marți, 28 februarie 2017

ŞI S - A ADEVERIT ! VULCANUL ETNA , COD PORTOCALIU !


                                               

                                   ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

   

                              Dragii mei,

Scriam în Ianuarie 2017, un articol cu titlul:

UN VULCAN VA ERUPE PE NEASTEPTATE - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-vulcan-va-erupe-pe-neasteptat...

Translate this page
Jan 7, 2017 - Image result for vulcani .. Dragii mei, vom auzi de un Vulcan care va erupe brusc ,si total neasteptat. Unde anume si când,eu nu stiu a va spune ...

Şi iată dragilor,ce se întampla astazi cu Vulcanul Etna :


VIDEO Imagini spectaculoase din Italia. Vulcanul Etna a inceput sa ...

www.hotnews.ro/stiri-mediu-21637349-video-imagini-spectaculoas...

Translate this page
8 hours ago - Vulcanul Etna, situat pe insula italiana Sicilia, a inceput din nou sa erupa, luni seara, dupa opt luni de pauza, iar imaginile transmise live pe ...

Vulcanul Etna a intrat într-o nouă fază de erupţie

Vulcanul Etna din sudul Italiei a intrat într-o nouă fază de erupţie care a generat apariţia unor râuri de lavă, explozii, dar şi a unei mici scurgeri de lavă, informează presa italiană.
Fenomenul de erupţie a avut loc pe creasta ce combină vechiul şi noul crater din zona de sud-est a vulcanului.
Acesta se concentrează în prezent în zona crestei celui mai înalt vulcan activ din Europa, neconstituind însă un pericol, fenomenul fiind însă vizibil din oraşele Catania şi Taormina.
Vulcanul este monitorizat de Institutul Naţional de geofizică şi vulcanologie din Italia (INGV). O serie de camere care capturează imaginea radiaţiilor termice urmăresc evoluţia situaţiei.
În ultimele săptămâni, INGV-ul a notat o creştere a mişcărilor tectonice interne ale canalelor alimentate de magmă.
Prima emisie de cenuşă a fost înregistrată pe 15 decembrie 2016. După data de 20 ianuarie când Etna a emis fumarole, trei zile mai târziu au început primele explozii de lavă, care au ajuns la câteva zeci de metri înălţime.
Iata si articolul meu, mai pe larg:

                           7 Ianuarie 2017,ora 10,34 dimineata!

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata, la SFANTA  BISERICĂ fiind, în timp ce dădeam raspunsurile alaturi de DASCAL , desi priveam spre Sfantul Altar,văd dragii mei, înspre Est,chiar Nord -Est, văd cum un Vulcan ce arata ca un trunchi de copac, explodează pur si simplu.
Acest VULCAN ,aruncă foc de cativa metri de prin toate partile, foc si jar încins, mai puţin fum, ci numai foc roşu intens, ce era aruncat la câţiva metri înaltime dar si lateral.


Image result for vulcani..

Dragii mei, vom auzi de un Vulcan care va erupe brusc ,si total neasteptat.
Unde anume si când,eu nu stiu a va spune! Dar cu siguranţă vom afla împreună, si sa dea Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului ca sa nu fie si victime.
                                   Cu dragoste,Maria.

38 de comentarii:

  1. Oare se va intampla....?

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne apara-i pe italieni si Italia! sper ca de cutremur nu mai au nevoie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand a aparut stirea nu am fost surprinsa stiam ca dumneavoastra spunea-ti ce se va intampla chiar daca nu stiati cu exactitate locul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doi părinţi români vor face închisoare pe viaţă pentru că au refuzat să îşi trateze copilul bolnav de diabet, pe care l-au şi înfometat, şi care a murit. Avea 15 ani şi doar 17 kilograme. Emil şi Rodica Rădiţă au fost găsiţi vinovaţi de omor deosebit de grav. Totuşi, aşa cum prevede legislaţia din statul nord-american, vor putea cere eliberarea condiţionată peste 25 La capătul unui proces care a durat nouă luni, Emil şi Rodica Rădiţă au fost găsiţi vinovaţi pentru omor deosebit de grav şi condamnaţi la închisoare pe viaţă. Ei fuseseră inculpaţi în 2013 pentru moartea băiatului lor în vârstă de 15 ani, potrivit Digi24 HD.

    „Acţiunile voastre sunt dincolo de orice înţelegere. Soţii Rădiţa ştiau foarte bine cât de grav bolnav era Alex şi, cu toate acestea, au refuzat să-i trateze afecţiunea medicală cu insulină şi să-l ducă la medic. Ei ştiau că el e pe moarte”,de ani.
    CE FACE CALEA GRESITA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rau pentru părinți ca n-au înțeles ca nu sunt stăpânii copiilor lor.
      Acel copil, chiar daca era atât de bolnav, trebuia îngrijit pana cand nu se mai putea face nimic dpdv medical. Oricum, pentru o astfel de boala primeau ajutor din partea statului!
      Sărmanul suflețel de copil!
      Dumnezeu sa il aibe in ceata lui de îngerași, si pentru părinți .... Sper ca timpul pe care-l mai au de trăit sa il folosească spre iertarea păcatelor lor!
      Sectele, de orice fel, nu sunt bune! Doar biserica ortodoxa creștina are drepte învățături pentru trăirea vieții! Nu va mai luați dupa new age, secte de orice fel, mai ale acei martori ai lui Yahova care nu permit transfuziile de sânge ca sa salveze viata!
      Viata este un dar prețios! Iubirea înnobilează omul, iar credința il tine pe drumul cel îngust spre Dumnezeu, nu-l lasă sa dispere sau sa nesocotească viata!

      Cat despre vulcan, e bine sa fie vigilenți cei chemați sa aibe grija de locuitorii din zona.

      Ștergere
    2. Sunt nebunii oamenii astea care au copii sau ei sunt bolnavi si stau asteapta minunea de sus...sunt psihici deja ....Dumnezeu de aia a lasat medici si le.a dat intelepciune sa vindece si ei si sa salveze vieti de la moarte...unde medicul nu poate face nimic doar atunci te lasi in bratul Domnului si astepti vindecare

      Ștergere
    3. Da. Parintii lui Alex sunt pocaiti penticostali dupa cum reiese din articolul publicat la Stiri. Cum pot sa gandeasca atat de eronat?!? Bietul copil. Daca acei parinti nu erau fanatici religiosi, copilul acela traia. Era tratat medical si traia cu siguranta. Pe drept au fost condamnati. Si-o merita pentru ca nu se face asa cum au procedat ei. Complet gresit. Atentie!

      Ștergere
  5. Cum se moare de bacterii in spitalele romanesti- Bagdasar Arseni . Un caz impresionant al unei tinere de 36 de ani.



    http://www.tolo.ro/2017/03/01/infectiile-continua-la-spitalul-bagdasar-arseni-o-tanara-de-36-de-ani-moare-infectata-cu-doua-bacterii-dupa-o-operatie-de-hernie-cervicala/

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani doamna Maria! Intodeauna aveti dreptate cu tot ce vedeti si auziti. Dumnezeu ss ocroteasca pe toti fii lui si Maicuta Domnului Amin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fanatismul religios în grad de BOALĂ la asta duce,incesturi(mormoni)și cîte secte or mai de genul ăsta.Nu cred că Dumnezeu vrea o astfel de credință unde sunt abateri grave de la cele zece porunci.Oare ceilalți din congregație nu au văzut ce fac acești părinți?Nu pot crede că pastorul lor știind că este atît de bolnav copilul nu i-a sfătuit să ducă la medic băiatul. Sigur în mintea lor cei doi zic că așa a vrut Domnul și nu au păcat.Mă gîndesc la ce a mai lăsat Bunul Dumnezeu să apară în lume MEDICINA dacă în 2017 unii judecă ca în evul mediu? Dumnezeu să ducă acel copilaș în raiul SĂU la cît a suferit bietul copil merită din plin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Și CAMPEI FLEGREI e sub presiune critică, Napoli e deasupra lui,acum la ultimile măsurători a fost clasificat codul galben pt el.Din cîte am citit despre el Italia se cam rupe,dar și Europa mare parte din ea praful și pulberea se alege.Acest mega-vulcan e mai periculos decît Etna și Vezuviu,toți trei dau semne de rău augur.Dacă specialiștii au început a ridica codurile e grav,nu cred că va mai mînca pe cineva în degete de războaie dacă se dezlănțuie iadul vulcanilor. Doamne ai milă de noi păcătoșii!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 07/58,Acesta-i un caz real de constiinta adormita,care practic nu stie cine este si ce poate face,si mai ales nu stie CINE ESTE DUMNEZEU !A auzit de Dumnezeu dar habar nu are cine este fiindca nu L-a descoperit in Sinele sau.

    La DUMNEZEUL SUPREM PRIM CREATOR nu ajungi decat prin Sinele tau Inalt.Cine nu reuseste sa inteleaga acest Adevar traieste in van,si va trai viata dupa viata pana cand isi va trezi constiinta si va privi la Sinele Divin.

    Nu stiu daca este neaparat "o cale gesita",atata timp cat acesti parinti nu pot constientiza ca alegerile lor creaza realitatea cu tot cu consecinte!Traim intro lume duala si totul este relativ in ntelegerea noastra.Ei sunt convinsi ca credintele lor sunt cele drepte si adevarate incat refuza orice alta parere sau ajutor.Ei nu pot concepe ca Dumnezeu este in oameni si lucreaza prin oameni.Iar faptul ca copilul a murit bonav,ei sunt convinsi ca asa a vrut Dumezeu,nu ca ignoranta lor l-a omorat.

    Oamenii prefera sa dea vina pe diavol sau Dumnezeu pentru evenimentele din viata lor,este mai comod asa, pentru mintea lor, decat sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce aleg in viata.

    Eu nu judec aceasta situatie deoarece stiu ca acel copil ,adica acel suflet stia din-nainte de nastere ce doreste sa experimenteze si a ales parintii care-i ofereau conditiile pentru planul sau de viata.De aceea este indicat sa nu judecam pe nimeni indiferent ce face fiindca nu stim ce a ales acele suflete sa experimenteze.Nimic nu este lasat la intamplare,asa cum credem noi.

    EVENIMENTELE DIN VIATA SUNT CREATE DE NOI fiindca NOI SUNTEM CREATORI PRIN GAND,CUVANT si FAPTA.SUNTEM CREATI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA TATALUI.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 martie 2017, 10:28,o sa fiu mai atenta la comentariile tale,un raspuns corect.

      Ștergere
  10. O primavara frumoasa tutror doamnelor ,indiferent de culoarea politica :) si de religie !
    Ganduri curate ,fapte frumoase,lumina in suflet !
    Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai Madus,din ce inteleg eu, tu ai o conectare speciala cu Pamantul,de ce nu lucrezi in acest sens cu energiile planetei pentru a diminua aceste refulari de energie negativa?Zona in care eu locuiesc este protejata de multe astfel de fenomene tocmai pentru ca stiu ce am de facut.

    Tu ar trebui sa incurajezi oamenii spunandu-le sa se uneasca in constiinta pentru a ajuta planeta sa se elibereze intrun mod bland!
    Daca oamenii sunt speriati amplifica aceste fenomene, care ne sunt aduse spre conoastere tocmai pentru a lucra pe ele prin intentie cu energia noastra.

    Planeta ascensioneaza in energii tot mai inalte si nu poate intra in aceste dimensiuni cu toata negativitatea omenirii acumulata in corpul sau.Nici oamenii negativi si speriosi n-o pot insoti fiindca sunt ca niste virusi care o inbolnavesc permanent,iar ea este in curs de vindecare.
    Energiile planetei sunt inalte,rezonanta sa a crescut foarte mult iar daca noi nu ajungem la aceeasi reonanta suntem rejectati fiindca nu corespundem cu frecventa sa de vibratie.Uitati-va in jurul vostru si constatati cat de multi oameni pleaca de pe planeta prin tot felul de evenimente:cutremure,accidente,boli etc.
    Presupun ca ati observat cum zboara timpul,eiii, asta inseamna rezonata Schumann,adica ritmul inimii planetei Pamant.Si nu cred ca cineva dintre voi nu a experimentat multiple episoade de tahicardie(pulsul inimii foarte rapid de simti ca inima s-a mutat in gat si te sufoci) in ultimii ani! Asta insemnand schimbarea frecventei noastre care se acordeaza frecventei planetare.In ultimile zile am avut la cabinet persoane sanatoase cu cresteri ale valorii tensiunii arteriale fara explicatii medicale.
    Corpurile noastre se transforma pana la nivel de ADN,datorita ENERGIEI CRISTICE prezente pe Pamant.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 martie 2017, 11:47,un big like

      Ștergere
    2. " EU SUNT D" ,

      Am avut doua episoade de "tahicardie" la care nu gaseam raspuns... pana acum, dupa ce am citit cele scrise de tine. Interesant!
      As dori sa dezvolti .
      Cu ce ne afecteaza pe noi schimbarea frecventei ?

      Ștergere
    3. EU SUNT D ,oamenii sunt ca şi copiii mici.până nu primesc o pedeapsă nu învață cu ce au greşit.aşa sunt oamenii,ca şi copiii mici când le spui să nu facă ceva rău şi ei tocmai aia fac.DUMNEZEU PĂMÂNTUL e prea mic pt oameni,iar pt mine e prea mare.

      Ștergere
  12. Oare sa vina zilele cele fara lumina de va dura 3 zile si trei nopti di cauza prafului si cenusei de sa va intuneca tot pamantul?Schimdarea brusca a climei si frig si multe altele.MULTI VOR MURI DIN CAUZA CENUSEI SI AERULUI CE FA FI IRESPIRABIL. DOAMNE DUMNEZEU FACASE VOI TA SI NU A NOASTRA AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cenusa vulcanilor vor întuneca cerul si vor determina urgia cutremurelor în lanț.

      Ștergere
    2. stef1 martie 2017, 13:19,iti este frica ?

      Ștergere
    3. NU. CU DUMNEZEU INAINTE SI CU SATANA IN URMA.FACASE VOIA TATALUI IN TOATE SI TOTI.DOMNUL A DAT DOMNUL A LUAT.LAUDAT SA FIE IN VEAC.CU CREDINTA MERGI PE MARE SI CU RABDARE TRECI MAREA SI IUBIREA SA TE CUPRINDA CA APA.CE SE GASESTE IN TOATE.AER, PE PAMANT SI SUB PAMANT,PANA SI IN PIETRE.ASA SA CREASCA CREDINTA,IUBIREA SI RABDAREA.Amin.

      Ștergere
  13. Profetiile lui Sundar Singh despre Romania:

    http://www.dzr.org.ro/profetiile-lui-sundar-singh-despre-romania-eu-stiu-prin-viziune-divina-ca-romania-are-o-mare-misiune-dumnezeiasca-de-redresare-spirituala-planetara/#

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria venirea primaveri sa va aduca multa sanatate si tot ce va doriti.LA MULTI ANI.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si la noi, parintii care au refuzat vaccinarea copiilor si acestia au murit au fost saltati de procurori. Daca ii vor gasi vinovati vor fi acuzati de omor. Asta inseamna sa semnezi declaratia pe proprie raspundere: daca copilul moare tu esti vinovat de omor. Lucrurile astea nu le explica nimeni. Mare pacat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Toți spun că îsi asumă ce fac, dar nu sunt conștienți de implicațiile asumării răspunderii!

      Ștergere
    2. Anonim1 martie 2017, 15:45 ,este complicat.Au murit si au ramas infirmi mai multi copii care au facut vaccinul.

      Ștergere
  16. Stef de ce te sperii asa tare nu vin Cele trei zile asta este spalare de creer ca sa stai cuminte ca un sclav

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si inainte de a muri Iisus cerul sa intunecat.De va fi asa semn si acum ca sa ne trezim din adormire.CAND SE SPUNE IN CREZ:"Si iarasi va sa vina sa judece VII SI MORTII""(suflesteste)se refera: vii= credinciosii sau oile
      Morti= ateei si necredinciosii in Tatal si Fiul Si Sfantul Duh.JUDECA PE CEI VII(Credinciosi) SI MORTII(cei vii dar fara credinta "" morti sufleteste"" ca cei morti ce sunt in pamant sunt judecati la 40 de zile de dupa moartea corporala.

      Ștergere
    2. stef1 martie 2017, 22:17,O DAI IN DIVERSE...
      COBOARA-N JOS LUCEAFAR....

      Ștergere
  17. Asta inseama ca am avut si eu premonitii la momentu respectiv??? Chear am spus ca va erupe Edna....dar un destept de aici s-a gasit sa ma corecteze ca am scris Edna in loc de Etna si m-a persiflat vezi doamne ca am gresit o litera

    RăspundețiȘtergere
  18. Energiile de inalta frecventa care vin din INIMA DIVINULUI sau Marele Soare Central al Galaxiei,prin Soarele nostru planetar ridica frecventa de vibratie a planetei si implicit a oamenilor.Presupun ca ati auzit ca soarele nostru are o activitate foarte intensa cu frecvente explozii solare cu trimitere de furtuni de plasma, directionate spre Pamant tocmai pentru a energiza planeta.
    Omenirea nu ar fi rezistat acestor energii foarte inalte daca Fiintele Inalt Spirituale nu ne-ar fi protejat cu tehnologia lor inalta prin diminuarea acestor frecvente.
    Acestea au instalat in jurul planetei un fel de scuturi energetice care permit intrarea inaltelor frecvente atat cat pot oamenii suporta.Ele monitorizeaza permanent starea noastra de suportabilitate,dar asta nu inseamna ca noi putem dormi si ele sa lucrez pentru noi.Aceste energii afecteaza pe toata lumea dar depinde de nivelul de constienta al omului cat de mult sau putin sunt integrate.
    Aceste energii amplifica foarte mult ceea ce se afla in interiorul omului; adica persoanele inclinate spre frici si negativ vor deveni extrem de violente si depresive,pe cand cele care sunt pozitive si pline de compasiune vor recunoaste aceste energii si le vor integra mai usor.
    Pe internet veti gasi articole cu'SIMPTOMELE ASCENSIUNII",
    unde va veti regasi ca si manifestere.
    Foare multe persoane ignora aceste informatii, crezand ca sunt bolnave,si tot merg la consult medical fara a se descoperi o cauza patologica.Foarte multe persoane se sinucid nefacand fata emotiilor amplificate,mintea este bombardata de ganduri,nestiind sa gestioneze fenomenul.

    Eu recunosc simptomatologia si stiu cand s-a produs o expozie solara,fiindca simt energiile.Perioadele de insomnie si durerile crunte de cap,greata aparuta din senim dar si altele reprezinta integrarea acestor energii,care incearca sa scoata din interior tot ce nu ne mai trebuie.

    Prsoanele care nu reusec sa gestioneze aceste energii care sunt din ce in ce mai puternice vor pleca.
    Eu lucrez foare mult pe membrii familiei mele si chiar pe Constiinta colectiva pentru a ajuta sa integreze energiile.

    Energiile despre care vorbesc reprezinta CONSTIINTA CRISTICA,de aceea tot spun ca CRISTOS SE AFLA PE PLANETA,iar oamenii nu-L recunosc si nu-L primesc in inima lor.Aceasta este A DOUA VENIRE despre care s-a vorbit, "UN FUR IN NOAPTE'.Cine are urechi de auzit va auzi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo EU SUNT D.şi eu tot asupra familiei mele îmi concentrez energia.

      Ștergere
    2. Multumesc, EU SUNT D. Va urmaresc postarile de ceva timp, tot ceea ce spuneti se potriveste cu modul meu de gandire.De doua zile am dureri de cap si disconfort, stari de slabiciune dar ca de fiecare data , nu iau medicamente, doar sunt atenta la ceea ce simt, nu este singura data cand mi se intampla, in general la schimbarea fazelor lunii, eclipse....Irina

      Ștergere
    3. Este rar cand intalnesc pe cineva ("EU SUNT D") care stie ca a doua venire a lui Isus reprezinta conectarea unei parti ale omenirii cu Constiinta Cristica.
      Cine a fost foarte atent la ce a spus Isus in NT, El reprezinta materializarea Constiintei Cristice, asa se explica multe vorbe criptice.
      "Numai prin Mine ajungeti la Tatal" inseamna ca noi nu putem sa ajungem direct la Dumnezeu ci trebuie sa ne conectam la aceasta Constiinta Cristica.
      "Duhul Sfant" reprezinta de fapt mecanismul de conectare a oamenilor la Constiinta Cristica, a se vedea cand au aparut flacarile de foc deasupra capurilor apostolilor.
      Pacatul impotriva Duhului Sfant inseamna sa ratacesti oamenii sa aiba aceasta conexiune, de exemplu sa le spui ca vor avea legatura cu Constiinta Cristica numai la biserica sau numai prin intermediari (cf VT) in loc sa le spui ca aceasta conexiune o au in interiorul lor (cum spune in NT, omul este/poate fi Templul lui Dumnezeu).
      De pacatul cel mai mare impotriva Duhului Sfant care nu poate fi iertat niciodata se fac vinovate exact bisericile.
      Din cauza ca sunt rataciti de invatatura falsa a bisericilor, numai "ramasita" (un procent infim) se vor mantui.


      Ștergere
  19. Anonim1 martie 2017, 23:19,eu nu-i pot spune decat EDNA :) ,deschidere fratilor. Toti avem capacitatea de a prevesti,simtim ca ceva se va intampla dar nu avem deschidere sa stim ce. Din motivul asta spun mereu sa meditati.

    RăspundețiȘtergere
  20. Si daca erupe doar Etna este bine dar sa nu avem o surpriza de la CampiFlegrei....

    RăspundețiȘtergere