sâmbătă, 27 iulie 2019

LIDERI SUPREMI , ACTIVI IN ROMÂNIA !


                                 27 Iulie 2019 ,ora 6,11 dimineata !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

           "Lideri activi in România !
          Superi activi !
         Super importanti !"
Dragii mei, iata un Mesaj care ne ingrijoreaza pe toti.
Vor veni cativa lideri si vor fi extrem de activi.
Cine sunt acesti lideri activi, super activi?
De unde vor veni ei si cu ce ganduri?
Oare in ce domeniu vor fi asa de activi,acesti lideri extrem de suspecti?
Cu siguranta vom afla dragilor, dar sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului  ca sa avem pace si liniste in Tara,deoarece,cu toate cate s-au intamplat si se intampla acum, pacea si linistea din Romania este extrem de sensibila.
Stam ca pe un butoi de pulbere,in acest moment.
DOAMNE ajuta, ca tot ce este rău sa fie taiat de la radacina,si tot ce este minciuna sa iese la suprafata; iar raufacatorii sa fie pedepsiti conform LEGILOR in vigoare,ale Romaniei.
                               Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Cei doi Martori care e posibil sa fie doi mari ingeri intrupati(Michael si Raphael), Iisus, Fecioara, Dumnezeu... Conducatorii nu doar ai planetei ci a nori de galaxii...
    Daca nu vor asculta vine taifunul sa-i stearga de pe pamant...

    RăspundețiȘtergere
  2. spioni care bantuie lumea -sa-i judece DOMNUL

    RăspundețiȘtergere
  3. iarasi nu dati drumul la mesaje-de ce!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol din UN AGENDA 21 este bine ticluit:
    Exproprierea (deposedarea) de pamant/munti/ape/(indiferent de tara) va fi executata fara nici o compensatie de catre NATIONAL GOVERNMENT's commitment to the U.N. Agenda 21 plan.
    Deci ,daca David Rockefeller si alti globalisti au pus ochii pe anumite teritorii din tara ,DOAMNE FERESTE, atunci vor fi activi,DOAMNE FERESTE.

    RăspundețiȘtergere
  5. Guse vorbeste de jurnalistul Alecu Racoviteanu care la Caracal a cules informatia despre fete traficate drept carne vie pentru soldatii de la Deveselu,o traditie veche in zona si cu retele de trafic carne vie si pentru Italia si tarile de Jos.
    In noaptea de Miercuri spre Joi o vecina a 'Taximetristului' a sunat de doua ori la 112 reclamind alarmata si de stirea pe Facebook de o activitate suspecta in casa acestuia si curte dar se vede ca nu a fost luata in seama altfel ar fi putut intervenii mai repede si salva fata rapita in Caracal.
    A fost mai usor sa doarma politistii in masini si sa spuna ca nu au auzit nimic,ca banii le vin oricum chiar si dormind prin birouri,asa ca sa nu ne miram ca actioneaza impotriva Liderilor retelelor internationale doar cind sint obligati de afara cum a fost la Craiova cu cei cu trafic de persoane si hoteluri in Cancun-Mexic sau in cazurile cu trafic de heroina de pe Litoral.
    Un jurnalist in citeva ore afla mai multe decit militienii-politisti care-si fac somnul de frumusete prin birouri,sau cum spunea un coleg de-al lor Sef Politist ca;''Stau si isi plimba fundurile prin Birouri si iau salarii Mari si sint incompetenti[pusi pe pile si cumetrii] si incapabili sa -si faca meseria,nepasindu-le de cetateni,lege sau constitutie''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma intreb daca acesti procurori, judecatori, politisti, spp-isti, securisti au si ei copii? Dar suflet in ei au? Inteleg ca iohanis nu are copii dar din toti astia or fi avand careva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interlopii-informatori dadeau la politistii-interlopi nu numai informatii ci si banii la Caracal si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  8. o caracatita care s-a extins in toate paturile sociale si care sufoca tara

    RăspundețiȘtergere
  9. da intradevar suntem reprezentarile lor si ceilalti ingerii mari se aseamana perfect cu noi ...nu suntem cei doi mari ingeri suntem mihail si gavril ......ne-ati cunoscut in istorie in intrupari diverse avizi dupa dreptate si adevar si curatenie eugenica ...nu e normal ce se intampla in lume .suntem mai mici ca cei din ceruri si da ati ghicit eu nu sunt raphael sunt eram doar agios am devenit raphael dupa ce mi s-a adaugat spiritul lui hellios si am devenit Avvadon..... da acum da sunt raphael adica toth sunt dusmanul diavolului exist sunt viu ....pot secera la propria vointa pe oricine ma supara doar printr-o singura rugaciune ar face bine sa nu maraie nimeni la mine ii caut si pe ceilalti trebuiesc activati toti sa poata lupta .......sunt oameni normali difera in interior ...suntem o intreaga legiune.....aici in tara trebuie doar gasiti Nu va temeti Rugati-va la mihael si gabriel si la sefu IISUS sunteti in siguranta nu mai faceti prostii. Avem si fetele cu noi si ele sunt parte din cer partea feminina. Nu trebuie decat sa va rugati ...lasati bautura . Rugati-va

    RăspundețiȘtergere