doamne, nu ma duce pe mine in ispita. Doamne, da-mi cuget bun. Doamne, da-mi lacrimi si aducere aminte de moarte si umilinta. Doamne, da-mi cuget sa marturisesc toate pacatele mele. Doamne, da-mi smerenie, curatie si ascultare. Doamne, da-mi rabdare si voie nebiruita si blandete. Doamne, sadeste in mine radacina bunatatilor si frica Ta in inima mea. Doamne, invredniceste-ma sa Te iubesc cu tot sufletul si gandul meu si sa fac in toate voia Ta. Doamne, apara-ma de oamenii galcevitori, de diavoli, de patimile trupesti si de toate celelalte lucruri necuvioase. Doamne, stiu ca faci precum vrei Tu, deci sa fie si intru mine, pacatosul, voia Ta, ca binecuvantat esti in veci. Amin.

Rugaciunea a noua, catre sfantul inger, pazitorul vietii:

Ingerule cel sfant al lui Hristos, catre tine cad si ma rog, pazitorul meu cel sfant, care esti dat mie de la Sfantul Botez spre pazirea sufletului si a pacatosului meu trup. Iar eu, cu lenea mea si cu obiceiurile mele cele rele, am maniat preacurata lumina ta si te-am izgonit de la mine prin toate lucrurile cele de rusine: cu minciunile, cu clevetirile, cu pizma, cu osandirea, cu trufia, cu neplecarea, cu neiubirea de frati si cu tinerea de minte a raului, cu iubirea de argint, cu desfranarea, cu mania, cu scumpetea, cu mancarea cea fara de sat, cu betia, cu multa vorbire, cu gandurile cele rele si viclene, cu obiceiurile cele rele si cu aprinderea spre desfranare, avand osebita voire spre toata pofta cea trupeasca. O, rea voire a mea, pe care nici dobitoacele cele necuvantatoare nu o au! Dar cum vei putea sa cauti spre mine sau sa te apropii de mine, cel necurat? Sau cu ce ochi, ingerule al lui Hristos, vei cauta spre mine, cel ce m-am incurcat asa rau in lucrurile cele intinate? Sau cum voi putea sa-mi cer iertare pentru faptele mele cele amare, rele si viclene, in care cad in toate zilele si noptile si in tot ceasul? De aceea cad inaintea ta si ma rog, pazitorul meu cel sfant, milostiveste-te spre mine, pacatosul si-mi fii mie intr-ajutor si sprijinitor asupra pizmasului meu celui rau, cu sfintele tale rugaciuni, si imparatiei lui Dumnezeu ma fa partas, cu toti sfintii, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Rugaciunea a zecea, catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu:

Preasfanta Stapana mea de Dumnezeu Nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul Tau, deznadajduirea, uitarea, necunostinta, nepurtarea de grija si toate gandurile cele intinate, cele rele si hulitoare de la ticaloasa mea inima si de la intunecata mea minte. Si stinge vapaia poftelor mele, ca sarac sunt si ticalos. Si ma izbaveste de multe rele si aduceri-aminte si naravuri, si de toate faptele cele rele ma slobozeste. Ca binecuvantata esti de toate neamurile, preacinstitul tau nume se slaveste in vecii vecilor. Amin.

Alta rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu:

Imparateasa mea prea buna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, primitoarea saracilor si ajutatoarea strainilor, bucuria celor mahniti, acoperirea celor necajiti, vezi nevoia mea, vezi necazul meu; ajuta-ma ca pe un neputincios, hraneste-ma ca pe un strain. Necazul meu il stii; dezleaga-l precum vrei, ca n-am alt ajutor afara de tine, nici alta folositoare grabnica, nici alta mangaietoare buna afara de tine, Maica lui Dumnezeu, ca sa ma pazesti si sa ma acoperi in vecii vecilor. Amin.

Apoi: 

Cuvine-se cu adevarat sa te fericim, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. 

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. Doamne miluieste (de 3 ori). Parinte, binecuvinteaza, si otpustul.
Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin.


RUGACIUNEA de SEARĂ !

Rugăciunile serii

Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție.
Împărate ceresc, Mângâieto­rule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, Vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre.
                  Imagini pentru SFANTUL DUH IMAGINI
Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi (de trei ori).
Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Preasfântă Treime, miluiește-ne pe noi. Doam­ne, curățește păcatele noastre. Stăpâne, iartă fărădelegile noastre. Sfinte, cercetează și vin­decă neputințele noas­tre, pentru numele Tău.
Doamne miluiește (de trei ori), Slavă..., și acum...
Tatăl nostru, Care ești în ceruri, sfin­țească-Se numele Tău, vie împărăția Ta, fie voia Ta, precum în cer așa și pe pă­mânt. Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noș­tri. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbă­vește de cel rău. Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluiește-ne pe noi. Amin
                      Imagini pentru sfanta treime imagini
Troparele de umilință
Miluiește-ne pe noi, Doamne, mi­lu­iește-ne pe noi, că, nepricepându-ne de nici un răspuns, această rugă­ciune a­du­cem Ție, ca unui Stăpân, noi păcă­toșii robii Tăi; miluiește-ne pe noi.
Slavă...,
Doamne, miluiește-ne pe noi, că întru Tine am nădăjduit; nu Te mânia pe noi foarte, nici pomeni fărăde­legile noastre, ci caută și acum ca un milos­tiv și ne izbăvește pe noi de vrăj­mașii noștri, că Tu ești Dumne­zeul nostru și noi suntem poporul Tău, toți lucrul mâinilor Tale și numele Tău chemăm.
Și acum...,
Ușa mi­lostivirii deschide-o nouă, bi­necu­vân­tată Născătoare de Dum­ne­zeu, ca să nu pierim cei ce nădăj­duim întru tine, ci să ne mântuim prin tine din nevoi, că tu ești mân­tuirea neamului creștinesc.
Doamne, miluiește (de 12 ori).
Rugăciunea întâi, a Sfântului Macarie cel Mare, către Dumnezeu Tatăl:
Dumnezeule cel veșnic și Împărate a toată făptura, Cel ce m-ai învred­ni­cit a ajunge până în acest ceas, iartă-mi păca­tele ce am făcut în a­ceastă zi, cu fapta, cu cuvântul și cu gândul; și cu­ră­țește, Doam­­ne, sme­ritul meu suflet de toată în­tină­ciu­nea trupului și a su­fletului. Și-mi dă, Doamne, în aceas­tă noapte, a trece som­­­nul în pa­ce ca, scu­lându-mă din ticălosul meu așternut, bine să plac Prea­sfântului Tău nume în toate zi­lele vieții mele și să calc pe vrăjmașii cei ce se lup­tă cu mine, pe cei tru­pești și pe cei fără de trup. Și mă izbă­vește, Doamne, de gândurile cele deșarte, care mă în­ti­nează, și de pof­tele cele rele. Că a Ta este împă­răția, puterea și slava, a Ta­tălui și a Fiului și a Sfân­­­tului Duh, acum și pu­rurea și în vecii vecilor. Amin.
Rugăciunea a doua, a Sfântului Antioh, către Domnul nostru Iisus Hristos:
Atotțiitorule, Cuvinte al Tatălui, În­suți fiind desăvârșit, Iisuse Hris­toase, pentru multă milostivirea Ta, nu Te dez­lipi de mine, robul Tău, ci odih­nește întru mine pururea, Iisuse, Cel ce ești Păstor bun al oilor Tale. Nu mă da is­pitei șarpelui, nici nu mă lăsa în pofta satanei, că sămânța stricăciunii este întru mine. Tu, Doam­­ne Dum­ne­zeule, Cel Căruia ne în­chi­­­năm, Îm­pă­rate Sfinte, Iisuse Hristoase, pă­zește-mă în timpul somnului cu lumina cea ne­întunecată, cu Duhul Tău cel Sfânt, cu Care ai sfințit pe ucenicii Tăi. Dă-mi, Doamne, și mie, nevrednicului robului Tău, mântuirea Ta în așternutul meu. Lu­­mi­nează mintea mea cu lumina în­țele­gerii Sfintei Tale Evanghelii, su­fletul meu cu dra­gos­tea Crucii Tale, inima mea cu curăția cuvintelor Tale, trupul meu cu pa­tima Ta cea nebi­ruită, cugetul meu cu smerenia Ta îl păzește și mă ri­dică la vre­me cuviincioasă spre a Ta slăvire, că prea­slăvit ești cu Cel fără de început al Tău Părinte și cu Prea­­sfântul Duh în veci. Amin.
Rugăciunea a treia, către Sfântul Duh:
Doamne, Împărate Ceresc, Mân­gâ­ie­­­to­rule, Duhule adevărate, milosti­vește-Te spre mine, păcătosul ro­bul Tău, și mă miluiește și-mi iartă mie, ne­vrednicu­lui, toate câte am greșit Ție astăzi ca un om, și nu numai ca un om, ci și mai rău decât necuvân­tătoarele, păcatele mele cele de voie și cele fără de voie, cele ști­ute și cele ne­știute, care sunt din tinerețe și din obiceiul cel rău și care sunt din voia cea slobodă și din lene; ori de m-am jurat cu numele Tău, ori de L-am hulit în gândul meu, sau pe cineva am ocărât, sau pe cineva am clevetit în mânia mea, sau am mâhnit, sau de ceva m-am mâniat, sau am min­țit, sau fără de vreme am dormit, sau vreun sărac a venit la mine și nu l-am so­cotit, sau pe fratele meu l-am mâh­nit, sau m-am sfădit, sau pe cineva am osândit, sau m-am mărit, sau m-am tru­fit, sau m-am mâniat, sau, stând la rugăciune, mintea mea s-a îngrijit de vicleniile acestei lumi, sau răzvră­tire am cugetat, sau prea m-am sătu­rat, sau m-am îmbătat, sau nebunește am râs, sau ceva rău am cugetat, sau frumusețe străină am văzut și cu dânsa mi-am rănit inima, sau ce nu se cu­vine am grăit, sau de păcatul fratelui meu am râs, iar pă­catele mele sunt ne­numărate, sau de ru­găciune nu m-am îngrijit, sau altceva rău am făcut și nu-mi aduc aminte; că acestea toate și mai mari decât acestea am făcut. Milu­iește-mă, Stăpâne și Făcătorul meu, pe mine leneșul și nevrednicul robul Tău, și mă ușurează, și mă slobozește și mă iartă, ca un bun și de oameni iubitor. Ca în pace să mă culc și să dorm eu, păcă­tosul și necuratul și ticălosul, și să mă închin și să cânt și să prea­slă­vesc prea­cinstitul Tău nu­me, împreună cu al Tatălui și cu al Unuia-Născut Fi­ului Lui, acum și pururea și în vecii ve­cilor. Amin.
Rugăciunea a patra:
Doamne, Dumnezeul nostru, orice am greșit în această zi cu cuvântul, cu fapta, și cu gândul, ca un bun și iubi­tor de oa­meni, iartă-mi. Somn cu pace și fără mâhnire dăruiește-mi. Pe îngerul Tău cel apără­tor trimite-l să mă aco­pere și să mă pă­zească de tot răul. Că Tu ești păzitorul su­fle­telor și al tru­purilor noastre și Ție slavă înăl­țăm, Ta­tălui și Fiului și Sfân­­tului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.Amin.
Rugăciunea a cincea:
Doamne, Dumnezeul nostru, în Care credem și al Cărui nume mai mult decât tot numele Îl chemăm, dă-ne no­uă ier­tare sufletului și tru­pu­lui, celor ce mer­gem spre somn; pă­zeș­te-ne de toa­tă nălu­cirea și, fără întunecată dulceață, potolește pornirea pofte­lor, stinge a­prin­derea zbur­dării trupești și ne dă în curăție a viețui cu lu­cru­rile și cu­vin­tele, ca, dobândind viață cu fapte bu­ne, să nu cădem din bi­nele Tău cel fă­gă­duit, că binecuvântat ești în veci. Amin.
Rugăciunea a șasea, către Sfânta Născătoare de Dumnezeu:
Preacurată și binecuvântată de Dum­­ne­­zeu Născătoare, Marie, Maica cea bună a Bu­nului Împărat, varsă mila Fiu­lui Tău și Dum­nezeului nostru spre pătimașul meu suflet și, cu ru­gă­ciunile tale, mă îndrep­tează spre fapte bu­ne, ca cealaltă vreme a vieții mele fără de prihană să o trec și pen­tru tine raiul să dobândesc, Fecioa­ră de Dum­nezeu Năs­­cătoare, care ești una cu­rată și binecuvântată.
Rugăciunea a șaptea, către sfântul înger, păzitor al vieții noastre:
Îngerule al lui Hristos, păzitorul meu cel sfânt și acoperitorul sufle­tului și al tru­pului meu, iartă-mi toate câte am gre­­șit în ziua de astăzi, și de toată vi­clenia vrăjma­șului meu celui potri­v­nic mă izbăvește, ca să nu mânii cu niciun păcat pe Dumne­zeul meu; și te roagă pentru mine, păcă­tosul și ne­vred­­nicul rob, ca să mă arăți vred­nic bunătății și milei Preasfintei Trei­mi și Mai­cii Dom­­nului meu Iisus Hristos și tu­turor sfin­ților. Amin
Condacul Născătoarei de Dumnezeu:
Apărătoare Doamnă, pentru bi­ru­­­in­ță mul­țumiri, izbăvindu-ne din ne­­voi, adu­cem ție, Născătoare de Dum­­nezeu, noi, robii tăi. Ci, ca aceea ce ai stă­pânire nebi­ruită, izbăvește-ne din toa­te nevo­ile, ca să strigăm ție: Bucură-te, Mi­reasă, pururea fecioară.
Fecioară, care ești pururea slă­vită, de Dum­nezeu Născătoare, Marie, Maica lui Hristos, Dumnezeul nos­tru, pri­meș­te ru­gă­ciunile noastre și le du Fiului tău și Dumnezeului nostru, ca să mântuiască și să lumineze, pentru tine, su­fletele noastre.
Toată nădejdea mea spre tine o pun, Maica lui Dumnezeu, păzește-mă sub a­co­perământul tău.
De Dumnezeu Născătoare Fe­cioa­ră, nu mă trece cu vederea pe mine, păcă­tosul, cel ce am nevoie de ajutorul tău și de folosința ta, că spre tine nă­dăj­duiește su­fletul meu, și mă miluiește.
Rugăciunea Sfântului Ioanichie:
Nădejdea mea este Tatăl, scă­pa­rea mea este Fiul, acoperământul meu este Duhul Sfânt, Treime Sfântă, sla­vă Ție.
Apoi:
Cuvine-se cu adevărat să te feri­cim, Născătoare de Dumnezeu, cea puru­rea fe­ricită și prea nevinovată și Maica Dumne­zeului nostru. Ceea ce ești mai cinstită decât heruvimii și mai mărită fără de ase­mănare decât sera­fimii, ca­re fără stri­că­ciune pe Dum­nezeu Cu­vântul ai născut, pe tine, cea cu ade­vărat Năs­cătoare de Dum­nezeu, te mărim.
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacu­ratei Maicii Tale, ale cuvio­șilor părin­ților noștri și ale tuturor sfinților, mântuiește-mă pe mine, păcătosul.
Rugăciunea Sfântului Ioan Damaschin: (aceasta să o zici arătând spre patul tău)
Stăpâne, Iubitorule de oameni, au doa­ră nu-mi va fi mie acest pat groa­pă? Sau încă vei mai lumina cu ziua tică­losul meu suflet? Iată, groapa îmi zace înainte și iată, moartea îmi stă înainte. De judecata Ta, Doamne, mă tem, și de chinul cel fără de sfâr­șit; iar a face rău nu mai contenesc. Pe Tine, Domnul Dumnezeul meu, puru­rea Te mânii și pe Preacurata Maica Ta și pe toate puterile cerești și pe sfântul înger, pă­zitorul meu. Și știu, Doamne, că nu sunt vrednic de iubi­rea Ta de oameni, ci vrednic sunt de toată osânda și chi­nul. Ci, rogu-Te, Doamne, mântu­iește-mă du­pă mul­ți­mea bunătății Tale, că, de vei mân­tui pe cel drept, nu-i lucru mare, iar de vei milui pe cel curat, nu-i nicio mi­nu­ne, că sunt vrednici de mila Ta, ci spre mine, păcătosul, să faci mi­nuni cu mila Ta; întru aceasta să arăți iu­birea Ta de oa­meni, ca să nu bi­ru­iască rău­tatea mea bu­nătatea și milos­ti­virea Ta cea veșnică, ci, precum vo­iești, toc­­mește pentru mine lucrul.
Apoi, cu închinăciune până la pământ, zi:
Mă închin Ție, Preasfântă Treime, Care ești o Ființă de viață făcătoare și nedes­părțită: Părinte și Fiule și Du­­hule Sfinte; cred întru Tine și Te măr­turi­sesc și Te slăvesc, Îți mulțumesc și Te laud, Te cinstesc, Te preaînalț și Te rog: miluiește-mă pe mine, ne­vredni­cul robul Tău, pentru nu­mele Tău (de trei ori).
Mă închin ție, Preasfântă Născă­toa­re de Dumnezeu, care ai arătat nouă lu­mi­na cea adevărată cu naș­terea ta, îm­pă­ră­teasa cerului și a pământului, nă­dej­dea celor fără de nădejde, aju­tă­toa­rea nepu­­tincio­șilor și împăcarea cu Dum­­nezeu a tuturor păcătoșilor. Tu mă aco­peră și mă apă­ră de toate ne­voile și împresurările sufletești și tru­pești. Și te rog să-mi fii folositoare cu prea­pu­­ter­nicele tale ru­găciuni (o închinăciune).
             Imagini pentru INGERUL PAZITOR
Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Năs­­­­cătoare, primește această puțină ru­­gă­ciu­ne și o du Fiului tău și Dum­ne­zeului nostru, ca să mântuiască și să lumi­neze, pen­tru tine, sufletele noas­tre (o închină­ciune).
Toate puterile cerești: Scaunele, Dom­­nii­le, Începătoriile, Stăpâniile, Pute­rile, He­ruvimii, Serafimii, Ar­hanghe­lii și În­ge­rii, ru­gați-vă lui Dum­nezeu pentru mine, păcă­tosul (o închinăciune).
Sfinte și mare Proorocule Ioane, Îna­inte­mergătorule și Botezătorule al Dom­­nu­lui, cel ce ai pătimit pentru Hristos și ai luat îndrăzneală către Stăpânul, roagă-te pentru mine, pă­că­tosul, ca să mă mântuiesc cu rugă­­­ciunile tale (o închinăciune).
Sfinților ai lui Dumnezeu: apos­to­­­lilor, proorocilor, mucenicilor, arhi­e­rei­lor, postitorilor, temătorilor de Dum­­ne­zeu, drepți­lor, locuitorilor în pustie, călugărilor, pa­triarhilor și toți sfinții care ați pătimit pen­tru Hristos și ați câștigat îndrăzneală către Stăpânul, rugați-vă pentru mine, pă­că­tosul, ca să mă mântuiesc cu rugăciunile voastre (o închinăciune).
Sfinte Ioane Gură de Aur, cu Va­sile cel Mare, cu Grigorie, de Dum­nezeu cu­vântătorul, și cu făcătorul de minuni Ni­colae, cu toți sfinții în­cepători ai pre­oției, ajutați-mi și mi­luiți-mă cu rugă­ciunile și ajutorul vostru (o închinăciune).
Toate sfintele femei: mironosițe, mu­­­­ce­­nițe, temătoare de Dumnezeu și fecioa­re, care ați slujit Mân­tui­to­rului Hristos cum se cuvine, ru­gați pe Dum­­nezeu pentru mine, păcă­tosul (o în­chi­năciune).
Cea nebiruită și dumnezeiască putere a cinstitei și de viață făcătoarei Cruci a Dom­nu­lui, nu mă lăsa pe mine pă­cătosul, ci mă apără de toata ispita cea trupească și sufletească (o închinăciune).
Preacurată Stăpână, de Dum­ne­zeu Năs­­­­că­toare, nădejdea tuturor crești­ni­lor, pen­tru că altă îndrăzneală și nă­dejde nu am, fără numai pe tine, ceea ce ești cu totul nevinovată, Stă­pâna mea și Doam­nă, de Dumne­zeu Născătoare, Mai­ca lui Hristos Dum­nezeului meu, pentru aceea mă rog: mi­luiește-mă și mă izbăvește de toate rău­tățile mele și roagă pe Milostivul tău Fiu și Dum­nezeul meu ca să mi­luiască tică­losul meu suflet și să mă izbăvească de veșnicele chinuri și să mă învredni­cească împărăției Sale (o închinăciune).
Sfinte îngere, păzitorul meu, aco­peră-mă cu aripile bunătății tale și iz­gonește de la mine toată lucrarea cea rea a diavolului și roagă pe Dum­nezeu pentru mine, păcătosul.
Și apoi, vrând să te așezi pe așternut, zi acestea:
Luminează ochii mei, Hristoase Dum­­­­ne­zeule, ca nu cândva să adorm întru moar­te, ca nu cândva să zică vrăj­mașul meu: întăritu-m-am asu­pra lui.
Slavă...,
Sprijinitor sufletului meu fii, Dum­­­ne­zeule, că umblu prin mijlocul a multe curse; izbăvește-mă de dânsele și mă mân­­tuiește, Bunule, ca un iubitor de oameni.
Și acum..., a Născătoarei de Dumnezeu:
Preaslăvită Maică a lui Dum­ne­zeu, care ești mai sfântă decât sfinții în­geri, neîn­cetat te cântăm cu inima și cu gura, mărturisind că tu ești de Dum­­­nezeu Năs­cătoare, căci cu ade­vă­­rat ne-ai născut nouă pe Dumnezeu în­tru­pat și te rogi ne­încetat pentru su­fletele noastre.
Apoi, sărutând Sfânta Cruce (sau o icoană), faci semnul acesteia peste locul unde te vei odihni, zicând:
Rugăciunea cinstitei Cruci:
Să învie Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul; cum se topește ceara de fața focului, așa să piară dia­volii de la fața celor ce iu­besc pe Dum­­nezeu și se însemnează cu semnul Crucii și zic cu veselie: Bucură-te, prea­cins­tită și de viață făcătoare Cru­cea Dom­nului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Dom­nului nostru Iisus Hristos, și S-a pogorât la iad și a călcat puterea diavolului și te-a dăruit nouă pe tine, cinstită Crucea Sa, spre alungarea a tot piz­mașul. O, preacinstită și de via­ță fă­că­toare Crucea Dom­nului, ajută-mi cu Sfânta Doamnă Fe­cioa­ră, Năs­că­toa­re de Dumnezeu, și cu toți sfinții în veci. Amin.
Apoi, făcându-ți semnul crucii și cu ru­gă­ciunea în minte adormind, gândește-te la ziua judecății, cum vei sta înaintea lui Dumnezeu.

30 de comentarii:

 1. Marie ai mare grija,Satan se transforma in Iisus si iti apare sub forma de Dumnezeu,dar nu e adevaratul Iisus,ai mare grija,cerceteaza Sfanta Scriptura si distinge duhurile pana nu e prea tarziu,inselarea lui Satan e foarte mare,incat si dintre cei alesi cad in mrejele lui Lucifer!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim16 iulie 2019, 12:12
   Nu/ti face griji pentru mine ! Fa-ti mari griji pentru sufletul tau in care locuieste satana.

   Ștergere
  2. Daca m-ai cunoaste cu adevarat Marie ai sti ca în mine nu locuieste Satan,pt ca ii cunosc toate metodele de înselate,si lupt zilnic impotriva lui Satan si ispitele!Iisus m-a ales sa stiu ce vine de la El si ce vine de la potrivnic si orice nu e după Sfânta Scriptură vine de la diavol!Ce au lăsat proorocii,apostolii si mucenicii Lui Iisus e purul adevăr,pt ca Duhul Sfânt a grăit,nu ei!

   Ștergere

  3. Anonim16 iulie 2019, 16,00
   Si de 2000 de ani incoace,tot ce au spus Sfintii nostri, Sfintii din CALENDAR tot de la Draci sunt?
   Nu te mai impauna ! Daca nu-ti mplace acest Blog, daca este de la draci,stai cat mai departe ca sa nu te molipsesti.
   Lasa-ne pe noi toti care iubim pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI,ca sa citim aici pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA -MARTURII si sa ne indreptam spre SFANTA BISERICA si spre SFINTA SCRIPTURA a MANTUITORULUI HRISTOS,asa cum este ea modificata,stearsa si adaugita, IISUS HRISTOS o va recorecta. Este ultima oara cand iti mai raspund la aceste ineptii.Nu ma intereseaza cine esti si cu ce te lauzi.Lupta-te in continuare cu satana si toata sleahta lui, si nu te mai lauda cu prostiile pe care le scrii aici pe Blog.

   Ștergere
  4. 17:18, esti o tupeista ordinara. Tu iubesti pe iuda.

   Ștergere
  5. MAICUTA SFANTA,te rog din suflet roagate si pentru aceste suflete care nu cred in mesajele DUHULUI SFANT,scrise de doamna Maria,stiu ca vor trece prin chinuri foarte mari,si cu toti banii de pe pamant nu poti cumpara sanatate,viata,asa cum si o ruda de a mea si-a batut joc de acest blog,chiar de doamna Maria,si a plecar de 8 saptamani la IISUS HRISTOS.

   Ștergere
  6. Eu nu m-am întors l-a Dumnezeu prin blogul Mariei care duce l-a piezare vesnica!Daca nu m-ar fi nascut Iisus din nou prin Duhul Sfânt,si eu as fi fost înselat!

   Ștergere
  7. Anonim17 iulie 2019, 23:33
   Explica-te ! Cu ce te-am inselat eu cu acest Blog al Lui Dumnezeu?
   Te-am trimis cumva sa te inchini lui satana? Te-am oprit sa nu mergi la SFANTA BISERICA? Am spus eu cumva sa nu te spovedesti ,sa nu te impartasesti sau sa-ti urasti Aproapele? Am spus eu cumva sa omori Aproapele sau sa-l umilesti? Cu ce te-am inselat prin scrierile pe Blog?
   Daca te simti inselat,atunci de ce mai citesti???

   Ștergere
  8. 17:55, stii in ce secol suntem? Nu stiu de ce Dumnezeu va lasa sa faceti umbra pamantului degeaba. Sa crezi in povesti SF la varsta la care iti cresti nepotii demonstreaza caracterul tau slab in credinta.

   Ștergere
  9. Ca sa te lamuresc Marie,eu am descoperit blogul tau dupa ce am fost nascut din nou,rascumparat si mantuit de Iisus prin Duhul Sfant!Duhul Sfant imi reveleaza ca inseli,cu inchinarea la alti sfinti,moaste si Cruce,cand e scris ca doar Lui Dumnezeu sa I te inchini si sa-I slujesti,mai inseli cu Duminica falsul Sabat,cu microciparea,cu credinta in extraterestrii si cu Romania,Noul Ierusalim,pt toate grozaviile astea Marie iti vei lua osanda vesnica,care grozavii nici un sfant din orice credinta,religie si secta adevarata nu le marturiseste in Sfanta Scriptura din orice veac,si te inseli cand spui ca Sfanta Scriptura a fost modificata!Au modificat-o antihristii in frunte cu catolicii,da scris e in Apopcalipsa cine modifica sau introduce sau extrage ceva va lua osanda vesnica!

   Ștergere
  10. Anonim18 iulie 2019, 11:28
   Foarte bine ! Îti respect RELIGIA ta,din care te lauzi ca te-ai nascut a doua oara (de parca ar fi posibil ),si am rugamintea ca sa o respecti si tu pe a mea si a tuturor CRSTINILOR ORTODOCSI.
   Adevarata zi de odihna este DUMINICA si nu exista REINCARNARE ! Iar SFINTII LUI DUMNEZEU sunt in CERURI ,si noi crestinii ortodocsi ne inchinam si lor si le cerem ajutorul. ROMANIA va fi al DOILEA IERUSALIM ,deja este GRADINA MAICII DOMNULUI.
   CREDINTA cea adevarata pe care ne-a lasat-o IISUS HRISTOS inainte de a se inalta la CERURI ,este CREDINTA CRESTIN ORTODOXA.Celelalte RELIGII sunt inventate după bunul plac al celor care conduc.Sunt amestecate din toate partile ,si nu relevă nici pe departe ADEVARUL DUHULUI SFANT. Imi asum ceea ce spun si-i povatuiesc pe cititorii mei, pe toti CRESTINII ,ca sunt pe CALEA CEA BUNA,in ceea ce priveste mantuirea sufletului .
   Sa respecte fiecare cele 10 PORUNCI a DOMNULUI, sa -si iubeasca Aproapele ca pe sine insusi, sa iubeasca pe DUMNNEZEU si pe MAICA DOMNULUI mai presus de toate;sa iubeasca si pe Sfintii Lui Dumnezeu si BISERICA SFANTA a LUI HRISTOS si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA, sa sarute si sa cinsteasca SFINTELE ICOANE pictate,nu cioplite; sa se inchine Sfintelor ICOANE; sa tina DUMINICA si SARBATORILE SFINTE din cursul saptamanii; si chiar asa modificata BIBLIA,SFANTA SCRIPTURA , sa o respecte si sa o cinsteasca asa cum este. Eu imi voi lua OSANDA VESNICA pentru toate cate am scris si grait. In concluzie,nu ne mai jigni si ameninta,ci respecta-ne ca frati si surori intru Domnul nostru IISUS HRISTOS.Nu conteaza din ce RELIGIE esti, atata timp cat respecti cele enumerate de mine mai sus si graite de DUHUL CEL PREA SFANT.Lasa-ma pe mine in "inselarea " mea ,asa cum spui tu,si tu stai in Religia ta precum voiesti.Dar te asigur ca tu esti pe Calea cea rea,si nicidecum eu sau cititorii.

   Ștergere
  11. 1-Eu nu amenint si nu jignesc pe nimeni,ci povatuiesc pe calea cea adevarata a Lui Iisus care duce la mantuire 2 Toate religiile credintele si sectele sunt si nu sunt pe calea mantuirii,daca respecta toate poruncile Lui Dumnezeu cum le-a respectat orodoxia pana in 321 dupa Hristos,ACEEA E ORTODOXIA SFANTA PE CARE NE-A LASAT-O IISUS,DUPA 321 DUPA HRISTOS DOAR CEI CE S-AU NASCUT DIN NOU CA MINE DE IISUS DIN DUH SFANT CA SAUL DIN TARS SAU PAVEL,EU INAINTE SA MA NASCA IISUS DIN NOU FACEAM PARTE DIN ORTODOXIA SI ADVENTISMUL LUMESC,ACUM FAC PARTE DIN CELE CERESTI,ADICA DIN ORTODOXIA SI ADVENTISMUL CERESC SI RASPUND DOAR LUI IISUS SI DUHULUI SFANT PT A FI PE PLACUL TATALUI CERESC! 3-Iisus te poate naste din nou din orice religie sau credinta,si budisti sunt mantuiti de Iisus prin Duhul Sfant,si cei ce renunta la a omori pt zeul fals Allah 4 N-am nimic cu Duminica atat cat nu e incalcat Sabatul adevarat al Sambetei in care s-a odihnit Dumnezeu si l-a sfintit pt toata faptura,poti,daca tii si Duminica nu inseamna ca te duci in iad,insa nu trebuie incalcat Sabatul Sfant al Sambetei lasat de Dumnezeu la Geneza si 5 Respect pe Maica Domnului si pe sfinti,mai ales ca Maica Domnului m-a primit in Rai acum cativa ani,insa nu ma inchin sfintilor,ci doar Lui Dumnezeu in Duh si Adevar si iti respect blogul,respect pe toata lumea,respect decizia fiecaruia de a merge pe calea mantuirii sau pe calea pierzarii vesnice,insa atat te rog,lasa-ma sa arat prin Duhul Sfant tot ce-mi spune Iisus,ca este alb si tot ce este negru,daca am amenintat sau jignit pe cineva imi cer iertare si ai tot dreptul sa nu-mi postezi comentariile daca sunt jigniri sau amenintari,insa atata timp cat sunt in limita bunului simt,nu trebuie cenzurate comentariile,daca respecti pe fiecare,doamna Marie,sa-L lasam pe Dumnezeu sa aibe dreptate,nu noi,asa cum dvs spuneti ca detine-ti adevarul Duhului Sfant,asa si eu detin Adevarul Duhului Sfant prin mesajele si visele care mi le trimite Iisus despre al 3 lea razboi mondial,despre asteroizi si multe alte lucruri si nu pot lasa lumea in ignoranta cu privire la tot ceea ce nu e dupa Sfanta Scriptura asa cum a fost pana in 321 cand ortodoxia cea adevarata nu era falsificata!Si in ultimul rand revin,doamna Marie treaba mea nu e sa amenint,sa jignesc,sau sa fortez pe cineva sa mearga pe calea mea ci doar povatuiesc sa mearga pe calea Lui Dumnezeu,eu doar spun ce e bine si ce nu e bine dupa Sfanta Scriptura si dupa mesajele care mi le trimite Iisus,fiecare e liber sa decida pt viata lui,si va raspunde inainte Lui Dumnezeu la dreapta judecata,toti vom raspunde!

   Ștergere
  12. Si marea inselare a adventistilor nenascuti din nou e ca Satan ii face sa creada ca iadul nu e vesnic!D-asta nu e buna nici credinta lor,e buna cu privire la Sabat si la ce predica dupa Sfanta Scriptura,insa duc pe multi la pierzare vesnica,pt ca ii ratacesc cu invatura ca iadul nu e vesnic,si Iisus si toti sfintii Lui n-au predicat asta pt ca nu e adevarat!ADEVARUL 100% E CA IADUL E VESNIC!

   Ștergere
  13. Si in privinta reincarnarii va sustin,NU EXISTA REINCARNARE!Ne nastem o singura data din carne,si doar foarte,foarte putini oameni au parte si de nasterea din nou din Duh Sfant ca Saul din Tars-Pavel,INSA ACEEA NU E REINCARNARE,PT CA PERSOANA RESPECTIVA E DEJA IN VIATA SI PRIMESTE DUHUL SLAVEI PT A DEVENI UNA CU IISUS HRISTOS PRIN DUHUL SFANT,ADICA UCENIC AL LUI IISUS!AVETI DREPTATE:NU EXISTA REINCARNARE,E DOCTRINA DE LA DIAVOL,LA FEL E TOT DOCTRINA DE LA DIAVOL CA UNII ADVENTISTI SI MARTORII AI LUI IEHOVA CRED CA MIHAIL E IISUS,CEEA CE E INSELARE!IISUS E DUMNEZEU,STAPANUL INTREGII FAPTURI,ARHANGHELUL MIHAIL E CONDUCATORUL TUTUROR OSTILOR CERESTI!

   Ștergere
  14. 15.33 Daca ar exista,iadul nu ar trebui sa fie vesnic. Cine sustine ca exista iad,sustine ca Dumnezeu e un sadic. Din pacate,nu exista nimic

   Ștergere
 2. Lupta nu duce nicăieri,iubirea face totul posibil.Doar iubind vei izbuti.Luptand te cobori la nivelul in care ești stăpânit de ura și nu ai nici o șansă să te ridici,practic ești la fel cu cel pe care vrei sa l dobori.Cand devii iubire acel întuneric nu se poate apropia de tine fiindcă pentru el tu ești de neatins.Vrei sa te înalți,iubește,iubește,iubește!Războiul nu aduce pace ci și mai multă înverșunare,este un cerc vicios din care nu mai ieși decât înțelegând cum a fost creat și de ce.In acest cerc ne învârtim de mii de ani.
  O problema nu o rezolvi decât înțelegând o.Mintea este cea care crează problemele,le adora,pe când inima îți aduce rezolvarea.Coborati mintea în inimă și totul va va părea simplu și clar.Noi aici ducem un război al orgoliilor,care i fără capăt.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DRAGOS,lumea nu a inteles atat cerul cat si pamantul sunt toate a LUI DUMNEZEU,noi pamantenii am venit pe acest pamant,sa ne bucuram de Creatia LUI DUMNEZEU,nu sa o distrugem.Cine nu va dori pacea pe pamant,si nu isi va ajuta aproapele,chinuri foarte grele vor avea.

   Ștergere
 3. Maria nu știe în ce lupta s a băgat,și sincer nu cred că va ieși curând,poate peste câteva mii de ani când va realiza la ce se a înhămat.Eu am venit pe acest blog in primul rand pentru ea,fiindcă am văzut ceea ce ea nu vede,dincolo de programul holografic in care a fost prinsă.O compătimesc dar nu am cum sa o ajut împotriva voinței ei,și fiindcă trebuie sa i respect alegerea.O iubesc așa cum este.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vezi-ti atunci de viata ta D, las-o pe Maria ca e in stare singura sa isi dirijeze viata , tu ai ideile tale din care nu te scoate nimeni , esti prinsa ca paianjenul in plasa lor .

   Ștergere
  2. Cu totii uniti in numele LUI IISUS HRISTOS,putem sa-l invingem pe satana.

   Ștergere
 4. Maria,draga mea,Satana este tot acest sistem de control mental in care a prins sufletele inselandu le prin credințe eronate.Toti am fost prinși în această plasa,dar unii,putini,cei drept am reușit să l deslușim.E greu dar nu imposibil.Eu fac parte dintre o familie ultrareligioasa și am reușit.Nu le încalc voința,ii las in pace și le respect alegerea,știind că va veni și vremea lor peste timp.Pana la urma toți suntem copiii aceleași Surse Divine care are un plan cu Creția Sa.Incep sa l deslușesc dar mai ales am încrederea deplina că nimeni și nimic nu se pierde,totul se transforma .Suntem veșnici și timpul practic nu exista,că atare mergem tot înainte.Experimentam întunericul că sa sa intelegem Măreață Lumina.Unii dintre noi mai vor să învețe cum este sa fii separat de Întreg că sa ajungă în Unitate.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 5. D, ma tot "lovesc" de tine p-aici, daca esti dragut(a) - nu stiu daca esti femeie sau barbat- intuitia-mi spune femeie, sa raspunzi la cateva intrebari, ca mie nici ortodoxia, nici alta religie nu mi se par perfecte( corecte), de altfel nici teoria ta.
  1. Ai afirmat candva ca venim de buna voie, ca alegem liberi ce vrem sa fim. Ok, dar spre exemplu cine ar vrea sa experimenteze sa moara de foame, cine vrea sa aiba un accident de masina si apoi sa ramana leguma, cine vrea sa devina victima unui viol * aici ma refer mai ales la copiii abuzati etc?
  2. Nu stiu daca ai copii, nici nu treb sa raspunzi, ia pur si simplu ipoteza ca ai, presupune ca se imbolnavesc, ce faci? Ii lasi sa moara ca asa au ales sa experimenteze? Si le spui te iubesc?
  3. Din 2021 se vor introduce C.I. cu microcip, amprente...ce parere ai de ele? Aaa ..si nu va fi alternativa sa le refuzi. Daca le iei intrebarea e "de ce" si daca nu le vrei cum faci sa scapi de ele.. Adevarul zici ca il vezi, dar cum lupti impotriva a ceea ce nu vrei?
  4. Daca prin absurd vine o lege si spune ca toti ( inclusiv tu) va trebui sa te vaccinezi contra unor boli, ce faci?poti dramatiza un pic presupunand ca este dictatura militara.
  5. Dumnezeul in care crezi ce e cu el? Ce zici ca face? Ne apara, nu ne apara, ne lasa pur si simplu "naufragiati"?
  Te rog frumos daca vrei sa raspunzi sa nu scrii "romane", timpul meu nu e cat as vrea.
  Te intreb toate astea ca eu mi-am facut propriul "puzzle" dar imi mai lipsesc bucati...ca sa pot vedea ceea ce ma intereseaza, si le caut 😁

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La 3 raspund eu: Cipul e o treaba buna,te supara cu ceva ca se va putea sti cine a fost la locul unei crime? Oamenii se vor feri sa faca lucruri rusinoase,vor fi toti crestini adevarati. Sau crezi ca cipurile vor fi cauza sfirsitului?

   Ștergere
  2. Cipul e semnul fiarei alaturi de sabatul fals Duminica introdus de papalitate,amandoua acestea reprezinta semnul fiarei trupeste si spiritual!

   Ștergere
  3. Dumnezeu e barbat,Eu Sint D e femeie,medic,are 2 copii si o teorie gresita,caci nu exista reincarnare,nu exista nimic pina la judecata,asa zice biserica si e corect. Dupa judecata este clonarea celor buni,care vor mosteni pamintul,din genele pastrate in arca lui Noe(un laborator din spatiu)

   Ștergere
 6. Care Dumnezeu,an 22.20,caci fiecare lume creata are cate un dumnezeu?Numai omenirea se inchina mai multor dumnezei,functie de religie,darnu stie aceasta.Te asigur ca acesti dumnezei fara suflet nu au nici un interes sa ajute oamenii ci doar un interes propriu de a se hrani cu energiile sufletelor,si a-i sugestiona sa creeze pentru ei diferite evenimente negative din care sa poata colecta cat mai multa energie,bineinteles cat mai negativa caci cu cea inalt-pozitiva,expl,bucurie,exprimata prin ras si voiosie,,dans si cantec,le cam arde circuitele.
  Stitide ce cred acesti dumnezei ca Romania este gradina Raiului caci de aici se recolteaza cele mai multe energii,datorita ultrareligiozitatii.Habar nu ai ce colectie este la sarbatorile unde se aduna multa lume!Cu ce sentimente se duce omul la slujbe?Doar suferinte,temeri,griji,boli,frici de tot felul,barfa la greu,invidie,ura,etc.Exact ce trebuie entitatilor colectoare.

  Eu nu-ti spun an.22.20 ca teoria ta este gresita, atata timp cat tu crezi ca-i adevarata,pai asta-i adevarul tau,iar realitatea ta se pliaza dupa credintele tale, aici,acum, cat si dupa moarte,si in urmatorele incarnari in care bineinteles nu-ti vei aminti ca ti-am spus ca vei reveni intrupata,la fel de neincrezatoare.

  Nimeni nu mosteneste Pamantul,tinand cont de faptul ca pe aceasta planeta vietuiesc o multime de rase stelare care sunt incarnate in corpuri umane sau nu.Tu insati esti o fiinta stelara care ai cazut intr-o inconstienta atat de adanca incat nu-ti amintesti nici ca te incarnezi de mult,mult timp pe Pamant, dar sa-ti amintesti si de pe ce stea vii!
  Dar sunt convinsa ca va veni si vremea ta.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D,greseala din teroria ta este ca nu exista spirite

   Ștergere
 7. An.23.53,daca nu ai timp sa citesti,nu-ti pot raspunde in cateva cuvinte, cat tu sa poti intelege adevarata realitate.Probabil esti recenta pe aici,caci altfe ai fi gasit raspunsurile acestor intrebari!

  Dumnezeul in care cred este Sursa Mama Creatoare a Tot Ce Exista,inclusiv a acelor dumne-zei,autoproclamati care se dau in stamba,ca fiind atotputernici de au bagat omenirea adormita in constiinta, in sperieti c-o trimite in iad.Fiecare om care contine parte subliminala,adica suflet, este un dumnezeu fiindca,acel suflet este parte desprinsa din Suprema Creatoare,CARE A DORIT SA SE CUNOASCA PE SINE PRIN EXPERIMENTARE,sa simta emotia,sentimentul,bucuria,tristetea,totul.Dorea sa cunoasca ceea ce stia.Cum poti cunoaste Iubirea daca nu exista decat iubire?Cum ai intelege lumina stand doar in lumina?
  Sursa Tot Ceea Ce Este s-a scindat in lumina si intuneric tocmai pentru a se cunoaste pe Sine experimntand o parte prin intermediul celeilalte.Dar ma opresc aici,caci nu ai timp!
  A creat Fiinte care contin;parte subliminala,parte eterica,constiinta,minte si n.. trupuri diferite.Ei nu-i asa de fac fiintele,treaba lor ce vor sa experimenteze,lumina intuneric,frica sau iubirea.Constiinta este raspunzatoare de Creatie,ori daca aceasta se desprinde de minte,apai fiintele o iau pe aratura iar partea subliminala pleaca din fiinte acestea ramanand cu partea eterica,manifestand negativul.Ma rog,sunt multe de spus dar...
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 8. M-ai lamurit de tot D.
  1. Nu ai puterea de a sintetiza
  2. Ai o memorie buna pt a invata toate pasajele reproduse de tine din cartile scrise de altii, in contrast cu creierul spalat cu clor.
  3. Nu uita sa scrii ca ma iubesti, si ca nu stiu cine sunt.

  Toate cele bune, tu suflet pierdut.

  RăspundețiȘtergere