marți, 30 iulie 2019

CAZUL SORINA , DIN NOU IN EVIDENŢĂ !


                                               30 Iulie 2019,ora 15,50 !

                               Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
             "Familia Secarin...
             Cazul Sorina, il aducem in evidenţă !"
Dragii mei, chiar daca suntem tristi,ingrijorati, cu inima si cu sufletul sfasiat, iata ca va reveni si CAZUL SORINA.
Micuta de 8 anisori rapita de "stimabila"Procuroare insotita de o aramata de politisti si mascati, din casa Părintilor care a crescut-o pe Sorina.
Asa cum am mai scris si-n alt articol,nu de la mine am scris,ci numai de la DUHUL CEL PREA SFANT,micuta SORINA se va intoarce in Romania,in mijlocul celor dragi care o iiubesc si care au crescut-o de la 1 anisor.
Iata articolul ce cuprinde, aproape intreaga poveste a Sorinei:
21 iul. 2019 - Sorina ,se va intoarce in Romania la un moment dat. Sora ei mai ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/06/sorina-sorina-va-fi-luata-acasa.html.

Acum 3 ore - Cazul Sorina: Procurorul general a facut apel la decizia Judecatoriei Slatina privind parasirea tarii Foto: Facebook/Un roman in SUA.



Cazul Sorina: Apel pentru interdicţia de părăsire a ţării









Procurorul general, Bogdan Licu, a atacat decizia Judecătoriei Slatina prin care s-a respins ordonanța președințială, privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina, fetiţa din Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA.
Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Slatina, judecătorul Ana Maria Lixandru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că apelul procurorului general a fost trimis prin fax.
„Documentul prin care procurorul general a făcut apel la decizia instanţei a fost transmis, prin fax. Apelul se referă doar la motivele din hotărârea Judecătoriei Slatina privind emiterea ordonanţei preşidenţiale pentru Sorina. Dosarul va fi judecat la Tribunalul Olt. Sperăm să reuşim ca mâine (joi – n.r.) să îl trimitem la Tribunalul Olt”, a declarat judecătorul Ana Maria Lixandru, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Slatina.
Procurorul general al României a solicitat în luna iulie 2019 Judecătoriei Slatina emiterea unei ordonanţe preşedinţiale prin care să fie interzisă părăsirea teritoriului României de către Sorina, fetiţa din judeţul Mehedinţi, adoptată de soţii Săcărin din America.
În 18 iulie, magistraţii Judecătoriei Slatina au respins solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale. La câteva zile după soluţia Judecătoriei Slatina, Sorina, împreună cu părinţii adoptivi, a plecat din România
Prieteni dragi, o sa vedeti ca aceasta adoptie va fi anulata,iar micuta SORINA va reveni la cei care o iubesc cu adevarat si a caror obraji ,nu se mai usuca de atatea lacrimi.
Iata:
   24 Iulie 2019,ora 4,39 zori de zi !

                             Dragii mei ,

Am scris cateva articole cu si despre micuta Sorina,luata cu forţa din familia Şerămăţ.
Si cu fiecare articol in ordinea lui cronologica,spuneam ca ,este foarte posibil ca micuta Sorina sa revina acolo unde isi doreste,adica, la familia in care a crescut.
Si asa va fi dragii mei ! Sorina ,se va intoarce in Romania la un moment dat. Sora ei mai mare,va merge sa o aduca acasa.Dar iata ,ce spunea un glas astazi in zori:
               "Sorina?
              Micuta Sorina?
             Lupta cu familia Secarin ,continuă !"
Iata dragilor, cum sta acum situatia adoptiei micutei Sorina. 
Aceasta adoptie fratilor, fara niciun dubiu,va fi anulata ! S-au facut multe abuzuri si multe falsuri ,după cum declarau AVOCATII familiei Seramat si după DOVEZILE aratate la Tv.
Apoi, nu putem trece peste violenta verbala si fizica a Procuroarei care a furat copilul din casa familiei care a crescut-o. A furat-o cu Autoritatile de faţă,fara ca familia indurerata sa poata sa o apere pe micuta Sorina.
Iata :
26 iun. 2019 - Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita agresata ... a Copilului ,arata că sora mai mare, va putea sa o ia pe Sorina acasa. .... Foarte bine este ca Sorinasa se intoarca si sa ramana la familia care a crescut-o. ... Cati crestini -de ochii lumii- de pe acest blog au vizitat un orfelinat sau ...


Acum 3 zile - "La abuzuri ! Multe abuzuri in cazul Sorina!" Dragii mei, stim deja cu totii ca aceasta fetita a parasit deja Romania, alaturi de Părintii ei adoptivi.

Dar iata si cum s-au petrecut evenimentele triste si dureroase :
21 iun. 2019 - Procuroarea de caz, Maria Pițurcă, a descins, vineri, la familia ... Momentul șocant în care procuroarea Maria Pițurcă TÂRĂȘTE fetița pe ...

Acum 2 zile - Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a  oferi o ... „Sorinaîntoarce-te acasă, te rog”, a spus micuța că a scris pe bilet. „Sorina ...
21 iun. 2019 - S-au întors acasă de la centru cu două fetițe, Andreea și Sorina. .... “Uitați- la ea, vi se pare că este legată cu lanțul de balustradă

21 iun. 2019 - Echipe de polițiști și de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți au descins vineri dimineața în casa unei familii din ...
Imagini pentru PROCUROAREA AGRESIVAImagine similarăImagini pentru PROCUROAREA AGRESIVA.

Iata si ultimul meu articol ,referitor la micuta Sorina:

                                    21 Iulie 2019,ora 23,33 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                 "La abuzuri !
                  Multe abuzuri in cazul Sorina!"

Dragii mei, stim deja cu totii ca aceasta fetita a parasit deja Romania, alaturi de Părintii ei adoptivi.
Aveam mari asteptari la acesti oameni americani care ,se laudau cu intelepciunea lor.
Imi doream ca sa fi venit de mâna cu Sorina la familia care a crescut-o,si sa spuna fetita ca vrea sa plece cu ei, apoi,sa poata sa-si ia ramas bun de la cei dragi si sa fi tinut legatura cu ei prin telefon.
Părintii adoptivi,putea sa vina sa le multumeasca celor care au crescut-o pe SORINA,pentru ca au avut mare grija de fetita si au crescut-o frumos.Dar nu s-a intamplat asa ceva. Nu s-au coborât la nivelul familiei care a crescut-o pe fetita,iar acest lucru spune mult despre acesti oameni.
Daca s-ar fi procedat asa,toata lumea era fericita si impacata sufleteste,inclusiv fetita, ca pot tine legatura unii cu altii si ca SORINA este fericita in SUA.
Este foarte posibil ca SORINEI sa-i fie foarte bine in SUA, dar ,ramane un semn de intrebare?
Unde este "maduva "semnelor umanitatii?
Au rapit copilul si au disparut, fara sa tina seama de lacrimile amare ale familiei fetitei,fara sa tina seama de sabia adanc infipta in sufletul lor.Totul putea sa fi fost facut altfel ,in asa fel incat ,niciuna din cele doua familii sa nu sufere.
In ceea ce priveste abuzurile in cazul Sorinei,cu siguranta  BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI le va descoperi pe toate.
Sunt sigura dragii mei, ca SORINA va reveni in Romania la un moment dat.
Sora ei mai mare, ADELINA ,o va aduce acasa.
Daca se va dovedi (si se va dovedi) ca aceasta adoptie are la baza multe ilegalitati,adoptia va fi anulata ,iar cei vinovati vor plati in faţa LEGILOR romane,si SORINA va reveni in sânul familiei care a crescut-o cu iubire si cu multa dragoste.
Un copil nu are nevoie de bogatii materiale. Un copil are nevoie de fiintele dragi in mijlocul carora a crescut,si carora ,le spunea mami si tati.
Sorina sufera si va suferi enorm, pentru felul brutal in care a fost luata din mijlocul familiei in care a crescut.
In Romania anilor 2019, este inadmisibil ca un copil nevinovat sa fie târât si dat cu capul de asfalt de Procuroarea agresoare care, nu avea niciun drept s-o smulga din casa familiei care a crescut-o pe Sorina.

22 iun. 2019 - În imagini se poate vedea cu procuroarea Maria Piţurcă trage de aceasta ... la Baia de Aramă: „Zâmbetul din poze mi se pare suspect”- VIDEO ...
Dar iata articolul in care ,ni se spune ca Sorina va reveni acasa:
Asa cum spune in acest articol:

26 iun. 2019 - SORINA VA FI LUATA ACASA ! 26 Iunie 209,ora 5,11 dimineata ! Dragii mei, Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita ...
                     26 Iunie 2019,ora 5,11 dimineata !

                              Dragii mei,

Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita agresata de Procuroare .
Acum 3 zile - Unii dintre cei care au văzut imaginile cu Sorina (. ... abuz s-a produs la Baia de Aramă de către procuroarea Piţurcă Maria Antoaneta, dar şi de ... Aici se precizează imperativ că „nu este permisă agresarea minorului”, precum ...
Acum 3 zile - Noi proteste şi controverse în cazul Sorinei, fetiţa luată cu mascaţii pentru a fi dată în adopţie. Procuroarea este acuzată că avea mandat doar ...

Glasul spunea asa:
             "Expertiza generala a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului ,arata că sora mai mare, va putea sa o ia pe Sorina acasa."
Dragii mei,asa precum vedem cu totii,in ,Mesaj nu ni se da numele sorei mai mari.
Sora mai mare are si la Părintii legali adoptivi care ,au luat-o cu forţa din casa celor care au crescut-o ,si carora fetita le spunea mami si tati.
Sora mai mare exista si in casa unde a crescut Sorina.
Eu ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,pentru ca Sorina sa fie ocrotita de tot ce este rău, de tot ce i-ar aduce lacrimi si suferinta.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aleaga ce este mai bine pentru Sorina,pentru ca ea sa uite prin ce a trecut si sa devina om mare si cu multa iubire de semeni.
                            Cu dragoste,Maria.
Iata si un alt articol:
24 iun. 2019 - MESAJ PENTRU SORINA , FETITA SMULSA CU BRUTALITATE ,DIN SÂNUL FAMILIEICARE A CRESCUT-O ! VIDEO – Imagini noi cu ...
Iata si ultimele Informatii oficiale cu plecarea fetitei in SUA:

Acum 1 oră - Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, a ieșit, duminică 21 iulie a.c., din România, cu destinația Statele Unite ale Americii, împreună cu ...







Sorina a plecat în SUA împreună cu familia adoptivă




Sorina, fetița în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineață, împreună cu părinții adoptivi.
Potrivit unor surse apropiate cazului fetiței din Baia de Aramă, Sorina avea toate actele în regulă şi a părăsit țara prin Aeroportul Otopeni.Același surse au precizat că destinația familiei adoptive a Sorinei a fost Statele Unite ale Americii.
De altfel, familia adoptivă a ridicat, vineri, pașaportul Sorinei, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, de la Serviciul de Pașapoarte Dolj, a declarat, pentru Mediafax, avocata familiei.
Judecătoria Slatina a decis că Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din țară, împreună cu părinții adoptivi, o familie de români stabiliți în SUA. Instanța a respins cererea de ordonanță președințială formulată de procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu.
Decizia nu este însă definitivă, iar procurorul general a anunțat deja că o va contesta
.
                                          Cu dragoste,Maria.

42 de comentarii:

  1. Sper că vă asumați cele scrise mă refer la termenul,, răpită"? Consultați întâi condițiile legale în care a fost ridicat acel copil și apoi exprimați-vă vă rog . Dar să nu ne pierdem în amănunte cazul Sorina va reveni doar ca o legătură ca un exemplu bine că a scăpat că altfel ajungea în România arsă într-un butoi. Nu mai vindeți iluzii, Sorina nu va mai reveni în România unde să fie o victimă a rețelelor voastre de crimă organizată vezi cazul Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,SORINA a fost rapita,luata cu forta de PROCUROAREA fara inima si suflet.Se vede in filmulet cu la un moment dat in strada,îi da cu palma peste faţă sau maini Sorinei.

      Ministrul Sănătății, despre fetița Sorina: „Copilul a fost RĂPIT ...
      https://www.stiridiaspora.ro/ministrul-sanata-ii-despre-feti-a-sorina-copilul-a-fost-rapit...
      24 iun. 2019 - Ministrul Sănătății, despre fetița Sorina: „Copilul a fost RĂPIT” ... Viorica Dăncilă dă de PĂMÂNT cu procuroarea care a târât-o pe Sorina: "Nu ...

      Ștergere
    2. SORINA ,va reveni categoric in ROMANIA! ADOPTIA va fi anulata !!!

      Ștergere
    3. Doamne ajuta,asa sa fie!u

      Ștergere
    4. Ministrul sanatatii e tot o psd-ista de doi bani, ce tot o dai ca exemplu Maria?
      Cat despre Sorina, lasti-o in pace, are dreptul la un viitor mai bun. Daca o iubeau asa mult incat nu li se mai usuca lacrimile de dor de ce nu au adoptat-o?

      Ștergere
  2. Multe falsuri,abuzuri si rapita de procuroare imi este greu sa cred ca o familie saraca de la noi se mai poate lupta cu o famile bogata din America care deja a amenintat-o direct prin avocat ca s-ar putea sa ceara bani grei de la familia din Romania pentru DEFAIMARE,bani pe care familia de la Baia de Arama nu-si-i pot permite-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Monstrul din Caracal ascunde un loc cu mai multe cadavre. Ipoteza-șoc a unui criminalist


    https://www.realitatea.net/monstrul-din-caracal-ascunde-un-loc-cu-mai-multe-cadavre-ipoteza--oc-a-unui-criminalist_2209938.html

    RăspundețiȘtergere
  4. APEL

    Distribuiti pe facebook

    - Familia Alexandrei sa angajeze specialist din afara .

    - Sa se caute in cimitir , cadavrele sunt ingropate , cadavrele nu au fost arse ( nu e sange, nu a fost miros de carne incinsa , nu a fost timp pentru ardere ) . Exclus.

    - Sa aduca experti din Italia si SUA, au caini moleculari , noi nu avem decat taraganeala si bete in roate . Se doreste inchiderea cazului urgent declarand ca sunt arse .

    - Mosul face parte dintr-o retea de prostitutie , au scris ziarele ca impreuna cu unul Mihai, racola fete pentru exploatare .

    - Mosul minte de ingheata apele, in plus il acopera certificatul de nebun pe care deja il are.

    - sub hipnoza se poate scoate de la criminal adevarul , dar sigur cum ajunge in puscarie ,,se sinucide''. Ghinion ! Caz inchis , mafia respira usurata . Militia va vegheaza , stati linistiti , 112 ramane in serviciu dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce ne mai trebuie experti si politie? Avem o multime de clarvazatori! In contact cu Duhul Sfant! Nu ne lasa Duhul in intuneric! Pacat ca a murit Desanca! Ea chiar a conceput un copil din Duh Sfant! De ce nu il contacteaza cineva pe fiul răposatei Desanca din Arad? Cu siguranta vede chiar mai departe decat alti clarvazatori. Pacat ca a dat faliment Dan Senzationescu! Avea o colectie intreaga de clarvazatori! Sau poate ca e bine ca a dat faliment? Nu stiu...Sa-L intrebam pe Duh, prin intermediul Mariei.

      Ștergere
  5. Dna Maria puteti sa va concentrati si sa puneti insistent intrebarea in legatura cu locatia Alexandrei ? Poate primiti raspuns. Sunt persoane care spun ca s ar putea sa fie in viata ! Vă rog, încercați

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul Oracolului va fi cam de genul: " De este inca in viata, romanii vor scapa mai usor. De a murit cu zile in timp ce romanii se scarpinau intre ei, lingusindu-se reciproc, va fi vai de noi".

      Ștergere
    2. 23:07, 👏👏👏👏👏

      Ștergere
  6. Care mai este treaba prin România sfântă a început să vă dea puroiul pe dinafară? Vă ardeți în butoaie într-o umbră de stat condus de o organizație mafiotă psd și cu niște caricaturi de instituții. Gata puroiul a început să dea pe dinafară ori intrați sub bisturiu ori vă duceți la cimitir, voi alegeți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai grozavi pe aici folosindu-te de o tragedie ca sa tragi sfori politice! Nu doar PSD este corupt! 99,99999% sunt corupti! Toți politicienii sunt Băsescu cu o alta masca. Ne ciuruiesc mereu si rad de poporul de naivi tinuti in Evul Mediu mereu. Sa nu uiti ca aceia care sunt cocotati cel mai sus vor cadea cel mai jos. Distanta intre ei si pamant e cea mai mare! Nu e bine sa urci prea sus daca nu stii sa zbori...Desi, in Romania in aparenta moderna, se practica chiar zborul pe maturi de vrajitoare. Mai ales in grupurile yoga

      Ștergere
    2. 23.13 imi pare rau sa te dezamagesc dar PSD a fost 99% la conducerea tarii dupa ”89.Si acum tot ei conduc si s-au radicalizat chiar prin clanul dragnea.

      Ștergere
  7. 19,50 Da ,Puroiul e in fruntea tarii prin traficantul de copii si case furate prin falsuri pe care l-ati instalat voi acolo.

    RăspundețiȘtergere
  8. 19,38 Poate Alexandra e in viata asta si ii e rau ,sau reincarnata se va face iar mare si precis politista adevarata nu ca panaramele noastre de acum cu mentalitati de mulitieni de parodie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 18:56, pot sa spun ca esti pe alta planeta, daca crezi ca aceasta fetita va fi un exemplu de bine cu noii asa zisi parinti...in plus, mai faci si conexiuni aiurea, sau poate te folosesti de un alt model diabolic (cazul caracal) ca sa negi modelul diabolic- caz sorina. Oricare ar fi motivatia, esti pe niste algoritmi gresiti.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.stiripesurse.ro/rastunare-de-situa-ie-in-cazul-sorinei-decizia-radicala-la-care-a-apelat-procurorul-general_1370892.html

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.stiripesurse.ro/rastunare-de-situa-ie-in-cazul-sorinei-decizia-radicala-la-care-a-apelat-procurorul-general_1370892.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Fostul șef al crematoriului Vitan-Bârzești, București susține că 100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi, iar fata ar putea fi în viață și criminalul vrea să scape de urme .


    ”100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1400 de grade.
    E exclus să poată să ardă! Nu se poate obține o astfel de temepratură.
    În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obțineam după o oră, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru.

    Acest nemernic, părerea mea, e că trage de timp. Fata cred că e în viață și el trage de timp să scape de urme.
    La crematoriu, coșul are o înălțime de 20 de metri. Vecinii ne bodogăneau și așa pentru miros”, a spus Gheorghe Ionel.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ion Cristoiu, teorie explozivă în cazul crimelor din Caracal: DIICOT vrea să mușamalizeze și să oprească ancheta. Gheorghe Dincă cred că face parte dintr-o rețea de proxeneți.

    ”Vreau să remarc trezirea la realitatea a lui Klaus Iohannis, care era complice al STS. Sunt complici și în rândul nostru în presă. În transcriptul de la domnul Cumpănașu se vede încă odată, aberațiile operatorilor. Până acum această instituție misterioasă militarizată a României a fost protejată. Klaus Iohannis a atras atenția și am văzut că STS are o problemă și nu doar cu localizarea.

    Cred că asta e marea victorie a zilei, că sunt și probleme la STS.
    Dincolo de asta, avem o problemă mare cu DIICOT.
    În declarația de duminică de la prânz spune că criminalul a recunoscut.

    A recunoscut ce?
    Că după ce spui că ai recunoscut că ai ucis te duci la cadavru și începi să povestești.
    Anchetatorul nu crede ce spune criminalul până nu vede probele. DIICOT vrea să mușamalizeze totul, să oprească ancheta.

    Cred că domnul era într-o rețea de proxeneți.
    Așa s-a dus la el i-a zis să recunoască, să spună că e nebun, că deja asta se proiectează.
    Dacă vom spune că e parte dintr-o rețea, trebuie cercetări.

    De două zile spune doar: am ucis-o! Cadavrul, cenușa, rămășițele trebuie găsite în 10 minute”, a spus Ion Cristoiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine e cristoiu asta, un fel de guru bivolaru? Asemenea specimen nu meita citat si pomenit! E manjit rau de tot!

      Ștergere
    2. Ei, uite ca Cristoiu are dreptate in aceasta privinta...

      Ștergere
  14. În exclusivitate, la "Acces Direct" apare informația că monstrul din Caracal nu ar fi acţionat singur, ba chiar se va vedea clar, pe minute, cum altcineva îl plimbă cu maşina în ziua groazei.

    Alexandra a sunat de cinci ori la 112, ca să-i anunţe pe poliţişti ca a fost răpită şi agresată fizic şi sexual.
    La ultimul apel, adolescenta a primit asigurări că poliţiştii vin spre ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra ,o fetita puternica, cu ajutorul PROTECTIEI DIVINE va reveni acasa.
      Toate rugaciunile parintilor-familiei-oamenilor cu credinta vor crea acea MINUNE DUMNEZEIASCA ca intoarcerea acasa sa se faca in siguranta +IN VIATA a ALEXANDREI si LUIZA. Amin.

      Ștergere
    2. 23.37 terminati cu gogoritele.

      Ștergere
    3. anonim 00:17
      imi cer scuze(23:37)pentru postarea mea. Nu am crezut ca intra in categoria "GOGORITA".
      Nu am vrut sa supar pe nimeni.....dar pana ajungem la vorba
      ta 00:17, NOI AVEM DATORIA SA FIM OPTIMISTI .

      Ștergere
    4. 23:37, nu esti realista. In viata ai pierdut mult, crezand in lucruri apuse. E bine sa nu pierzi speranta, dar trebuie sa fii realista! Toate au mersul lor.

      Ștergere
    5. anonim 07:35
      gresesti d-le. Tu esti negativist.
      Ce inseamna "Toate au mersul lor"???...(tu ti cu hotul)
      Daca "organele" lupta pana la ultima picatura :VOR INVINGE !si vom fi mandri de eforturile lor SUPRAOMENESTI cand vor aduce fetitele acasa. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

      Ștergere
    6. si au venit politisti? nu pentruca erau in legatura cu interlopi.Vai cine ne vegheaza !

      Ștergere
  15. A fost DEMASCAT cel mai NEGRU SCENARIU: 'Polițiștii nu vor să găsească probele și cadavrele'


    Ipoteză șocantă în cazul tragediei de la Caracal. Tot mai multe persoane implicate în anchetă demască planul cutremurător al anchetatorilor.

    Potrivit investigatorilor care au observat tactica polițiștilor, aceștia au stabilit un plan cutremurător cu care să își ascundă incompetența și vinovăția: Anchetatorii nu caută probe care să demonstreze oribilele crime comise de Gheorghe Dincă, ci dimpotrivă ocolesc probele.

    Potrivit surselor surselor din anchetă, polițiștii așteaptă ca tensiunea să dispară treptat pentru a anunța că de fapt nu există dovezi care să confirme uciderea fetelor și că acestea sunt în viață, cel mai probabil scoase din țară prin intermediul rețelelor de trafic de persoane, potrivit brasovstiri.

    Primul care a făcut această observație este chiar avocatul lui Gheorghe Dincă, Alexandru Bogdan, care face o remarcă incredibilă legată de modul în care polițiștii ocolesc zonele indicate de suspect, într-o manieră care să-l încurce pe Dincă să ajungă la locurile în care a ascuns probele și cadavrele.

    Anchetatorii erau deranjaţi de presă şi voiau să se ferească, iar în momentele respective fugeau câţiva kilometri într-o parte, în altă direcţie, o luau pe un drum izolat.
    Nu era la cererea inculpatului toată această plimbare.
    Era o organizare a anchetatorilor. (…)

    El îşi aducea aminte, dar şi dânsul a avut o problemă de identificare câtă vreme s-a mers pe un alt traseu decât cel pe care anchetatorii l-au urmat.
    Dânsul a mers pe un drum prost, izolat, pe timp de noapte, iar anchetatorii au ajuns pe un drum mai bun pentru a ajunge la locul respectiv”, observă Alexandru Bogdan, avocatul inculpatului.

    Același lucru este sesizat și de criminalistul Valeriu Șuhan, care sesizează faptul că polițiștii nu vor sub nicio formă să ajungă la probe și nici să descopere cadavrele.


    Părerea mea e că Dincă îi cam plimbă pe anchetatori, iar aceștia se cam lasă scoși la plimbare.

    Ca urmare, presiunea anchetei propriu-zise diminuează, anchetatorii poziționându-se astfel încât nu-și prezervă avantajul ofensivei firești, dată fiind situația. Deocamdată, Dincă e lăsat să joace, ceea ce pentru mine, e de mirare.

    Întrebarea pe buzele tuturor este unde sunt cadavrele al căror omor a fost recunoscut de către Dincă. Chiar atât de tâmpit să fie Dincă încât nu-și mai aduce aminte cum a săvârșit un omor cu trei zile înainte și cum și unde a scăpat de cadavru?!

    Puțin probabil ori, atunci, trebuie să existe un alt motiv al amneziei sale – frica pentru descoperirea altor omoruri, acoperirea unor alte infracțiuni și/sau complici, sau a unor legături periculoase cu persoane cu un mare astfel de potențial, nici una dintre variante nu poate fi exclusă în acest moment”, a observat Valeriu Șuhan.

    Situația în care nu există probe care să susțină uciderea fetelor le convine de minune polițiștilor.
    În felul acesta rămân cu doar două dosare de dispariție în locul a cel puțin două dosare de crimă.

    RăspundețiȘtergere
  16. Politia a păzit un criminal, în timp ce acesta si-a desăvârşit crima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-a pazit, ordin de la superiori adica de la clanurile care conduc toate institutiile "democratice" a "statului de drept" din Romania!
      rusine!!!

      Ștergere
  17. Potrivit fostul ofițer de poliție judiciară, Dincă îi „plimbă” pe anchetatori, ceea ce diminuează presiunea anchetei propriu-zise.

    „Părerea mea e că Dincă îi cam plimbă pe anchetatori, iar aceștia se cam lasă scoși la plimbare.

    Ca urmare, presiunea anchetei propriu-zise diminuează, anchetatorii poziționându-se astfel încât nu-și prezervă avantajul ofensivei firești, dată fiind situația.

    Deocamdată, Dincă e lăsat să joace, ceea ce pentru mine, e de mirare.

    Întrebarea pe buzele tuturor este unde sunt cadavrele al căror omor a fost recunoscut de către Dincă.

    Chiar atât de tâmpit să fie Dincă încât nu-și mai aduce aminte cum a săvârșit un omor cu trei zile înainte și cum și unde a scăpat de cadavru?!

    Puțin probabil ori, atunci, trebuie să existe un alt motiv al amneziei sale – frica pentru descoperirea altor omoruri, acoperirea unor alte infracțiuni și/sau complici, sau a unor legături periculoase cu persoane cu un mare astfel de potențial, nici una dintre variante nu poate fi exclusă în acest moment”, mai sune Șuhan.

    De asemenea, specialistul mai precizează faptul că în prezent nu există probe clare privind crimele, în ciuda faptului că Dincă le-a recunoscut.

    Potrivit lui Șuhan, există probe care dovedesc doar prezența cel puțin a Alexandrei în mașina și în casa lui Dincă.
    „Că ar fi incinerat un cadavru în curtea casei într-un butoi sau cazan, nici nu aș vrea să comentez.

    Hai, să stăm strâmb și să judecăm drept, probe clare privind omorurile nu există.
    Da, sigur, există probe care dovedesc prezența cel puțin a copilei Alexandra în mașina și în casa lui Dincă dar, atât.
    E absolut necesar ca ancheta să capete ritm iar asta înseamnă că tactica trebuie urgent revizuită. Este doar părerea mea”, a conchis Valeriu Șuhan.

    RăspundețiȘtergere
  18. SFANTA TREIME,va rog din suflet sa faceti dreptate in acest caz,si toata justitia tari care este condusa de satana,chiar daca uni vor dreptate sunt impiedicati sa faca lumina.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ancheta de până acum a fost apă de ploaie, cred că abia de aici înainte trebuie să aibă loc o anchetă în care să fie trași la răspundere toți cei care au încălcat legea, de la neglijență în serviciu, este vorba despre neglijență criminală în serviciu, până la cei care au fost de-a dreptul complici cu Gheorghe Dincă.

    E ceasul al 12- lea pentru România, ceasul în care pentru ultima dată putem spune ”lasă că lucrurile merg și așa”, cred că de la președinte, premier, până la ultimul plutonier dintr-o comună uitată de lume trebuie să schimbe atitudinea față de cetățeanul român”, a declarat jurnalistul Marius Tucă, pentru MEDIAFAX.

    RăspundețiȘtergere
  20. sa dea DOMNUL CA SORINA SA VINA IN FAMILIA UNDE A CRESCUT-exista si o problema care ar putea rasturna evenimentele-sa nu fie ascunsa de fam din USA !

    RăspundețiȘtergere
  21. Acum cateva ore a aparut pe fb stirea ca Sorina a fost operata si a dat un rinichi tatalui adoptiv pentru al ajuta. Am dat si eu stirea mai departe. Acum cand m-am uitat in fb stirea a disparut a fost stearsa. Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,am gasit si eu linkul la Ziarul de Cluj, dar au sters Informatia. Cred ca era falsa.

      Ștergere
  22. Sau nu se vrea stiuta de catre romani acum in aceste momente...vom vedea.
    Triste lucruri se mai intampla cu copiii din RO!

    RăspundețiȘtergere