luni, 22 iulie 2019

MULTE ABUZURI IN CAZUL SORINA !

                                    21 Iulie 2019,ora 23,33 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                 "La abuzuri !
                  Multe abuzuri in cazul Sorina!"

Dragii mei, stim deja cu totii ca aceasta fetita a parasit deja Romania, alaturi de Părintii ei adoptivi.
Aveam mari asteptari la acesti oameni americani care ,se laudau cu intelepciunea lor.
Imi doream ca sa fi venit de mâna cu Sorina la familia care a crescut-o,si sa spuna fetita ca vrea sa plece cu ei, apoi,sa poata sa-si ia ramas bun de la cei dragi si sa fi tinut legatura cu ei prin telefon.
Părintii adoptivi,putea sa vina sa le multumeasca celor care au crescut-o pe SORINA,pentru ca au avut mare grija de fetita si au crescut-o frumos.Dar nu s-a intamplat asa ceva. Nu s-au coborât la nivelul familiei care a crescut-o pe fetita,iar acest lucru spune mult despre acesti oameni.
Daca s-ar fi procedat asa,toata lumea era fericita si impacata sufleteste,inclusiv fetita, ca pot tine legatura unii cu altii si ca SORINA este fericita in SUA.
Este foarte posibil ca SORINEI sa-i fie foarte bine in SUA, dar ,ramane un semn de intrebare?
Unde este "maduva "semnelor umanitatii?
Au rapit copilul si au disparut, fara sa tina seama de lacrimile amare ale familiei fetitei,fara sa tina seama de sabia adanc infipta in sufletul lor.Totul putea sa fi fost facut altfel ,in asa fel incat ,niciuna din cele doua familii sa nu sufere.
In ceea ce priveste abuzurile in cazul Sorinei,cu siguranta  BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI le va descoperi pe toate.
Sunt sigura dragii mei, ca SORINA va reveni in Romania la un moment dat.
Sora ei mai mare, ADELINA ,o va aduce acasa.
Daca se va dovedi (si se va dovedi) ca aceasta adoptie are la baza multe ilegalitati,adoptia va fi anulata ,iar cei vinovati vor plati in faţa LEGILOR romane,si SORINA va reveni in sânul familiei care a crescut-o cu iubire si cu multa dragoste.
Un copil nu are nevoie de bogatii materiale. Un copil are nevoie de fiintele dragi in mijlocul carora a crescut,si carora ,le spunea mami si tati.
Sorina sufera si va suferi enorm, pentru felul brutal in care a fost luata din mijlocul familiei in care a crescut.
In Romania anilor 2019, este inadmisibil ca un copil nevinovat sa fie târât si dat cu capul de asfalt de Procuroarea agresoare care, nu avea niciun drept s-o smulga din casa familiei care a crescut-o pe Sorina.


22 iun. 2019 - În imagini se poate vedea cu procuroarea Maria Piţurcă trage de aceasta ... la Baia de Aramă: „Zâmbetul din poze mi se pare suspect”- VIDEO ...
Dar iata articolul in care ,ni se spune ca Sorina va reveni acasa:
Asa cum spune in acest articol:

26 iun. 2019 - SORINA VA FI LUATA ACASA ! 26 Iunie 209,ora 5,11 dimineata ! Dragii mei, Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita ...
                     26 Iunie 2019,ora 5,11 dimineata !

                              Dragii mei,

Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita agresata de Procuroare .
Acum 3 zile - Unii dintre cei care au văzut imaginile cu Sorina (. ... abuz s-a produs la Baia de Aramă de către procuroarea Piţurcă Maria Antoaneta, dar şi de ... Aici se precizează imperativ că „nu este permisă agresarea minorului”, precum ...
Acum 3 zile - Noi proteste şi controverse în cazul Sorinei, fetiţa luată cu mascaţii pentru a fi dată în adopţie. Procuroarea este acuzată că avea mandat doar ...

Glasul spunea asa:
             "Expertiza generala a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului ,arata că sora mai mare, va putea sa o ia pe Sorina acasa."
Dragii mei,asa precum vedem cu totii,in ,Mesaj nu ni se da numele sorei mai mari.
Sora mai mare are si la Părintii legali adoptivi care ,au luat-o cu forţa din casa celor care au crescut-o ,si carora fetita le spunea mami si tati.
Sora mai mare exista si in casa unde a crescut Sorina.
Eu ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,pentru ca Sorina sa fie ocrotita de tot ce este rău, de tot ce i-ar aduce lacrimi si suferinta.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aleaga ce este mai bine pentru Sorina,pentru ca ea sa uite prin ce a trecut si sa devina om mare si cu multa iubire de semeni.
                            Cu dragoste,Maria.
Iata si un alt articol:
24 iun. 2019 - MESAJ PENTRU SORINA , FETITA SMULSA CU BRUTALITATE ,DIN SÂNUL FAMILIEICARE A CRESCUT-O ! VIDEO – Imagini noi cu ...
Iata si ultimele Informatii oficiale cu plecarea fetitei in SUA:

Acum 1 oră - Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, a ieșit, duminică 21 iulie a.c., din România, cu destinația Statele Unite ale Americii, împreună cu ...



Sorina a plecat în SUA împreună cu familia adoptivă








Sorina, fetița în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineață, împreună cu părinții adoptivi.
Potrivit unor surse apropiate cazului fetiței din Baia de Aramă, Sorina avea toate actele în regulă şi a părăsit țara prin Aeroportul Otopeni.Același surse au precizat că destinația familiei adoptive a Sorinei a fost Statele Unite ale Americii.
De altfel, familia adoptivă a ridicat, vineri, pașaportul Sorinei, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, de la Serviciul de Pașapoarte Dolj, a declarat, pentru Mediafax, avocata familiei.
Judecătoria Slatina a decis că Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din țară, împreună cu părinții adoptivi, o familie de români stabiliți în SUA. Instanța a respins cererea de ordonanță președințială formulată de procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu.
Decizia nu este însă definitivă, iar procurorul general a anunțat deja că o va contesta
.
                                          Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Doamna Maria am o intrebare:de ce anotimp parea ziua din care biserica a fost luata adica cand a avut loc rapirea bisericii din viziunea ta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu mai stiu articolul. Daca mi-ai trimite linkul,cred ca as putea sa-ti spun.

      Ștergere
    2. Ati scris mai demult ca luna sa acoperit de o zgura dupa ce biserica a fost luata si ati mai spus ca era un amurg cand a fost luata da macar daca va amintiti de ce anotimp parea ziua ceea

      Ștergere
    3. (Min. 9:03) „Există o legătură între industria adopțiilor, rețelele pedofililor, cererea de copii și comerțul cu organe.”

      (Min. 10:21): „Sarcina mea de serviciu era modernizarea protecției copilului în România și, ca parte a acestei sarcini, trebuia să împiedic adopția copiilor peste hotare.”

      (Min. 11:23): „În România m-am lovit de un lobby de adopție, pe care nu aș ezita să-l numesc mafiot.”

      ...copiii exportaţi de soţii Iohannis vor fi de negăsit. Credeţi că primarul a propus acea scutire de chirie din dragoste pentru copii? Aiurea, se vede din raporturile avute cu copiii Iliuţ cât le erau de «dragi». Apropos, deşi au venit de multe ori la Răşinari cu canadienii, dar şi fără ei, niciodată soţii Iohannis nu le-au adus acelor copii necăjiţi măcar o ciocolată! La fel şi soţii Lalande.” (Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!)

      http://www.justitiarul.ro/europa-stie-de-afacerile-cu-copii-din-romania-autoritatile-romane-se-fac-ca-ploua-fiindca-sunt-implicate-nume-cu-greutate/

      Cum ne revoltam noi romanii ? Marea natie autointitulata "al 2 lea Ierusalim?" Prin gratare si alegeri ??? Care si alea-s fraudate ???!? Rusine natiei romanesti

      Ștergere
    4. 12:37, lasa propaganda ruseasca. Ce spui tu e pentru creduli; la fel si sursa ta.

      Ștergere
    5. An.12.47, bine ca ne destepti! Acum imi dau seama dece este santajat KWI! Trebuie sa joace cumai canta cei care-l protejaza.
      Dar oare pana cand???

      Ștergere
    6. https://www.activenews.ro/stiri-politic/Patrick-Andre-de-Hillerin-scrie-ca-DNA-si-SRI-nu-se-sesizeaza-in-cazul-problemelor-cu-softul-CNAS-din-cauza-ca-%E2%80%9Eincrengaturile-sunt-prea-ramificate-si-duc-prea-aproape-de-cele-doua-institutii-157035

      Ștergere
    7. https://www.activenews.ro/externe-ucraina/Dorin-Popescu-analizeaza-rezultatele-alegerilor-anticipate-din-Ucraina-Comunitatea-romaneasca-nu-va-fi-reprezentata-in-Rada-Suprema-157037

      Ștergere
  2. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/05/rapirea-bisericii-vine-rapirea-bisericii.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  3. Faptul ca era subnutrita si ca acea familie, care a crescut-o, n-a vrut s-o adopte conteaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07.04 dece dezinformezi nu ti-e rusine???

      Ștergere
    2. Urlă copilul că nu vrea să plece de la familia care a crescut o și tu tot insiști că era subnitrita...tu te-ai măritat cu forța sau ai dorit să faci pasul fără să fii silită? Așa și cu acest copil, trebuia să se țină cont de dorința si sentimentele copilului...

      Ștergere
  4. Dar copiii trimisi de ioha in canada au mai dat vreun semn de viata???

    RăspundețiȘtergere
  5. 'Normal' ca a fost dusa Sorina de mafia traficantilor de copii in tara condusa de unul din ei ca Iohanis ,cu un geamantan de falsuri in acte si minciuni,anormalul a devenit normal si pus in fruntea tarii,serviciile fac politica ,justitie si in loc sa culeaga informatii se ratoesc aici pe blog impotriva celor care spun ADEVARUL incalcindu-le dreptul la opinie si distrugind dosare pentru ascunderea falsureilor si retelelor de traficanti de copii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari an.10.14 pentru comentariu!
      Perfect spus, adevarul gol golut!

      Ștergere
  6. 00.32 Periodic pui aceeasi intrebare . Ori iti bati joc ori nu realizezi ca d-na Maria nu are viziuni , ci transmite doar mesajele ce le vede. Te linisteste faptul ca ar veni ,,rapirea'' iarna sau preferi toamna ????

    RăspundețiȘtergere
  7. 07,57 Dupa spusele celor din Rasinari copii vinduti canadianului aflat pe o lista de traficanti de organe nu au mai dat nici un semn desi unul era mare si ar fi trebuit sa aiba acum vreo 38 de ani,desi pe Youtube un profesor care a avut o inregistrare pe aceasta tema a aruncat o stire ca ar fi luat legatura.
    Dar cei din Rasinari spun ca ar fi o dezinformare ,ca nu e adevarat si ca acei copii ,acum mari, nu au dat nici un semn de viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19:52 si07:57 au fost si la t.v. AM VAZUT EMISOUNEA CU OCHII MEI dar e mai mai usor sa arunci cu noroi doar să îi face ti placere d nei Maria

      Ștergere
  8. Sunt multe abuzuri in multe parti. Mi s-a spus mereu ca m-am nascut prematur. Am amintiri unde parintii se certau si tati reposa mamei ca nu sunt a lui. Toata viata am auzit rudele de pe tata spunand "tiganca de la Iasi" deoarece am tenul mat. Mama a murit acum 14 ani luand cu ea multe secrete. La 38 de avut primul copil, un an dupa al doilea. Dumnezeu m-a vazut puternica si mi-a dat doi copii autisti. Apoi a vazut ca rezist bine, m-a facut sa descopar ca tatal meu nu e tatal meu si mama mea nu e mama mea... Am cautat mereu sa fiu exemplara, sa reusesc insa mereu un vid ca si cum nu te poti conecta... Ma gandeam ca poate sunt autista ca baietii mei dar nu... E o alta chemare! Mama mea a nascut prematur dupa ce a fost muscata de cainele medicului sef... Daca "nu traiam" medicul facea puscarie pe timpul lui Ceausescu. Nu stiu daca voi gasi o urma insa vreau sa stiu cine sunt ceilalti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.03.51., chiar ești puternica. Să crezi asta cu toată ființa ta... Îți doresc tot binele, fii binecuvântată...

      Ștergere
    2. 3.51
      Toata stima , fa in asa fel sa te putem ajuta cu ceea ce cauti sa afli despre ai tai .
      Tu speli pacatele unui neam intreg, esti o aleasa si nu o sacrificata , esti un OM cum rar se mai intalneste . Lasa-ne sa te ajutam sa iti gasesti linistea, calea si raspunsurile la intrebari . Spunene-ne ce doresti si poate cineva iti deschide o portita .
      Felicitari pentru minunea de om care esti , bucura-te de copii , de mintea lucida care o ai , fructele pomului tau sunt mai importante decat radacinile.
      Am intalnit persoane crescute la casele de copii, sunt toti in afara , mari profesori, medici, fizicieni , si-au facut casa lor si familia lor, nu au regrete , nu poarta dureri in suflet , nu au curiozitati ce sunt ai lor si de unde au aparut . Viata i-a crescut si calit si sufletul lor e un diamant de valoare .

      Ștergere
    3. Buna seara. Va multumesc pentru bunatatea de care dati dovada.

      Ștergere
  9. https://www.trezireainteligentei.ro/jiddu-krishnamurti-suntem-educati-pentru-a-fi-violenti/#more-2307

    Intr-o lume care este atât de confuză şi violenta. In care exista toate formele de revoltă şi mii de explicaţii pentru aceste revolte, există speranţa că vor fi reforme sociale, opinii diferite şi mai multă libertate pentru om. In fiecare ţară, in orice zonă, sub egida păcii există violenţă; in numele adevărului există exploatare, mizerie; sunt milioane de oameni care suferă de foame; există suprimare sub marile tiranii, există multă nedreptate socială. Există războaie, serviciu militar obligatoriu şi eschivarea, fuga de acesta. Există o foarte mare confuzie şi o violenţa teribilă, ura este justificată, evazionismul în orice formă este acceptat ca normă de viaţă. Când cineva este conştient de toate acestea şi altul este confuz, nesigur cu privire la ce să facă, tu ce crezi, de partea cui ai fi. Ce poate cineva să facă? Să se alăture activiştilor sau să evadeze intr-un fel de izolare interioară? Să se întoarcă la vechile idei religioase? Să înfiinţeze o nouă sectă sau să meargă spre una conform propriilor prejudecăţi şi înclinaţii? Văzând toate acestea, în mod natural, firesc, vreau să ştiu ce să fac, ce să cred, cum să trăiesc o viaţă diferită.

    Dacă putem găsi o lumină în noi înşine, un mod de viaţă fără violenţă, un mod de viaţă total religios, şi prin urmare fără frică, o viaţă stabilă interior, care nu poate fi atinsă de evenimentele exterioare, aceasta, cred eu, merită cu prisosinţa.

    Pacea nu depinde de politicieni, de armată; ei au prea mult interes legitim. Ea nu depinde de preoţi şi de nici o credinţă. Toate religiile, întotdeauna au vorbit despre pace, dar au intrat in război. Asta este calea vieţii noastre.

    Bărbaţii merg şi se măcelăresc reciproc; mergeţi să vă sacrificaţi aproapele – nu cu săbii, ci probabil să-i exploataţi din punct de vedere politic, religios, economic, nu-i aşa? Nu doriţi să preveniţi un iminent război, deoarece unii dintre voi vor să facă bani din asta. Viclenii vor să facă bani, iar proştii, de asemenea, vor dori să facă şi mai mulţi. Pentru Dumnezeu, priviţi urâţenia, cruzimea asta, domnule! Când ai ca finalitate câştigul din orice, rezultatul este inevitabil, nu-i aşa?

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=kOpgOxDdEtk

    DĂRUIEȘTE CE VREI SĂ PRIMEȘTI ȘI FĂ CE VREI SĂ ȚI SE FACĂ
    ”Bucură-te de felul în care se reconfigurează realitatea experimentată în momentul în care îți propui și alegi conștient să dăruiești ce vrei să primești și începi să te comporți cu ceilalți așa cum ai vrea ca ceilalți să se comporte cu tine.
    Alegerea acestei intenționalități și atitudini armonizează, fiindcă face un apel direct la compasiune. A dărui ce vrei să primești și a face ce vrei să ți se facă reprezintă cumva o unealtă cu ajutorul căreia ceața iluziei și a separării poate fi tăiată, iar prin spațiul creat se poate face loc trăirii depline a iubirii și adevărului.
    Ia-ți așadar iubirea drept aliat, alege să arăți compasiune și iubire celorlalți și dăruiește ce vrei să primești și fă ce vrei să ți se facă. Mai apoi fii deschis spre a primi recompensele pe care un Univers infinit iubitor ți le va oferi pentru intenția armonioasă pe care ai ales-o.
    Fii iubire și răspândește iubire!
    Cu recunoștință,
    Cosmin-Constantin Cîmpanu”

    RăspundețiȘtergere
  11. 09,10 esti un diversionist,cit te platesc astia dupa postare sau... dupa minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  12. 13:02 Tu esti un diversionist rus care vine cu informatii false aici pe blog .
    Nu iti este rusine sa improsti cu noroi in Johannis care este Presedintele Romaniei ?! Sa stii ca este ilegal sa dezinformezi oamenii si sa instigi impotriva institutiilor statului.
    Pana una alta ,vedem ca PSD e plin de condamnati ,corupti si escroci.Chiar nu inteleg cum poti sa ai asemenea tupeu, sa minti in halul asta.

    RăspundețiȘtergere
  13. 18,21 ai ramas cuplat pe secolul si mileniul trecut,dar nici PCR-ul nu era cu rusii pentru ca au infintat o unitate anti-KGB.
    Oricum ai aceiasi mentalitati doar inversa;Cine nu e cu ciuma bruna de Iohannis, e impotriva ,deci cu ceilalti,dar nici unii nu sint mai buni,toti TRADATORI pentru ROMANIA.
    Eu care nu i-am votat niciodata nici pe uni nici pe ceilalti i-ti spun ca fostii PCR-isti si securisti sint in tot spectrul politic fie direct sau indirect prin urmasii lor,deci ei conduc.
    Totul e doar o PARODIE mioritica de democratie,doar ca acum ii intereseaza banul prin orice metode,falsuri si Trafic de copii si de orice care e dominat de institutiile de forta in frunte cu...Iohannis,seful lor 'spiritual' malefic.

    RăspundețiȘtergere