luni, 15 iulie 2019

CUTREMURUL S -A ADEVERIT ! 7,3 IN INDONEZIA !

                         Dragii mei,

Scriam  in noaptea trecuta ,la ora 0,30, un articol cu tiltul:

        "Un Cutremur puternic inspre Rasarit."

Acum 23 de ore - Dragilor, vom auzi de un astfel de Cutremur puternic,care, se va produce undeva spre Rasarit.Eu nu stiu unde anume; dar ceea ce stiu cu ...

Din nefericire,acest Cutremur puternic s-a produs la doar cateva ore după ce mi s-a aratat, iar acesta a fost in INDONEZIA.
Cutremurul a avut magnitudinea de 7,3 si s-a produs la doar 10 km adancime.
Locuitorii s-au speriat cumplit si chiar si-au parasit casele.
Iata:
      14 Iul. 2019 16:24 , de Andreea Radu Cutremur de 7,3 în arhipelagul Molucelor, în Indonezia 
Cutremur de 7,3 în arhipelagul Molucelor, în Indonezia      USGS nu a emis avertizare de tsunami.Cutremurul s-a produs la puţin timp după ora locală 18:00 (09:00 GMT), pe Insula Halmahera din Arhipelagul Molucelor, la o adâncime de 10 kilometri, potrivit Agerpres. „Cutremurul a fost atât de puternic încât oamenii şi-au părăsit casele şi au fugit în stradă cuprinşi de panică”, conform unui reprezentant local al agenţiei de gestiune a catastrofelor naturale. 
Citeşte întreaga ştire:Cutremur de 7,3 în arhipelagul Molucelor, în Indonezia                  

             

 Pro TV
Cutremur cu magnitudinea 7,3 în Indonezia
Un seism cu magnitudinea 7,3 s-a produs, duminică, la est de Indonezia, lovind Insulele Moluce (Insulele Mirodeniilor), potrivit USGS.
Acum 9 ore - Un seism cu magnitudinea 7,3 s-a produs, duminică, la est de Indonezia, lovind Insulele Moluce (Insulele Mirodeniilor), potrivit USGS.
USGS nu a emis avertizare de tsunami.
Cutremurul s-a produs la puţin timp după ora locală 18:00 (09:00 GMT), pe Insula Halmahera din Arhipelagul Molucelor, la o adâncime de 10 kilometri, scrie Agerpres.
“Cutremurul a fost atât de puternic încât oamenii şi-au părăsit casele şi au fugit în stradă cuprinşi de panică”, conform unui reprezentant local al agenţiei de gestiune a catastrofelor naturale.
Autorităţile evaluează situaţia, dar deocamdată nu există informaţii despre eventuale victime şi pagube materiale.
Indonezia, un arhipelag ce numără 17.000 de insule, s-a format în locul de întâlnire a trei mari plăci tectonice - indo-pacifică, australiană şi euroasiatică - într-o regiune care face parte din Centura de Foc a Pacificului, cea mai activă zonă seismică din lume.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne apere de Cutremure si de toate dezastrele care ne aduc suferinta si lacrimi.
                       Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Cutremur de suprafață... Cu siguranță provocat... Sunt niște băieți deștepți care încă se joaca la butoane... Se vor descoperii în curând acele locuri de unde pleacă atacurile

    RăspundețiȘtergere
  2. totdeauna in INDONEZIA s-au produs seisme-este o tara insulara vulcanica si este situata pe cercul de foc al Pacificului--ca sunt metode de producere a acestora da, dar in zone continentale-sau cu populatie numeroasa-Rusia foloseste frecvent aceste arme-dar si usa-nu sunt nici ei scutiti -planeta isi face treaba

    RăspundețiȘtergere
  3. Este tare greu de indonezieni doamna Maria cu atatea cutremure de pământ.
    Sa ne ferească Dumnezeu și Maica Domnului de toate relele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Florin Cîțu, după ce s-au anunțat cifrele DEZASTRULUI economic: Suntem aproape de criza din 2008 :

    Liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, susține că cifrele care ne arată că deficitul de cont curent este cu 1,4 miliarde de euro mai mare decât anul trecut plasează economia României foarte aproape de situația de la începutul crizei din 2008.

    ”Romania - guvernare PSD+ALDE = FALIMENT!
    1. Deficitul de cont curent mai mare in 2019 cu 1.4 miliarde euro dupa doar cinci luni! -deprecirea leului o sa fie dureroasa.
    2. Investitiile straine directe MAI MICI cu 170 milioane euro si aproape de minim istoric dupa 5 luni.
    3. Gradul de acoperire a importurilor de bunuri si servicii si a datoriei externe pe termen s-a prabusit. Aproape de nivelul din CRIZA economica din 2008.”, scrie Florin Cîțu.

    https://www.stiripesurse.ro/florin-ci-u-dupa-ce-s-au-anun-at-cifrele-dezastrului-economic-suntem-aproape-de-criza-din-2008_1366993.html

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru d-na Masinca-poate nu stiti dar Indonezia a fost catolica si a trecut la religia musulmana-DUMNEZEU stie ce face-asa si noi sa ne pastram religia in care ne-am nascut-ca lupi in blani de oaie sunt multi-iau din biblie ce pasaje vor si le tot duc cu ei-DOAMNE FERESTE-NE

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu respect omul cu credința lui nu este o lege care să interzică acest lucru.
    Ma uitam ca mai degraba Dumnezeu lovește acolo unde este necredinta,dezmat,etc
    Sunt oameni cu credința puternică și de confesiuni diferite si sunt oameni buni cumsecade. Dumnezeu vrea sufletul omului.
    Eu sunt ortodoxă si asa voi muri, si susțin cu tărie credința mea. Suntem botezați în credința ortodoxă îmbrăcați în haina lui Iisus Hristos acest lucru s-a nu-l uitam
    Cati in Hristos v-ati botezat in Hristos v-ati si îmbrăcat Aliluia.
    Deci sa nu uitam acest lucru și Mântuitorul este cu noi în cele mai grele încercări.
    Cu mult drag si Doamne Ajuta la toata lumea.
    Doamna Maria cu mult drag.
    Anonim 00,38 sanatate si Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere